![]() |
#2641 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
![]() Ale jak mowie to byly zupełnie inne czasy. Co do biegania,wejdzie Ci w krew ![]() ![]() Tylko, że z rok nie biegałam. I na nowo musze sobie budować wytrzymałość ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
No,ale z tym 400 tys to troche przesadzilas,jesli mowimy o nie-centrum Wawy ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałam dziś o nieludzkiej porze ![]() ![]() ![]() ![]()
#2645 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() nniee rodzice mojego byli tam parę lat temu i do dziś przeżywają, są zachwyceni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może za parę lat się uda ![]() Mój TŻ dostał w czwartek maila, że w związku z wizytą pani Szydło w jego zakładzie pracy w piątek to proszą aby stawił się na to spotkanie. Okazało się, że wzięli wszystkich najmłodszych technologów i gadali, że są przyszłością tego zakładu pracy. Ogólne wrażenia to: "Dłużej na nią czekaliśmy niż spędziła z nami czasu". Ale rozmawiał z kobietą z "góry" i przekonał się, że nie myślą o nich jak o niewolnikach/ robolach, jak zwykł uważać. Chociaż przydałaby się podwyżka.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
ż o n a i d e a l n a
|
Ja słyszałam od znajomych którzy byli w Maroko ze ogólnie to tam jest syf, smród poza hotelem, czyli podobnie jak w Egipcie. Niby pięknie ale tylko w wybranych miejscach
Wysłane z mojego Sony Xperia Z i to on przestawia literki.
![]() |
#2648 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podobno też po zmroku lepiej nie wychodzić poza obszar hotelu. Ja dziękuję za takie wczasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybralismy Turcje, bo na MSZ bylo, ze kurorty sa w 100% bezpieczne. Kto wtedy przewidzial, ze sytuacja tak sie zmieni... W biurze nie daja mozliwosci zmiany kierunku (nawet jesli by dali, to na jaki zmienic? ISIS grozi juz nawet Balkanom). Moglismy tylko zrezygnowac, a tym samym stracic okolo 7 tysiecy (lecimy cala rodzina), co jest kupa kasy. :/ Poza tym wcale nie ma ostrzezenia, zeby nie jezdzic do tureckich kurortow, jest to przeklamana informacja podana w TVN, a minister juz to sprostowal. Sytuacja jest zla tylko przy granicy z Syria, czyli jakies 1500km od Morza Egejskiego. MSZ wyraznie pisze, ze sytuacja w kurortach sie nie zmienila, ale zamachow nie mozna wykluczyc, bo nie mozna wykluczyc ich nigdzie. Stresuje mnie mimo wszystko teraz ten wyjazd, ale tak naprawde wieksze prawdopodobienstwo, ze zgine w wypadku samochodowym jadac nad polskie morze, niz ze akurat trafie tam na jakiegos psychola. A ci psychole trafiaja sie tak naprawde wszedzie. :/ ostatnio zamach w Barcelonie na turystyow. Innym razem we Francji koles stracil glowe we wlasnej pracy. Panstwo Islamskie osiagnelo swoj cel i teraz strach wyjechac juz gdziekolwiek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wysprzatalam cały dom a teraz kawkę pije ![]() Wczoraj wyszliśmy z TZ, moimi siostrami i ich menadzerem na piwko ![]() ![]() Jak to jest, ze jak sie wypije troche alkens to od razu potrafię znaleźć słowa w innym języku o których nawet nie wiedziałam, ze je znam ![]() Mi sie marzy Grecja i Mauritius ![]() Ja lubie biegać jedynie w okresie jesienno-zimowym ![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Jednak co nie zmienia faktu na moim osiedlu dziewczyny w moim wieku maja juz po 3 dzieci i dzien w dzien nawalone... Oczywiście wszystkie dzieci rodzą zdrowe! I gdzie tu sprawiedliwość? ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2652 |
❤ bee happy ❤
|
Dziewczyny mam salę
![]()
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie tez bulwersuje przyjmowanie nierobów z Afryki do Polski. Po cholere? Będą żyć na zasiłku z naszych podatków, a potem nie będzie na nasze emerytury. Hołota i patologia jak zwykle najszybciej się mnoży. Najchętniej wszędzie tam, gdzie mieliby się zatrzymać wyrzuciłabym świńskie ciałka i polała krwią świńską, by cały islam spierdzielił poza granicę Polski. Nie jestem zbytnio tolerancyjna jeśli chodzi o afrykanów i islamistów, jako że jestem kobietą i chcę się czuć w moim kraju na tyle bezpiecznie na ile się da, bo islamiści i murzyni nie mają wpojone, że kobieta jest na równi z mężczyzną i tam większość gwałci kobiety "bo tak". :/ Do tego nawet Polacy znaleźć pracy nie mogą, to kto zapewni pracę imigrantom? Będą nam zabierać miejsca pracy by inni dobrze mieli? Rząd naszego kraju najwyraźniej nie widzi, że Polska, to nie bogate niemcy, ani ziemia chlebem i miodem płynąca. JEsteśmy w dołku! OGROMNYM! To nie Irlandia, którą tusk zapowiadał. Jest źle.... jeśli ja nie mogę dostać macierzyńskiego, ani zwolnienia w czasie ciąży i dostać świadczeń bo mam umowę zlecenie (na której płacę podatki) to dla mnie jest chore dawanie komuś innemu tego co należy się mnie! Jest źle, jeśli ja, osoba młoda, muszę zacząć starać się o dziecko wcześnie nie wiedząc czy będę w stanie zapewnić mu stabilne życie, pełny talerz i ubrania. Jest źle, jeśli nie dostanę kredytu na mieszkanie/dom, bo zarabiam marne 1300zł na rękę. Jeśl źle, jeśli muszę się starać na kredyt na mieszkanie, który będą spłacać moje dzieci albo i wnuki :/ Przepraszam, zawsze się tak nakręcam jak o tym myślę ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- SUPER! jaką? Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-08-22 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja kolezanka byla na Rodos i mowi, ze ciagle sie stresowala, bo bylo sporo uchodzcow, i co chwile sobie wyobrazala, ze ktorys z nich wyciagnie bron. Takie juz paranoje mamy w glowach przez to wszystko o czym sie slyszy w tv. Staram sie byc spokojna, bo nie chce sobie psuc wakacji, mam nadzieje, ze bedzie fajnie. ![]() co do drugiej czesci, no widze, ze doskonale rozumiesz moje zbulwersowanie. dostaje nerwicy na widok Kopaczowej. Nigdy jej nie lubilam, ale jak uslyszalam, ze sie na to zgodzila, bez zadnego referendum... no az mna telepie. Przeciez oni tak nie lubia Europy, naszej tradycji, sa malo tolerancyjni (delikatnie mowiac) dla innych religii, wiec czemu uciekaja do nas? Niech uciekaja do innych miejsc, gdzie wyznaje sie te same wiare, a przy tym sa to kraje bogate, przeciez jest gdzie. A na zdjeciach widac wiekszosc mlodych facetow, a nie biedne matki z dziecmi. Zreszta kto by nie byl - dopoki panstwo nie potrafi zapewnic dobr SWOIM obywatelom, to nie powinno przyjmowac na takich warunkach obcych. :/ szlag mnie trafia jak widze, ze umieraja w Polsce ludzie, ktorzy mogliby byc wyleczeni, bo nie ma pieniedzy, a sa pieniadze na obcokrajowcow. Nie wspominajac o znajdywaniu pieniedzy publicznych na koncert Madonny czy osmiorniczki dla politykow ^^ eh. I mam tak jak ty, kocham ten kraj, tradycje, kulture, nie wyobrazam sobie mieszkac na stale gdzies indziej. Szkoda wielka, ze tak tu sie dzieje. :< |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
❤ bee happy ❤
|
Są dwa pakiety 160 lub 180zł za osobę.
Musimy się zastanowić który chcemy.
![]() |
#2661 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na jaką datę? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
❤ bee happy ❤
|
24.08.2016
![]()
![]() |
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do rezerwacji wakacji, to mieliśmy wstępnie zaklepany urlop w Tabie, ale w końcu nie wpłaciliśmy zaliczki i przepadło, było mi szkoda, bo hotel piękny ![]() Ja też nie jest za przyjmowaniem uchodźców ![]() Dorotti, ładna sala ![]()
![]() |
#2664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odkąd usłyszałam o ISIS to wiedziałam, że odpada już wyjazd do Turcji i Tunezji (inna sprawa, że TŻ nie chciał). Gorzej z Egiptem. Marzę by go zwiedzić, ale zaniechałam, nie z powodu ISIS, a z powodu incydentu, w którym brali udział syn i synowa kolegi mojej mamy. Doszło w Egipcie do wywrócenia autokaru, którym jechali. Nikt nie udzielił im pomocy, nikt nie zadzwonił na pogotowie. Tubylcy udawali, że to się nie stało. A miało to miejsce w jakimś małym mieście. Oboje się wykrwawili... a mogli przeżyć ![]() Cytat:
![]() Ale gadać to my sobie możemy, a będzie tak ja rząd zdecyduje, niestety. Nie ma co, żyć trzeba. Liczę na te 35mln w lotto by żyć dostatnio. ![]() Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-08-22 o 16:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
❤ bee happy ❤
|
Jezu zła liczba. 24 września
![]() W sierpniu to ja mam urodziny
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
dorotti, gratulowałam już, piękna sala
![]() Dzisiaj byli u nas moi rodzice, łaziliśmy po Gdańsku bo mój tata dawno nie był, byliśmy na burgerach, lodach. Jestem zmęczona jakbym nie wiem co robiła. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
❤ bee happy ❤
|
Też bym chciała nie przesadzić z ilością jedzenia żeby nie zostawalo.
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przepraszam za moją nieobecność, ale jestem strasznie zabiegana ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie trafię na żadną czarną listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.