|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Ogólnie to nie podoba mi się tylko makijaż na tej pani koło 60, bo jak dla mnie makijaż dla niej jest za ciężki. Ale jako ślubny to IDEAŁ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam teraz 7zł na rękę + premia (nie wiem za co, po prostu zawsze jest ). EAJ! Ja się nie zgadzam z takim traktowaniem! Mój pierścionek został słabo oceniony "bo duży", a Dony jest większy. Zgłaszam sprzeciw!
|
|||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pierwsze spotkanie rodziców. Teściowa (specyficzna, nerwowa, 20 lat starsza od mojej mamy) jedzie do mojego rodzinnego domu na dwa dni
wszystko byłoby fajnie, gdyby nie zachowywała się normalnie - a ona ubiera się dosłownie jakby szła na wesele, umówiła się na jutro do fryzjera i przez to wyjeżdżamy 3h później, kupuje prezenty dla każdego w moim domu i już dziś trzy razy dzwoniła do mnie czemu TŻ nie założy garnituru Miała być atmosfera na luzie... Nie cytujcie
|
#2583 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
bedzie dobrze renia!!!
|
#2584 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
|
|
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
Renia, widać, że kobiecie zależy, stara się. No, ale mogła tego fryzjera wcześniej umówić.
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Mi też się podoba. Ogólnie bardzo ładne makijaże.
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głośna muzyka, wygłupianie, wiele osób wychodziło na fajkę na klatkę (tam mamy "balkon"). Zależy od bloku i sąsiadów. Ale fakt-grilla nie zrobię... nie mam nawet balkonu tak dużego by zmieścić grill (mój na klatce ma 0,5m-1m)![]() Czekamy na info jaka dokładnie była operacja, bo powiedzieli, że zdecydują o tym jaką operację zrobią dopiero po otworzeniu naszego Słoneczka. Ale decydujące są jednak najbliższe dni. |
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() renia będzie dobrze, stara się, chcę dobrze wypaść. Moja mama też jest sporo starsza od rodziców Tżta i trochę się bałam czy się dogadają, ale było ok ![]() dona chyba mamy taki sam albo bardzo podobny pierścionek
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze !
|
|
#2589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
|
#2590 |
|
polaczek cebulaczek
|
zaczynam akcje upiekszania do slubu
zrobilam sobie peeling kawowy, bardzo fajnie mi wygladzil i nawilzyl skore. Szukam teraz jakiejs maseczki
|
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi to obojętne czy mieszkałabym w domu czy w mieszkaniu, byleby na swoim ![]() a jeszcze tak sobie myśle, jeśli chodzi o makijaż to może później się zorientuje czy na wizazu nie ma przypadkiem jakiejś dziewczyny z mojego miasta
Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2015-08-21 o 12:24 |
||
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie makijaż ładny, ale nie dla tej kobiety. Już widzę ten podkład w zmarszczkach
Inna sprawa, że każda kobieta po 40, którą malowałam chce delikatny makijaż, który mi odpowiada, bo lubię takie kobiety w lekkim makijażu w kolorach brzoskwini/pudrowego różu, który odejmuje im lat i odświeża spojrzenie ![]() Tak samo lubię moją mamę bez makijażu lub z bardzo lekkim.
|
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wyobrażam sobie mieszkania w bloku. Wystarczy, że na studiach wynajmowałam mieszkanie i nigdy więcej. Zero przestrzeni, luzu.. No, ale ja od małego mieszkam w domu, więc ciężko było mi się przestawić.
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będzie, musi być. Słoneczko parę dni po urodzeniu miało już operację, i dała radę, więc i teraz da.
Tegosię trzymamyCytat:
![]() Cytat:
![]() Dobre podejście.... ja nie mam po co chcieć mieszkania, bo teoretycznie je mam, a praktycznie rodzice co weekend prawie przyjeżdżają :P A jak mam już zbierać kasę, to wolę na dom, bo są stosunkowo tańsze. |
||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było drętwo, gadaliśmy o jakiś pierdołach, a nie że tylko nasz ślub czy coś.Ale robiłaś na twarz czy na ciało? |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wlasnie tak samo o mój TŻ tez w domu od małego wiec od razu szukalismy domu
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
ja od dziecka mieszkam w bloku więc przyzwyczajona jestem i dlatego by mi to nie przeszkadzało. a TŻ jak był młody mieszkał w bloku potem sie przeprowadził z rodziną do domu. Pewnie ciężko byłoby mu się znowu przestawić na mieszkanie ale przy obecnej sytuacji też chce gdziekolwiek byleby na swoim
a jednak dom to o wiele większy wydatek
|
|
|
|
#2599 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, spadam z wizazu, bo muszę w końcu zrobić moje pierwsze w życiu zamówienie
Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2015-08-21 o 12:46 |
|
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My poważnie zastanawiamy się nad domem, bo pojawiała się szansa, że będziemy mieli działkę pod Warszawą... u nas też kupno mieszkania i to na obrzeżach Warszawy to też koszt 400 tysięcy
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dona94;52490751]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że jak się cytuje Donę, to jakoś dziwnie wyskakuje, zazwyczaj jakby się cytowalo osobę, którą Dona cytowała
|
|
|
|
#2604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wychowałam się w domu i marzę o tym, żeby kiedyś mieć własny. Mamy nawet działkę, tata nie chce jej sprzedać, bo liczy, że któreś z nas tam zamieszka. Ale mieszkając w domu też można trafić na słabe sąsiedztwo. Z jednej strony mamy jakąś a'la komunę ;P rodzina składająca się z dziadków, ich dwójki dzieci i dzieci tych dzieci. Każda para ma osobne, wydzielone w tym jednym budynku mieszkanie. Łącznie 12 osób, z tym, że nieopodal mieszka kolejny syn nestorów rodu, ma dwójkę dzieci, które zawsze tam podrzuca. Ich główne zajęcie to leżenie, opalanie się, moczenie w dmuchanm basenie. Wieczorem grille ze śpiewami k głośną muzyką disco polo i biesiadną. W ciągu dnia radio z samochodowego radia. I tak codziennie lub prawie codziennie. Z drugiej sąsiad-stolarz, na czarno, rżnie drewno na krajzedze całymi dniami. Czy to -30, czy 30st. Ciszej mam w wynajmowanym mieszkaniu w Lublinie, chociaż obok mieszka sąsiad meliniarz a na dole psychol, który wzywał policję, bo po 22 ktoś chodzi po mieszkaniu ;D na szczęście sobie z nim poradziłam ;D
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Nadrabiam zaległości ale tyle piszecie, że nie nadążam ![]() Ide dzisiaj z siostrami na browara
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2609 |
|
polaczek cebulaczek
|
twarz ale na cialo tez mozna, tylko trzeba wiecej zrobic
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ankaa092 chyba cos ominęłam jaka operacja? Duzo siły dla maluszka
![]() Ja sie wychowałam w mieszkaniu(kamienica) i dzieliłam pokój z dwiema siostrami. Fakt pokój był duży ale i tak jak sobie przypominam to nie wiem jak tam sie wszystkie mieścilysmy pamietam jak zawsze marzyłam o własnym pokoju i dlatego nie wiem czy uzbieramy na dom raczej watpię ale duze mieszkanie to jest to do czego dążę. I nigdy nie chce zeby moim dzieciom czegokolwiek zabrakło... Strasznie sie tego boje ze za 10-15 lat cos moze sie zmienić i nie bede mogła dać dzieciom tego co potrzebne,Nie chce zeby przeżywały to co ja w dzieciństwie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

Ogólnie to nie podoba mi się tylko makijaż na tej pani koło 60, bo jak dla mnie makijaż dla niej jest za ciężki. Ale jako ślubny to IDEAŁ
Faktycznie duży, ale to w niczym nie przeszkadza. Ja też miałam na oku jeden większy jednak TŻ wybrał taki skromniutki i w sumie dobrze, że taki wybrał 
Mój pierścionek został słabo oceniony "bo duży", a Dony jest większy. Zgłaszam sprzeciw! 
wszystko byłoby fajnie, gdyby nie zachowywała się normalnie - a ona ubiera się dosłownie jakby szła na wesele, umówiła się na jutro do fryzjera i przez to wyjeżdżamy 3h później, kupuje prezenty dla każdego w moim domu
i już dziś trzy razy dzwoniła do mnie czemu TŻ nie założy garnituru