![]() |
#1381 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. rajtki - ja jestem na nie ![]() 2. jak mój syn urodził się w lutym ![]() ![]() ![]() 3. potrzebne - napewno ![]() ![]() 4. mój spałd o około 1 roku w spiworze, pozniej chcial kolderke, ale nawet i wtedy np. zima zeby sie nie odkopywac spal w spiworze; ja kupuje jeden narazie mam 3 -6; bo one sie roznia tylko dlugoscia od tych 0 -3 to po co kupowac dwa? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem najlepiej na żywo - ja powiem tak: mój syn urodził się 54cm dlugi - i 56 z smyka było duże tzn miał sporo miejsca w nózkach np. ![]() ![]() ![]() ![]() - takich małych 56 z pepco - zmierzone i serio 56cm - to mam : 2 pajacyki bawełniane, dwa body rozpinane po całości, dwa razy półśpiochy - takich 56 większych własnie smyk - to mam: 2 bawełniane, 5 body z krótkim ![]() i to tyle z małych ![]() ![]() ![]() ![]() HALWAYA - śliczności ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Co do majtasów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
Wogóle coś Wam opowiem
![]() wczoraj pojechałam do sklepu bo myślimy nad Bugaboo i Pan mnie wk... ![]() no i wiecie, mówię HELO chce kupić i żeby mi pokazał wobec tego czemu warto kupić nowy model zamiast starego, a on mi że jest mnóstwo różnic i nie będzie o wszystkich mówił ![]() ![]() i potem mówię że ważne żeby mi do auta małego się zmieścił, a on że napewno się zmieści - ale mi pokaże dopiero że się mieści jak ZAMÓWIĘ, bo on ma swój sposób na wkładanie wózka i znowu gadka że potem używany sobie kupują wszyscy; ale ok przyjechałam swoim autem i co? Facet ledwo go wpakował, więc wcale nie miał ŻADNEGO super sposobu; pytamy o kolory czy może mi pokazać a on że jak będę ZAMAWIAĆ to mi wtedy pokaże ![]() ![]() ![]() wobec czego... wiem tyle że jak ZAMÓWIĘ to wtedy mogę zobaczyć co nogę ZAMÓWIĆ ![]() ![]() i wiecie co? NIE ZAMÓWIĘ. napewno nie tam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- mój młody z 9 lutego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Caly zestaw udalo mi sie wyrwac ![]() Cytat:
mam takie ala bokserki i najwygodniej mi w nich... zalozylam raz koronkowe.. nie zdazylam wyjsc z domu jak wyladowaly w koszu ahaha Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale sprzedawca. Za godzine do domu !! Dzis slonce ! bede prac ! Chyba zaczne kocysie malemu prac i skarpetki czapki ![]() to czego nie musze prasowac a powoli bede ukladac. ![]()
![]() |
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Wtajemniczenie
|
No i dalsza czesc inwentaryzacji dzisiaj
![]() Tz myslalam ze padnie wczoraj jak stawialam kreski jak znalazlam spodenki np 3-6 zamiast 6-9 ahaha a wlasnie, mialam sie poskrazyc... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
No co TY !!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- wywolalam babke od adresu - MAM ![]()
![]() |
#1388 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do sprzedawcy - podobno taki nacisk na obsługe kienta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska zamówiłam śpioszki rozm. 68 dwie sztuki, półśpiochy rozm. 68 3 sztuki, kaftanik rozm. 62 dwie sztuki, niedrapki dwie sztuki, bawełniane czapeczki dwie sztuki, zestaw do paznokci Baby Ono, podkłady poporodowe Bella Mama (nie miał innych, ale dokupię kilka różnych opakowań) jedno opakowanie, skarpetki kolorowe frotte 0-6 m-cy cztery pary, skarpetki białe frotte 0-6 m-cy dwie pary, skarpetki bawełniane białe 0-3 m-ce trzy pary i półśpiochy rozm. 62 cztery sztuki.
Nie płaciłam za przesyłkę, bo sprzedawca wysyła gratis jak zakupy powyżej 100 zł, a ja zapłaciłam za wszystko 149 zł. Lobofylia czyli w sumie dobrze, że nie zamawiałam rajstop ![]() Mogłaś pocisnąć panu ze sklepu, to może byś nie musiała ZAMAWIAĆ ![]() Kupujecie jakiś strój dodatkowo na wyjście ze szpitala? Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-08-19 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
A naprawdę miałam zamiar kupić w tym salonie
![]() ![]()
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przysięgam.. kupiłabym ten wózek NOWY gdzie indziej i pojechała mu pokazać i powiedzieć, że go obejrzałaś i wybrałaś sobie wszystko przed zamówieniem! ![]() Adka niezłe zakupy - ilość jak dla mnie powalająca. ![]() Ja bym chciała, tak jak względem swojej szafy prowadzić lekki minimalizm. Ciekawe na ile mi się to uda. ![]() ![]() U nas bez zmian, chociaż Młody dzisiaj postanowił się wypiąć tyłkiem na świat - czuję, że się pleckami wypycha w mój brzuch. ![]() Wczoraj zaatakowała TKMaxxa - tam poszłam popatrzeć co mają i czy coś mi podpasuje. Padło na spodenki i uroczy kocyk szaro-iętowy - będzie pasował do pokoju. ![]() Idę trochę poczytać co naskrobałyście. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Lobo - kiedyś gdzieś juz słyszałam podobną historię - normalnie rozwala mnie takaie podejście do klienta. Mnie by z pracy wyrzucili gdybym robiła takie uwagi. Ciekawe czy właściciel/manager wie o takim zachowaniu - przecież potencjalnie tracą klientów - a pracownik nie wykonuje swojej roboty!!
Opisz może sytuacje do managera sklepu - opisz dokładnie to co nam napisałaś z podkresleniem tego, że byłaś stałą klientką.. może jakiś bonus/zniżka z tej okazji wpadnie? ![]() ![]()
#1394 |
Zakorzenienie
|
Adka ile Ty masz tych ciuchów
![]() ![]() ![]() Pytanie ![]() Czy w rożku lepiej aby było usztywnienie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie będzie szkoda wyrzucić czegoś za grosze niż nowego hehehe Jak to mówią od przybytku głową nie boli moja mama powiedziała że to lepiej bo nie będę się szczypac ![]() ![]() Dziecko się brudzi. Myślę że w stosunku do nich minimalizm to ciężka sprawa
![]() |
#1396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru prac codziennie ![]() Ja z tych wygodnych hehe pozatym tak jak napisałam wyżej ![]()
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to takie jak kupiłam chyba ![]() ![]()
![]() |
#1399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie dostaną już od Ciebie ani przetartej skarpety. Grrrr... a najgorsze jest to, że właśnie takim ludziom co to rozliczą z każdego grosza spada zawsze manna z nieba ;/ TZ mnie wkurzył... po powrocie z Polski (15 września) zaczynamy przeprowadzkę (do końca września musimy wszystko przenieść), potem oczywiście maratony po sklepach żeby kupić meble i dodatki, a on się dzisiaj umówił na 23 września na artroskopie :/:/:/ Od 7 lat coś mu przeskakuje w kolanie, ale on właśnie teraz musi się operować. No witki mi opadły do samej ziemi.... Niby ma chodzić o kulach 3 dni, ale znając jego to do końca roku będzie biedniutki i trzeba będzie przy nim skakać:/:/:/ MA-SA-KRA... brak mi słów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy przy Glutku mi się odmieni, ale póki co tak to wygląda. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabyś podać swoje wymiary teraz? Bo tez musze kupic jakas kieckę. A zznajomi jaki żal. Moze następnym razem tez sie zapytaj czy chca ciuszki i potem podaj cenę ![]()
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Wtajemniczenie
|
Noo podejście wygodne
![]() Cytat:
Właśnie ile wam pupy urosly? Bo ja chodzę w tych samych ganiać cały czas ![]() Pytaj pytań. Bezczelność.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Lobo normalnie pracownik miesiąca
![]() Jeny ja to bym kierownika poprosiła
#1405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa właśnie miałam wam mówić Szefowa dziś do mojego tzta bo mam wyjątkowo dobry humor - coś Ty jej w nocy zrobił że ma taki humorek ? Bezczelna. Z całym szacunkiem - niech ja mąż dobrze wudupczy bo się zachowuje jakby rok nie miała ![]()
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie ostatnio znowu libido szaleje w tę i z powrotem...Jezu, mam nadzieję, że po porodzie wróci do normy ![]() Gryzelda gdzie się podziewasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() eh no mi to przykro się zrobiło bo ja nigdy nie chciałam od nich nic, nie mają za bardzo kasy i zawsze im pomagaliśmy własnie takimi pierdołami.... wiecie ubrania po smyku naszym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hm mi dupka napewno urosła i cycki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Franca jest straszna z niej. Wgl takie ciśnienie na kase że aż mi żal.
![]() |
#1409 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak można zamówić coś czego się nie widziało... Myślę, że zgłosiłabym to do kierownika ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupię bez ![]() Chociaż w tych z usztywnieniem jest z tyłu kieszonka i można to wyciągnąć jak przeszkadza, ale mi się one nie widzą... oglądałam 'na żywo'. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co opowiadasz to faktycznie na dorobku ![]() A w firmie rozmawiacie po polsku czy angielsku? Adka mi właśnie najbardziej w pupę idzie i biodra, jestem szeroka że aż strach ![]() Aniqa a mogę poznać Twoje zdanie czemu te z usztywnieniem Ci się nie widzą? ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-08-19 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.