|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVII
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52443886]My jesteśmy w szpitalu. Artur 4 razy wymiotował, ja się wystraszylam, że to od uderzenia i pojechaliśmy, wprawdzie to nie od uderzenia, ale zdążył się już odwodnic i leży pod kroplowka. Bosko.[/QUOTE] Co za pech:-( Biedny Artuś:-(
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52443886]My jesteśmy w szpitalu. Artur 4 razy wymiotował, ja się wystraszylam, że to od uderzenia i pojechaliśmy, wprawdzie to nie od uderzenia, ale zdążył się już odwodnic i leży pod kroplowka. Bosko.[/QUOTE]
Masakra Tyle stresu dla Was... A co się okazało, zatruł się?Taka mama jak ty to skarb, bardzo dobrze zrobiłaś że pojechalisciew ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, współczuję Wam wszystkim - jakiś okropny ten czas
U mnie też niewesoło. Dzisiaj po ostatnim tygodniu harówki (i upałów) wylądowałam u lekarza z silnym bólem w mostku, omdleniem i jak się okazało ciśnieniem 160/120. Dostałam leki, mnóstwo skierowań i mam mierzyć to nieszczęsne ciśnienie. No i po lekach spadło do 80/60. Zawsze byłam niskociśnieniowcem, ale teraz to ledwo chodzę. Dostałam zakaz picia kawy, ale prawdę mówiąc, teraz mam ochotę kawą się poratować
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny, Artuś juz śpi, ale jeszcze musi dostać druga kroplowke. Zachowuje się jak zwykle, czyli jest wesoły i radosny. Tak mi go żal.. Zjadł kromeczke chleba, ale nic nie pije. Nie smakuje mu szpitalna herbatka, wody reż nie chce :/ On już mi wcześniej mało pił, być może już wcześniej się odwodnił ech...
|
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana bierzesz dupka, będzie dobrze.Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52446312]Dzięki Dziewczyny, Artuś juz śpi, ale jeszcze musi dostać druga kroplowke. Zachowuje się jak zwykle, czyli jest wesoły i radosny. Tak mi go żal.. Zjadł kromeczke chleba, ale nic nie pije. Nie smakuje mu szpitalna herbatka, wody reż nie chce :/ On już mi wcześniej mało pił, być może już wcześniej się odwodnił ech...[/QUOTE] Biedni jesteście ucałuj Arturka, niech szybko się stan poprawia
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Druga kroplowka leci..
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52446312]Dzięki Dziewczyny, Artuś juz śpi, ale jeszcze musi dostać druga kroplowke. Zachowuje się jak zwykle, czyli jest wesoły i radosny. Tak mi go żal.. Zjadł kromeczke chleba, ale nic nie pije. Nie smakuje mu szpitalna herbatka, wody reż nie chce :/ On już mi wcześniej mało pił, być może już wcześniej się odwodnił ech...[/QUOTE]
Ojj biedaczek. Myślałam że Was puszczą do domu a to grubsza sprawa.
|
|
|
|
#128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52443886]My jesteśmy w szpitalu. Artur 4 razy wymiotował, ja się wystraszylam, że to od uderzenia i pojechaliśmy, wprawdzie to nie od uderzenia, ale zdążył się już odwodnic i leży pod kroplowka. Bosko.[/QUOTE]
Oj bidulek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
musi być dobrze, nie zamartwiam się na zapas, choć wiem że łatwo mowić..
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Perse biedny Artuś. Oby szybko wrócił do zdrowia
Hope4ever witaj. Bardzo mi przykro Zeberko i jak Kasia daje radę? Wika kurczę, nieciekawie :/ Kucyku odezwał się Twój lekarz?
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Późno pisze ale wgl nie mam ostatnio czasu. Zaczęliśmy robić taras,komina jest prawie połowa. Centralne podłączyć musimy na początku września. No i jak zwykle za długo był spokój z matką R...ale mniejsza o te babe. Moja mama zaszalała i dziś zamówiła mi łóżeczko i pościel bo mi kupuje a ja z R miałam kolor wybrać. Wózek chce mi też kupić ale mimo ze mam na oku jeden to jeszcze się zastanawiam
