|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX
Cytat:
Mąż wyśmiał a nam się może przyda Faceci to jednak nie mają czasami wyczucia, nieświadomie potrafią uderzyć w czuły punkt i potem udają że się nic nie stało...ech. |
|
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho!
Ale sie glupio wstaje jak TZ nie ma w domu. Dupiasto Meneq - czy Ty czasami potrafisz zrozumoec zart, dowcip, cos co zostalo powiedziane/napisane dla poprawy humoru? Masz wgl czasami dobry humor, usmiechasz sie? Albo jeszcze bardziej nieprzyzwoicie - znasz Ty jakis dowcip??? sorry, ale nie moglam sie powstrzymac truskaffka miala racje, ze Twoje zawsze.musi byc na gorze ale to ja akurat nauczylam sie ignorowac, ale to Twoje grobowe poczucie humoru tu na foruuuum... oł maj gat ![]() Kurcze dziewczyny... chce jechac do sklepu ale przez ponad tydzien nie uzywalam swojego auta a stoi na parkingu pod drzewem. Jest caly brudny. Osrany. Normalnie wstyd mi jechac nawet na myjke coz tu poczac... a tak sie chce ciastek od sowy... buuu
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to juz zupelnie inne poczucie humoru i gusta. O jakich szajsowatych wiesz? Bo rzeczywiscie tak to moze wygladac, ale takie super wykrecone to sa pojedyncze przypadki. Sa tez bardzo wartosciowe programy, o ktore chetnie w Pl prosilabym;-) |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też poproszę o linka. Bardzo bardzo prosze ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Wogóle to pisałam ze nie lubię jak mąż spi poza domem bo ja mam zarwaną noc. Ale jest jeden plus. Nie musiałam rano ścielić łóżka bo ja i tak śpię na jaśku i pod kocem lub nawet bez
|
|
#2315 |
|
Rozeznanie
|
Zauważyłam ostatnio, że przesypiam noce bez wstawania do toalety - jak leżę to nie czuję, że chce mi się siku
Jak rano siadam na łóżku to ból brzucha (pęcherz) jest okropny i muszę pędem lecieć do łazienki
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie teraz pogratulowac niezrozumienia i teraz nie wiem, pytania, odpowiedzi czy moze obu naraz? Nie wiem, czy zauwazylas, czego dotyczyl moj komentarz, ale ok. Tobie sie humor poprawil od rana? |
|
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Meneq - ja nawet jak mam zly humor to w porownaniu do Ciebie i tak jestem wtedy przeszczesliwym czlowiekiem
Ale to nie wazne. Ja lubie napic sie pepsi z 2 litrowej butelki az mi bąbelki nosem wylecą - INNI wola ciumkac herbatke z porcelany trzymajac uszko dwoma paluszkami i sa zawsze naburmuszeni I wiem czego dotyczyl Twoj komentarz. Rozsmieszylo mnie po prostu, ze my tu zwyczajnie zartujemy z hot dogow w ksztalcie kutasa a Ty JAK ZWYKLE zrobilas nam lekcje tylko kur...sa wakacje. Chociaz wtedy moglabys dac troche ulgi hjehje Dobra ide sie ogarnac i jade osranym autem na myjke. Wole to niz czytanie jak sie znow pompujesz. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- A Ty znow robisz glukoze czy co? A jesli tak to dlaczego musisz ja powtarzac?
|
#2318 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc,
Bianeczkaa Ale masz sny heheWłaśnie obudziła mnie mama telefonem z pytaniem czy rodze :p. Powiedziałam jej, że bardzo śmieszne. Owieczkaa Dobrze, że pospalas. Ja 2 razy wstawalam z łóżka do wc, ale wydostać się z niego przez tz to horror... Tak ciężko... Przestańcie sie kłócić baby!!!
|
|
#2319 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Robi sie glutowato- czopowato na forum.
|
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taa.. Ah ci faceci. . |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamietasz pytanie owieczki? Czy zauwazylas, zebym cokolwiek bianeczce przytykala? Nie interesuje Cie, nie czytaj! |
|
|
|
|
#2322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tu prosze coraz wiecej takich samych wnioskow....nirmalnie nie wierze ![]() 10 min!
|
|
|
#2323 |
|
Zadomowienie
|
Od 2 dni boli mnie wieczorem krzyż. Tak jakbym źle siedział albo sie przedzwigała. Wczoraj troche poćwiczyłam i mąż mnie pomasował pomogło. Ale tera siedze na sofie i znów mnie krzyź boli. To normalne
Nie bede tak siedzieć ide kuchnie sprzatać.
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po sposobie przygotowania, spodziewam sie, ze to bedzie w stylu amerykanskim w slodkim ciescie. Jak ktos lubi... |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak na marginesie ja teraz to co pisze do Ciebie to ze smiechem i mega dystansem a Ty srasz ogniem, uzywasz wykrzyknikow i w dodatku mi rozkazujesz. Jestes niemila zwyczajnie. Nieladnie. Bianeczka - osrany jest... ale jest caly w jakims zielonym nalocie na dodatek z drzewa. Serio jest mi wstyd nim jechac. Ubiore kominiarke hahaha
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybę umyjesz wycieraczką a reszty staraj się nie dotykać Ja bym się nie przejmowała.Cytat:
Cytat:
Widać że spinka na forum przedporodowa
|
|||
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Dobryyy
![]() Średnio na jeża się wyspałam. Coś mi się śniło ale juz nie wiem co... Loudres dzięki za link na pewno się przyda. Pokaże mężowi, który coś zaczyna mi cyrku odstawić zw nie będzie ze mną do końca przy porodzie. Agu23gda moje suto tez często jakimś cudem całe obsrane, ale wczoraj się z litowałam i wzięłam ściereczką starłam je, a potem deszcz popadał i mam w miarę czyste auto ![]() Bianeczka juz po glukozie? Dobrze ze ja tego nie muszę powtarzać bo znów cały dzień bym od sypiała. Blondynka17 Wypralam całe "łóżeczko" i te podusie się nie odkształcają ani nie farbują wiec jest gitara.
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie dupa mnie piecze :/
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To naprawde jeszcze zupelnie niegrozne ;-) bywaja hardcorowe takie, ze mozg staje. Tv ma m.in. bawic a skoro to bawi, to chyba jest ok. Natomiast Japonczyk nie zrozumie polskiego zartu, polskich klasycznych komedii. Ale przez jaka ilosc pracy? Przecietny Japonczyk wcale nie ma duzo pracy, tylko dlugo w pracy siedzi, chyba, ze ostrzenie olowkow praca nazwiemy. |
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ta różnica jest tak widoczna.No tak się mówi że Japończycy uwielbiają siedzieć w pracy, a co tam robią to ja już nie wiem
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla rownowagi jest bardzo bogata oferta programow naukowych, publicystycznych, filmow dokumentalnych na do pozazdroszczenia wysokim poziomie, ale to nie wzbudza oburzeni, wiec sie o tym nie mowi. Jest tez cos na wzor jedynki i dwojki i to jest tv, ktora trzyma bardzo wysoki poziom. Kolejna roznica: tu nie ma hejtu |
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
A ukryte prawdy . Sąsiedzi . Szkoła. I inne polskie wytwory można porównać do slizgania się w kisielu Japończyków
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam na mysli, ze jest to tv panstwowa od zarania dziejow, z rzetelnymi programami, prezenterami ze wspaniala dykcja, etc ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Otoz to i tu trafiasz w sedno
|
||
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie siedze i kombinuje gdzie ulokowac pieluszki tetrowe. Kupilam 20szt bialych i 3 kolorowe, do tego 3 flanelowe. Stwierdzilam ze starczy. Wczoraj zadzwonila moja mamuśka i powiedziała, ze kupiła mi jeszcze pieluchy-25 tetry, 25 flaneli i ostatnie 4,75m tetry z metra. Słabo mi sie zrobilo, gdzie ja to bede trzymac...? :|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie telewizji nie oglądam, mam nagrywarkę i nagrywam jedynie interesujące mnie programy. Ale ostatnio weszłam na program tvn i byłam w szoku że CAŁY BITY DZIEŃ w wakacje leci to g***.... wszystko mi opadło. Cytat:
|
||
|
|
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będziesz musiała chyba mieć jedna półkę na same pieluchy ![]() Moja mama też kupiła ostatnio flanele ale nawet nie będę jej ciała mam około 12 pieluch i mi to w zupełności wystarczy. Może później się przyda ale jak narazie nie widzę potrzeby. Ale kto przetłumaczy mojej mamie )))
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do domu :-P Mam pojedyncze skoki cisnienia, ale jednorazowe i po nich normalne ciśnienie więc nie trzeba wywoływać porodu. Lekarz powiedziała, ze mam nie mierzyć cisnienia, bo mnie to tylko stresuje i tylko gdybym sie źle czuła to zmierzyć ;-)
Moje bezbolesne skurcze nic nie dają, bo rozwarcie cały czas takie samo.
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamietasz Dziennik Fedorowicza, Gucwinskich czy Wielka Gre? O cos w podobnym tonie mi chodzi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

Mąż wyśmiał a nam się może przyda 
sorry, ale nie moglam sie powstrzymac 
)