![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Na szczęście Kasia nie bierze do buzi kwiatów to raz, a dwa na szczęście konwalie nigdzie po drodze nie rosną.
A one chyba są pod ochroną? Tak mi się zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o wózeczek to różnie bywa- raczej go zabieram-tez aby zakupów nie dźwigac, oprócz tego jak sie wybierzemy na dłuuuuugi spacer to Agacia lubi sobie raz na jakis czas posiedzieć-odpocząc, ale mógłby nie istniec....nadchodzi zima-wtedy agacia się odzwyczai od wózka, bo na wiosne innny lokator będzie w nim jeździł
![]() Moniu- pobudka, wstawaj szkoda dnia ![]() ja zaraz idę na zebranie szkolne -wiec odrobinę odsapnę od codziennosci...moze potem po butikach pochodze....zobaczymy- do zobaczonka ![]()
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nasze dzieci będą tylko zdrowe to może w październiku wzięłabym urlop, bo wrzesień to mam za bardzo zwariowany i w pracy kupę roboty i nikt by mi nawet nie dał. A i tak trochę przeginam, bo wychodzę wczesniej jak potrzebuję, przychodzę później, ale na szczęście nikt mi na razie uwagi nie zwrócił. Ale Monia się zdziwi jak tu wejdzie a tu tyle postów. SUPERRRRR!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Iwonka nie wiem czy pod ochroną
![]() U nas pod domem rosły, ale nie wiem czy jeszcze są, czy mama cos z nimi zrobiła. Niestety ale moja Nikola nadal do buzi pakuje co popadnie ![]() Dziś się tyle strachu najadłam ![]() Obierałam ziemniaki w kuchni, Patryk bawił się z Nikolką, nagla coś mnie tknęło, żeby zobaczyć co oni tam kombinują. Szukam Nikolki, patrzę a ona w łazience siedzi i otwierała wybielacz ACE ![]() Przerażona szybko jej to z ręki wytrąciłam, myślałam że się napiła ![]() ![]() Jak sobie pomyslę co by było, gdybym tak parę sekund później przyszła, to może już bym nie miała córeczki ![]() Nie mam już sił, czasami po prostu nie dam rady być przy nich non stop, a tu wystarczy chwila... Patryk otworzył łazienkę, nie zamknął za sobą, a ona tylko czeka żeby wykorzystać takie momenty ![]() ![]() Piszecie, że jesteście złymi matkami, a teraz to ja się taka czuję jak pomyslę co by było gdybym nie weszła do łazienki ![]() Teraz widzę, że taka różnica wieku 2,5 roku wcale nie jest dobra ![]() ![]()
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Niki ale mnie zaskoczyłaś z informacją o tych kwiatkach , bardzo je lubię ale nie miałam pojęcia że są trujące.
No ikolejna mama która twierdzi że jest złą mamą , no normalnie chyba trzeba was opierdzielić ![]() ![]() Dzisiaj Julia maiła w przedszkolu badania logopedyczne i dostałam karteczkę od pani że moje dziecko ma parasygmatyzm. Jak to przeczytałam to się wystraszyłam bo tak poważnie to zabrzmiało ![]() ![]() Niki a Twój synek już wymawia te głoski ????
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 13:39 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Oj Niki całe szczęscie ze sie nic nie stało ![]() Ty wiesz ile razy mi sie podobne sytuacje wydarzyły i gdybym ja za każdym razem( a nie mam dwójki dzieci tylko jedną Wikę) siebie obwiniała to by mnie chyba zamkneli w jakims zakładzie ![]() To oczywiste ze cały dzień nie możesz podąrzać za dzieckiem krok w krok bo wtedy to na nic czasu byśmy nie miały ![]() Także prosze mi tu głupot nie pisac,bo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Niki moje dziecko też już raz przyłapałam jak chciała odkręcić ACE i sobie walnąć z "gwinta".
Najważnejsze, że zdążyłaś. Dziewczyny nie piszemy już źle o sobie, bo Jastin wszystkie nas wychłoszcze. Aaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłł łłłłłaaaaaaaaaa.... Tak a'propos "fajnych" sytuacji, to rzeczywiście z dziećmi się zdarzają. Moj TŻ wchodził na segmenty, w ostatniej chwili gdy już segment się przechylał zdążyli go złapać. Mój kolega najadł się proszku do prania i piana mu się wydostawała z buzi. Skończyło się na szczęście na płukaniu żołądka. Ale w rodzinie był taki przypadek, że 3-letnie dziecko weszło na krzesło i najadło się jakiś tabletek. Niestety tym razem płukanie już nie pomogło. Ale słyszałam o przypadkach robienia przez dzieci makaronu w nocniku, wbijania gwoździ w świeżo położony parkiet. A moja koleżanka przysnęła na chwilę po ciężkiej nocy i w ciągu 20 minut dzieci jej wytłukły wszystkie kieliszki z barku. Więc czy naprawdę tak źle pilnujemy nasze dzieci? |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Moje dziecko uwielbi jeść swój balsam, zawsze po kąpieli go smaruję, a właściwie on chce się smarować ale bardzo często balsam ląduje również w buzi po czy on mówi:"mniam mniam" cały zadowolony, są to odrobinki, więc nie powinno się nic stać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Co dzisiaj tu tak pusto?
![]() Niki-duża buźka dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Monia dalej sie nie odzywa ![]() ![]() koncze- bo idę sprawdzić jak idzie agaci odrabianie lekcji (aby tylko nie zdewastowała wszystkich rzeczy andrzejka ![]() miłego dnia -do zobaczyska ![]()
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie tak będzie ![]() ![]() Katesiu fajnie ze znalazlas chwile zeby coś porobić w domku,ja tez zazwyczaj podsówam Wice rózne pomysły jak nie daje mi coś zrobić,u nas też sie sprawdzaja takie zabawy ![]() Dziewczyny oglądałyście ostatnio "Super Nianie"? Teraz właśnie leci powtorka,normalnie byłam w szoku jak zobaczyłam co sie działo w ostatnim odcinku ![]() Ja to bym chyba zatłukła te dzieci,ta matka to dopiero miała do nich cierpliwość ![]() A tu moj diabelek ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-09-12 o 11:23 Powód: dodanie zdjęć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katesiu to cyknij na TVN niedawno sie zaczęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
teraz nie moge
![]()
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-09-12 o 11:38 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
ok, już nie będę pisać, ze zła mama ze mnie, bo mnie Jastinek "pobije"
![]() ![]() Ale wczoraj miałam tak zły dzień, że szkoda mówić, na dodatek na wspaniałe zakończenie dnia Nikolka uderzyła buźką o łózeczko i tak strasznie płakała, nie mogłam jej uspokoić, z buzi leciała jej krew i do tej pory nie wiem co sobie zrobiła, bo nie dała mi sprawdzić ![]() Włożyłam ją do łóżeczka, żeby zrobić jej mleko, a ona w tych nerwach zaczęła skakać no i potem był płacz ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 13:41 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
Jastin śliczne foteczki
![]() ![]() Ja oglądałam w niedzielę super nianię, lubię ten program ogladać bo jak widzę co te dzieci wyrabiają to stwierdzam że moje to aniołki ![]() ![]() ![]() ![]()
#467 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Ci napisać
![]() ![]() "R" już zaczyna wymawiać Jastin Wikusia ma już takie długie włoski ![]() ![]()
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
ale Wikusia ma długie włoski!!!!! szok
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
no to ma tę samą wadę co Julia , mimo że odwrotnie mówi niz ona.
#470 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że ta wada sama mu minie i nie będę musiała po logopedach biegać. Ma dopiero 4 latka więc myślę, że mu sie unormuje ta mowa
![]()
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
Niki może sama minie
![]() ![]()
#472 |
Zakorzenienie
|
Kasiu moja mama miała w grupie 6 latki które bardzo źle wymawiały, więc z Twoją Julką nie jest najgorzej
![]() Wklejam fotki z wczasów nad jeziorkiem, miałam to zrobić już dawno, ale zapomniałam ![]()
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
i reszta
![]()
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Hello laseczki!
Ja chciałam się pochwalić moją córunią. Była dziś bardzo grzeczna w żłobku, bawiła się laleczkami wszystkie je po kolei rozbierając. Takie zboczenie... Mój TŻ poszedł po nią chwilę po 14 i niestety musieli ją obudzić, bo spała w najlepsze. Więc potem trochę marudziła, bo się nie dospała. Ale teraz wieczorem była już tak zmęczona, ze w łóżeczku na siedząco usnęła. W tym żłobku tyle jesc dają, ze jak przychodzi to nic nie chce już jeść. Wczoraj wieczorem to nawet kaszy nie chciała. Dziś wypiła kaszkę a jutro już ją zaprowadze na śniadanko, nie bede już jej dawac mleka. Niki ale ładną pogodę mieliście, widac na zdjęciach, co w to lato było rzadkością. Ale Nikolka już duża jest i włoski tez ma takie długie jak Wiktorka Jastinka. |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Iwonko powiem Ci szczerze, że podgoda nam się udała nawet, choć były ze 2 dni takie pochmurne (nawet widać na zdjęciach
![]() ![]() A co do Nikolki włosków to ona długie ma tylko nad uszkami ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla Kasi za dzielność w żłobku ![]() Iwonka ale masz rewelacyjne zdjęcie w awatarku ![]() ![]() ![]() jaka Pani Profesor !!!!!