dziś przyszły art higieniczne w sumie to wczoraj...wtorek już...no i dzisiaj pakuje torbę do szpitala. Synek aktywny co cieszy mamę no i w środę wizyta. W niedzielę przełamałam się i wyciągnęłam pudełko z rzeczami Karinki,bo chciałam sprawdzić jej wagę w każdym tc no i co? Ryczałam jak diabli...tak było mi źle...ale najgorsze.że nie pytałam "dlaczego Ciebie nie ma?" tylko "czemu Bóg nie zabrał mnie z Córeczką?"....a R powtarzał,że mamy Synka,który niedługo przyjdzie na świat i dla niego żyjemy...smutno....
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rzytul: Dobrze że masz swojego synka. Zawsze ta tęsknota będzie rozrywać serce na pół Dobrze że masz wsparcie w mężu i mamie.A co do teściowej moja się obrazila i tydzień się nie odzywa -polecam ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
O co jej poszlo?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana masz synka, za moment będziesz go tulić - Aniołka nic nie wróci ale kolejny Skarb bardzo będzie potrzebował Ciebie, już niedługo łatwiej będzie inaczej spojrzeć na to wszystko ![]() co jej zrobiłaś?
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Dr nie odpisał. Dzisiaj będę próbować się dodzwonić. Jest na urlopie wiec może być trudno.
Michasia przykro mi strasznie Juz niedługo będziesz tulić synka i będzie trochę lżej.. Rena, maks nigdy nie jadł nic smażonego. Może brzuch go rozbolał czy coś.. |
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
Na razie wykluczyli dwa rodzaje wirusów i będą dalej diagnozowac, może również pod kątem słabego apetytu ogólnie.
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52452118]Na razie wykluczyli dwa rodzaje wirusów i będą dalej diagnozowac, może również pod kątem słabego apetytu ogólnie.[/QUOTE]
to chociaż przebadają dokładnie, może to i dobrze trzymajcie się!
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Perse a mówili ile to potrwa? Może znajdą przyczynę niejedzenia A
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52452118]Na razie wykluczyli dwa rodzaje wirusów i będą dalej diagnozowac, może również pod kątem słabego apetytu ogólnie.[/QUOTE]
Kciuki żeby szybko znaleźli przyczynę ![]() Jakie objawy odwodnienia ma Artuś? Dr odpisał żebym koniecznie brała 3 tabletki duphastonu. Zapisałam się na piątek na usg. Czuje się lepiej. Mdłości brak. Mama pomaga przy Maksiu, wiec jest czas na schizowanie
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Perse kciuki za to żeby wszystkie wyniki były ok
![]() Kucyk będzie dobrze - bez schiz proszę ![]() Michasia tulę mocno! Wika oszczędzaj się kobieto!!! ![]() ========================= =================== a mojemu synkowi chyba coś jest...nie wiem co...od kilku dni strasznie źle śpi w dzień - póki jestem obok to tak po 15-30minut pośpi a poza tym nie może zasnąć kiedy usypiam go na noc i w nocy...2h potrafi zasypiać i budzić się...i strasznie mocno płacze przy budzeniu się...no i póki jest na rękach, to jest ok, a przy położeniu na płasko (nawet kiedy jest najedzony) jest płacz a poza tym od 2 dni mało chce cyca w nocy i w porze obiadowej domaga się butelki pomimo wypicia pełnych piersi...krzyczy i płacze przy tym strasznie i nie ma szans na chwycenie piersi, i ciężko jest go później uspokoić...w efekcie czego już drugi dzień je 4x90ml mm
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2015-08-18 o 16:04 |
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Mamy norowirusa. Leczenie objawowe, wiec po prostu oby szybko mu przeszło..
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
To skomplikowane trochę, a poszło o to że mnie okłamała, a kiedy dałam jej znać że o tym wiem to przestała się odzywać :O Zwykle mamy dobre kontakty, czasem mnie wkurza ale nie daję jej odczuć. No a tym razem jej wina!
