|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
renia ja bym się wkurzyła jakbym miała tyle czekać bo poszła do fryzjera
skoro wiedziała o której wyjeżdżacie to mogła się umówić wcześniej ![]() ja zawsze mieszkałam w bloku ale zawsze chciałam mieć dom |
|
|
|
#2612 |
|
polaczek cebulaczek
|
ja mieszkalam i w domu i w mieszkaniu i dla mnie jak i dla P dom zdecydowanie wygrywa wiec zbieramy pieniadze na dzialke i budowe.
no ale wybor zalezy przede wszystkim od tego, jaki tryb zycia sie prowadzi
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż no jak mowię, prędzej uzbieramy na mieszkanie
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wy cwiczycie coś? Ja troszkę biegam, trochę Mel B, trochę Chodakowskiej. Zmieniłam dietę, w ogóle nie jem słodyczy i chipsów/fast foodów (chociaż uwielbiam) i czekam na efekty. Zawsze byłam bardzo szczupła, miałam delikatnie zarysowane mięśnie brzucha, ale odkąd mieszkam z TŻ to sobie dogadzalismy ;P był okres, że tabliczka Milki karmelowej zagryzanej chipsami i popijanej colą to był standard. Teraz robię lemoniadę z łyżeczką miodu, cały dzbanek i popijam ;D dorobiłam się sporej oponki i ud, muszę to zgubić ;p a nie jest łatwo... Za to TŻ już od rozpoczęcia diety pozbył się 4 kg, ja u siebie efekty widzę mikroskopijne. A myślałam, że zawsze będę chudziutka i będę mogła jeść fast foody ;(
|
|
|
|
#2615 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pompki w końcu potrafię robic teraz dążę zeby podciągnąć sie na drążku ![]() Dodam, ze zawsze miałam niedowagę, pózniej przybyło mi 9 kg i strasznie zle sie czułam :/ teraz jest lepiej ale bedzie jeszcze lepiej ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- I martwi mnie jeszcze poźniejszy koszt utrzymania takiego domu. Ogrzać przecież trzeba i w ogóle...
|
|
#2617 |
|
polaczek cebulaczek
|
szczerze to ja mialam w domu rodzinnym ogrzewanie gazowe ktore nalezy do najdrozszych i fakt w zime byly dosc wysokie rachunki ale i tak w ostatecznym rozrachunku wychodzi mniej niz placic pare stow za czynsz
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z chipsów zrezygnować nie mogę, bo mój organizm za bardzo się do nich przyzwyczaił i bez nich dobrze nie działa. :/ A na siłkę mam zamiar od września chodzić,ale czy skończy się tylko na zamiarach czy dojdzie do czynów to nie wiem
|
||
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
VinVanara, zawsze, kiedy wracam do domu (raz w miesiącu), przesiaduję na balkonie, zapalam świeczki, winka trochę, full chillout ;;
|
|
|
|
#2621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z ćwiczeń w domu lubię Mel B i Tiffany.
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie patrzyłam na to z tej strony. Utrzymanie domu zawsze wydawało mi sie jakos o wiele bardziej kosztowne. I te rachunki za gaz można jakos więcej płacić latem i wyrównać to mniej więcej zeby zimą tyle nie płacić ![]() Rodzice TZ właśnie kupili domek niedługo sie tam wprowadzają
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
anlaya ja biegam, chodakowska, siłownia
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala cwiczyc czy biegac. Niestety moja praca dostarcza mi silnych silnych boli kregoslupa
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a początek zostawia i potem tak wychodzi jak się ją cytuje ja staram się ćwiczyć z Mel B i w tym roku duuużo jeżdzę na rowerze i teraz doszły jeszcze rolki Od października mam zamiar zacząć 30-dniowe wyzwanie z Mel B
|
||
|
|
|
#2626 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
dla przykladu w zime mamy ze 450zl miesiecznie za gaz a w lato ok 50-100 (wode i kuchenke mamy na gaz i dlatego). w lato wychodzi o wiele taniej za to w zime troche drozej bo z tego co sie orientuje takie 3pokojowe mieszkania to ok. 400zl czynszu. no a jak ma sie na drewno na przyklad to wychodzi pewnie jeszcze taniej ![]() no i do tego wiadomo - woda i prad ale np. u mojego P to sie nie wliczalo w czynsz i trzeba bylo za to placic oddzielnie. nie wiem czy on nawet z 500zl czynszu nie mial :-O
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie takie plastikowe koperty formatu a4 i robię porządki. Osobno dokumenty od lekarza, osobno praca i szkoła, wspomnienia (listy od Tża, kartki na urodziny). Może to głupie ale coś w głowie mi mówi, że powinnam wszystko dookoła siebie ogarnąć, uporządkować
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Ja kiedyś pisałam z przyjaciółką z podstawówki po tym jak się przeprowadziła. Teraz jest niby łatwiej, bo jest bliżej i do tego mamy się na FB i swoje nr tel, a nie możemy się jakoś zgadać :/ |
||
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2630 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I ja krytykuję niektóre pomysły i inni krytykują moje. Nie obrażam się, bo zasadniczo mam to głęboko gdzieś Witaj To w ogóle bzdura, my oglądalismy już 143559 razy Czerwony Dobrze się pogadaliście szczerze Cytat:
aankaa092 jak z malutką? Wszystko ok? Witam się |
||
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze. Wybudzili małą, potem jej zdjęli intubację. Jest na tlenie i śpi ze smoczkiem Jest bardzo dobrze. Ale jednak będzie musiała przejść jeszcze ostateczną operację za parę miesięcy. ![]() Jak to jest, że są kobiety, które palą, piją w ziąży i ich dzieci są zdrowe. A normalnym ludziom, bez obciążenia genetycznego, rodzą się chore dzieci, albo w ogóle mają problem z zajściem w ciążę?
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-08-21 o 20:00 |
|
|
|
|
#2632 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mieszkałam przez 21 lat, w bloku z rodzicami i rodzeństwem na 36m. Nigdy więcej. A tu przeniosłam się do 200m domu plus strych Będzie dobrze Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Jak wokół ktoś wpada i narzeka, albo zabijają dzieci albo rodzą rok w rok kolejne. I narzekają. A ja nie mogę
|
|||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Tyle młodych dziewczyn wpada... chyba pisałam jakiś czas temu, że siostra będąc w szpitalu z córką 2razy na dłuższy czas, to 3dzieci porzucono. Jedna dziewczyna z porodówki uciekła w czasie, gdy moja siostra leżała po cesarce. Potem jak trafiły do szpitala w 4miesiącu to jeszcze dwoje na oddziale kardiologicznym leżało noworodków. Smutne... A tyle kobiet nie może mieć dzieci, albo starają się o nie od lat i nic. Nawet in vitro u niektórych nie pomaga.
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niesprawiedliwie urządzony jest świat
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#2636 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Boże padam na twarz... Dopiero wróciłam. Caly dzień mnie mdliło i było mi słabo. Myślałam,że nie dojadę tylko się zrzygam.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Co do pierscionka Dony-bardzo ładny ![]() Sama mam podobnej wielkosci i on wcale nie jest duzy w rzeczywistosci ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() Lubię Mel B,chociaż po niej jedynie posladki miałam fajne. A tak na odchudzanie mi nie pomagała,raczej na ujędrnienie ciała. Co do zrzucania kilogramow to mi pomaga bieganie. Od poniedzialku zaczynam na nowo,bo nie mialam ostatnio czasu przez prace i prace magisterska. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Ale zrobiłam spam Idę spać,bajo |
|||||||
|
|
|
#2637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Nie miałam internetu przez 3 dni Cytat:
![]() Cytat:
![]() jezuuu ja byłam biegać przedwczoraj drugi raz w życiu ( po pierwszym razie powiedziałam sobie, że nigdy więcej ale TŻ mnie namówił i jestem z siebie dumna ! jutro też chyba pójdziemy. Mam nadzieje, że nam to wejdzie w krew ![]() widziałam też, że był temat dekoracji wesela i motywu przewodniego - u mnie będzie to na pewno styl rustykalny - zresztą w tym lokalu który wybraliśmy nie wyobrażam sobie nic innego i dekoracją zajmie się właśnie Joanna Tadel Dekor która za tą usługę wstępnie życzy sobie 4 tys - zdaje sobie sprawę, że to masa pieniędzy jak za dekorację samej sali ale zawsze wiedziałam, że dekoracja musi być w tym dniu wyjątkowa i taka jaką sobie wymarzyłam bez względu na cenę - taki mój mały kaprys ślubny i nie przemówią do mnie argumenty, że i tak nikt nie będzie tego pamiętał |
||
|
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To WASZ dzien, i jesli marza ci sie akurat piekne dekoracje to nie miej wyrzutow sumienia i komentarzami sie nie przejmuj. Gorzej jakbys z tych dekoracji zrezygnowala, a po weselu sie zadreczala, ze nie bylo tak jak z twoich marzen, bo posluchalas innych. Ja przez kilka lat, bo od I roku studiow, zbieralam na operacje plastyczna nosa. Razem z kolezanka juz w gimnazjum sobie postanowilysmy, ze razem zrobimy jak uzbieramy kase. Ona ma (miala) garba, a ja mam nosa dlugiego jak wiedzma. Kase uzbieralam, a operacji mi sie odechcialo ze strachu... Kolezanka juz po operacji, z pieknym zgrabnym noskiem. Ja sie przestraszylam ingerencji na twarzy, balam sie komplikacji i tego, ze moze zrobia mi tak, ze bedzie jeszcze gorzej :P Jeszcze wyobrazalam sobie, ze umre przez moje fanaberie upiekszania sie. ^^ Ostatecznie mam dlugiego nosa, ale uzbierana kase i zadnych wyrzutow sumienia, ze wydam ja na moje kaprysy weselne. taki kaprys mam wlasciwie jeden, ale tak jak ty, nie chce z niego zrezygnowac i zadne argumenty mnie nie przekonaja na wszelki wypadek znajomym nie mowie ile wydaje na moja ekipe, zeby nie sluchac prawienia moralow i glupich komentarzy
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 60m trzeba dać 300 tysięcy To są trzy pokoje. A gdzie jeszcze miejsce parkingowe w razie czego... Ale może będziemy mieli działkę i będziemy się budować, na razie nie wiemy bo nie tylko od nas to zależy. Też uwielbiam swój dom rodzinny, mam straszny sentyment i uwielbiam jeździć do rodziców
Edytowane przez renia92 Czas edycji: 2015-08-21 o 23:24 |
|
|
|
|
#2640 | |||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
taak, tez bym chciala ta dekoratorke ale ta cena no niestety :G---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Witam sie z wami w dniu dzisiejszym, rzesy sie udaly, recznik nabylam nowy, na stope ledwo chodze a zaraz fryzjer :P
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

skoro wiedziała o której wyjeżdżacie to mogła się umówić wcześniej 

chociaż no jak mowię, prędzej uzbieramy na mieszkanie