![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Dziewczyny tyle napisalyście że przeczytałam ale dzisiaj nic nie odpisze bo mi ręka uschnie
![]() ![]() ![]()
#842 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super, ze u Ciebie wszystko w,porządku ![]() Ciekawe tylko czy te łóżeczko to solidne jest, bo wygląd mi się podoba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, ja w,sumie mogłabym kupić całe białe, tylko żeby fronty były zabudowane i sama mogłabym coś namalować, nawet bardzo bym chciała, mam czas, tylko nie znam sie na farbach, No dałabym się żeby mi nie zaszkodziły. Musiałabym już teraz takie kupić, żeby na,spokojnie zacząć malować już... a nie widziałam takiego. Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zadomowienie
|
Dokladnie Fionka wstrzymaj sie w stylizacja na święta
![]() ![]() Edytowane przez Koritsi_a Czas edycji: 2015-08-17 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
Heh jestem na chwile przed snem
![]() ![]() ![]() Normalnie oszalec można ![]() Ide jutro z tz obejrzeć po raz 3 wózki. Koszmar. Słyszałyscie o bugaboo cameleon? Myślę nad zakupem używki. Ogólnie wybór wózka po raz drugi jest gorszy niz jak kupowałam dla synka pierwszy raz ![]() Ahh.. Ja ostatnio robie sobie hybrydowe paznokcie. I w grudniu tez chce ![]() Hm ja tam w skarpetkach tylko zimą i jesienią chodze no albo do sportowych butów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52448679]Ijaa wstawiałam go z 2-3 strony temu. Kombinezony tak kosztują niestety... Kupuję 62
![]() [/QUOTE] A widzisz, nie nadrobiłam i takie są efekty. ![]() Ja się boje kupić 62. Pewnie zdecyduję później, ale i ja i TŻ urodziliśmy się dłudzy i jak Młody też się wyciągnie to w 62 będzie mu po półtora miesiąca za ciasno, a zima może potrwac i 4. Dobre jesteście z tymi stopami. ![]() ![]() Jedyne co to mam trochę problem z piętami, nie są takie jakbym chciała, ale będę z tym walczyć. Planuję też jeszcze przed porodem ze dwie wizyty u kosmetyczki, żeby je porządnie oporządziła, bo mnie coraz ciężej się nimi dobrze zająć, a przecież będzie tylko gorzej w tym temacie. W ogóle zapomniałabym: zaczęła się u mnie akcja pt. "jest problem z ogoleniem Bożeny". ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2015-08-17 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
Lobofylia widziałam dzis to bugaboo u pani gadżet. Gdybym noe miała wózka to bym go zapragnęła hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
Serio? Mi go mąż pokazał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle nadal nad bugaboo i joolzem- obydwa ciezko fostac uzywane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
Sylwia u mnie w okolicy mają za 2500 jak dla mnie to przegięcie... wózek po dwójce dzieci. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
LOBO hybryd też nie można.paznokieć ma być odsłonięty. Myślę że lakier bezbarwny będzie ok, trzeba będzie odwiedzić kosmetyczkę. Moje stopy są przeciętne, kiedyś w życiu nie założyłabym butów z odkrytymi palcami a dziś tylko takie na lato
#852 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Hej probuje nadrobic ale bedie ciezko, bo dopiero sie dorobilam ze wszystkim
![]() A probuje narobic od 12:07 ;D sylwuska ja nie kupuje duzo cieplych rzecy bo po pierwse z malenkim dzieckiem nie bedziemy niegac na spacery zimowe nie wiadomo ile, pozatym zawsze mona malego w kombinezon wpakowac i do wozka a pod spodem cos lzejszego. Urosnie to sie bedziemy bawic w sweterki etc, ale mam jakies takie strojne ze tak powiem ![]() Co do ubierania dzieci - ja z moim TZ staram sie wiekszosc konsultowac, oczywiscie zdarza sie ze mi powie - kochanie wybierz ktore lepsze bo ja sie nie znam poatym to Ty w duzej mierze npo bedziesz jezdzic wozkiem.. ogolnie ladne imiona, ale widze ze czesc z Was o takkich samych mysli ![]() ![]() ![]() ubieranie na wierzch to tak jak sie starzy ubieraja, po domowemu i na wierzch kurtka czy cos cieplejszego ![]() Jak porzadek w szafie? - moge pomoc mam jeszce sile :d Ogolnie no tak jak u dorosłego - koszulka i na nią "coś" z rękawem Dokladnie Gryzia ! czubasek jak sie dobrsze czujesz dlaczego mialabys nie malowac? Ja bede malowac w szafie za jakies dwa tygodnie ;D a w niediele musze fuge w kuchni skonczyc, obiecalam TZtowi a on bedzie walczyl z szafa ![]() Jak slodko z kwiatami ![]() zaneta lac te glupie baby, ja tez slysze ze to ja ma humorki, mam owszem ale jak slysze durne rady. Cytat:
Co do wyprawki dziewczyny jak widze kwoty po 5000 to jrstem przerazona, uwierzcie mi... mysle ze zamkne sie w 1/3 jednakze u nas sie inaczej zyje... coi nie zmienia faktu ze nie wyobrazam sobie wydac tyle na dzieciece ciuchy na dzien dobry... jestem przerazona jak bardzo ceny i wszystko sie pozmienialo w ciagu ostatnich 3 lat... halwaya dobrze wiedziec z temp, bede musiala sie przestawic ![]() O co chodzi z tym anastezjologiem? ;O doczytalam - kochana spokojnie ! kurcze, uszy i cycki do gory MUSI byc wszystko dobrze, dla malenstwa dla Ciebie dla rodziny !!! sliczne zakupy! LOBO! dawno Cie nie bylo ;* podziwiam Cie kochana za to jak to przechodzisz, wygaduj sie jak tylko potrzebujesz ![]() gdyby moja matka czy TZta probowala tak rozpuscic mi dziecko zeby mialo czelnosc powiedziec ze zadzwoni do babci bo babcia go kocha, to bylaby awantura z nimi jak diabli.... Osz kuwa mac, co to znaczy ze babcia od rozpieszczania.. ktora z Was kazala wylozyc babci 100zeta na dentyste za dawanie slodyczy? sprobuj moze tak..? ![]() o wlasnie to byla czubasek ![]() gryzia ![]() ![]() a propo slodyczy myslicie ze da sie tak dziecko nauczyc ze - nie chce, dziekuje? Kurcze.... Boje sie tego... evcia czemu nie fajny zestaw lewandowskiej ? kalusia Ty to na pupie siedz a nie o cwiczeniach mysl ![]() ijaa ![]() cienwiatru kolorowych snow ![]() co do fobii skarpetkowej stopowej jeden czort, ja ze wzgledu na to ze stopy mi sie poca to sie zawsze boje czy mi nie smierdza ![]() ![]() a w UK paznockie u dloni mozna miec zrobione - u stop nie wolno Ide spac padam pokaze wam jeszcze tylko co zrobilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nadrobiłam ale nie mam siły odpowiadać. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
I Lobo współczuję z tą teściową. Musisz się trochę podszkolić z asertywności chyba :-D i wprost mówić jak ci się coś nie podoba. Wiem, ciężko zrobić, łatwo mówić... Idę spać, boli mnie głowa i brzuch a jutro od rana załatwianie na budowie, muszę wstać o 7 a zasnę pewnie o 1... :-( jutro będę dopiero popołudniu, nie szalejcie za bardzo bo znowu będzie nadrabiania... Dobranoc :-* |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z tyry. Dzis robiłam przeceny na dziecięcym. Czego wynikiem są moje skromne zakupy. Pierwsze różowe rzeczy. Oby to jednak byla dziewczynka
![]()
#856 |
Zakorzenienie
|
Pies mi wyje pod oknem bo wszyscy kolejno wychodzą do pracy i mu smutno :-( a miałam plan spać do 8 :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Konto usunięte
|
Adka myślę, że się da. Mamy sąsiada na przeciwko i on nie może jeść słodyczy, bo choruje. Ja nie wiedząc o tym dałam mu ostatnio czekoladę za pomoc przy tym kociaku, to powiedział, że nie może i oddał siostrze. Kwestia nauczenia dziecka, że słodycze daje mama i tata i już.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Rozeznanie
|
Ja też miałam spać dłużej bo mam wolny dzień i moje dziecko przyszło mnie poinformować że mleko brał i się rozlało. I ktoś musi to sprzatnac a on ma małe rączki, mokre stopki i w ogóle to go plecy bolą to ja lepiej to zrobię
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałan zrobić siku do pudełka,przepadło :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
😂 niezłe ma wytłumaczenie, normalnie padłam 😀
#861 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ehh chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh np obecnie moj Tz nie chce powiedzieć o imionach nad jakimi myślimy bo rodzicom się na pewno nie spodobają hah sory ale co mnie to? To moje dziecko. Przy pierwszym synku też marudzić marudzili bo oni MIELI juz wybrane imię ![]() Ogólnie np ostatnio miałam bardzo trudna dla mnie rodzinna sprawa i moj Tz powiedział tez mamie swojej (zgodziłam sie) no wiec co? Tylko brakowalo za dzwonienia do radia.... Oj wiele... generalnie wiele też spraw jest bolesnych i tak indywidualnych ze nawet na forum się nie odważe napisać. Hmm rudaska a skąd wiesz? Przecież teraz mogą różnie monitorować zdrowie pacjentki ![]() ![]() A ja mam zagwozdke z szpitalem, wózkiem i kp. A w weekend kupiłam leżaczek bujaczek ![]() ![]() ![]() I juz mam skompletowane ubrania i kocyki, i lozkeczko mam i snuze ![]() Zostaly mi: kosmetyki, pieluchy, materac, wkładka do wanny, laktator, wkładki dla mnie i podkłady, kapcie do szpitala, butelki, wózek i fotelik. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj po południu mam gości, bo znajomi przyjeżdżają prosić na wesele. Ciasto już się piecze, Młody kopie po pęcherzu, a ja będę się powoli brać za ogarnianie, bo od piątku zdążyło się już nakurzyć. W czym ja pójdę na to wesele? Najgorsze jest to, że nic kupić wcześniej nie mogę, bo nie wiem ile mi ten brzuchol jeszcze urośnie... A wesele za ponad miesiąc.
![]() |
#863 |
Konto usunięte
|
Wojniann
![]() ![]() ![]() Lobo ciekawe czemu teściowa tych imion, które MAJĄ nie dała swoim dzieciom? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Lobo bidaku Ty.
Ja bym oszalala z taka tesciowa. A tz nie widzi ze to cos nie tak jest? Wstalam, powiedzcie mi, bo chyba juz wali mi sie w glowce, czy Wy tez brzuch czujecie? W sensie taki dyskomfort, tu ciagnie- tam boli? Spac ogolnoe mi np najlepiej na prawym boku, bo inaczej ciagnie. Stan blogoslawiony...pfff :p |
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Hehe noo
![]() ![]() ![]() ![]() Hmm ![]() ![]() Lepiej spij na lewym niz prawym. Wiesz;**? |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ochłodziło się i można się wyspać w końcu, chociaż od 5 śpię z przerwami.
ADKA piękna szafka. A co do słodyczy, no cóż może się da, ale ja bym nie chciała, żeby dziecko moje odmawiało słodyczy bo to trochę dziwne. Widziałam że niektóre dzieciaki biorąc słodycze pytają się rodziców czy mogą zjeść. Jak nie zostawiają na później, a kuzynka np. Oddaje dakej, bo jej dzieci słodyczy po prostu nie lubiąa i tak niektórzy przynoszą. To jest chyba najlepszy sposób. Z chorymi dziećmi jest jeszcze inna bajka bo u nich zjedzenie wiąże się np. Ze złym samopoczuciem. Ale chore dzieci niestety muszą szybciej pewne rzeczy zrozumieć HALWAYA fajne zakupy, też mi się podobają rzecz z f&f ale nie kupię już nic więcej. Nie nie nie. Kciuki za wizyty dzisiejsze! LOBO może źle na pisałam - u mnie w szpitalu nie można. Bo pytałam
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
Rudaska
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym ja nawet jak leżalam na patologii to się przebieralam itd bo inaczej to się bardziej chora czułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Halwaya zamierzam dziś kupić te pajace, mam nadzieję że już w konkretnym kolorze
![]() Całe szczęście, że dziś nie jest tak gorąco. Chociaż słońce daje, to pewnie się rozhula potem ![]() Głodna jestem, ale jakoś nie mam weny zrobić sobie nic. Otwieram lodówkę, zamykam...Otwieram...Zamy kam...I tak z pięć razy, aż się nie wkurzę i nie zrobię płatków, ooo ![]() W naszych szpitalach nie można nawet mieć pomalowanych paznokci jak tylko się jest na oddziale. Jak ostatnio byłam w czerwcu kilka dni to pielęgniarka zawczasu przyszła mi powiedzieć, bo miałam pomalowane paznokcie u stóp. I TŻ gnał szybko po zmywacz i waciki... Ogólnie kiedyś nawet u dentysty miała wąty, że mam pomalowane paznokcie ![]() W ogóle znalazłam dentystę wreszcie, na 15 września mam wizytę, także nie jest źle, nie spieszy mi się, bo ja tylko na przegląd. |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Lobo wiem ze na lewym, ale jak bolalo to jak spac. Przeturlalam soe na prawy i zasnelam.
Ja tez sobie magnez wypije. Moze pomoze. Do gina ide za tydzien po zwolnienie to sie dowiem co i jak. Wiecie co, na samych ginow, badania i witaminy poszlo mi 1500 a gdzie teraz wozuty czesciej. Masakra Co do dzieci i slodyczy. Da sie. Byla u mnie wczoraj kolezanka z 4 letnim synem i poszlam z nim do sklepu i mowie wybierz soboe cos, a on ze nie mozna bo jak bym jeden slodycz- zjadl czekoladke merci u nas- tp drugiego juz nie mozna ![]() Takze spoko. ale mam np przyklad w rodzinie, gdzie dziecko pozera sloducze aby tylko matka nie widziala. Takze nie wiem od czwgo to zalezne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.