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 13:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Raczkowanie
|
Cześć wam wszystkim.
Słuchajcie tego numeru jaki mój syn wywinął dzisiaj w nocy: Mój mąż jest w delegacji, mały zasnął ok.19 i go przeniosłam do łóżeczka, po jakimś czasie się położyłam, nastawiłam timer tv i pewnie zasnęłam, godz. Ok.2.30 budzi mnie jakaś rozmowa, a tu...... moje dziecko jest u mnie w łóżku, włączony tv i .... rozmawia przez telefon z tatą, zgłupiałam, zabrałam telefon, rozłączyłam i sprawdzam i faktycznie on dzwonił do taty, ja też zaraz zadzwoniłam i mąż to potwierdził.......... ale młody miał fuksa, że mu się udało, tym bardziej że w nocy w domu jest bardzo ciemno, bo są żaluzje zewnętrzne, a tu jeszcze musiał poszukać pilota i telefon, które generalnie są pod poduszką i tak nadusić w telefonie, że go odblokował i wybrał numer do taty......co za cwanizna............ Miłego dnia Cytat:
Słuchajcie tego numeru jaki mój syn wywinął dzisiaj w nocy: Mój mąż jest w delegacji, mały zasnął ok.19 i go przeniosłam do łóżeczka, po jakimś czasie się położyłam, nastawiłam timer tv i pewnie zasnęłam, godz. Ok.2.30 budzi mnie jakaś rozmowa, a tu...... moje dziecko jest u mnie w łóżku, włączony tv i .... rozmawia przez telefon z tatą, zgłupiałam, zabrałam telefon, rozłączyłam i sprawdzam i faktycznie on dzwonił do taty, ja też zaraz zadzwoniłam i mąż to potwierdził.......... ale młody miał fuksa, że mu się udało, tym bardziej że w nocy w domu jest bardzo ciemno, bo są żaluzje zewnętrzne, a tu jeszcze musiał poszukać pilota i telefon, które generalnie są pod poduszką i tak nadusić w telefonie, że go odblokował i wybrał numer do taty......co za cwanizna............ Miłego dnia Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 13:55 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS nadrabiam zaleglosci ![]() ![]() Kasia super fotki, ładne z Was dziewczyny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na razie walcze ze spaniem Szymka ale nawet spsób Katesi nie pomaga ![]() ---------------- Wiecej napisze poznej teraz lece do lekarza bo mam na 14.30 Miledo dnia kochane ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 13:32 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rano o ktorej wstje jak idzie spac tak pozno? oj Agacia sie obudzła...moze potem zajrze...
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
No Kasiu Twój synuś to niezły numer. Niewiarygodne wręcz to co piszesz... pewnie mąż się zdziwił, że dzwonisz do niego o tej porze?
Ja dziś rano trochę płakałam, bo Kasia się rozryła jak ją zostawiałam w żłobku. Pni mnie prawie wyrzuciła, bo widziała, że mam łzy w oczach. A Kasię trzeba było ode mnie odrywać siłą, bo nawet nie dała się posadzić. A to chyba dlatego, że jak tylko weszła do żłobka to widziała dwóch płaczących chłopców, potem jak weszła do grupy to dzieci też płakały, bo dopiero co przyszły no i ona też zaczęła. Była dziś 8 godzin. Jak ją obierałam to też płakała, ale pani powiedziała, ze nie było źle, spała, jadła, tylko po prostu jej się dłużyło. A niestety jutro tez musi tam być tak długo. Kasiu a Twój mały jak zostaje w żłobku to już wcale nie płacze czy zdarza mu się jeszcze czasem? Monia czekam na... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawaim sie co zrobic na zime, bo Solar(wozek) nie pojedzie po sniegu a Roan-a chcialam na dniach sprzedac... Cytat:
![]() ![]() NIKI ja go tak samo usypiam Szymek wstaje o 8 potem o 12-13 idzie spac i spi do 15-tej... Ale wieczorem zasypia pozno mimo ze go wymecze ,wymysla brum brum, rowerek, potem picie chce, a potem woła bim bim i chce ogladac bajki na BabyTV...wlaczam mu te bajki a on oglada i oglada i zasypia, ale jest godz juz 22-23 a nawet 24 ![]() Cytat:
![]() ![]() Iwonko ja tez tesknie brakuje mi pogaduszek ![]() ![]() Cytat:
![]() Iwonko zapraszam serdecznie Ciebie i Kasie i kazdą z Was bardzo serdecznie ![]() Iwonko pamietasz o Wiesiołku dla KAsi? Moj Szymek zjadł te 3 listki juz!!! Oj tyle postów ze nie mam kiedy nadrobic i na raty to wziełam w Lukasie ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 13:33 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.