|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
ale u mnie to trzeci dzień.... ![]() 2. ale wg koła kolorów niebieska niweluje rudości a masz skład tej płukanki? ![]() Cytat:
ja ze skórą nie kombinują, omijam tylko szampony, które ją podrażniają za to udało mi się osiągnąć kolejny cel włosowy nie muszę farbować, same idą w średni piaskowy blond odrost przestał być widoczny oczywiście zamiast świętować strasznie mnie kusi żeby to popsuć i przefarbować ![]() kolejny to zagęszczenie i poprawa kondycji na długości btw. biorę 6, oczywiście jak będą na stanie
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O cuś znalazłam http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hashimoto-ciąża
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyyyyyyyba. U mnie zmienia się to juz częściej niż u Ju. ![]() 2. Właśnie tak wczoraj o Tobie myślałam, że na Twoim miejscu, serio bym nie farbowała włosów. No ale to łatwo powiedzieć Zrobiło się chłodno i moje od razu zaczęły przypominać włosy. Wciąż są zniszczone, nagle nie staną się "nie-rozjaśniane" ale nie ma już dramatu z czasów upałów i suszy. Dla odmiany poczuły jesień, i znów lecą jak szalone. Ale taka już moja uroda ![]() |
|
|
|
|
#1985 |
|
Nindżopesz
|
Kurde, równo z wybiciem jesieni (w sensie spadających liści i stosownego zapachu) zachciało mi się nowych botków, biżuterii i tunik
No to idę szukać...
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wiem czemu zmiękcza
|
|
#1987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dosyć konkretnie ten lekarz i "prosto" wyjaśnia nurtujące mnie kwestie. zaczęłam od podstaw - przeciwciałą, i już rozumiem czemu nie wymagam leków. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-19 o 11:43 |
|||
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acid Violet 43 Inne nazwy: CI60730 Zastosowanie: barwnik, filotetowy Charakterystyka: syntetyczne, nie nadaje się do kosmetyków naturalnych. Moze byc używane tylko w produktach, które nie mają kontaktu z błonami śluzowymi. Moze tworzyc aniline, ktora jest rakotworcza. Oddziaływanie na skórę: niekorzystne http://www.jaworek.net/kosmetyki/inci_a.php dlatego rzuciłam płukanki i szampony chłodzące na rzecz gencjany
|
|
#1989 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Po tym, co odstawiłam dziś rano, usiłując się wydostać z mieszkania (bo po co pomysleć i spróbować otworzyć drzwi kluczem, lepiej robić panikę, kombinować z podawaniem kluczy przez okno itp.), to chyba się przez miesiąc sąsiadce nie pokażę ze wstydu ![]() Że nie wspomnę o tym, jak kilka dni temu chciałam się w niedobudzeniu podrapać we wnętrze ucha - radośnie wbiłam sobie paznokieć, do dziś boli ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1990 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie sugeruję, ze źle robiłas, ale serio, dobrze wykonane ćwiczenia na abs zawsze dają efekt, jesli nie mamy nic do redukcji na brzuchu![]() Killer ABS tylko tak grożnie brzmi. W sumie on zrzuca tłuszczyk i modeluje jednoczesnie. Dla mnie nie były cwiczenia trudne
|
|
#1991 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, co się teraz nosi? |
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1993 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zahciało mi sie przez Ciebie tej płukanki
Musze poszukać w Naturach abo rossmanach ![]() Aczkolwiek zadowolona jestem z szamponów joanny, bo coraz jasniejsze mam
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Zacytuję ok?
"Przeciwciał aTPO nie leczymy. Leczymy zaburzenia hormonalne i inne objawy chorobowe, które mogą a nie muszą pojawić się u osób z zapaleniem tarczycy i podwyższonym poziomem przeciwciał O przebiegu leczenia nie decyduje miano przeciwciał aTPO Nie ma podstaw do negowania znaczenia norm i rozpoznania u każdej osoby z podwyższonym mianem aTPO niedoczynności tarczycy i leczenia jej hormonami tarczycy" No i wyżej napisała to Aileenn. |
|
|
|
#1995 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
#1996 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,pka jakcos znajdziesz fajnego ![]() własnie??? dolaczam do pytania ![]()
|
|
|
#1997 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A widziałas Ty skowronki chodzące spać ok połnocy albo później? ![]() A do wstawania rannego jak sie ma silna wolę bez problemu mozna sie zmusic i wytrenowąc Oczywiscie, bez silnej woli lipa Za to w godzinach pólnocy swietnie sie czula wkuwajac przedmioty do klasowek, na zaliczenia etc
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-19 o 12:02 |
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączę się w bólu. W przenośni i dosłownie Ja się kiedyś sama zlikwiduję. Chodzę posiniaczona tak, że ludzie mi zwracają uwagę na ulicy, że mam brudną łydkę. 2. Ufff, czyli potwierdzasz to co Red. Fajnie. Ale doczytałam ja o kurka kilku nieciekawych pasujących do mnie parametrach (niedokrwistość, zapalenie sluzu żoładka) i ich skutkach. No ale dopiero zaczynam czytać. I nie mam pojęcia, co z tą wiedzą zrobić? poza tym że dorzuciłam do listy badań B12. Endo mi sama radziła, żeby szukać sobie combo gina-endo. |
|
|
|
|
#1999 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że tró-sowa nie posiada czegoś takiego jak silna wola, bo jest sową Nie no wężykiem, oczywista oczywistość, że zmusić sie można do wszystkiego |
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2002 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Problem w tym, ze z motywacjami u ludzi róznie bywa i z wytrwałoscia też, dlatego to jest coś o co zazwyczaj sie wszystko rozbija. Ja jak się uprę, to naprawde wielę mogę, ale tylko jelsi mi naprawdę na czyms zalezy/sprawia przyjemność etc
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trza spróbować ![]() Płukankę tez polecam , ale jak Betty napisała że to zabójcze jest to mam watpliwości...
|
|
#2004 | |
|
Nindżopesz
|
To jest chore
A im bardziej czegoś szukam, tym bardziej nic nie ma.Póki co najbardziej podobają mi się te buty ale obcas za wysoki http://www.eobuwie.com.pl/botki-bron...-black-01.html Cytat:
i olałam temat. Lekarz nie zwraca na to uwagi, po prostu każe brać Prenatal albo coś tam.
|
|
|
|
|
#2005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Ale ja się obawiam (bo doczytałam) że być może u mnie owa niedokrwistość ma jakąś nieciekawą przyczynę, coś z wchłanianiem, coś z B12 (jetsem w trakcie kumacji dopiero o co cho) bo mi się wyniki NIGDY nie polepszyły, na przestrzeni 10 lat, a wpierniczałam wątróbkę za wątróbką, kaszankę za kaszanką, ogólnie dużo jem, miesa kiedyś mnóstwo i często, więc mam nadmiar podaży żelaza i wit B12 w pokarmie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-19 o 12:21 |
|||
|
|
|
#2006 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A co do płukanki mam gdzieś, czy zabójcze czy nie, bo szczerze? Chemia is everywhere. A mało tego sądze, ze powietrze na naszym zakichanym Sląsku jest dużo bardziej zabójcze niźli te specyfiki. Trzebaby wykluczyć chyba z 70% rzeczy z zycia, aby było mniej zabójczo
|
|
#2007 | |
|
Mother of Cats
|
NIE! Aileenn napisała, że euthyrox nie działa na przeciwciała, a nie, że przeciwciał się nie leczy.
Na przeciwciała, a właściwie na niszczącą tarczycę aktywność układu autoimmunologicznego jak najbardziej można wpływać - ale nie euthyroxem, letroxem, novothyralem czy innymi środkami zawierającymi sztuczne hormony tarczycy. Cytat:
Nie ma ich też, jak tarczyca jest już tak "zjedzona", że nie ma czego atakować. |
|
|
|
|
#2008 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale poczułam potrzebę doprecyzowania tego, co mam na mysli ![]() Nie odpisałas mi, czy sie do czegoś przymeirzasz Bo jesli tak, to jestem w szoku
|
|
#2009 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O to, to. to
![]() Nie jeść, nie pić, nie oddychać, prać w orzechach, nie stosować połowy kosmetyków, nie farbować włosów, nie stosować perfum i tele innych rzeczy. Szkoda życia na unikanie życia <wzrusza ramionami>
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, ja dopiero zaczynam to pojmować. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

a włosów tym bardziej 

ale tak na zdrowy chuopski rosum - przed cionszo wszystko powinno być doprowadzone do maksymalnie dobrego stanu , żeby potem did się rozwijał w dobrych warunkach 
Ale taka już moja uroda 
No to idę szukać...

Musze poszukać w Naturach abo rossmanach
Łączę się w bólu. W przenośni i dosłownie