|
|
#1921 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobisz jak uważasz, gratsy na nowy cywilizowany i spokojny kąt ![]() Cytat:
2. Ale serial kiepski |
||
|
|
|
#1923 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A co do miejsca to specjalnie foto wkleiłam - jak przesunę szafki do ściany to pralka owszem, spokojnie wejdzie - to jest 60-tka i wiadomo, ze musi mieć parę cm luzu na intencję przesuwania się w trakcie wirowania - ale lodówka wtedy za chiny przy ścianie nie wejdzie
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam się na serialach, ale na razie mnie wciągnął
![]() tylko jak się przez 3 sezony mają tak motać... no zobaczymy ile wytrzymam ![]() o, a to czytałaś http://www.filmweb.pl/serial/Gracepo...ssion/,2442706
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-17 o 16:32 |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Margot gratuluję nowego lokum
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozumiem, każdy ma inne poczucie "ciepła" ![]() szkoda, myślałam ze wciągnę na listę ![]() A oglądał ktoś nowego True Detective? bo się przymierzam i nie wiem na co się nastawiać Co tu tak cicho? ![]() Wrzucam fotkę lasu i moich dodatkowych kilogramów ![]()
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Mother of Cats
|
Zdecydowanie do twarzy Ci z brzuszkiem
|
|
|
|
#1928 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale nastrojowo
|
#1929 |
|
Panaroja
|
Snad kawusi
Saab Margot gratulacje lokum i bierz co potrzebniejsze Ewuś Corii ![]() Wichura jak piorun , rano miałam 15 stopni .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1930 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś z połkniętą piłką
|
|
|
|
#1931 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nic z tego, wróciłam do rannych ćwiczen po 2 dniach pozniejszego cwiczenia
![]() Kiedys cwiczyłam już pozniej, w tym wieczorem i juz wiem, czemu wole rano - to zdecydowanie moja pora na takie wygibasy
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie jakoś tak to teraz wygląda a jak tam Twoja piłka? duża już? ![]() U mnie dziś słońce i 21 stopni znad soczku |
|
|
|
#1933 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawdę dech mi zaparło! Spadam, chciałam tylko odpisać na fotkę bo ogromnie mnie to zdjęcie urzeklo. Fakt ze w lesie, w cieniu, a jednak slońce oświetla co trzeba mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Taka natura Metafizyka!!!
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad szybciocha Kto mi sprzątnął Myrurgia Maja z e glamour? Człowiek wyjedzie na chwile i...klops
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Przepięknie mnie tam całą rozdęło i spuchło
|
#1937 |
|
Piers do przodu
|
Ewuś kwitnąco wyglądasz
![]() Mnie dzis chłodniej więc nastawiam małosolne i zrobię żurek na kwasie z ogórków z białą kiełbaską ![]() Miłego dnia Baru
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1939 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hejhej!
czy ktos tez jest zdania ze jesien nadejszłą??? ja juz jesien zainaugurowalam dzi i pachne Wenge ![]() widze cudą Ewusie s piłkom terz na foto redzi czekam ![]() chwale sie tez ze mam niby bloga na korym nie ma co czytac co było do przewidzenia...ale mozna cos oglądnąć przynajmniej... alez to wenge sie wysłodziło??? moze za wcczesnie ogłosilam te jesien?...
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak zawsze robię, i mi to pomaga. Coraz bliżej, coraz bliżej wolność (nie mylić ze "święta " )---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Poka bloga do oglądania. Ja zaczynam działaś w połowie września. Przemogłam się. Ale, nie mam wciąż lekarza, i oczywiście jeszcze mam 2 tyg na rozmyślenie się No chyba, że chuop weźnie mnie siło ![]() ![]() Zanim znajdę lekarza, zlecam se pakiet badań coby do lekarza już w wynikami isć czas nagli i te sprawy. Wczoraj obczytałam co warto przed zaciążeniem testnąć no i czytam przepisy na dziewczynkę Tak wiem, wiem, bzdury, ale spróbować nie zaszkodzi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-18 o 15:17 |
||
|
|
|
#1941 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no może na wakacjach coś cyknę Dobrze wybrałam termin, akurat się ochłodziło i wyjesienniło 3. toć ono zawsze było słodziutkie. |
|
|
|
|
#1942 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i jescze badan nie porobiła ![]() bloga nie wiem czy mozna pokazywac?? to nie bedzie ze reklama i mnie zbanujo? Cytat:
ej ale juz po wakacjach jest ![]() wenge na mnie czesto wali mega chemicznie wytrawnie ![]()
|
|
|
#1943 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pobór krwi żylnej to akcja na miarę operacji NASA na Marsie więc już na początku nie jest lekko. Robiłam w czerwcu kontrolne - hormonalno-klasyczno - wątrobowe i moja autoagresja Hashimotowa wzrasta Ale endo dobrą mam, powiedziała że opanuje jak przyjdę do niej z ciążą, za to gina nie mam wcale Trochę lipa. Tera czekam na @ Szczerze, to ta myśl mnie na razie sparaliżowała. 2. Ano nie wiem, może? łobosz to poślij PW ![]() 3. Mnie od Wenge boli głowa więc nie używam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-18 o 15:45 |
|
|
|
|
#1945 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a gina na nfz szukasz?? bo ja szukalam i szukalam i nie znalazłam...wiec sie na prywatnego przerzucilam i byłam zadowolona. na znanylekarz poszukaj w truklopie zapodam ![]()
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badania i tak muszę mieć priv bo nfzetowe piguły nie umieją mi pobrać krwi, przebijają żyłę, więc i tak w domu mam pobory. No miazga. Kurde ale czy zdążę do next owu z wynikami? Teraz sie przeraziłam. A chętnie chętnie. Dzięks |
|
|
|
|
#1947 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mcham urlopowo,schetana jak dziki osioł
Jeden fotel zaniosłam do tapicera,drugi do nowego lokum. Zastanawiam sie nad stołem i byłam ogladać lodowki w Saturnie i Media Markt,i wiem,jaka chce (i na jaka mnie stać,i sie zmieści). Ide po kolejna porcje gratow...Ewusiu,piłeczka śliczna
|
#1948 |
|
Piers do przodu
|
Polly to ja poproszę o PW bo chyba mnie z klopa wypollizowało
|
#1949 |
|
Nindżopesz
|
Polly, super fotki
ale do dzieckiej tematyki pasują idealnie.BTW aż byłam w szoku, że teksty bez pollyastycznych literówek przyznaj się, to ktoś inny pisał!
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - faktoza profeska, widać, że to Cię jara. Ja natomiast podziwiam ludzi, których jara robienie sobie sesji, chyba nigdy do nich się nie zaliczę A i widzę chyba Twój "touch" czyżby szaro-fiolety to Twoje sugestie? To dziecko zamotane w szarofioletowe kłeby jakiejś włóczki z takim samym kwiatkiem na głowie całkiem najsssss. I jedna matka ma genialny kolor sukni - fioleto-fuksjowy? Bomba! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

ale nic to, nie wszystko na raz.

bo się przymierzam i nie wiem na co się nastawiać

U mnie pobór krwi żylnej to akcja na miarę operacji NASA na Marsie więc już na początku nie jest lekko.
Ale endo dobrą mam, powiedziała że opanuje jak przyjdę do niej z ciążą, za to gina nie mam wcale
Trochę lipa.