|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
aaaa no to on był taki gesty i słodki
dlatego myslalam, ze to czekoladą polali
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to niskie cisnienie i problemy rodzinne z krązeniem, ech ... Ale dziś miałam mega wpadkę w autobusie, jak cos zjem to Wam opiszę
|
|
|
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam olej z laskowych. Musze sie wybrać po ten z właoskich. Aktualne jeszcze te dni amerykańskie? Moze pamietasz ile kosztował?
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja myślałam że on w smaku też taki tłusty i ciężki
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
W smaku to on jest pyszny, kremowy, puszysty, lekki.
Mój ŻWC (Żarcie Wszechczasów) wśród deserów.
|
#1476 |
|
Rzabbocop
|
Dziewczyny rozmawiam z mamą i nie umiem
nie potrafię jej napisać czegoś jeśli tak nie myślę nie potrafię jej pocieszyć jeśli myślę, ze ojciec i tak wytrzymał z nią kilkanaście lat za długo żal mi jej, bo cierpi ale sama na to zapracowała |
|
|
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Po dlugiej nieobecnosci probowalam nadrobic zaleglosci w spamie ale chyba mi sie to nie uda, za wolne tempo czytania w stosunku do pisania przez Was, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie z poworotem ![]() Mam takie pytanko i prosbe rownoczesnie, czy mozecie mi powiedzieciec jak pieczecie nowojorczyka, obnizacie temp do 93 stopni tak jak pisza na cincin, czy dajecie wyzsza temp przez cale pieczenie bo wyczytalam ze czasami ciasto sie nie scina przy tej nizej.
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabciu pociecha nie oznacza, że myslimy tak, jak mówimy. Po prostu wczuj się w to, że mama cierpi i jej ciężko. Miałam kiedyś sytuację, że mojej przyjaciółce 2 lata po slubie zmarł mąż, ona miała wtedy 23 lata, on 25. I tez pociecha nie oznaczała wytłumaczenia, czy zrozumienia, bo nie jest się w stanie pojąć takiej tragedii. Po prosru wysłuchałam jej, przytuliłam, nie zawsze ludzie oczekują od innych rad, czasem ciepłego słowa
nie masz łatwego zadania, no, ale to Twoja mama A ja dziś miałamw autobusie wpadkę. Wiecie są takie siedzenia podwójne i na przeciwko jest jedno. Spotkałam kolegę ze studiów i gadaliśmy sobie o wszystkich wykładowcach, o studiach itd. kulturalnie, ale szczerze, od serca, jednym słowem ostro autobus jedzie długo, bo sa remonty i korki i po 25min. pani nie wytrzymała i powiedziała, że jest profesorką z tego wydziału, i że mimo iż to niegrzeczne to wszystko słyszała, że przeprasza, no ale nie dalo rady itd. itp. zrobiło się wesoło a do mnie mówi: z panią to się jeszcze pewnie spotkam na egzaminie wiecie próbowałam coś tam powiedzieć, ale trudno, przynajmniej posłuchała, co studenci mysla o nich pędem do domu sprawdziłam jaka to babka i uff jednak nie będę miała z nią zajęć już ![]() Nieźle co???
|
|
|
|
#1479 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś nieźle
![]() Wiesz ja nie potrafię odpowiadać na teksty mamy ona juz dzieli majatek itp. a ja bym w takiej sytuacji leczyła złamane serce |
|
|
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Inna rzecze, że nie ma słów, które pocieszyłyby człowieka w takiej sytuacji. Trzeba przeboleć. To jak żałoba, trzeba przeżyć. A propos dzielenia majątku. Trudno tak gdybać, kiedy się osoby nie zna. Ale może podejmowanie jakiegoś działania, pozwala na chwile zapomnieć. A może ona po prostu sie boi i dlatego myśli o sprawach tak przyziemnych jak majątek, bo w jakiś sposób to zabezpieczy jej poczucie bezpieczeństwa. Kurczę, trudno mi to wyrazić, i chyba głupio zabrzmiało, ale nie umiem inaczej. Cytat:
Tak. Może piekarnik zaniża temp.?
|
|
#1481 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeee
![]() 1 i 2 str. nie została przeze mnie przeczytana - co nadrobię Mam nadzieję, że foty (Lide ) dostałam, jeszcze nie przeglądałam Brewko Cytat:
W kwestii domów - Pingi, skoro to ma być "dożywotni", to wybierzcie to, co Wam się podoba Ja uwielbiam futurystyczne domy. Gdybym myślała o własnym domu, to z pewnością byłby "odjechany" Cytat:
![]() Zarazdraszczam wymiarów Cześć Majeczko ![]() Cytat:
Nie rozczesuje się idealnie, ale też nie jest tragiczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzisz, zmiany w moim wyglądzie (nie tylko figurze, ale i twarzy także) są tak ogromne (i jest to obiektywna - nie moja dodam - ocena), że ciężko mi się z tym pogodzić ).Byłam naprawdę ładną, bardzo zgrabną dziewczyną, a teraz ![]() I o to porównanie właśnie chodzi ![]() Cytat:
Barwy ochronne do Ciebie nie pasują Ale zielenie w odpowiednim odcieniu i owszem Pasują wszystkie wymienione, za wyjątkiem czarnego. Cytat:
![]() Cytat:
Genialne do sprzątania są ściereczki z microfibry, ale wyglądające jak ręczniczek Mam nadzieję, że stosowne foty otrzymałam?
|
|||||||||
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Iwonko dobrze, że nie masz z tą Panią zajęć ![]() Rzabbko nie wiem co Ci napisać, to tylko przytulę.Iwonko znowu oglądałam tę Twoją sukienkę - tym razem czarną, i była śliczna - gładziutka i nie miała żadnych zmechaceń. Nie kupiłam jej tylko dlatego, ze mam w tym miesiącu za dużo wydatków. Ale chyba ją sobie kupię niedługo, bo jak tak się zastanowiłam to ona aż taka droga nie jest - ja czasami muszę w miarę elegancko w pracy wyglądać i taki jakiś przyzowoity kostiumik kosztuje co najmniej 200 zł, jak nie więcej a ta sukienka jest wystarczająco elegancka żebym mogła w niej sobie chodzić do pracyAle kupiłam dziś płaszczyk. Mierzyłam ten w Reserved , ale były tylko czarne i stwierdziłam że ten skórzany w Orsayu jednak lepiej na mnie leżał to po niego pojechałam. Mierzyłam chyba z godzinę beżowy, brązowy i zielony a w końcu kupiłam taki jak na fotce.Jest ze zwykłego materiału i dlatego bardzo leciutki i wygodny, no i znacznie tańszy Ja w zasadzie przemieszczam się tylko autem a te skórzane były cięższe i takie trochę nie wygodne do auta.Ale i tak sobie taki kupię
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
JA to o Tobie myślę bez powodu też.
Czy Ty chcesz ode mnie jakieś zdjęcia, czy sysko widziałaś? Kup, koniecznie.
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ładne cycuszki to ja zawsze chętnie pooglądam ![]() Cytat:
przeraża mnie trochę ilość masła i cukru-można to jakoś zredukować? próbowała któraś robić jakiś dietetyczny sernik? czy po prostu zrobić,zjeść kawałek a resztę oddać w dobre ręce co by nie kusiło? ![]() Cytat:
bo musiałabym zanabyć Rzabbko-tulam Cię tylko,bo sama nie umiałabym się zachować w takiej sytuacji ![]() ale podejrzewam,że mama po prostu chce się wygadać a nie szuka rad ![]() LIDE-NIE MAM FOT! Beatko-śliczny płaszczyk,lubię takowe dobrej nocki kobiałki! |
|||
|
|
|
#1485 |
|
Rzabbocop
|
Maglisko ja jestem otwarta na wszystkie sugestie
niby mamę znam lepiej ale z drugiej strony myślę, ze to mnie ogranicza, nie potrafię spojrzeć z boku, świeżym okiem No wiecie, pocieszam ją jak mogę ale czesto zanim coś napisze, to długo musze myśleć nad tym. Mama pisze, ze ojciec patrzy na nią z nienawiścią a ja nigdy u niego nie widziałam takiego spojrzenia. Natomiast gdyby spojrzenie mogło zabijać to mama uśmierciłaby mnie już tysiące razy. Wydaje mi się, ze mama przypisuje ojcu własne uczucia. Beatko bardzo ładny płaszczyk, ciekawa ta lamówka
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja ostatnio nie zżeram na raz pół blachy tego sernika, tylko poprzestaję na kawałku ![]() a tak wogóle to muszę zacząć się bardziej pilnować, bo coś mieszam ostatnio węgle i tłuszczyk i zdarza mi się podjadać pomiędzy posiłkami, czas wrócić na dobrą drogę ![]() Cytat:
ciężko mi cokolwiek poradzić, ale ja raczej zachowałabym obiektywizm i że tak powiem nie opowiadałabym się po żadnej z stron, no chyba że czujesz inaczej w każdym razie przytulam bardzo mocno ![]() Iwonko nieźle ciesz się że nie będziesz miała z nią zajęć
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez spie w skarpetkach, inaczej nie zasne
![]() i tez zawsze mam tak, ze jak kogos obgaduje, to okazuje sie,ze on stoi za moimi plecami oj masz szczescie ze juz sie z nia na egzaminie zadnym nie zobaczysz.. ustnym w szczegolnosci ![]() Cytat:
ja tak samo nie umiem rozmawiac z mama... sytuacja jest o tyle inna, ze ona sama zapracowala na samotnosc, w ktorej tez cierpi..bardzo to wszystko jest trudne ![]() E, rozumiem, tzn jestem w stanie sobie wyobrazic.. ale dasz rade i znowu nią bedziesz ![]() sliczny! Rzabbko masz duzo racji w tym, ze mama moze przypisywac tacie własne uczucia. kurcze, ponoc dobrym rozwiazaniem jest mediator. czytalam dzis o tym. Twoi rodzice nie mysla o niczym takim?
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła - wszystko, co napisałam (1,2,3 strona) mi poleciało w kosmos
Także to, co napisałam kochanej Mamuście i Tatusiowi (niesamowicie wzruszające foty!!!!!!!!!). I to, co napisałam Mamuśce oczekującej = po naszemu Ciężaróweczce ![]() Wrrrrrr.... P.S. trzymajcie za nie kciuki, bo to cudowne osoby ![]() Idę spać
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
E, jakie foty?
ja nie rozumiem nie wazne... słodkich snow |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu jutro będę w Poznaniu ale jadę z szefem i z kierowcą i mamy dosyć napięty harmonogram, więc niestety raczej nie będę umiała się z Tobą spotkać
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Btw. (Rzabbko, połącz, please) nie mów Navi, że na własne życzenie
![]() Wiem, że moja Rodzicielka też swoje życie prywatne poświęciła, w znacznej mierze, dla mnie. Tyle, że ja (i moja sister) namawiałam ją do zrezynowania z matkowania, na rzecz bycia kobietą. A wiem, że kobietom jest trudno sobie te sprawy odpuścić... Może inaczej patrzę na pewne sprawy i zabrzmi to pompatycznie - ale na pewne sprawy patrzę inaczej ![]() Sprawa Rzabbki to już całkiem inna bajka (tak mi się przynajmniej wydaje) Mam nadzieję, że zakończy się inaczej ![]() Foty nie dotyczą zrzucaczkowych forumek
|
|
|
|
#1493 |
|
Rzabbocop
|
Ann ja sie nie czuję na siłach, zeby jej radzić cokolwiek, poza tym żeby zaczęła zyc dla siebie i dala sobie czas na poradzenie sobie z tą sprawą. Ale muszę coś jej odpisywać kiedy do mnie pisze, żeby sie nie poczuła, że pisze do sciany. Dobrze, że są emotki
![]() No i nie jestem po żadnej ze stron ale uważam, że wina nie leży wyłącznie po stronie ojca |
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
E, ale to naprawdę bylo na wlasne zyczenie. nic na to nie poradze. a moja mama nigdy mi się szczegolnie nie poswiecala, wiec duzo jej nie ominelo
![]() edit: tak naprawdę wina rzadko kiedy lezy po jednej stronie... szkoda ze ludzie nie umieja się dogadac i to po tylu latach razem
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewczyny
Zajrzę jutro wieczorem
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
pa Beatko, szerokiej drogi i owocnej podrozy
|
|
|
|
#1497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu nie czarny?? w wklejonych zdjęciach pzreze mnie własnie chyba czarny wyszedł najfajniej i ja lubie czarny podkresla moja bladość i karmin warg ![]() A co mi chcesz E dać, bo nie zrozumiałam?? oryginalnego pudelka do kurzu Pronto? własnie zakupiłam i sobie chwalę ![]() Cytat:
![]() Beatko ja czarnej sukienki nie kupiłam głównie dlatego, że wszystkie moje jesienno-zimowe spódnice są czarne, oprócz tej na halce haftowanej w kwiatki kolorowe. Więc pomyslałam, że kupie teraz coś w innym kolorze, ale pasujcym mi do moich strojów ![]() Bardoz ładny płaszczyk, obszycie ciekawe i nadaje mu eleganckości ![]() Kolorowych Cytat:
Ech życie... Cytat:
zresztą jej ani jej katedry nie obgadywałam poza tym, to było raczej wyrażanie opini, wydawanie osądów a nie jakies tam pikantne ploteczki
|
||||
|
|
|
#1498 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Rzabbko i właściwie nic nie dodam, bo to trudne i się boję Beatko super płaszczyk no i zapomniałam czy coś jeszcze miałam do dodania ![]()
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
a ja rano napisałm długi post i mi sie nie zapisał
![]() Rzabba trzymaj się Beata fajny plasz i szerokij drogi życzę ![]() mam dość moich włosów - wiecznie mam teraz albo piora albo taki ulep tłusty
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1500 |
|
sophisticated
|
Pinguś wytrzymaj, jeszcze tylko pięć miesięcy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

nie masz łatwego zadania, no, ale to Twoja mama
a do mnie mówi: z panią to się jeszcze pewnie spotkam na egzaminie
wiecie próbowałam coś tam powiedzieć, ale trudno, przynajmniej posłuchała, co studenci mysla o nich
) dostałam, jeszcze nie przeglądałam 

).

a ta sukienka jest wystarczająco elegancka żebym mogła w niej sobie chodzić do pracy