Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-22, 15:10   #2191
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Oficjalnie wstałam. Jestem odespana.. chociaż bzdury mi się snily.. jak np jazda autobusem z dwiema malpkami.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:12   #2192
0enedue
Zadomowienie

Ja musze mieć stelaż bo komoda która mamy jeat za wysoka .. a stelaż złoże i wszędzie się zmieści a na wanienke juz wymyśliłam taka półkę w łazience
Jakbym miała kąpać pod prysznicem to się polamie
Jeszcze nic na ten temat nie czytałam ale chyba będę kierować się tylko cena no i tym żeby stelaż był w miarę solidny

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Kalusia fajny ten zestaw ja i tak się wstrzymam z zakupem laktatora do porodu..

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:16   #2193
acapella
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Oferta wydaje się spoko Ja jednak postawię na elektryczny laktator
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:21   #2194
halwaya
Zakorzenienie

Ja też laktator po porodzie, bo nie wiem czy mi wyjdzie kp.

Teraz obczajam jakas zabawkę/pozytywke. Miałam konika morskiego z FP, ale dalam koleżance i nie wiem czy do mnie wróci na necie natknęłam się na wg komentarzy lepsze uspokajacze.. tj ewan the dream sheep czy slumber bear.

Stary 2015-08-22, 15:42   #2195
zaneta_b
Rozeznanie

Hej, witam się w leniwą sobotę
Nie spałam do 4 bo nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania, nie dość, że mnie bolało całe krocze przy każdym ruchu to jeszcze mała zmieniła pozycję i mnie tak coś kłuło... Nie wiem czy pęcherz czy coś innego ale koszmar. A rano obudziłam się o 7 bo już tez mi było niewygodnie ale podniosłam się oczywiście po 9 dopiero... byłam na chwilę ze znajomymi na dzialce, dom pokazać i teraz już leżę do wieczora. może coś w końcu ogarnę z tej wyprawki...

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Ej, serio? Czy jaja sobie znas robisz?;p
Jak najbardziej serio. Czytałam ostatnio nawet jakiś artykuł o urokach, nawet nie chodzi o to czy się w coś wierzy czy nie. Ale jeżeli dziecko cały czas płacze albo dzieje się coś nietypowego, to wydaje mi się będziemy próbowały każdego sposobu żeby przeszło, nawet babcinych zabobonnych uroków...

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za kciuki, bardzo się przydały. Igor pozostał Igorem, ma ok 30 cm, waży 640 g. Badanie miałam w 22t3d ale na usg ciąża jest starsza o tydzień. Wszystkie narządy na swoim miejscu, żadnych powodów do niepokoju. Lekarka się śmiała że dobrze odżywiony i mam się nie przejmować tym że mało tyję. Widziałam buźkę w 3d, mam nawet zdjęcie. No to lecę na zakupy
Cytat:
Nasz synek Prawie się popłakałam

Super że u was wszystko dobrze a zdjęcie

Koritsi_a gratuluję zakupu, świetne łóżeczko

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Hah padlam! Słownik, zmienił mi "chlebkiem" na "członkiem" może lepiej nie

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Coś tu cisz dzisiaj w ogóle... Wszystkie na zakupach tylko ja leżę w domu

myślicie że takie pół siedzenie pół leżenie to można zakwalifikować do leżenia właśnie? Bo w sumie lekarz kazał mi dużo odpoczywać i leżeć ale nie powiedział czy tak całkiem na płask... Dla niego na pewno oczywiste...
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:44   #2196
rudaska
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj wesoło Jak ja wam zazdroszczę primarka!
Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Ja mam wanienkę ze stojakiem ale nie wiem co to za jeden. Dostaliśmy do kolyski.

Bylam w lumpie za 38 zl kupiłam dżinsy ciążowe i 4 takie tuniko koszule a i dla niniuli czapeczkę za 1 zl

Nogi mi wlaza...
ja sie zastanawiam nad stojakiem bo właśnie nie wiem czy mi się będzie chciało wanienkę nosić, a tak bym postawiła w przedpokoju. Tylko jak już będę szukac to pewnie stojak kupię używany. Fajne zakupy zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Super ze taki duży i wszystko ok! ! Zazdroszczę zdjęcia bo moja to ewidentnie nie lubi być fotografowana i żadnego fajnego zdjęcia nie mam
No my to chyba będziemy mieli modela bo tylko lekarka przyłożyła tą głowicę do brzucha to mały od razu główkę odkręcił

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Przeglądam sobie rzeczy tego sprzedawcy r_p77 i jest fajny zestaw: laktator, wkładki laktacyjne i trzy butelki za 125 zł http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5617627508 Zastanawiam się nad nim
fajny zestaw. Też bym sie zastanawiała. Kurde muszę zacząć rozglądać się za laktatorem

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja też laktator po porodzie, bo nie wiem czy mi wyjdzie kp.

