|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gust vs uroda
Owszem ja mam odmienny gust, kiedy panuje moda na opaleniznę, czy Włochów i Hiszpanów(chodzi o typ urody), ja wolę mężczyznę o blado-kościotrupiej cerze. Innym kobietom tacy panowie nie odpowiadają, ale ja widzę obiekt pożądania
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. A kocham faceta, który jak na Polaka ma dość ciemną karnację. I długie, gęste, brązowe włosy...i nikt mnie nigdy tak nie pociągał, mimo iż teoretycznie zachwycam się mlecznobiałymi. |
|
|
|
|
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
założyłem tu konto w grudniu, nie po to, zeby narzekac, że kobiety leca na to i na to, albo ze ja taki spokojny chłopak a one lecą na chamów... miałem refleksję odnośnie jednej dziewczyny, no i chciałem porady, i teraz zdarza mi się tu wejść i coś napisać musiałem się wytłumaczyć Cytat:
a gadanie o byłych to tez u kobiet występuje |
||
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Umierajaca Czas edycji: 2015-08-23 o 18:29 Powód: uczę się cytować |
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Mój luby ma takiego kumpla co też swego czasu wiecznie sfrustrowany chodził bo "olaboga wszystkie laski lecą na twardzieli". Sam oczywiście adonisem nigdy nie był, a startował tylko do dziewczyn wyglądających na modelki. Co więcej, jak zaczęłam się z lubym spotykać, rzeczony kumpel bardzo mu odradzał, bo uwaga, jestem GRUBA. Ale trzeba przyznać, że się trochę ogarnął, jak mnie lepiej poznał to przeprosił. Teraz twierdzi, że wyznaczam "standardy dobrej dziewczyny" i sam też obniżył trochę wymagania co do wyglądu więc jest szansa, że kogoś znajdzie. Tobie autorze też życzę zmiany podejścia, bo pewnie dużo fajnych i wartościowych dziewczyn przechodzi Ci koło nosa tylko dlatego, że z wyglądu nie są idealne.
Osobiście w ogóle nie rozumiem tego zafiksowania na wyglądzie. Ja mimo że ponoć gruba to na powodzenie nigdy nie narzekałam. Luby też ma urodę dosyć specyficzną (stylówa a la Piotr Fronczewski w Panu Kleksie) a jakoś zawsze wianuszek wielbicielek wokół niego się kręcił. Oboje zatem mogliśmy wybrać partnerów obiektywnie piękniejszych dla większości, ale dobraliśmy się z charakterów i w sumie tylko to się liczy. I tak sobie żyjemy, brzydcy ale szczęśliwi
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
tak
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Portale są moim zdaniem specyficzne. Sama jak kiedyś nie miałam faceta, to z ciekawości założyłam konto. Nie jestem piękna, ale brzydka też nie, delikatna uroda, ciemne włosy, jasna cera i delikatne rysy twarzy po prostu. Tymczasem wcale dużo osób do mnie nie pisało, tak przeciętnie i bez wielkiego entuzjazmu. Dla testu wpisałam super laska, zdjęcie takiej dziewczyny no w tym przypadku raczej mocno przerobionej i jednemu facetowi kiedyś wysłałam i wtedy akurat zaczął mocno komplementować, starać się, zachwycony, a do mnie raczej też nawet ładnej, naturalnej dziewczyny nikt aż tak się nie starał jak on po tamtym zdjęciu tej laski (jak widać czasem faceci na pierwszy rzut oka wolą jednak przerobione dziewczyny hehe, a jak ktoś sam chce mnie ocenić, to kiedyś wstawiłam zdjęcie na metamorfozy, jest w moim profilu, super może z moją urodą nie jest, ale źle też nie).. Także widać, że tutaj to rządzi się swoimi prawami, co nie znaczy, że tylko takie przerobione kobiety mają szansę, ale możliwe, że w pierwszym spojrzeniu na portalu mają duże powodzenie, co nie znaczy, że inna dziewczyna nie stworzy fajnego związku. Jak widać Wy faceci nie lepsi
No tutaj to po prostu tak bywa, a większe szanse się ma jak się pozna daną osobę.---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- No widzisz, ja akurat tak na portalach nie robiłam i nie rozumiem takich dziewczyn. Widocznie taki typ, nie ma co nimi się interesować, tak jak wielu idiotów też jest na portalach, tak i wiele idiotek. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-08-23 o 20:39 |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Ogólnie w całym temacie jest tylko kilka mądrych zdań ale coś mnie zaintrygowało.
