Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-16, 08:57   #241
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

To w carefourze w tym co jeżdżę w Poznaniu do niego jest kasa uprzywilejowana i kasjerka jak widzi że ktoś nie w ciąży albo nie na wózku to wyprasza.

0enedue to ja na ostatnia chwilę zdążyłam zrobić zamówienie na smyku
We wtorek jadę do tesco po pajace bo bardzo uniwersalne można znaleźć i jak na moje 5 sztuk wa 55zł to tanio
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:00   #242
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A jak wygląda siara? Ja myślałam, że to to? A skoro nie to, to co mi leci?

Jeszcze jest na to czas, myślę, że są wyrazniejsze jak dziecko ma co raz mniej miejsca

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Siara jest żółta
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:04   #244
Fionka_31
Zakorzenienie

U mnie na śniadanie parówki. Zdrowo jak nie wiem ale co tam haha

Co do przepuszczania w kolejce to raz mi pan chcial ustąpić miejsca a to bylo chyba z miesiąc temu. Od tamtej pory nikt ani razu. Taka znieczulica jest u nas, ze czasami sobie mysle ze w tych kasach to powinno sie normalnie na żywca wpychać przed innych tych nieuprzywilejowanych

Albo jak sa kasy krótkie do 10artykulow. Koleś niby ma ich 10 ale po 5 szt z kazdej takze ten. Szkoda gadać

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
To w carefourze w tym co jeżdżę w Poznaniu do niego jest kasa uprzywilejowana i kasjerka jak widzi że ktoś nie w ciąży albo nie na wózku to wyprasza.

O właśnie. Tak powinno być

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:04   #245
0enedue
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie im mówiłaś

Zaraz poszukam i postaram się wkleić, bo nie umiem skopiować z ali obrazków

Cytat:

0enedue to ja na ostatnia chwilę zdążyłam zrobić zamówienie na smyku
We wtorek jadę do tesco po pajace bo bardzo uniwersalne można znaleźć i jak na moje 5 sztuk wa 55zł to tanio
farciara licze ze doczekamy sie jakies wyprzedazy przed porodem ;D
za 5 sztuk to moim zdaniem dobra cena !

u nas już po deszczu i wychodzi słonce - nie chce powtórki z wczoraj ;(

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:04   #246
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionka rozwalają mnie tacy ludzie w kasach do 10 szt...

Wrześniówki zaczęły się rozpakowywać

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:07   #247
0enedue
Zadomowienie

aaaaaaaaaaaaaaaaa ile Cie to wyszło razem ? kurdeeeeeeeeeee piekne ! kusisz;/ zablokuj mi Ali allegro itp do 10 prosze
w tych opaskach jestem zakochana
wszystko od jednego sprzedawcy ??
dobra nie blokuj mi tych stron tylko powiedz jak mam to zamówic

Iga 14.12.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 09:07   #248
Fionka_31
Zakorzenienie

Mujer co odpisalas o uciekającym cycku bo nie mogę znalezc twojego posta.

Ale mnie dziecię wysoko kopnęło. Wow.

Stary 2015-08-16, 09:09   #249
0enedue
Zadomowienie

Mała mnie kopnęła pare razy więc odbieram to jak zgodę na zmówienie a jak to odmówić dziecku ..

Gryzelda już ?? ja cos czuje ze nam to teraz zleci bardzo szybko..

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 09:09   #250
ogolnie
Zakorzenienie

Dziewczyny a tak w związku z tymi butkami to nie trzeba kupować na początku co nie? Dopiero potem jak dziecko zacznie jeździć w spacerowce ?
Stary 2015-08-16, 09:10   #251
Koritsi_a
Zadomowienie

Wiedziałam ze jak wrócę do domu to będzie nowa część witam sie z własnej sofy idę czytać ta część

A z wcześniejszej.

Ja gotowałam córce sama i teraz też będę. Często miałam ugotowane więcej to pakowałam do zamrażalnika i na następny raz było jak znalazł albo dla TŻ jak zostawał z córką sam. Słoiczki też sie nam zdarza dać. Teraz na wyjeździe zjadła ze 3. Ale dla mnie teraz te słoiczki to już troche bez sensu. Córka ma 20 miesięcy od dawna pięknie gryzie warzywa i mięso w kawałkach a tam dalej takie papkowate jedzenie.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 09:10   #252
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Enedue no, od piątku chyba już 2 się wypakowały nam to teraz poleci ekspresem... jak listopadowe zaczną to zaczniemy torby pakować

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:13   #253
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Mała mnie kopnęła pare razy więc odbieram to jak zgodę na zmówienie a jak to odmówić dziecku ..

