Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-22, 12:34   #1891
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II

Cytat:
Napisane przez pretor Pokaż wiadomość
Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, wszystkich postów nie zdążyłem jednak przeczytać ale zdziwiło mnie trochę jak niektóre dziewczyny panikują na myśl przed "ubrudzeniem" partnera. Uwierzcie mi, że nas facetów ewentualna wpadka nie przeraża. Sam wiele razy zostałem "pobrudzony" (przepraszam dosadnym opisem) i wcale się tym nie przejąłem. Poszedłem się umyć i tyle. Oczywiście lepiej żeby się nic nie wydarzyło ale jak się stanie to nie ma sprawy, po minucie już o tym nie pamiętam. Tak że dziewczyny głowa do góry.

A tak w ogóle witam wszystkich - jestem tu nowy
Nie generalizowałabym dla mojego partnera jest to duży dyskomfort podczas seksu analnego i przez to za nim nie przepada.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 12:57   #1892
kalincia
BAN stały

Mój ma podobne podejście do tego nowego.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 13:11   #1893
pretor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
Nie generalizowałabym dla mojego partnera jest to duży dyskomfort podczas seksu analnego i przez to za nim nie przepada.
Zgaduję, że Twój facet w ogóle nie lubi anala. Jeżeli tak, to ma bodbne podejście do dziewczyn, które nie robią facetowi laski i sperma ich brzydzi.
pretor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 13:24   #1894
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Zgaduję, że Twój facet w ogóle nie lubi anala. Jeżeli tak, to ma bodbne podejście do dziewczyn, które nie robią facetowi laski i sperma ich brzydzi.
anal lubi tylko po lewatywie, kupa go obrzydza nie widzę związku ze spermą. z resztą jak jakiejś dziewczynie nie pasuje sperma, to to taka chańba?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 13:37   #1895
pretor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
anal lubi tylko po lewatywie, kupa go obrzydza nie widzę związku ze spermą. z resztą jak jakiejś dziewczynie nie pasuje sperma, to to taka chańba?
hańbą nie jest, tylko facetowi jest przykro, że jego kobieta brzydzi się spermy swojego ukochanego

Moja odpowiedź była też skierowana do dziewczyn, których faceci nie robią wielkiego halo z powodu wpadki, a one panikują że co to będzie jak pobrudzi partnera.
Stary 2015-08-22, 13:56   #1896
lubieinaczej
Raczkowanie

Moja mowi tylko idz sie umyj :-P
lubieinaczej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 15:26   #1897
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Jeśli ktoś się decyduje na seks analny to i musi się liczyć z możliwościami. To jak z każdą sprawą. Kupa nie zabija :P
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 15:38   #1898
lubieinaczej
Raczkowanie

W kupie siła :p
lubieinaczej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 15:46   #1899
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalineczkaCalineczka Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś się decyduje na seks analny to i musi się liczyć z możliwościami. To jak z każdą sprawą. Kupa nie zabija :P
Dokładnie

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 16:01   #1900
pretor
Raczkowanie

temat kupy jest bardzo złożony i wielowątkowy, należałoby rozpatrywać go w różnych płaszczyznach
Stary 2015-08-22, 16:21   #1901
201607040946
Konto usunięte

Chodzi mi o to, że nie znosze tego uczucia parcia, jakbym miała się posrać I nie umiem się rozluźnić, no NIE UMIEM, skoro ciągle myślę o tym, czy nic ze mnie nie wyleci. Po prostu ostatni raz był właśnie taki - za dużo lubrykantu, uczucie ślizgania się i jakiś skręt kiszek dlatego na razie sobie odpuściłam ten rodzaj seksu, jak mi przejdzie obsesja i paranoja (i unormuje się praca jelit po antybiotyku), to wrócę. Na pewno. Bo lubię. Bardzo.

Tzn. nie przeraża mnie to, że partner może się ubrudzić, bo zwykle wybieram na partnerów takich, którzy rozumieją, że to dupa i tam ma prawo być gówno (wybaczcie piękne opisy), ale chodzi o moje podejście.