Czym to się objawia? Jak to się "wydają"? |
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
O to to. Sorry, ale jak podejdzie do mnie facet i widać, że on nie jest zainteresowany konkretnie mną, tylko czymkolwiek co ma cycki, to w życiu się z nim nie umówię.
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Oj, o gustach można mówić wiele... Sama uważam się za przeciętną dziewczynę, ale mam dosyć dziwny gust do mężczyzn. Mój ostatni chłopak był... bardziej niż przeciętny, ale kiedy się do mnie odzywał, kolana same miękły... miał taki głos... Jeszcze poprzedni był superprzystojniakiem, ale nie umiał mnie zatrzymać, bo całe swoje jestestwo w związku oparł na ''jestem ciacho i to wystarczy''.
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Za każdym razem jak czytam taki wątek, zastanawiam się jak chcecie znaleźć kobiety, mieć z nimi jakiekolwiek relacje kiedy po prostu je nienawidzicie... Dla mnie tak to wygląda, każdy post autora i Piotrka ocieka złością i nienawiścią. Po co wam ta kobieta? Przecież wszystkie kobiety są fałszywe, obłudne, patrzą tylko na wygląd. Po co wam one, dajcie sobie spokój, kupcie rybki w akwarium do których będziecie gadali te bzdury.
Kobieta która na was trafi będzie baaardzo nieszczęśliwa. Nie chciałabym być z facetem który twierdzi że przecież jest brzydki i ,,rysów twarzy nie zmieni" a kobiety patrzą tylko na wygląd, więc na pewno go nie kocham... Albo słuchać wyrzutów że ta moja koleżanka rozmawia tylko o tyłkach i sztucznych rzęsach. Albo że moja siostra jest z przystojniakiem więc to znaczy że patrzy tylko na wygląd bo przecież mogłaby być z brzydkim. Ciężkie byłoby życie z taką osobą jak któryś z was, facetów z tego wątku. Jak piszecie z wyglądu nie przyciągacie, przy bliższym poznaniu (zwłaszcza tych poglądów o kobietach) też nie zyskujecie. Co miałaby w was widzieć kobieta?
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Osobiście na portalach randkowych ,,daję szansę" na rozmowę wszystkim facetom, którzy mają normalne zdjęcia - odrzucają mnie zdjęcia odbicia w lustrze, dziwne miny, bliskie kadry itp. W realnym życiu też podobają mi się często mocno przeciętni z wyglądu faceci, którzy mają dobry charakter, imponują mi wiedzą, zaradnością, elokwencją itp. Wygląd ma na pewno ogromne znaczenie, nie przeczę, ale wiele różnych czynników ma znaczenie.
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Piotrek_1989;525106 64]Chłopaku nie słuchaj tych bzdur. W internecie żeby poznać fajną dziewczynę musisz być przystojny i koniec. W realu, żeby sama dziewczyna wyraziła zainteresowanie też musisz być przystojny. Nie ma co pierdzielić o gustach.