..

To ja wczoraj mowie do malej. Mama będzie teraz wymieniać imiona a ty kopnij jak które ci się spodoba

Ani razu nie kopnela haha

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52427914]rozpakowywać

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Kurde my tez juz od polowy listopada możemy zacząć ! Czyli za 3 mce aaaaa

Stary 2015-08-16, 09:15   #254
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Ja się sumiennie 2 razy dziennie smaruję, bardzo chcę uniknąć rozstępów

Adka spokojnej podróży i oczywiście udanych łowów!

Ale super

U nas też popadało i od razu lepiej jest

Czubaszek dostałaś moją wiadomość o przyłączenie do klubu?

Jakie przysmaki

Co do przepuszczania w kolejce, byłam ostatnio w rossmannie, brzuch już widoczny, na kasach te wielkie naklejki "pierwszeństwo mamy", stałam w dość długiej kolejce, a kasjerki tylko zerkały jedna na drugą i żadna mnie nie poprosiła, nie wiem po co ta akcja w ogóle
Też ostatnio byłam w rosmanie i jeszcze z moim 2 latkiem za ręke no i kasjerka nic bo poszłam bez kolejki ale ludzie zaczeli na mnie sie lampić i ktoś powiedział że tam jest kolejka a ja odparłam że przecież są wszędzie oznaczenia że kobiety w ciaży mają pierwszeństwo a jeszcze w dodatku jestem z dzieckiem to powiedziałktos faktycznie. Jakbym była sama to bym poczekała ale tak było wtedy gorąco a synek chciał mi sie wyrywać to chciałam to szybko załatwić a brzuszek widać
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:17   #255
ogolnie
Zakorzenienie

Moje małe wczoraj tak czadu dawało cały dzień że masakra. Tylko po rzyganiu chwila konsternacji a potem na nowo
mam nadzieję że we wtorek na prenatalnych będzie grzecznie,bo idziemy do innego lekarza tym razem żeby wstydu nie było ha ha

I u mnie kopie właściwie po jednej stronie tj po lewej to znaczy że ma tam girki cały czas?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Fionka nie strasz tym listopadem ja jestem na koniec grudnia także dla mnie nie byłoby to wesołe :p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 09:20   #256
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

No czy stanika nie masz za małego? I czy znasz motyw z wygarnianiem? Nie wiem, czy znasz, bo nie chcę ględzić o czymś, co jest oczywiste. Noo chodzi o te brafitterskie metody, żeby po ubraniu stanika cycka wygarnąć spod pachy a nawet z pleców i włożyć w miskę. Bo jeśli się tego nie robi, a miska jest za mała, to cyc lubi zwiać właśnie na bok. Jak mówię, moje pikusie zawsze wygarniam
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:25   #257
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

U nas też popadało i od razu lepiej jest

Czubaszek dostałaś moją wiadomość o przyłączenie do klubu?

Jakie przysmaki

Co do przepuszczania w kolejce, byłam ostatnio w rossmannie, brzuch już widoczny, na kasach te wielkie naklejki "pierwszeństwo mamy", stałam w dość długiej kolejce, a kasjerki tylko zerkały jedna na drugą i żadna mnie nie poprosiła, nie wiem po co ta akcja w ogóle
Dostalam
Zaproszenie wyslalam

Cytat:

Ja tez czuje mlodego wysoko. Tak 2-3 cm nad pepkiem. I pod zebrami. I to na pewno mlody

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:27   #258
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ja będę trzymać wózek w salonie

Ja brzuch i piersi smaruje dwa razy dziennie, a uda i pośladki raz dziennie. Smaruje, bo boje sie rozstępów bardzo i mam nadzieje ich uniknąć...
Noni czuje, ze skora jest nawilżona.

Tak żeby zakryla to na pewno. Mozesz wiecej jesli lubisz

Hej
Ja dziś wczesnie na nogach, bo jedziemy nad ta Soline.
Cala noc nie spalam, bo glowa mi peka i żałuję, że nie wzięłam tabletki od razu.
Teraz bede musiala wziac, bo zaraz mo łeb rozsadzi :/
Oby mi przeszlo, bo nie wyobrazam sie tak caly dzień...

Mnie dzis pewnie nie będzie aż do wieczora, więc milego dnia wszystkim

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Udanego wyjazdu i lepszego samopoczucia Ci życzę

Cytat:
Melduje się na nowym wątku )!

Rudaska co do smarowania .. mi zapał nie minął mega pilnuje tego żeby rano i wieczorem się posmarować bo boje się ze że teraz zacznie mi się ten etap .. tycia w expresowym tempie i czasami nawet z łóżka się wracam żeby na noc się nasmarowac . Co do samych efektów skóra jest nawilżona i tyle .. ale póki co nic mi się Nie pojawiło niechcianego wiec to jest dla mnie motywator

Acapella ja plamki na koszulce z siary miałam tylko raz .. ale jakoś się tym nie martwię

Halwaya tez będę musiała pomyśleć o takim legowisku .. bo wózek mi się za nic w świecie nie zmieści ..

Aniqa udanego wypoczynku i mam nadzieje ze głową przestaje bolec )

Gryzelda mam wrażenie ze tz czasami poprostu nie używają mózgu tym sobie tłumacze takie akcje

Adka udanych łowów

Fionka ja mam wrażenie ze teraz te Kopniaki są bardziej delikatne niż na początku. .

Ja jeszcze nie mam zgagi .. wsumie nawet nie wiem jak to jest bo w życiu jej nir miałam .. ale nir liczę na to ze mnie ominie w 100%

Wczoraj do pozna byłam u kumpeli i powiem Wam tak mi brakowało babskiego spotkania .. uśmiałam się i najadlam nikt mi nie wierzy ze jestem w 6 mcu- bo przecież prawie wcale nie mam brzucha z jednej strony jest to fajne .. ale z 2 np nie mogę liczyć na to żeby ktoś mnie przepuścil
W kolejce chyba że się mega wypne:d

Musze się Wam pochwalić .. albo moja mama albo rodzice tz wezmą nam kredyt na mieszkanie !!! (niestety do spłaty nie są tacy chętni ) jutro tz ma urodziny i będziemy obgadywac szczegóły ..
Wiem ze to swego rodzaju pętla na szyi .. ale jest to dla nas jedyna szansa .. wole płacić ten np 1000 kredytu + 1000 opłat i mieć swoje .. niż płacić łącznie 1700 komuś. . I nic z tego nie mieć

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Adka to uważajcie na drodze
Też mam takie wrazenie, ze te kopiarki są trochę delikatniejsze, wczoraj na pewno były i Mała jakaś obrazona, bo mało sie ruszalaa, ale dzisiaj chyba już jej przeszło, bo się już przywitała

Gratulacje z tym kredytem!! Jasne, ze,lepiej spłacać swoje niż cały czas płacić obcym i nic z tego nie miec

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja juz mam prawie codziennie. Wczoraj po malinach

Mi leci siara caly czas. Tzn ciagiem od trzech lat :/ ale nic mi sie nie dzieje.

U nas bedzie wozek. A na parterze drugie lozeczko.

0enedue
Fajnie z tym kredytem. Lepiej siebie spacac niz czyjes raty
Cały czas? A mowilas o tym lekarzowi? To normalne?

Kurczę myślałam, że więcej z Was się odezwie, ze też Wam leci...

Ojeju cudne!!! Jak będę miała czas to dziś, a jak nie to jutro włączam Ali! Piękne są a buciki jako rozmiar zamawialas?

Ja jestem spiochem i niedawno wstalam, a Tz jeszcze śpi, ale ostatnio zarwalismy kilka nocy, więc trzeba było odespac

Ale chyba trochę przesadzilam, bo jakos głowa mnie trochę boli, ale moŻe przejdzie jak,pochodzę trochę

Dzisiaj na koszulce sucho, zobaczymy co do czwartku bedzie, już nie mogę się doczekać, zeby zobaczyć moją Malutką Lili!

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:28   #259
mujer
Zadomowienie

Tak pierwszy z brzegu link, tam jest artykuł o modelowaniu biustu, choć ja bym pewnie nigdy aż tak się nie wysilała Ale wygarnianie choć przy ubieraniu jest do ogarnięcia

http://www.izabra.pl/artykuly,12,108.htm
"Korekta biustu bez użycia skalpela. Czy to możliwe? Zdecydowanie TAK!"
Stary 2015-08-16, 09:28   #260
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
No czy stanika nie masz za małego? I czy znasz motyw z wygarnianiem? Nie wiem, czy znasz, bo nie chcę ględzić o czymś, co jest oczywiste. Noo chodzi o te brafitterskie metody, żeby po ubraniu stanika cycka wygarnąć spod pachy a nawet z pleców i włożyć w miskę. Bo jeśli się tego nie robi, a miska jest za mała, to cyc lubi zwiać właśnie na bok. Jak mówię, moje pikusie zawsze wygarniam

Znam ale z pleców nie zgarniam haha.

Mysz kupic sobie jakiś dobry stanik bo moze w tym problem. Teraz pomykam w takich jakby sportowych

Stary 2015-08-16, 09:30   #261
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziejka* Pokaż wiadomość
a mi powiedziała, że jeśli chcę przed porodem - a chcę - to najlepiej 2-3 tygodnie przed porodem
jeden już mam, chodzę w nim w ciąży bo jako nieliczny nie uwiera mnie.. miski ma 3-rozmiarowe.. ttp://www.dopasowana.pl/pol_pl_Biustonosz-miekki-do-karmienia-w-kolorze-czarnym-Blossom-Royce--3103_1.jpg
fajny! to jak taki że można regulować o dwa rozmiary to faktycznie i przed karmieniem można inwestować. Ale ja to muszę przymierzyć bo tak to nie umiem trafić w rozmiar, tamtym razem musiałam kupić 75J i te co kupiłam przed porodem były do wywalenia ale może też dlatego że kupiłam takie byle jakie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj pierogi z wisnia na śniadanie. Kupiliśmy wczoraj w rosyjskim sklepie, ale baba chyba nas mocno odoiła z kasy.. za pierogi (3,75€), kaszę manna i twaróg zapłaciliśmy 10€

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Ja to samo zauważyłam jeszcze nigdy z tej kasy nie korzystałam bo ciągle tam kolejki facetów się ustawiają! !
raz skorzystałam pod koniec pierwszej ciąży, tyle się nieprzyjemności pod moim adresem wtedy nasłuchałam że teraz omijam kasy pierwszeństwa szerokim łukiem

Cytat:
Ja się tak zastanawiam jak w święta będziemy jechac do rodziców jakby to załatwić. Chciałabym nie brać wózka tylko nosidelko i tak u moich jest łóżeczko wiec tam poloze mala ale nie wiem jak u teściów?
jak tak na jeden raz to można zrobić posłanie na łóżku, nawet w drugim pokoju - położyć kocyk i jakieś poduchy po bokach żeby było bezpieczniej, chociaż taki miesięczny bobas to raczej i tak się nie obróci żeby spaść z łóżka
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:30   #262
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Znam ale z pleców nie zgarniam haha.

Mysz kupic sobie jakiś dobry stanik bo moze w tym problem. Teraz pomykam w takich jakby sportowych
Bo nie każdy ma cycka na plecach, ale zdarza się ponoć

No sportowce to trochę splaszczają, przynajmniej niektóre, więc mogło się zdarzyć zmigrowanie
Stary 2015-08-16, 09:33   #263
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Udanego wyjazdu i lepszego samopoczucia Ci życzę

Też mam takie wrazenie, ze te kopiarki są trochę delikatniejsze, wczoraj na pewno były i Mała jakaś obrazona, bo mało sie ruszalaa, ale dzisiaj chyba już jej przeszło, bo się już przywitała

Gratulacje z tym kredytem!! Jasne, ze,lepiej spłacać swoje niż cały czas płacić obcym i nic z tego nie miec

Cały czas? A mowilas o tym lekarzowi? To normalne?

Kurczę myślałam, że więcej z Was się odezwie, ze też Wam leci...

Ojeju cudne!!! Jak będę miała czas to dziś, a jak nie to jutro włączam Ali! Piękne są a buciki jako rozmiar zamawialas?

Ja jestem spiochem i niedawno wstalam, a Tz jeszcze śpi, ale ostatnio zarwalismy kilka nocy, więc trzeba było odespac

Ale chyba trochę przesadzilam, bo jakos głowa mnie trochę boli, ale moŻe przejdzie jak,pochodzę trochę

Dzisiaj na koszulce sucho, zobaczymy co do czwartku bedzie, już nie mogę się doczekać, zeby zobaczyć moją Malutką Lili!

Mowilam, nawet bylam na usg piersi ale wszystko jest w porzadku.
Na razie nie leci mocno wiec jakos mi nigdy nie przeszkadzalo.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:44   #264
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaa ile Cie to wyszło razem ? kurdeeeeeeeeeee piekne ! kusisz;/ zablokuj mi Ali allegro itp do 10 prosze
w tych opaskach jestem zakochana
wszystko od jednego sprzedawcy ??
dobra nie blokuj mi tych stron tylko powiedz jak mam to zamówic
Za wszystko coś koło 60zł opaski jak będą fajne zamówię następne, u nas takie po ponad 10zł są

Powiedz czego nie wiesz, a ja Ci wytłumaczę teraz już się tam bardzo łatwo płaci, bo można przez przelewy24

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:46   #265
sylwoha
Zakorzenienie

Sylwuska mi leci siara, ale nie orzejmuje sie tym

Co do stanikow to ja nie pamietam koedy mialam na sobie :p
Serio nie cierpie stanikow, majtek zreszts tez ale nosze haha
Jezeli w ogole stanik to tylko bardotka, nie mam wielkiego biustu, raczej norma.

Ale se pospalam :p

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:46   #266
SweetViolet
Zadomowienie

Właśnie oglądałam Porody na Polsat cafe Kobieta urodziła dziewczynkę 4440 g 60 cm sn. I nawet nie krzyknęła :O

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:48   #267
Koritsi_a
Zadomowienie

Fionka z miesięcznikiem to raczej bez problemu. On jeszcze nie "wędruje" wiec wystarczy lóżko. Ja córkę obkładałam dookoła poduszkami czy kołdrą i było ok.

Ja to na 99% będę rozpakowana w listopadzie, termin na sam początek grudnia, dziecko z USG wychodzi ma koniec listopada a z planowanym cc to nie czekają do ostatniej chwili.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:52   #268
evciap0
Wtajemniczenie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52427972]Enedue no, od piątku chyba już 2 się wypakowały nam to teraz poleci ekspresem... jak listopadowe zaczną to zaczniemy torby pakować

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Aaaaa, już tak blisko!

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
Też ostatnio byłam w rosmanie i jeszcze z moim 2 latkiem za ręke no i kasjerka nic bo poszłam bez kolejki ale ludzie zaczeli na mnie sie lampić i ktoś powiedział że tam jest kolejka a ja odparłam że przecież są wszędzie oznaczenia że kobiety w ciaży mają pierwszeństwo a jeszcze w dodatku jestem z dzieckiem to powiedziałktos faktycznie. Jakbym była sama to bym poczekała ale tak było wtedy gorąco a synek chciał mi sie wyrywać to chciałam to szybko załatwić a brzuszek widać
Bardzo dobrze zrobiłaś!

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dostalam
Zaproszenie wyslalam
Aaaa, ale jestem głupia, teraz już widzę, dzięki

Cytat:
Kochana zamawiałam różne rozmiary, 1, 2 i 3. W zależności jakie były na aukcji

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:53   #269
0enedue
Zadomowienie

Aaa jak można przez przelewy to nie mam pytań bo kiedyś to było bardziej skomplikowane chyba jaki rozmiar butów ?

Moja znajoma urodziła .. mały miał 3800 ona zero bioder itp. Po 12 h męki i mdleniu z bólu przyszedł lekarz popatrzył na nią z politowaniem i powiedział no dobra zrobię Ci ta cesarke tyle kawę wypije ..

Brak słów :/

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 10:03   #270
benita84
Zadomowienie

jakie bucikowe szaleństwo słodkie są takie małe pantofelki opaski też super!

Cytat:
Dziewczyny a tak w związku z tymi butkami to nie trzeba kupować na początku co nie? Dopiero potem jak dziecko zacznie jeździć w spacerowce ?
teraz buciki to chyba bardziej dekoracyjnie bo jak na dwór to maluch i tak w kombinezonie ma nóżki zakryte do tego kocyk więc zimowych bucików narazie nam nie potrzeba

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Właśnie oglądałam Porody na Polsat cafe Kobieta urodziła dziewczynkę 4440 g 60 cm sn. I nawet nie krzyknęła :O
no jest to możliwe, w sumie mój 100g mniejszy tylko był i też bez krzyku się obyło
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości