|
|
#542 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
ale wziął za siebie. Pozniej byłam chora i nie miałam siły nawet wstać z łóżka, więc dwa miesiące sam ogarniał mieszkanie. Jako tako mu szło, ale robił. Jak wróciłam w miarę do formy to sprzątałam głównie ja, w ciąży mi pomagał. Teraz jednak zrobił się straszny, bo ciężko mu się pogodzić z całkowitą zmianą jaką jest dziecko. Myślał, że mały będzie spał i jadł a tym czasem jak jest każdy wie ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
A może on wtedy pomyślał, że nie musi się starać, bo mnie już "zarezerwował". po kłótniach ma zrywy, że jest ok no a przy nockach to już w ogóle dramat---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
nas rodzice też nie całowali odkąd pamiętam. Ale nie pamiętam co było, jak byłam niemowlakiem może mnie aż całą obśliniali tymi całusami, choć nie wydaje mi się ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#543 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jak zakładamy śpiworek to znaczy, że pójdzie spać. Taki mały rytuał. My zakładamy większy śpiworek. Od urodzenia śpi w rozm 70. teraz nosi ubranka 62 i jeszcze trochę a wymienimy na większy.
SZUUU ten krem to http://m.nivea.pl/Produkty/Pielegnac...day-care-spf15 Tylko u nas dostępny jest także spf30 Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-08-22 o 16:40 |
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szymek juz śpi od dobrych 3 godzin. Ja się biorę za ciasta: szarlotke i jogurtowe ze śliwkami Jutro przychodzi przyszła chrzestna Szymka z chłopakiem, więc muszę coś mieć do kawy ![]() Szymek na razie śpi pod cienkim kocykiem. Na chłodniejsze dni nam śpiworek. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Poodkurzałam właśnie mieszkanie z małym w chuście. Zasnął po 5min. Odłożony do łóżeczka obudził się -tu sukces- po pół godziny!
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
hej.. moj TZ jest taki sam jak wasi.. nosz ☠☠☠☠a, mowie mu ze w domu trzeba posprzatac, poodkurzac to zdziwiony..ze on to zrobi tylko ja mam mu powiedziec zeby to zrobil..i dzis nie zrobi tego bo zaraz jedzie z kolega gdzies tam.. super mi pomogl..☠☠☠☠☠☠☠e, teraz nie sprzatam i nie gotuje.. miarka sie przebrala...
mam o tyle dobrze z nim ze coziennie po 21:30 jestem wolna bo TZ karmi i usypia mala, kapiemy tez wspolnie ale to nie zmienia faktu ze jak nie powiem mu, zeby cos zrobil to tego nie zrobi.. ciezko sie domyslic .. wlasnie go opieprzylam, teraz przyjechal ten kolega i ciekawe co TZ zrobi..na pewno przyniesie mi mala i pojedzie sobie.. mam dosc
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=szuuu;52502883
O kurczę i co, udało sie wyjsć? Bylismy nad jeziorem, mały tylko dwa razy płakał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Taak, mała w chuste i idziemy na spacer tylko musiał trochę potrzymac siusiu, na szczęście nie robił cyckow :d No popatrz jest to jakis mały sukces Konradka
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Ooo juz nowy watek! Witajcie!
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- ![]() Ciao bella
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś mojemu też mówie ze jak on jest wdomu to syf i ze jak ma wolne to żeby posprzątał. Oczy wielkie ze jak tooo.. Ok, pozmywal i poszedł z Blanka na spacer. Ale ile musiałam się nagadac .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się z moim nie odzywamy do siebie. Nie wiem co będzie dalej
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moim to nawet nie mam się kiedy pokłócić... Wczoraj wyszedł po 6, wrócił po 22.
Nie muszę dodawać, że ciągle płacze.
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby Jasiowi szybko przeszło.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#556 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak jak Rybka nie mam się kiedy pokłócić. Tz juz załatwił sobie na dzis prace (w zeszła sobotę był masażysta na maratonie, dzis jechał do szkoły tańca masować 10 osob), na szczęście jestem u rodzicow i mama zajmuje sie małym, ja tylko karmie, teraz wzięła go na spacer. Nie moge narzekać na tz, ale no... Samotna jestem troche... W ciazy jak musiałam leżeć tez byłam, wiec to nie dziecko samuraj w tym przypadku...
Nie wiem co tym facetom, czemu tak jest i nie wiem jak was pocieszyć nawet Marei o dzieki, kupie go na pewno, juz gorzej moja cera i tak wyglądać nie bedzie wiec zaryzykuje ![]() Kaja ja nie widze co wstawiłas Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Miało byc akurat a nie samuraj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mały ma.chyba alergię na paprykę - wczoraj znowu jadłam i znowu Meksyk---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę ze dzien na ☠☠☠☠ienie na Tz ja tez sie dołącze...
Moj mi dosral dzisiaj straszliwie na temat wyglądu mojego brzucha, tak jak zwykle olewam jego "żarty" tak dzisiaj az mi łzy w oczach stanęły...... A jeszcze rano sie łasił o seks... Zawiodłam sie na nim strasznie, myslalam ze troche mnie szanuje nawet nie jestem zła tylko jest mi straszliwie smutno bo ćwiczę, dbam o siebie, smaruje zeby potem cos takiego usłyszeć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedna, to nie widzi ze sie starasz. Co on by chciał żebyś 3 m-cię po porodzie miała figurę modelki. |
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to znowu klopoty z brzuchem. Już wczoraj prężyl się i nie chciał jeść. Głupia byłam, że zmniejszyłam dawkę tego boboticu. ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- [QUOTE=Marei;52504578]U nas podobny dzień mały ma.chyba alergię na paprykę - wczoraj znowu jadłam i znowu Meksyk[COLOR="Silver"]Niestety papryka jest bardzo ciezkostrawna. Ja nie mogę jeść papryki, bo później boli mnie wątroba i mam mega niestrawność.
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=rybkaa90;52504798]Ma własną działalność i na dodatek jest pracoholikiem. Mamy też budowę i chcemy jak najszybciej ja skończyć, żeby nie wynajmować już mieszkania.
Wydaje mi się, że to znowu klopoty z brzuchem. Już wczoraj prężyl się i nie chciał jeść. Głupia byłam, że zmniejszyłam dawkę tego boboticu. ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Powinien dostać kapciem za takie teksty! Nie przejmuj się ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Już mogę pochwalić.. Lena ma dziś super dzień. Śpi, je, robi kupy, dziś chyba ze cztery a dawno już były tylko po jednej, śmieje się wgl nie płacze.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Wam wszystkim sytuacji z Tż Ja ogólnie nie mogę na swojego narzekać. Wrócił z pracy zajął się Wiktorią. Nakarmiłam Szymka i wziął ich na spacer. A ja teraz biorę się za mycie okien Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy skończą się te kolki? Pewnie jak się skończą kolki, to zaczną zeby, po zębach skoki, po skokach bunty itp.
hah ja podobno płakałam przez trzy miesiące z powodu kolek.
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa legalna ale bita śmietana juz nie do końca .Patrząc na Olka to grzeczne dziecko przecież tylko bardzo ciekawe świata. Jak coś to wsiadaj w tramwaj i przyjeżdżaj do nas, oferujemy fajny park obok rossman i lody też się znajdą Marei dla tżta to też jego dziecko i to,że pracuje a Ty siedzisz w domu niczego nie zmienia. Tobie też należy się chwila dla siebie
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo mi przykro, ze macie takie przejscia z facetami. Moj jest skarbem. Dba o mnie Laurke bardzo. W Malej jest zakochany, zajmuje sie nie, pomaga mi w domu i jeszcze wieczorem przytula i rozmawia ze mne
|
#570 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę. U nas dzień nieciekawy, płacz co chwile, nawet na rękach. Nie wiem o co chodzi. Jesteśmy same bo Tz oczywiście wyjechał na weekend. Teraz zamotałam ja w kocyk, włączyłam szumisia to sie uspokoiła. Zaraz idę jak kapać i mam nadzieje ze pójdzie spać ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Mój dla mnie jest wporzadku, mówi z 50 razy dziennie ze mnie kocha, wysyła wiadomości z pracy, mówi komplementy, przytula. W domu tez coś ogarnie, pozmywa naczynia. Tylko jakoś do Amy nie ma serca i cierpliwości. Czasem mogły więcej przy niej pomoc. na tym tle dochodzi do spiec. Chociaż widzę ze im starsza tym bardziej sie nią interesuje, zagada do niej. On mówi ze ja bardzo kocha chociaż tego nie okazuje. Nie wiem może nie potrafi. Może ma uraz z dzieciństwa, mama go zostawiła jak miał 3 latka. Wychował go tata ale mówił ze nie miał czasu dla niego bo dużo pracował. Może to właśnie teraz wychodzi. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

rosi:
a z tz jak?

jestem cienka jak dupa węża...

moze uda mi sie poleżeć w wannie
Jutro przychodzi przyszła chrzestna Szymka z chłopakiem, więc muszę coś mieć do kawy 

wez go za bety do stołu i porozmawiajcie jak kiedyś, jak trzeba postawcie flache i wywalcie co wam lezy na serduchu, bo maluszek na pewno atmosfere odczuwa...
06.09.2014
hah ja podobno płakałam przez trzy miesiące z powodu kolek.