Teraz obczajam jakas zabawkę/pozytywke. Miałam konika morskiego z FP, ale dalam koleżance i nie wiem czy do mnie wróci na necie natknęłam się na wg komentarzy lepsze uspokajacze.. tj ewan the dream sheep czy slumber bear.
Ja myślałam o czymś takim
http://allegro.pl/tomy-disney-projek...610766887.html
chociaz bardziej mi się podoba taka kostka
http://allegro.pl/chicco-projektor-l...612665795.html

Pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, ugotowałam obiad. No to teraz kawa i pączek. W ciąży zjadłam więcej pączków niż w całym swoim życiu
Stary 2015-08-22, 15:50   #2197
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za kciuki, bardzo się przydały. Igor pozostał Igorem, ma ok 30 cm, waży 640 g. Badanie miałam w 22t3d ale na usg ciąża jest starsza o tydzień. Wszystkie narządy na swoim miejscu, żadnych powodów do niepokoju. Lekarka się śmiała że dobrze odżywiony i mam się nie przejmować tym że mało tyję. Widziałam buźkę w 3d, mam nawet zdjęcie. No to lecę na zakupy
super że wszystko dobrze Igorek jaki już duży a zdjęcie cudne
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:50   #2198
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:

Pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, ugotowałam obiad. No to teraz kawa i pączek. W ciąży zjadłam więcej pączków niż w całym swoim życiu
Na mojej wiosce dopiero w październiku otwarcie Primarka. Odczujemy to w pracy tak mysle.. tzn będzie mniej roboty

Co do projektorów to mam mieszane uczucia.. tzn nie wiem czy światełka nie będą zbyt stymulujące.. podoba mi się jeszcze Fisher Price Rainforest Waterfall.. ale drogi strasznie.. miałam z córką karuzele z tej serii - sama się usypialam przy tych dźwiękach jungli. Głupia byłam, że sprzedalam za pół darmo

Stary 2015-08-22, 15:54   #2199
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość

myślicie że takie pół siedzenie pół leżenie to można zakwalifikować do leżenia właśnie? Bo w sumie lekarz kazał mi dużo odpoczywać i leżeć ale nie powiedział czy tak całkiem na płask... Dla niego na pewno oczywiste...
Gdzieś czytałam, że nie jest dobre bo coś tam uciska ale mi tak najwygodniej

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Zaczęłam ogarniać wyprawkę i tak się zastanawiam nad tymi ciepłymi pajacami welurowymi/frotte/polarowymi. Dużo tego kupujecie?
Stary 2015-08-22, 15:56   #2200
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Na mojej wiosce dopiero w październiku otwarcie Primarka. Odczujemy to w pracy tak mysle.. tzn będzie mniej roboty

Co do projektorów to mam mieszane uczucia.. tzn nie wiem czy światełka nie będą zbyt stymulujące.. podoba mi się jeszcze Fisher Price Rainforest Waterfall.. ale drogi strasznie.. miałam z córką karuzele z tej serii - sama się usypialam przy tych dźwiękach jungli. Głupia byłam, że sprzedalam za pół darmo
Z tymi światełkami to nigdy nie wiadomo, ja jak byłam dzieckiem uwielbiałam nocne lampki, ale każde dziecko jest inne. Dlatego też nie chciałabym wydawać nie wiadomo ile bo sie okaże że niepotrzebnie :/
Stary 2015-08-22, 15:57   #2201
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi światełkami to nigdy nie wiadomo, ja jak byłam dzieckiem uwielbiałam nocne lampki, ale każde dziecko jest inne. Dlatego też nie chciałabym wydawać nie wiadomo ile bo sie okaże że niepotrzebnie :/
Takie bajery często dzidzia dostaje na chrzciny, itp więc ja sobie raczej daruję
Stary 2015-08-22, 15:59   #2202
halwaya
Zakorzenienie

Ten slumber bear to do mnie przemawia, bo ma dźwięk bicia serca bardzo polecany jest ten ewan the dream sheep, ale mi się w ogóle nie podoba ))))

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Takie bajery często dzidzia dostaje na chrzciny więc ja sobie raczej daruję
U nas chrzcin nie będzie, a i tak wole bajery sama kupić lubię decydować

Stary 2015-08-22, 16:02   #2203
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Po fakcie o tym pomyślałam ale u nas to będzie pierwszy wnuczek więc obie babcie mogą poszaleć nawet bez okazji
Stary 2015-08-22, 16:06   #2204
0enedue
Zadomowienie

O tym misiku sama myślę
Ja też siedzę w domu shoppingi odkładam na wrzesień a dzisiaj tylko przeglądam internety i szukam inspiracji

Na obiad wyciągnęłam sobie leczo z zamrażalki
Wieczorem możemy pojedziemy z tz po szafkę do łazienki

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Kalusia sama nie wiem jak to z tymi pajacami zrobić

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 16:08   #2205
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
O tym misiku sama myślę
Ja też siedzę w domu shoppingi odkładam na wrzesień a dzisiaj tylko przeglądam internety i szukam inspiracji

Na obiad wyciągnęłam sobie leczo z zamrażalki
Wieczorem możemy pojedziemy z tz po szafkę do łazienki
To mogę podrzucić Kerstin2001 na allegro. Ma śpiworki po 35 zeta, grube kocyki po 30 (to chyba niedrogo bo wszędzie cienkie są po 20 pare) i 100% pozytywów. Jeszcze ma pościel ale ja na razie nie kupuję
Stary 2015-08-22, 16:10   #2206
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Ten slumber bear to do mnie przemawia, bo ma dźwięk bicia serca bardzo polecany jest ten ewan the dream sheep, ale mi się w ogóle nie podoba ))))

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

U nas też chrzcin nie będzie, więc zostają urodziny ewentualnie.
A co do dźwięków to mam jeszcze inny pomysł. Mam takie malutkie radio na kartę SD, odtwarzające mp3, chciałam nagrać tam różne rzeczy, od szumów po kołysanki. Więc ja się skupiam bardziej na światełkach
Stary 2015-08-22, 16:11   #2207
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość

Kalusia sama nie wiem jak to z tymi pajacami zrobić
Ja też nie wiem, tym bardzie że to jest sztuczny materiał. W sumie to dziecko będzie ubrane np. w body i półśpiochy, kombinezon, na to kocyk i pewnie jeszcze jakaś osłonka od wózka. No i jak będzie bardzo zimno to raczej nie będziemy wychodzić na spacer
Stary 2015-08-22, 16:49   #2208
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Cześć
wanienkę ja też bez stelaża kupuję...
Sernik bym zjadła W ogóle mam pomysł, może w klubie założyć nowy temat przepisy, bo często wrzucacie tutaj na jakieś smakowite rzeczy i ciężko w gąszczu postów znaleźć, tam byłyby w jednym miejscu, co wy na to?
Ja nic nie wrzucam, bo marna ze mnie kucharka, ale z was niektóre to widzę zawodowe Np. coś było na sernik bez sera, leczo cukiniowe albo zapiekanki czy coś...

Ja też dzisiaj rosół

Pokazuj Fionka!!!
Ja kupiłam ciążówki w HM za 129 ala: ale w lumpach nic nie było
Jestem za jeśli chodzi o wątek z przepisami

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
U mnie w lumpie byly dżinsy hm za 22zl a ze dzis sobota to za pól ceny, ale kurde nie wlazlam :/

Mam juz wiec inne dżinsy, sztruksy i materialowe i ok.7 bluzek ciążowych z długim rękawem

Dokupię ze dwie pary getrów i jakies kardigany i będę zadowolona
Super, a bluzki to takie dostosowane do karmienia tez? Kupujecie jakieś specjalnie do kp?
Cytat:
Przeglądam sobie rzeczy tego sprzedawcy r_p77 i jest fajny zestaw: laktator, wkładki laktacyjne i trzy butelki za 125 zł http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5617627508 Zastanawiam się nad nim
Bardzo fajna aukcja, Bo jeszcze kilka dodatkowych rzeczy jest, tylko ja jak będę kupowała laktator to chcę elwktryczny.

Cytat:

ja sie zastanawiam nad stojakiem bo właśnie nie wiem czy mi się będzie chciało wanienkę nosić, a tak bym postawiła w przedpokoju. Tylko jak już będę szukac to pewnie stojak kupię używany. Fajne zakupy zrobiłaś

No my to chyba będziemy mieli modela bo tylko lekarka przyłożyła tą głowicę do brzucha to mały od razu główkę odkręcił

fajny zestaw. Też bym sie zastanawiała. Kurde muszę zacząć rozglądać się za laktatorem

Fajna ta kostka, ciekawe jak jasno swieca te światła

Cytat:
Gdzieś czytałam, że nie jest dobre bo coś tam uciska ale mi tak najwygodniej

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Zaczęłam ogarniać wyprawkę i tak się zastanawiam nad tymi ciepłymi pajacami welurowymi/frotte/polarowymi. Dużo tego kupujecie?
Ja nie mam żadnego i chyba nie będę kupowala, jak będzie duzy mróz nikt nie będzie wychodził, a tak to chyba wystarcza zwykle ubranka, kombinezon i kocyk

Ja już ledwo żyje, szykuje jedzenie na imprezę i taka jestem już zmęczona;/ ide się wykąpać i będę ruszać dalej, bo 2 godz mi tylko zostały.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:08   #2209
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/lozko-dzieciece-dl...606771485.html
naklejek najprawdopodobniej nie będziemy naklejać na łóżko, bo ono u nas bedzie między meblami a ścianą na długośc, więc i tak nie byłoby widać, nakleimy może na drzwi, wybraliśmy zoo
o jakie super to łóżko! dla naszego też by się takie przydało, tylko gdzie ja je z mieszczę w naszej kliteczce

0enedue zdążyłaś uratować buciki?

Cytat:
no fajny ten zestaw i cena chyba dobra!

też jestem ZA wątkiem kulinarnym... bo coraz mi ślinka cieknie jak czytam jakie pyszności pichcicie
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:12   #2210
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:

Serniczek, pysznosci, uwielbiam wszelkie serniki

Ja planuje,bo nie mam miejsca w łazience, Ale jeszcze żadnej nie oglądałam, więc Ci nie pomoge, ale myślałam, że w tej kwestii to po prostu która z wyglądu mi się spodoba, to taka kupię. Zamierzasz o nich też czytac? Są jakieś opinie?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
ja mam cos takiego

Dlaczego... z racji wygodnosci?
Bo mam normalny przewijak poleci do nas do sypialni narazie, myslalam nad wanienka, ale trafilo sie to ;D
tylko cale w bezu za cene wanienki ze stelazem. to wzielam, leciutkie. Co prawda nie schowam na dzien ale moge przybory kapielowe malego trzymac w jednym miejscu. TZ podleci z wiaderkiem spusci wode po wszystkim i zalatwione : )

Cytat:
Oficjalnie wstałam. Jestem odespana.. chociaż bzdury mi się snily.. jak np jazda autobusem z dwiema malpkami.
Nie mow ze kierowaly

U mnie w robocie zas syf dzisiaj..
przyszla szefowa z synem. 3 latek w pampersie (!!!!!)
ledwo mowi etc nie wazne...
kredki bdezie malowal takiego mi syfu narobil kredkami i biszkoptami w recepcji a ta nic nie powiedziala ze wstyd mi bylo jak wstalam od recepcji cos zrobic...
A lepiej jeszcze, elce siku juz na jednej nodze bo busy jak diabli dzis - pas sartowy w kiblu
zrobie chlopakom szkolenie z uzywania szczotki do kibla chyba.....
wiecie co sral to pies dybysmy tylko my z tej lazienki korzystali ale jkienci tez korzystaja !!!!

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:14   #2211
rudaska
Zakorzenienie

Kalusia ja tych welurowych pajaców mam dwa. Jeden od mojej mamy, kupiła w prezencie żeby było "na wyjście ze szpitala i do lekarza" a drugi kupiłam w smyku, ale to jest taki polar cieniutki i przyjemny. Więcej nie będę kupować no bo w sumie na co? To już wołałabym zrobić na drutach jakiś sweterek, a jedne ciepłe spodenki mam
Stary 2015-08-22, 17:18   #2212
sylwoha
Zakorzenienie

Dlaczego trzeba miec spiochy?

Bo mi sie one takk nie podobaja, ale moze ktos mi powie ze to trzeba?

Bo ja planuje pajacyki, ew bluzka spodnie bluza..

Wiem wiem, chora jestem :p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:19   #2213
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Kalusia ja tych welurowych pajaców mam dwa. Jeden od mojej mamy, kupiła w prezencie żeby było "na wyjście ze szpitala i do lekarza" a drugi kupiłam w smyku, ale to jest taki polar cieniutki i przyjemny. Więcej nie będę kupować no bo w sumie na co? To już wołałabym zrobić na drutach jakiś sweterek, a jedne ciepłe spodenki mam
Ja przyznam że welurowego nie mam żadnego i w sumie to nie planuje kupować jak będzie zimno to nie będziemy wychodzić a jak będzie potrzeba to myślę że kombinezon wystarczy
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:22   #2214
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

Ja też nie mam ani jednych i nie kupuję
Stary 2015-08-22, 17:33   #2215
Fionka_31
Zakorzenienie

Ja na dzialce. Czekam aż sie cycek i kiszka ugrilluja.

Co do pajaców welurowych to mam jeden ze smyka właśnie na wyjście ze szpitala. One są urocze ale takie nie wiadomo do czego.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Sylwuska do karmienia nie. Moze jedna by się nadala bo jest cala rozpinana.

Jeszcze nie mysle o kp

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:34   #2216
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
ja mam cos takiego

Dlaczego... z racji wygodnosci?
Bo mam normalny przewijak poleci do nas do sypialni narazie, myslalam nad wanienka, ale trafilo sie to ;D
tylko cale w bezu za cene wanienki ze stelazem. to wzielam, leciutkie. Co prawda nie schowam na dzien ale moge przybory kapielowe malego trzymac w jednym miejscu. TZ podleci z wiaderkiem spusci wode po wszystkim i zalatwione : )

Nie mow ze kierowaly

U mnie w robocie zas syf dzisiaj..
przyszla szefowa z synem. 3 latek w pampersie (!!!!!)
ledwo mowi etc nie wazne...
kredki bdezie malowal takiego mi syfu narobil kredkami i biszkoptami w recepcji a ta nic nie powiedziala ze wstyd mi bylo jak wstalam od recepcji cos zrobic...
A lepiej jeszcze, elce siku juz na jednej nodze bo busy jak diabli dzis - pas sartowy w kiblu
zrobie chlopakom szkolenie z uzywania szczotki do kibla chyba.....
wiecie co sral to pies dybysmy tylko my z tej lazienki korzystali ale jkienci tez korzystaja !!!!
nie mają wstydu! trzeba było zawołać tego co tak kibel załatwił, niech sprząta

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

Ja nie będę mieć żadnych śpiochów, też mi się one nie podobają

A co do tych welurowych/polarowych pajaców ja nie kupuję żadnego, pod kombinezon wydaje mi się, że wystarczą te bawełniane

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:37   #2217
Fionka_31
Zakorzenienie

A pokaze wam co kupiłam a co tam

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

I czapeczka dla niuni

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:43   #2218
kalwinka
Zadomowienie

Fionka gratuluję zakupów

Adka siostrzeniec tż też ma prawie 3 latka, prawie nie mówi i biega w pampersie. Dopiero go od smoczyli... Ale szwagierka sama przyznaje ze dla niej najwazniejsza jest jej wygoda

Ogarnelam trochę działkę, zrobiłam zakupy, wstawiłam pranie i z teściową wstawilyśmy pizze. Jeszcze tylko bezy i koniec robienia dzisiaj czegokolwiek
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:45   #2219
halwaya
Zakorzenienie

Super zakupy Fionka.

Adka to u nas w kiblu improvement pojawiła się półeczka z antyperspirantem, podpaskani, tamponami i polerka do butów normalnie high life
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440258213260.jpg (25,1 KB, 13 załadowań)

Stary 2015-08-22, 17:46   #2220
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
To mogę podrzucić Kerstin2001 na allegro. Ma śpiworki po 35 zeta, grube kocyki po 30 (to chyba niedrogo bo wszędzie cienkie są po 20 pare) i 100% pozytywów. Jeszcze ma pościel ale ja na razie nie kupuję

Fajny sprzedawca, śliczne ma rzeczy. A zamawiałaś już coś stąd? Ciekawe jak z jakością

Cytat:
Ja już ledwo żyje, szykuje jedzenie na imprezę i taka jestem już zmęczona;/ ide się wykąpać i będę ruszać dalej, bo 2 godz mi tylko zostały.
Udanej imprezy
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości