![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Jente tak,my nie znamy płci. Lekarz nie chce podać ze względu na słabe usg,a we wtorek jadę na prenatalne to może mi podadzą bo super obraz mają. Jednym słowem moja cierpliwość wystawiona jest na ciężka próbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie obstawiasz córkę czy syna?
Wstawiłam właśnie ciasto jogurtowe. Pol z borówkami pól ze śliwkami ![]() Spije kawke i jedziemy na działkę na obiad ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- A w ogóle to dzis starsza pani chciała mi ustąpić w kolejce
#306 |
Zakorzenienie
|
Fionka ja córkę,TŻ syna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
To tak jak u nas bylo ![]() Włosy mi juz normalnie wypadają jak przed ciąża
#308 |
Rozeznanie
|
Hej, ja was właśnie powoli nadrabiam, w przerwie od oglądania wózków w necie ;-)
Grilla jakoś wczoraj przeżyłam, chociaż nudno było jak cholera i jeszcze mama przytrzasnęła palca drzwiami od samochodu jak wróciliśmy :-( także noc z głowy bo boli jak cholera i paznokieć fioletowy... Dobrze że mam lakier to tak bardzo chociaż nie widać Tak na szybko na razie Oenedue z tym waszym kredytem. Fajna sprawa ze macie takich rodziców. Miałam kiedyś klientów którzy tak brali kredyt. Technicznie tak to zrobiliśmy że oni przystąpili z rodzicami do kredytu. Dochody mieli tylko rodzice. Ale oni byli w kredycie żeby w akcie notarialnym zakupu mogli być jedynymi właścicielami mieszkania. A w przyszłości jak nabędą zdolność kredytową to mogą się starać o odłączenie rodziców z kredytu żeby formalnie wszystko było na nich. Także sprawa spokojnie do załatwienia o ile oczywiście rodzice zgadzają się na takie obciążenie. Jakbyś coś chciała więcej wiedzieć to pytaj ;-) Mam już dzisiaj zdecydowanie lepszy humor. I pogoda fajna bo pada i jest chłodno. Nareszcie! Chociaż jak patrzę jakie nawałnice przeszły przez Polskę... |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całej wyprawki chyba żadna jeszcze nie ma ![]() A ja przeglądam teraz olx i allegro i zastanawiam się nad tymi kolyskami, łyżeczkami itd Znalazłam jeszcze coś takiego, co o tym myslicie? http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...293822183.html Z leżaczki podoba mi się ten Tiny Love, no i z kolysek ta Coneco. Więc teraz się zastanawiam co,bym chciała kupic? Tiny Love chyba na pewno, bo pomyślałam, że,jak,pojedziemy do,dziadków to przecież w tym dziecko,może spać, prawda? A to,jest nieduże i mało,miejsca zajmuje ![]() Jeśli oprócz lóżeczka byśmy chcieli coś jeszcze na początek, to co według Was byłoby lepsze? Ta dostawka czy kolyska?? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Jakbym miała miejsce na piłkę tez bym sobie poskakala
![]() Sandra hej ![]() Jakiś dzisiaj nie mój dzień :/.. paskudnie zaczęłam się czuć ![]() Żaneta na pewno się do Ciebie odezwę ! ![]()
#311 |
Konto usunięte
|
Kurczę nie dodał się mój post
![]() Cześć Sandra ![]() ![]() ![]() Enedue wtedy formalnie kredyt bierzecie we 4, z tym że rodzice są głównymi kredytobiorcami, a Wy jedynymi właścicielami mieszkania. Bo nie da się kupić mieszkania na kredyt dla kogoś w prezencie, Ci co są właścicielami mieszkania muszą być też w kredycie, nawet jak nie mają zdolności. Teraz często się tak robi z nowymi mieszkaniami, że rodzice biorą kredyt a mieszkanie kupuje dziecko, często student, żeby dostać dopłatę do wkładu własnego ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A swoją drogą to też mam jakiś dzień marudy znowu dzisiaj ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#313 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Gryzia a mówisz na niego
![]() fionka ja cały czas mam nadzieję że to moje przeczucie będzie prawidłowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
też widziałam ten odcinek
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Witaj Sandra!
![]() Ja mam dzisiaj znowu jakiś psychicznie słabszy dzień.. Wizja końca życia jakie prowadzę do tej pory bardzo mnie przytłacza... Siedzę i czytam forum odchowalni, ale jakoś żadnego pocieszenia nie mogę znaleźć.. Ehhh.. Mam nadzieję, że któregoś magicznego dnia się obudzę i zacznę z niecierpliwością odliczać dni do porodu! |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Fajne to łóżeczko Next to me
![]()
#318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
Gryzelda przeraziło mnie trochę to co napisałaś o wrześniowkach... Wiem że dwa tygodnie w jedną albo druga stronę to normalne, ale tak jakoś... I jeszcze dostałam wczoraj na maila kolejna część z tego internetowego kursu, coś jak szkoły rodzenia i tak mi przyszło żeby 6tyg wcześniej mieć spakowana torbę do szpitala. To u mnie wyszło pod koniec września... Chyba zaczynam się denerwować...
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Haha u mnie tez :p
No nic plan na wrzesien, ogarnac wyprawke :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja chce urodzić w terminie lub +- 5 dni haha. Nie chce w listopadzie ale nie chce tez na święta.
a w ogóle to przeczytałam kiedys ze na podstawie pierwszych ruchów można policzyć czy sie urodzi w terminie bo one podobno pojawiają sie w połowie ciąży. Tylko ze nie wiem co autor miał na myśli pisząc ruchy
#322 |
Rozeznanie
|
Jejku, ale mam dzisiaj kalafiora! Nie doczytałam jeszcze, może już mi zwróciłyście na to uwagę ale pomiędzy Wrześniem a listopadem jest jeszcze październik! :-D wiedzialyście o tym??? Czyli torba do szpitala na koniec października a nie września! Trochę lepiej mi się zrobiło...
Sandra, witaj! Ja dołączam do grona dziewczyn, których wyprawka w lesie. Parę ciuszków zaledwie... |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Zaneta z jakiej str ten kurs masz?
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Właśnie torba torbą ale na kiedy planujecie miec juz przygotowane łóżeczko i ubranka w sensie poprane, poprasowane? Bo ja chciałam w połowie listopada ale teraz tak mysle ze jakbym urodziła 2 tyg wczesniej to się nie wyrobie ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Zaneta tu same kalafiory przeciez ![]()
#324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
Halwaya ja jutro też glukoza. Ale powiedziałam już mężowi że ma ze mną jechać. Wolę z nim w aucie sobie czekać na pobranie niż siedzieć z tymi wszystkimi ludźmi.
Gryzelda właśnie o to mi chodziło z tym mieszkaniem Oenedue ;-) widzę że u ciebie w pracy tez każdy musi ogarniać wszystko :-D Współczuję Ci z tym mężem, ale chyba niestety cześć facetów tak ma. Mój też jakoś nie myśli o tym, żeby mi było wygodnie, czy że mam prawo być bardziej zmęczona i rozdrażniona. Ale czasami mi to bardziej na rękę bo mogę na niego bezkarnie powrzeszczeć :-D A za to rodzice! Przeżywają bardzo moją ciążę i traktują mnie czasami jak niepełnosprawną... Wierz mi, to dużo gorsze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
Fionka z tej strony co kiedyś pisałyśmy: zapytajpolozna.pl
Dostałam już 13 z 25 lekcji i za wiele się nie dowiedziałam... Ale zawsze cośtam poczytam sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja z wyprawki nie mam jeszcze nic, nawet jednej rzeczy. Może we wrześniu zacznę coś kupować o ile dowiem się kto siedzi w moim brzuchu 😀
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2015-08-16 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Konto usunięte
|
Żaneta no coś mi szczerze te 6 tygodni nijak do września nie pasowało
![]() Nie, nie każdy, jestem doradcą hipotecznym ![]() Ja te porady na razie wrzucam na poczcie do jednego folderu. Czytać będę kiedy indziej ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
Gryzelda super stanowisko. Bardzo bym chciała na takim pracować. Wiem że z różnych perspektyw to różnie wygląda pewnie ale wolałabym pracować w konkretnej specjalizacji jednak. Tym bardziej że ten temat zawsze był dla mnie ciekawy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.