Oby to szybko przeszło
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 16:27   #1902
cleopadra
Wtajemniczenie

Cytat:
Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, wszystkich postów nie zdążyłem jednak przeczytać ale zdziwiło mnie trochę jak niektóre dziewczyny panikują na myśl przed "ubrudzeniem" partnera. Uwierzcie mi, że nas facetów ewentualna wpadka nie przeraża. Sam wiele razy zostałem "pobrudzony" (przepraszam dosadnym opisem) i wcale się tym nie przejąłem. Poszedłem się umyć i tyle. Oczywiście lepiej żeby się nic nie wydarzyło ale jak się stanie to nie ma sprawy, po minucie już o tym nie pamiętam. Tak że dziewczyny głowa do góry.

A tak w ogóle witam wszystkich - jestem tu nowy
A lubisz jak Tobie dziewczyna robi anal?
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 16:58   #1903
pretor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cleopadra Pokaż wiadomość
A lubisz jak Tobie dziewczyna robi anal?
A w jaki sposób miałaby mi go zrobić? przecież nie ma penisa . Aczkolwiek kiedyś powiedziała mi: "dobra, to teraz ja tobie!" Odpowiedziałem jej, że jak będzie miała między nogami to co ja, to wtedy pogadamy, a tymczasem wypinaj się. I było po temacie.
Stary 2015-08-22, 17:37   #1904
Frezja__
Zakorzenienie

Yyy, a co za problem użyć sztucznego penisa? ;>

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 18:16   #1905
MalineczkaCalineczka
Raczkowanie

Mój tam lubi, żeby mu pomasować prostate
MalineczkaCalineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 18:46   #1906
pretor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Yyy, a co za problem użyć sztucznego penisa? ;>
Hmm... nie pomyślałem o tym. Poza tym boję się, że będzie bolało

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Chodzi mi o to, że nie znosze tego uczucia parcia, jakbym miała się posrać I nie umiem się rozluźnić, no NIE UMIEM, skoro ciągle myślę o tym, czy nic ze mnie nie wyleci. Po prostu ostatni raz był właśnie taki - za dużo lubrykantu, uczucie ślizgania się i jakiś skręt kiszek dlatego na razie sobie odpuściłam ten rodzaj seksu, jak mi przejdzie obsesja i paranoja (i unormuje się praca jelit po antybiotyku), to wrócę. Na pewno. Bo lubię. Bardzo.

Tzn. nie przeraża mnie to, że partner może się ubrudzić, bo zwykle wybieram na partnerów takich, którzy rozumieją, że to dupa i tam ma prawo być gówno (wybaczcie piękne opisy), ale chodzi o moje podejście.

Oby to szybko przeszło
Kaguya dlaczego się tym przejmujesz, nie myśl o tym - najwyżej się posrasz i co z tego. A tak na marginesie to chyba nie ma dziewczyny (przynamniej na tym forum), która by się posrała za przeproszeniem, nie mówię tu o ubrudzeniu, lecz o tym, że normalnej porządnej kupie, tak że widzisz nie ma się czego bać.
Stary 2015-08-22, 18:46   #1907
201607040946
Konto usunięte

Nie no, nie oczekiwalam takiego zwrotu akcji.
Gdyby mi facet powiedział, ze on mi dupy nie da, ale ja mam się wypiąć...

Ty ojca nie ucz dzieci robić. robiłam to nie raz i nie dwadzieścia, wiem, ze przyjemne, fajne i w ogóle, ale jak napisalam - teraz nie. Przecież nic na siłę.

Edytowane przez 201607040946
Czas edycji: 2015-08-22 o 18:47
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 21:04   #1908
cleopadra
Wtajemniczenie

Cytat:
A w jaki sposób miałaby mi go zrobić? przecież nie ma penisa . Aczkolwiek kiedyś powiedziała mi: "dobra, to teraz ja tobie!" Odpowiedziałem jej, że jak będzie miała między nogami to co ja, to wtedy pogadamy, a tymczasem wypinaj się. I było po temacie.
Nie wiesz co tracisz,sa sztuczne specjalne penisy i takich sie uzywa.Jakby moj mi tak odpowiedzial ,to juz bylby bylym.
Stary 2015-08-22, 21:18   #1909
pretor
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiesz co tracisz,sa sztuczne specjalne penisy i takich sie uzywa.Jakby moj mi tak odpowiedzial ,to juz bylby bylym.
Spytam z ciekawości, czy Ty tak robisz chłopakowi? Jeżeli tak, to czy inicjatywa wyszła od niego czy od Ciebie?
Stary 2015-08-22, 21:22   #1910
bandra
Fuck google, ask me!

To że ja lubię w pupę, to nie znaczy, że mój facet musi.
I hipotetycznie odwrotnie - jeśli on by lubił masowanie prostaty to nie obliguje mnie to do analu w ramach rewanżu

bandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 22:06   #1911
cleopadra
Wtajemniczenie

Cytat:
Spytam z ciekawości, czy Ty tak robisz chłopakowi? Jeżeli tak, to czy inicjatywa wyszła od niego czy od Ciebie?
My jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami,kiedys gadajac o seksie moj partner zapytal czy bym sie zgodzila na anal,wiec ja mu na to ze oboje mamy te dziurki to zaczniemy od niego,zgodzil sie ,bo sam chcial wiedziec co ja przezywam.Pierwszy raz to byla katastrofa,to ja zrobilam jemu,ale cos poszlo nie tak jak trzeba bo przez kilkanascie dni nie potrafil trzymac kalu.Po takim doswiadczeniu nie chcial mnie narazac na bol i inne dolegliwosci.Jednak ,po pewnym czasie lepiej sie przygotowalismy i zrobilam mu takiego anala ze prosil o wiecej.
Teraz robimy anala ,ja jemu a on dla mnie.
On sam teraz mowi ze nie rozumie podejscia innych facetow ,ktorzy uwazaja ze ich dupy sie nie rusza a ruszaja damskie.
Aha,za pierwszym razem to robilam mu wibratorem ale za drugim razem to byl sztuczny penis,i teraz jak robimy anal to sztuczny penis
Stary 2015-08-22, 22:10   #1912
Frezja__
Zakorzenienie

[QUOTE=pretor;52504841]Hmm... nie pomyślałem o tym. Poza tym boję się, że będzie bolało [COLOR="Silver"]

Niezły aparat z Ciebie ^^ Wiesz są różne długości i średnice xD
Stary 2015-08-22, 22:33   #1913
pretor
Raczkowanie

Cytat:
My jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami,kiedys gadajac o seksie moj partner zapytal czy bym sie zgodzila na anal,wiec ja mu na to ze oboje mamy te dziurki to zaczniemy od niego,zgodzil sie ,bo sam chcial wiedziec co ja przezywam.Pierwszy raz to byla katastrofa,to ja zrobilam jemu,ale cos poszlo nie tak jak trzeba bo przez kilkanascie dni nie potrafil trzymac kalu.Po takim doswiadczeniu nie chcial mnie narazac na bol i inne dolegliwosci.Jednak ,po pewnym czasie lepiej sie przygotowalismy i zrobilam mu takiego anala ze prosil o wiecej.
Teraz robimy anala ,ja jemu a on dla mnie.
On sam teraz mowi ze nie rozumie podejscia innych facetow ,ktorzy uwazaja ze ich dupy sie nie rusza a ruszaja damskie.
Aha,za pierwszym razem to robilam mu wibratorem ale za drugim razem to byl sztuczny penis,i teraz jak robimy anal to sztuczny penis
Ty sobie chyba jaja robisz. Kilkanaście dni nie trzymał kału? No to mnie ale zachęciłaś

Powiedz mi, co kobieta może czuć, gdy robi facetowi anala? Przecież w odróżnieniu od faceta nic sztucznym penisem nie odczuwa.
Stary 2015-08-22, 22:34   #1914
bandra
Fuck google, ask me!

Może chodzi o dominację?

bandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-22, 22:54   #1915
cleopadra
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty sobie chyba jaja robisz. Kilkanaście dni nie trzymał kału? No to mnie ale zachęciłaś

Powiedz mi, co kobieta może czuć, gdy robi facetowi anala? Przecież w odróżnieniu od faceta nic sztucznym penisem nie odczuwa.
To samo czuje jak robi loda.Robiles anala dziewczynie ,wiesz masz praktyke,mozesz nia pokierowac jak zaczynac by nic nie uszkodzic a zrobic dobrze
Stary 2015-08-22, 22:59   #1916
Frezja__
Zakorzenienie

cleopadra Żartujesz?! Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co mu zrobiłaś, że skończyło się to nie trzymaniem kału przez kilkanaście dni!
Praktykuję seks analny w obie strony i jest to dla mnie magia. Chyba, że robiłaś coś wbrew jego woli lub lubicie harcore. Mam prośbę, możesz opisać co dokładnie robiliście?
Stary 2015-08-22, 23:24   #1917
cleopadra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
cleopadra Żartujesz?! Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co mu zrobiłaś, że skończyło się to nie trzymaniem kału przez kilkanaście dni!
Praktykuję seks analny w obie strony i jest to dla mnie magia. Chyba, że robiłaś coś wbrew jego woli lub lubicie harcore. Mam prośbę, możesz opisać co dokładnie robiliście?
To byl pierwszy raz, i dla mnie i dla niego.Mysle ze zrobilam za mocno,on nie przyznawal sie do bolu i odnerwilam zwieracze jelita grubego,moze za daleko mu wsadzilam.Po dwoch tygodniach wswzystko wrocilo do normy.Ale potem to kupilam sztucznego penisa do anala no i byla inna bajka
Stary 2015-08-22, 23:32   #1918
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
To byl pierwszy raz, i dla mnie i dla niego.Mysle ze zrobilam za mocno,on nie przyznawal sie do bolu i odnerwilam zwieracze jelita grubego,moze za daleko mu wsadzilam.Po dwoch tygodniach wswzystko wrocilo do normy.Ale potem to kupilam sztucznego penisa do anala no i byla inna bajka
Matko, u mnie też oboje byliśmy 'dziewicami' w peggingu i zupełnie inaczej poszło. Oczywiście nie było rewelacyjnie jak teraz, ale obyło się bez bólu i krwi i ... kupy ^^
Ale spoko, że to ogarnęliście.
Stary 2015-08-23, 01:14   #1919
lenusek
Raczkowanie

GG do lenusek

Dziewczyny A ja z innej beczki. Jak zaczynalyscie rozmowy z nowymi partnerami ze lubicie w tyłek? Bo jednak kiedyś fajnie powiedzieć i spróbować A nie wiem do końca jak zacząć temat.
Stary 2015-08-23, 02:14   #1920
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
zwykle wybieram na partnerów takich, którzy rozumieją, że to dupa i tam ma prawo być gówno (wybaczcie piękne opisy), ale chodzi o moje podejście.
Haha, ja tez takich zawsze wybieralam a opisow innych bym nie wybaczyla. To jest watek, na ktorym takie slownictwo pasuje najbardziej i niech nikt nie probuje tego zmieniac!
Cytat:
Oby to szybko przeszło
Czego i ja Tobie zycze, oby jak najpredzej I trzymam kciuki. Jak chcesz, to moge i w dupie kciuki potrzymac
Cytat:
Napisane przez lenusek Pokaż wiadomość
Dziewczyny A ja z innej beczki. Jak zaczynalyscie rozmowy z nowymi partnerami ze lubicie w tyłek? Bo jednak kiedyś fajnie powiedzieć i spróbować A nie wiem do końca jak zacząć temat.
Zalezy jak napalona jestem, ale raczej nie dam dobrych przykladow, bo moje odzywki sa calkiem bezposrednie. Od "kiedy wreszcie wyruchasz mnie w dupę?" do "wsadz mi w dupsko tak gleboko, by mi gardlem wyszedl"
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości