![]() |
#1291 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Żaneta poczytaj opinie o spacerówce do camarelo. Bo ja widziałam camarelo Sevilla, bardzo mi się spodobał, to jest ten sam stelaż co w carera, ale spacerówka do Sevilla to ponoć tragedia. I zostałam przy kupowaniu wszystkiego osobno
![]() I znalazłam na allegro wózek z bardzo podobnym stelażem do carera i Sevilla ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam panikę jazdy na wesele prawie 200 km z wielkim brzuchalem w październiku w 30 tygodniu,a muszę kurde tam być, bo to ważny dzień dla ważnej dla mnie koleżanki ![]() ![]() To widzę nie tylko mnie czeka impreza w ciąży ![]() A mam jeszcze jedno pytanie, laski jak zamierzacie rozwiązać tematykę ubrań ciążowych na zimę? letnie spodnie mam i bluzki i kiecki, ale na zimę to chyba kurtkę trzeba kupić ciążową, uhmmm trochę to bez sensu na 2 msc, może ratować się większym polarem....uhmmmm...albo tym ponczo jakimś ciepłym ![]() póki co, to mój hit na hity to spodnie z H&M ciążowe, są genialne! zarówno dżinsy, jak i legginsy jak i cienkie letnie bawełniane. Polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy obowiazkowa ale ja czulam sie komfortowo po zrobieniu ![]() W sumie mialam.robione trzy. Cytat:
2. Jak bede w stanie chodzic ![]() Na pewno jak mloda wroci do przedszkola po przerwie swiatecznej. 3. Ja chce kp o kupuje jedna butelke bo nie wiem czy mlodemu podpasuje. 4. - |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Mujer a jakie objętości tych butelek?
![]() Serio nikt nic nie wie o śpiworkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się nie przejmowała, śpiworek chyba może być większy, się małe tym nie owinie wokół szyi? Na razie nie myślałam kupować, ale możę się skuszę, jeśli nikt mi nie sprezentuje, bo młodemu pewnie bezpieczniej będzie w tym spać w naszym łóżku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
O widzisz, masz rację, też się porozglądam po szmateksach, może się trafi coś na te kilka tygodni chłodniejszych. Szkoda mi kasy na nowe rzeczy, których ceny są naprawdę kosmiczne, zwłaszcza dla kobiet w ciąży, wole pokupić dziecku więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Spacer z dzieckiem? 2-3 tygodnie po porodzie, ale to zależy od pogody 3. Nie pomogę, ale jedna możesz mieć, choćby bo to żeby pokarm ściągnąć jak będziesz miała za dużo 4. Na początku rezygnuję ze śpiworka. Stawiam na rożek, kocyk. śpiworek kupię na lato andriuszka77 ja w swoim zimowym kożuchu już rok temu sie ledwo dopinałam, ale nie mam zamiaru z okazji cionży wydawać kasy na kurtki i ciuchy. Kupię sweter na lumpie i zrobię sobie ciepły szalik. będę chodzić rozpięta najwyżej
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
Wogle ogarnę temat dopiero w przyszłym tygodniu, bo na razie ciągle jestem zielonkawa i nie chce mi się nic
![]() Kiedy się włącza ten instynkt gniazda? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybór jest ogromny, to kwestia już tego, co się komu podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Mam inwazję bakłażanów... i nie wiem co tu zrobić, bo nadziewane bakłażany wychodzą mi bokiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo nie mam nigdy czasu smarowac, wiec psik psik ;D chodze kilka minut na golasa jak sie wchlania i juz i krem mam na brzuszek musze zaczac z powrotem uzywac. Cytat:
![]() Cytat:
CO do pytan 1. Nie kupuje rajtek - u nas nie ma mrozow. 2. Jak bedziepogoda, mysle 2 tyg. 3. ja kupuje w razie w. wole zeby stalo niz zeby potem kupowac za cholera wie ile. 4. mam jedno i drugie - sie zobaczy w zcym bedzie lepiej malemu. Cytat:
![]() Dziekuje kochana, plan roczny, zapobiegliwosc. no coz ![]() Cytat:
![]() Mamy remont do skonczenia, nasz budzet ukroci sie o dobra 1/3 takze moze byc krucho. Przezorny zawsze ubezpieczony. Zawsze moge cos dokupic, ALE - nie planuje. Pozatym teraz wydam mniej, chce meble w sypialni nam zmienic jak malego oddeleguje do pokoju, alzienka do remontu. I pewnie wyjazd do Polski bo przeciez malego trzeba bedzie pokazac. Takze to wszystko jest przemyslane ![]() Cytat:
I kilka od mamy bo wyprzedaz w nexcie byla. Natomiast nie ebdze mi zal jak sie maly za,sra i bede musiala cos wyrzucic do kosza ![]() Kolejny plus uzywanych ciuszkow ![]()
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Mujer ogólnie śpiworek jest bezpieczniejszy niż kołderka/kocyk dla niemowlęcia. Dlatego chciałabym używać tak do 6 miesiąca życia. Wczoraj chcieliśmy kupić w Tesco, rozmiar 68 był ostatni na wyprzedaży, ale 100% poliester i to mnie nieco odstraszyło, stwierdziłam że muszę się doinformować z czego musi być
![]() ![]() To masz już te butelki? Sprawdź pojemność ![]() A ja jak coś to zapytam za tydzień położną jak przyjedzie na wizytę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale masz rację, poszperam w necie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
Kurde napisałam wiadomość długa i skasować sie skasowala. Wr. Teraz mam gości odpisze potem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
"I na koniec jedna ważna uwaga. Warto pamiętać, że nie wszystkie przyszłe mamy odczuwają syndrom wicia gniazda z równą siłą. Może się zdarzyć, że nie poczujesz go wcale. Albo przejawi się u ciebie jako zwiększona potrzeba wypoczynku."
Hehe, coś czuję, że u mnie właśnie syndrom objawi się zwiększoną potrzebą wypoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My odkładamy wszystko na "po przeprowadzce", a potem się zobaczy:p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bosz, wkładam dziś moją bluzkę z gatunku "ta większa" i... brzucho wypełza dołem ![]() No ale, ciąża, jak ciąża, ja teraz myślę o ciuchach na nadchodzący rok (około rok, tak myślę osobiście) karmienia... Bo w mojej szafie większość bluzek nie jest wygodną opcją do karmienia. Więc chyba obkupię się w jakieś rozpinane szmaty, choć generalnie takich nie lubię :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozleniwiłam się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
150ml i 250 ![]() Wiem, że śpiworki niby bezpieczniejsze, ale jak kupi to pewnie większy, bo mój chłop zapowiada się wielkoludem i takie 68 to nie wiem na ile mu starczy ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
I od tygodnia rozmyślam nad zdzieraniem silikonu w kabinie prysznicowej, w życiu bym się za to nie zabrała, gdyby nie to, że, niech to szlag, jakaś inwazja paskudztwa się tam zrobiła i wpędziła mnie w nerwicę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze chciałam zapytać, bo mam rozterkę znowu odnośnie ubranek. Wczoraj dla porównania pomierzyłam body/kaftaniki/półśpiochy rozmiar 62 z metki z czterech różnych sklepów. Otóż żadne nie było tych samych wymiarów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo to fajnie nabrać wprawy, żeby dobrze ocenić co sie kupuje ![]() Hehe a z ciuchami sprzed ciąży mam to samo, wkładam spodnie z gatunku luźnych a tu.....yyy....ciasnota, bluzka która była fajnie zwiewna - to na brzuszku piłeczka. Ale najlepsze że góra od kostiumu kąpielowego jest już teraz za mała w cyckach, nie sądziłam że taaaak rosną piersi w ciąży. Kupiłam niedawno dwa nowe staniki i już by się przydały większe... cóż, jednak wielki biust to nic takiego fajnego, ciężkawy się robi. Echh ciążarówkowe czasy, ale przynajmniej wiem że warto... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z USG mi wyszło, że duży chłop, brzucha też mam sporego. Intuicja także mi podpowiada, że mu się dobrze rośnie, a w rodzinie też dzieci bywały spore... Więc na razie wszystko wskazuje na grubasa ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o o o to ja mam to samo ![]() ![]() ![]() o dziwo nie zasnęłam, ale normalnie to 20 minut i mnie nie ma hehe, widzę to nie tylko ja taki kumpel do oglądania hehehe ![]() mój już nawet jak wybiera film to mówi, że dla siebie, bo ja i tak zaraz zasnę, ale to nawet przed ciążą miałam więc ja tak mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cycka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Wtajemniczenie
|
SYYLWUSKA kupię taką podkladke oddychająca mam taką dla starszaka jak go oduczalusmy od pieluchy w nocy
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.