|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Masija- no może być ciekawie... Chociaż jak w każdej dziedzinie tak i tu dzieci są różne i różnie ten lek przechodzą. Także nie ma się co martwić na zapas.
Ech no fryzjer to zawsze humorek poprawia 😃
|
#512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Echhh musiałam się wyżalić, bo już nie mam komu. Moja siostra już jest na niego taka zła, że nie chcę jej nawet denerwować. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
kiedyś jadłam, ale od paru lat boli mnie strasznie żołądek po bardzo ostrym.
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-08-22 o 13:18 |
|||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Masija - juz mi sie nawet nie chce narzekac.. nie mam czasu na nic :/ wczoraj siostra nam obiad kupowala w garmazerce bo nie mialam kiedy zrobic, zadne spac nie chcialo.. wiem tez co mnie czeka jak patrze na syna. Jemu nie przeszlo, dalej jeczy i marudzi bardzo czesto.
Kupilam nowy smoczek, ostatni juz. Dominika sie krztusi, dlawi jak tylko jej dam :/ tylko cycek moze byc smoczkiem :/ a ona tak potrzebuje ssac, ciumkac.... |
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Marei - moj tz tez pracowal czasem na noce jak syn sie urodzil.. w koncu przetlumaczylam ze musi zrezygnowac (ma takie prawo przy dziecku do 4 lat). Bez sensu to bylo. W nocy sama z dzieckiem, w dzien dziecko placze, on chce spac, musialam z domu wychodzic a nie zawsze mialam gdzie pojsc z synem. Jak starszy byl to raczkowal pod drzwi sypialni i tlukl bo wiedzial ze tata jest w domu, szarpal.tz zeby wstawal. A tz tez nie potrafil zagospodarowac czasu. Jak.syn spal to on siedzial i i odpoczywal, jak sie budzil to tz nagle musial sie zdrzemnac i ani w dzien ani w nocy zadnej pomocy.
|
|
|
|
#516 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zeby ci sie nawet 20 minut na kapiel w spokoju nie nalezalo...przeciez to wasze wspólne dziecko QUOTE=moni_ka.g;52502220]Masija - juz mi sie nawet nie chce narzekac.. nie mam czasu na nic :/ wczoraj siostra nam obiad kupowala w garmazerce bo nie mialam kiedy zrobic, zadne spac nie chcialo.. wiem tez co mnie czeka jak patrze na syna. Jemu nie przeszlo, dalej jeczy i marudzi bardzo czesto. Kupilam nowy smoczek, ostatni juz. Dominika sie krztusi, dlawi jak tylko jej dam :/ tylko cycek moze byc smoczkiem :/ a ona tak potrzebuje ssac, ciumkac....[/QUOTE]
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Marei- kurczę, nieciekawie masz... Współczuję...
Musisz z nim porozmawiać. Powiedzieć stanowczo że ty też masz potrzeby. To że nie wychodzisz z domu do pracy nie oznacza przecież że jak tz nie ma to leżysz i pachniesz. Przykro mi że twój tz tego nie widzi i nie rozumie...ale jak nie rozumie sam z siebie ti musisz mu to wbić do głowy. Monika - eh.. A teraz mąż ci pomaga jak jest w domu czy nie za bardzo?
|
#518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wróciłam ze spaceru i odebrałam paczkę ze smyka, zamówiłam sweterek na teraz, 62 ale chyba będzie na pozna jesień taki wielki, i sukieneczke ze sweterkiem na święta
|
|||
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuje, trochę jakbym o swoim Tz czytała. Teraz jest lepiej po kilku rozmowach ale jak go proszę żeby sie zajął mała bo muszę cos zrobić to zawsze słyszę "tylko sie pospiesz" no ☠☠☠☠a motorek sobie do dupy wsadzę. |
|
|
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba musisz nim potrząsnąć. Nocki są przekichane. Jak Wiki była mała a Tż miał nocki to wracał i kładł się od razu. Spał do 12-13 a później pomagał mi przy niej. Jak miała drzemkę to my też się kładliśmy. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszki wszystko wszystkim wysyła
ja też coś chceMój synek nie miał leku separacyjnego ale on od początku zostawał z babciami bo ją studiowalam wtedy a teraz corcia tylko ze mną siedzi. Babciom podziękowałam za pomoc. Więc może być potem ciekawie... |
|
|
|
#523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też była i zniknęła. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam sukienkę aika wybierasz się gdzieś z mala e Polsce a propo jej słuchu? Podobno dobrzy specjaliści są w światowym centrum słuchu w Nadarzynie |
||||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, wczoraj jadłam pizze i dzisiaj znowu.. Jeszcze na chrzciny mam 3 blachy ciasta plus tort i na pewno dużo zostanie, więc będę musiała zjeść żeby się nie zmarnowało
Dołączam się do narzekania na Tz. Sam chciałby, żebym zgubiła kilka kilogramów i miała lepsza figurę, więc próbowałam z nim dziś ustalić, żebym mogła zawsze o 18 iść pobiegać albo pojeździć na rowerze, to skwitowal, że on nie wie czy to się uda, bo będzie wracał różnie :/ a po 20 też nie pasuje, bo chce wieczory spędzać ze mną..
|
#526 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Poszukam bo chyba nie widziałam takiego u nas
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam pościeli, mam śpiworek i licze na to ze sie sprawdzi ![]() Cytat:
Cytat:
a z tz jak?Bylismy nad jeziorem, mały tylko dwa razy płakał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Tt nie probowalam ale nie wiem czy to ma sens. Ona sie dlawi czujac silikon, nawet nie daje zalapac zeby sie przekonac do ksztaltu czy cos, od razu sie wyrywa i cyca szuka albo rece do buzi pakuje. Z butelki tez nie wypije z tych samych powodow.
|
|
|
|
#528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Doczytałam... A gadałas z nim o tym? Czemu tak jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#530 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moj mnie dzisiaj nad jeziorem trenował, kazał złapać brzuch po obu stronach zeby mięśnie sie nie rozchodziły i napierdzielalam brzuszki jestem cienka jak dupa węża...A co do dupy... Wazę 2 kg mniej niz przed ciaza a w jeansy sprzed ciazy sie nie mieszczę...:/ tzn wejdę i żapne sie ale robią mi sie boczki, noz ☠☠☠☠a jak to... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Tez mnie to wlasnie zastanawia, bo w ciazy wydaje mi sie ze nigdy Marei nie narzekała na niego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
On sam nie wie. Bo zmeczony, bo woli cos zrobic zeby potem wczesniej sie polozyc (a potem czas przecieka przez palce i wraz nie kladzie sie wczesniej). Nie wiem.. On zawsze cos musi.. wyjsc do pracy, na zakupy, na spacer z dzieckiem, a dla corki ani dla mnie nigdy nie ma czasu.
|
|
|
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#533 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To będziesz sexy mama z małej czarnej ![]() Cytat:
Może oni nie ogarniają sytuacji, może ich to przerasta. Może myślą ze jak chodzą do pracy to już nic nie musza robić. Mój np. prawie wcale jej ir całuje bo uważa ze całowanie dzieci jest dziwne :-0 ja ja tam cały czas całuje |
||
|
|
|
#534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak jak mówię mam dwa nieużywane smoczki i mi się nie przydadzą także nie ma problemu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha moja Lenka lubi śpiewać do jednej piosenki.. Jak jąwlaczam to tak się cieszy i normalnie śpiewa..
Do tej hahaha https://m.youtube.com/?gl=PL&hl=pl#/watch?v=ymDi2enKR8A Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Marei - współczuję. Nie mozesz na to pozwolić bo będzie coraz gorzej.
U mnie jest bardzo podobnie. Tż w ogóle nie ma cierpliwości do małego. Ostatnio z nim poważnie rozmawiałam i jest trochę lepiej, dziś nawet poszedł z małym na spacer sam bym ja mogła robić tort dla siostrzeńca. Usiądż z nim raz i pogadaj konkretnie.
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja - jaka słodka lenka 😍
Szuu- ja daję 10 kropelek raz na dobę
|
#538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żebyś wiedziała, że lepiej ![]() Marei kurde..nie może tak być. Co on taki jest? Przecież to nie jest tylko Twoje dziecko. Rozmawiałaś z nim?? Cytat:
![]() A syn miał tak samo? Tż przecież widzi jak jesteś wyrypana to powinien Ci =bardziej pomagać:/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Lena cudowna
|
|
#540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

azurki:
moze uda mi sie poleżeć w wannie
zeby ci sie nawet 20 minut na kapiel w spokoju nie nalezalo...przeciez to wasze wspólne dziecko 

jestem cienka jak dupa węża...
tak jak mówię mam dwa nieużywane smoczki i mi się nie przydadzą także nie ma problemu