Wyżalę się dokładniej dla ciekawych ![]() Wchodząc w szczegóły teściowa ma agresywnego psa. Wiele razy jej mówiłam , że nie chcę żeby spotykał się z naszym szczeniakiem bo może zrobić krzywdę lub zarazić jakąś chorobą (nie jest szczepiony regularnie). Pod naszą nieobecność szwagier mieszkał u nas z psami i opiekowal się (za opłatą). Jego najważniejszym zadaniem było żeby nie wplatywał w opiekę teściów i nie wpuszczal ich psa (bo gdybyśmy chcieli to oni za darmo wzięliby psy do siebie). No i pewnego dnia na wakacjach się dowiedziałam ze w moim domu panoszy się teściowa ze swoim psem! Zadzwoniłam powiedzieć że ich pies nie ma do nas wstępu, a ona powiedziała że jest sama ze szczeniakiem, a teść wyszedł ze starszym psem i ich na spacer, no i ich nie wchodził do nas. A szwagier w tym czasie załatwiał sprawę, do której pół roku się nie zabrał i teściowie nagle wtedy mu kazali to zrobić. Przebolałam to i się już nie odzywalam w tym temacie. Po czym młodszy szwagier pokazał mi fotkę psa teściów w naszym mieszkaniu... I wysłałam mmsa teściowej czy dobrze się jej pies u nas bawił Wiem że to głupota tak naprawdę i nie robiłbym dużego problemu, no ale ona się przestała odzywać Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez muffi24 Czas edycji: 2015-08-18 o 17:48 |
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Muffi nic dziwnego że się wkurzyłaś
Nie lubię takiej ignorancji.
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Ja to bym się wściekła na maksa.
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Argument szwagra " Miej pretensje do mamy bo wyrwała mi siłą klucze"
Cytat:
Także nawet nie chcę myśleć co będzie z nimi kiedyś przy dziecku laboga: Też macie przejścia na linii teściowie-wy, rodzice-mąż? Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Muffi
Hitem ostatnich dni jest pytanie mojej teściowej "a co jak się córka urodzi?" i moja odpowiedź "zostawię ją w szpitalu". Głupie pytanie, jeszcze głupsza odpowiedź ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- A co do psa to nie zdziwiłabym się wcale, gdyby Twoja teściowa chciała dziecko psu do pyska przystawić "niech się poznają". U mnie wtedy miałaby Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52460130]Muffi
Hitem ostatnich dni jest pytanie mojej teściowej "a co jak się córka urodzi?" i moja odpowiedź "zostawię ją w szpitalu". Głupie pytanie, jeszcze głupsza odpowiedź ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- A co do psa to nie zdziwiłabym się wcale, gdyby Twoja teściowa chciała dziecko psu do pyska przystawić "niech się poznają". U mnie wtedy miałaby Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Twój tekst do teściowej to mój hit ![]() No daj spokój! Mi nie chodzi o samą sytuację, no bo pies to zwierze, kocham go i nie był za darmo, ale ponadto cenię relacje międzyludzkie. Chodzi o zasady, podstawy wychowania i przede wszystkim czemu 50-letnia kobieta kłamie jak w podstawówce Można przeklinać na forum? Planują mi pod oknem strzelić halę sportową... Znowu sprZedawanie i kupowanie mieszania nas czeka :/ Całe 2 mc się nim cieszyłam.... Perse jak tam Artek? Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, od rana nie wymiotował, ale też je slabiutko. Zobaczymy co będzie dalej.
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52455969]Mamy norowirusa. Leczenie objawowe, wiec po prostu oby szybko mu przeszło..
[/QUOTE]Zdrówka dla Artka ![]() Zeberko a jak jedzenie Kasi? Nadal taki niejadek z niej?
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

Napisałam do dr i czekam na odp.

kochana bierzesz dupka, będzie dobrze.

rzytul: Dobrze że masz swojego synka. Zawsze ta tęsknota będzie rozrywać serce na pół 

kochana masz synka, za moment będziesz go tulić - Aniołka nic nie wróci ale kolejny Skarb bardzo będzie potrzebował Ciebie, już niedługo łatwiej będzie inaczej spojrzeć na to wszystko

a poza tym od 2 dni mało chce cyca