|
|
#2131 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LVII
Moje chłopaki dziś tam są, ja wolę jutro, bo sobie na koncercie Voo Voo zostaniemy.
Co do seriali- polecam ten http://www.filmweb.pl/serial/Mr.+Robot-2015-733795 Jesli ktoś lubi klimat informatyczno- polityczno- społeczny.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2132 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, czy tu wypada zrobić offtop perfumowy, ale testował ktoś już nowego L`Artisana?
|
#2133 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
właśnie pisałam na fb kolezance, że to mnie ciekawi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...jette-edp.html Ktoś zna?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2134 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Potwierdzam -WInter posługuje się nie tylko rentgenem, ale również sztućcami. I myje nogi ![]() 2.Super!!! Uwielbiam pojazdy militarne... CIekawe, czy da się do nich wleźć... A po co tak??? Lepiej opala, czy co??? Czegotoludzieniewymyślo ![]() Do domu mi się chce, a tu jeszcze pół godziny sprawiania dobrego wrażenia
|
|
#2135 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiem czy lepiej opala, ale podobno cos tam działa na celulit
A nawet jak nie to przynajmniej mną potrzęsło
|
|
|
#2136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pachną po prostu jak Gloria Cacharel |
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej ja Tobie
czy nie było pająków? ![]() brojler jak się patrzy , znaczy może się przydać ten ogranicznik czasowy (przynajmniej u nas się przydaje) P. znowu coś o wakacjach bredzi , a nic nie ma, chyba że z łorsoł albo ewent. z poznania, ale weź się człeku telep autem wte i nazad
|
|
#2138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Achtung!!!! Mursz nie czyta! Mursz nie czyta!!!
Cytat:
Współczuję kontuzji, może być krwiaczek an białku, a moze nie być. Wyleczy sie, wzroku nie pwoinno uszkodzić, ale możesz sie kopsnąć do okulisty, np do szpitala na ostre oko. Cytat:
Ja też jestem z tych "higienicznych" I choć czasem mamy z małżem dzień dziecka to jednak nie jest nam z tym dobrze. Mam tak jak Flo, pościel zmieniałabym co 3 dni. Po nietopszu, jak odda jakieś moje naczynie umyte przez się, myję drugi raz, bo śmierdzą mokrą szmatą. Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Gdzie byście lecieli? Ja mówię bier! |
||||
|
|
|
#2139 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
to strasznie brzmi, a wyobraźnia działa ![]() No póki co nie mam nic, nawet zaczerwienia, pajączki na białky były zaraz po plasnieciem sobie wieszakiem drewnianym w oko, po pol godzinie minimalne, po godzinie wcale. Jeszcze niedawno byłam jak wypluta i łeb mnie na wskros od oka napipcał, ale teraz juz ok. Moze tylko mam uczucie jakby suchosci w oku, ale rumianke juz poszedł w ruch
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od trawy czy tam innego źdźbła 2. ja się już opamiętałam (pomijając okres linienia Fanaberii) i zmieniam tak mniej więcej co 5 dni ![]() 3. chyba raczej 350-430 km stąd ból, biedny P. ale jak chce, ja go powstrzymywać nie będę ale za kółko nie wsiądę 4. zgadnij ofkors egipt
|
|
|
#2141 |
|
|
Nie widziałam tego. Nope. Nie oczy.
|
#2142 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() no to dopsz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ?Cytat:
![]() Cytat:
macham snad kothy i pencherzy na rencach ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2143 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nu właśnie podobno w tym roku wyszedł,nazywa sie Noir Exquis i po nutach mnie kusi i neci
na stronie Quality nie widze,do Galilu mi sie iść nie chce (mimo,że wyprzedaż zapowiadają),dlatego spytałam czy kto zna.Znad znicza.
|
#2145 | |
|
Panaroja
|
Pierwsza ???? O TAKIEJ godzinie ?????
![]() Cytat:
na stronie w Galilu też nie ma . Nie miała baba kłopotu , poszła se do sklepu . I przytargała 20 kg pomidorów , cukinii , papryki i bakłażanów . I teraz musi to wszystko przerobić i wsadzić w słoiki . Jak kto durny to aż miło zatem macham znad własnej durnoty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2146 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Eau de Madeleine przetestowane i
wenchowo szału nie robi; dodatkowo bardzo bliskskórna i nietrwała, po 5 minutach zostaje wanilia z nutą pasty do butów, przyduszone kadzidło tylko po potarciu uperfumowanej skóry |
|
|
|
#2147 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Myślałam,że Bar zamkli na łikend...
Znad schetania noszeniem i zmywaniem. Bleee
|
#2148 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Rany, jak mi się nie chce pracować - obijałam się wczoraj cały dzień i chyba mam ochotę na ciąg dalszy
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Rejcz też dzięki cytat mi zniknął Siss już obejrzała i mówi ze było ok, no więc będę oglądać Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ze już ok Cytat:
Cytat:
Znad soczku Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-08-23 o 11:42 |
|||||
|
|
|
#2151 |
|
|
Leniwy dzień, dziwna pogoda. Nic mi się nie chce. Rysuję sobie i już myślę o jutrzejszym dniu w pracy
|
#2152 |
|
Panaroja
|
Macham snad garów i znikam ponownie w kuchni
![]()
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo na raz Ale to taka luźna uwaga.Mnie najbardziej podoba się wątek polityczno-społeczny nazwijmy to kryminalny, układziki, kto z kim i dlaczego diluje. Bodajże główny Jestem chyba po 3 odcinku, mówię chyba bo zasypiałam i przerwałam oglądanie. Muszę na świeżo włączyć ponownie. Jest też wątek polski Hre hre Rosati, córka of kors w roli jakżeby inaczej prostytutki. I powiem Wam, miałam taką refleksję, jasna sprawa, że zapewne tak się również zaczyna w Hollywood. (może i tak się kończy, bywa różnie) Ale cokolwiek bym nie myślała o niej, to dla mnie, niczym się taka Rosatti nie różni od Evy Mendes. Nie jest gorsza, bo Eva imo nie jest wcale dobrą aktorką.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-23 o 14:09 |
|
|
|
|
#2154 |
|
Nindżopesz
|
Macham z dziczy i przyznam, że fogle mi się tu nie podoba.
W pokoju duszno ale przez okno wlatują tuziny much, wieczorami urządzamy polowanie żeby nad ranem dało się spać. Odkurzają tu chyba raz na tydzień więc mam notorycznego wkurfa ![]() W restauracji nawet na zupę czeka się pół godziny (a w menu są dwie, co za problem nagotować gar). Teren ładny, duży, ale co z tego jak wszelkie atrakcje mają miejsce tylko w weekendy bo nie ma komu tego ogarniać. Więc w weekend i konie, i quady, i strzelanie, i tyrolka a w tygodniu niiic i bujaj się rodzicu, kombinuj. Jest basen dla didów, wodę wczoraj łaskawie zmienili jak już nie było widać dna w tej starej -_- A kasę trzepią... Przynajmniej did szczęśliwy, karmi kozy etc. Ja tymczasem mam obdarte pięty od nowych sandałów, nowe odciski od łażenia, spuchnięte oczy od kataru i chcę do cywilizacji!
|
|
|
|
#2155 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie znam Rosati jak aktorki,do kina nie chodze,tv nie ogladam,ale - przepraszam,z ktorej strony ona jest piekna?! Piegowata jak indycze jajo,maluje sie,jakby sobie chciała dodać ze 20 lat...wiem,uroda rzecz gustu,ale jej akurat do piekności daleko
|
#2156 |
|
Nindżopesz
|
Dla mnie Rosati to jedna z ładniejszych aktorek, lubię taki cwaniacki typ urody (choć na niektórych fotach jest posunięta). Mendes już mi się nie podoba.
|
|
|
|
#2157 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nigdy mi sie ona nie podobała ![]() Dla mnie w moim guscie jest Meryl Streep, Monica Bellucci , Eva Green czy tez Rachel Weisz
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bitchy look etc W sensie widzę ją tam, na tej samej półce co inne "gwiazdy". Nie uważam, żeby to były dla niej jakieś za wysokie progi. Raczej wizerunkowo. Że skoro taka Mendeska jest na topie, to naszej nic nie brakuje do niej. Bo jeśli chodzi o talenty, to te w Holywood można policzyć na palcach Spadam na spacer A i dzisiaj w lustrze olśnienie - ryło mis chudło samoistnie ??????????? JAk to? No i prawda o pogodzie, oczyszczenie @ plus koniec upałów równa się twarz z zarysem kości policzkowych again !!! znów mogę spojrzeć sobie chociaż w twarz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-23 o 16:16 |
|
|
|
|
#2159 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Chociaz mnie akurat panna Rosati nie pasuje jakos tam do Holiteamu
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie tak myślałam zawsze, te jej aspiracje były obśmiewane na polskim "podwórku" aaaaaaaaaaaale... jak ją zobaczyłam w tym serialu, chyba tylko mikro rólka, ledwie parę zdań to kurka takie mnie właśnie najszło spostrzeżenie że owszem, pasuje jak ulał! Hamerykańska po całości, a wschodni akcent wręcz "udawała" do roli (bo słysząłam, że potrafi mówić dobrze po ang, bez akcentu) Mam wrażenie, że kamera ją lubi ot co. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

właśnie pisałam na fb kolezance, że to mnie ciekawi 

czy nie było pająków?
, a nic nie ma, chyba że z łorsoł albo ewent. z poznania, ale weź się człeku telep autem wte i nazad

nie wyobrażam sobie tego. Jak musiało bolec!
Ja też jestem z tych "higienicznych" I choć czasem mamy z małżem dzień dziecka
to strasznie brzmi, a wyobraźnia działa 

okno tyż