|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Arnamcia czemu tym razem?
Scarlett miałam już wcześniej pytać, wracaliście lepszym pociągiem? |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę Wam jutro
Ale nic złego, wręcz przeciwnie ![]() Tyle chociaż że wieczorem na zakupy wyskoczyłyśmy, choc nie miałam sił, ale tak mi Jej żal było... Kupiłam sobie kilka kosmetyków i trampki, Ona kolorowe spraye do włosów i już Jej sie humor poprawił ![]() Teraz mam pół włosów różowo- niebieskich, bo testowałyśmy, ale zaraz muszę sie pod prysznic wczołgać i łeb umyć i zmyć to
|
#1653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tlk, z przedziałami, bez klimy - ale był lepszy przewiew bez gniazdek i wifi. na przyszłość jedziemy przez stolicę i pendolinoCytat:
|
||
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Za późno, już zmyty
Ale i tak był juz otłuszczony, że bym Wam nie pokazała w takim stanie
|
#1657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to był taki skrót myślowy
![]() Cytat:
szczęścia, zdrowia, pomyślności, wiecznej miłości z TŻ, łatwego, szybkiego i trwałego odchudzania, spełnienia marzeń Cytat:
|
||
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha są rzeczy których nie powinno się pokazywać innym
Fajne te spraye ![]() Jeszcze kupiłyśmy jakiś lakier do pazurów, co z każdego ma robić ombre przyciemniając kolor. Kuzynka mi Go zostawiła, żebym poeksperymentowała, bo Ona umie robić gąbką (ja się za bardzo przy tym wku*wiam ).Miałam też chrapkę na torebkę, ale ostatecznie uznałam że wkład z mojego wielkiego shopera spełnia moje oczekiwania i wielkością i uniwersalnością, więc torebkę odpuszczam póki wkładu nie wykończę Chociaż mnie kusi taka na kształt kopertówki, którą z mamą widziałyśmy, bo w wersji eleganckiej przyda się na lata, bo taka klasyczna i prosta, a ja eleganckiej nie mam... poza taką beżową w motyw wężowej skórki ![]() Generalnie doszłam do wniosku, że o ile w wersji letniej jestem obkupiona, to w jesienno-zimowej leżę i piszczę
|
#1659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko pędzi do przodu ja pamietam jak Internet wchodził w życie i korzystanie przez kabel... I telefon trzeba było odłączać i ta zabójcza prędkość ![]() To i takie gadżety tez idą do przodu, eh, ja to sie boje co będzie za 30-40 lat ![]() Tez mam więcej ubrań letnich natomiast torebek mam więcej czarnych i brakuje mi kolorowych
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później szybkie surfowanie na wyścig z czasem, bo sporo się naliczało do rachunku na tel stacjonarny ![]() Torebek kilka mam, ale lubię nosić jedną, uniwersalną, na co dzień Zresztą nie raz już to pisałam, że to mnie akurat nie kręci Za to zobaczyłam dziś, kolejny raz, klasyczne, czarne szpilki w HM i już prawie kupiłam... a teraz żałuję że jednak nie
|
|
#1661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oh i era gadu gadu i blogi na onecie. tyle sie działowidzę, że dobrze karmisz swoje uzależnienia wysokie są? z czubkiem czy zaokrąglony?
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem czy dokarmię ![]() Czubki z przodu, zwykłe, proste, klasyczne, a'la zamsz i obcas ok 6 cm, tak że liczę że mogły by być zamiast moich obecnych, bo te już u szewca były i coraz bardziej wytarte się robią, mają z 5 lat ciągle wyglądają nie źle i przetańczyłam w nich chyba wszelkie możliwe imprezy jako buty zamienne, pomimo ok 10cm obcasa
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Scarlet
To TE ![]() Cytat:
Moje 90% szpilek kosztowały mniej niż 50zł Te najukochańsze, czarne, akurat koło 80-90, ale za najgorsze jakie posiadam zapłaciłam 140zł i byłam w nich może 3 razy, takie nie wygodne są, a obcasa nie mają aż takiego wysokiego, może max 8cm, ale chyba mniej Nie znoszę tych butów, że mnie tak naciągnęły, ale były jedynymi we wszystkich sklepach które mi odpowiadały wizualnie do stylówy na wesele (miałam beżową kieckę i wymyśliłam sobie czerwone dodatki- szczególe buty "open toe"), efekt był taki że po wejściu na sale musiałam je zmienić na rezerwowe
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2015-08-18 o 01:54 |
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie są wygodne (chociaż całą studniówkę i jeszcze kilka imprez wytrzymałam) za to wyglądają już tragicznie. Są cieliste z lakierowanej skóry i wygląda tak jakbym nosiła je 5 lat dzień w dzień a nie łącznie może z 10 razy, całe odrapane i porysowane
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że.... żal mi w nich chodzić A TŻ wtedy złapał doła, że to nie On mi kupił te buty ![]() Kolejne nudziaki lakierowane to moje perełki, bo szukałam chyba z 3 lata idealnych, a wtedy nudziaków było w PL jak na lekarstwo (teraz to bym se mogła wybierać chociaż pasują do wszystkiego...Nawet tak myślałam by po domu "ćwiczyć" chodzenie w takich i znów móc śmigac jak sarenka, nawet po kamieniach
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczyli czerwoną podeszwę ![]() Pamiętam jak mama mi kupiła pierwsze szpilki żebym chodząc po domu nauczyła się w nich poruszać. Jestem jej za to wdzięczna
|
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu dla mnie odpadają takie buty ![]() Ja miłość do butów też mam po mamie (zawsze wyjeżdża ode mnie bogatsza o przynajmniej 1 parę Moja babcia to miała dla mnie odłożone takie pary, a że rozmiar miała malutki, to noga prawie mi do nich pasowała, chodziłam w Nich i byłam taka szczęśliwa Do dziś pamiętam 2 pary sandałków na takich szpilkach ![]() Generalnie to ja bym mogła kupować tylko buty (zwłaszcza szpilki) i kosmetyki (zwłaszcza kolorowe), ale przyszło życie, budżety, liczenie się z pieniądzem i
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze zazdrościłam koleżankom, że jak już zaczęły być nastolatkami mogły przymierzać i próbować szpilki mamy. Ja nie mogłam bo jej rozmiar miałam jak szłam do komunii
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pociąg do butów jak najbardziej Jak byłam nastolatką to prowadziłam boje z mamą o buty
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie miałam fazy glanów Ostatnio jak sprzątałam szafkę na strychu to znalazłam mamy takie szpady But dwa razy dłuższy niż powinien być przez ten czub
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja miałam fazę... jeeeeny puncor ze mnie był potrafiłam całe lato w glanach przechodzić ![]() W tych latach TŻ mnie poznał Wtedy wychodziłam z założenia że nie ważne jak wyglądam, liczy się, co mam w środku ![]() Szpadów miałam 2 pary: pamiętne kozaczki i buty studniówkowe (ale te drugie ładne były mimo wszystko- też u rodziców sobie spoczywają
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z mamą poszłyśmy do ekspedientki zapytać o mój rozmiar. Pokazała JEDNE Nie powiem łezka mi się w oku zakręciła Teraz już jest więcej w takim rozmiarze bo patrzyłam na dziewczęce jak małemu kupowaliśmy![]()
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa jeszcze ślubne miałam za prawie 3 stówy
Taneczne, na zamówienie robione i najwygodniejsze ever! ![]() ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- Cytat:
![]() Ja w komunię miałam podobny rozmiar jak przyjaciółka, ale średnio pamiętam swoje buty (choć chyba pamiętam ) Za to doskonale wiem jaką miałam kolekcję LAKIEREK ![]() Pamiętam też taką sukienkę: czarna, z baskinką w takie złote okręgi, dość sporym dekoltem- uwielbiałam ją, a mama nie i zawsze mi "pchała" biała bluzkę z kołnierzykiem pod spód "żeby rozjaśnić"
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- O matko już 3 Lecę spać Dobranoc |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Na każdy wymiar stopy Ci robią. Ja miałam 8cm obcas a czułam sie jak na 2 cm Calutką noc w nich przetańczyłam, nic a nic mnie nie obtarło (od oczepin na gołą stope bo mi się pończochy podziurawiły ![]() Ja też powinnam iść spać bo rano trzeba wstać ![]() Właśnie oglądam te nawałnice Dobrze że byłam u rodziców
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Ale spamu mialam co czytac w nocy![]() Hero mam nadzieje, ze spor zazegnany;* U mnie kiepsko, mala przespala caly dzien co sie przelozylo na srednia noc, w dodatku chodzic nie moge opuchlizna nic nie zeszla, noga cala sina jak na zlosc babcia dzis do pracy idzie....ogolnie nie wiem jak bede funkcjonowac....Jeszcze przydaloby sie do lekarza jechac to srednio jest jak to chyba trzebaby na sor jechac a tam kilka godzin nie moje a z mala nie pojade przeciez. Ehhh sobie dorobilam
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Tez dzisiaj de do fryzjera
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

no nie macie szczęścia 
Ale nic złego, wręcz przeciwnie 

szczęścia, zdrowia, pomyślności, wiecznej miłości z TŻ, łatwego, szybkiego i trwałego odchudzania, spełnienia marzeń 

z czubkiem czy zaokrąglony? 

opuchlizna nic nie zeszla, noga cala sina
a tam kilka godzin nie moje a z mala nie pojade przeciez. Ehhh sobie dorobilam