Sam założyłem na kilku portalach konto, ledwo z przeciętnymi udało mi się sparować (Tinder-ok 5 dziewczyn przez 3 dni). Założyłem drugie konto z przystojną twarzą gościa z neta-25 dziewczyn(same laski) przez 1 dzień. Same zagadaują, piszę na odwal, a i tak ciągną rozmowę. Na realnym koncie szybko kończą rozmowę, nie odpisują nie wiadomo czemu, po prostu. Jednej powiedziałem, że nie dałem swojego zdjęcia (na fałszywym koncie), bo nie była by taka rozmowna, gdyby zobaczyła moją facjatę. Wiesz co zrobiła? Myslalem, ze powie nie wazna uroda, itp. Po prostu skasowała moje konto natychmiast. W realu żebym zwrócił uwagę płci przeciwnej szanse są ok 1%. Musiałbym się odpicować jak Christian Grey z bajki zwanej 50 twarzy greya, która zapoczątkowała rewolucję seksualną w Polsce. Teraz prawie każda dziewczyna lata na siłkę, żeby mieć sliczną pupę nie dla siebie, tylko żeby zwracano na nią uwagę. Kobiety nigdy logicznie, racjonalnie nie wytłumaczą swojego zachowania, będą mówiły, że uroda sie nie liczy, tylko czemu cały ten wizaz to tematy głownie o kosmetykach, cwiczeniu posladków i ciuchach. Tak, to są zainteresowania kobiet. Moja ciotka mówi, że nie ważne kto jaki jest bla bla, sama nie umyslnie komentuje ludzi których widziała w kościele, autobusie i mówi "jaka paskudna dziewczyna była", albo "ale tam chłopak taki krasnal był". I to nie tylko ona, czasem jak podslucham rozmowy kobiet to tylko mowia kto ma jaki nos, nogi, włosy, usta... RZYGAĆ SIĘ CHCE.[COLOR="Silver"] A bo widzisz, to jest właśnie kwestia gustu, że dla każdego określenie "przystojny" może znaczyć coś zupełnie innego. I to jest fakt, że nie uroda ma znaczenie, tylko to "coś", które sprawia, że ludzie prędzej czy później zobaczą Cię jakim jesteś naprawdę, a nie takim, jakim chciałbyś żeby Cię postrzegano. I nic nie poradzisz, jak nie masz wnętrza wartego uwagi, bo żadne, nawet najdroższe i najbardziej okazałe opakowanie tego nie zastąpi. I nie ma pieprzenia, że jak czegoś nie dostałeś w pakiecie genetycznym, to już nie dorobisz. Tak tłumaczą się tylko flaki, które na swoje lenistwo i wewnętrzną pustkę szukają łatwych wymówek. Bo jak nie jesteś przystojny, piękny i bogaty, to nie warto się starać, bo i tak nie wyjdzie? A rzeczywistość jest taka jak jest: puste laski szukają pustych facetów, bo tak łatwiej i w sumie w większości nie mają one wiele więcej do zaoferowania oprócz ładnej buzi i zgrabnej pupy. Bo gdyby trafiły na kogoś wartościowego, to mogłoby się okazać, że ta buzia i pupa to tylko wstęp, wprawdzie ułatwiający kontakt i go uprzyjemniający, ale na dłuższą metę bezwartościowy i nudny. A wtedy klops, bo się okazuje, że cały wysiłek laski włożony w dobry wygląd tak naprawdę ma służyć tylko połechtaniu jej płaskiego ego i złapaniu faceta, którym mogłaby się pochwalić przed znajomymi, co w sumie też w jej oczach podnosi jej wartość jako kobiety. Pustka, totalna pustka i całkowite odmóżdżenie. Dlatego internet jako łatwo dostępne dla każdego miejsce pełny jest takich właśnie ludzi. A Ty na tej podstawie budujesz pogląd i opinię na temat gustów całego rodzaju ludzkiego, a pań w szczególności. Smutne to i lekko niedojrzałe, bo zacieśniasz sobie okropnie swoje poglądy stosując taki skrót myślowy. W życiu nic nie jest takie proste i oczywiste. Ale skoro masz gały to wykorzystaj je i obserwuj jacy ludzie tworzą udane i wartościowe związki przez lata budując łączące ich uczucie, a nie paradując z kimś od jednej imprezy do drugiej, a potem spadaj i szukanie nowych okazów do upolowania. I pamiętaj, że w rzeczywistości to nie kwestia wyglądu, ale Twoje mniej lub bardziej uświadomione projekcje wewnętrznych oczekiwań i możliwości w większości decydują o tym, jakich ludzi przyciągasz. Dlatego facet, który wie czego chce, ma coś do zaoferowania i ma po prostu jaja w ogóle nie przejmuje się swoim wyglądem, a nawet potrafi przekuć swoje braki czy niedoskonałości w mocne atuty. Ale to on decyduje o swojej wartości, a nie otoczenie, które jest zmienne i kapryśne i rzadko można dogodzić wszystkim. No i nie szuka pustej lali, tylko wartościowej kobiety, która równie jak on ma jaja i wie czego chce od życia. Poza tym pamiętaj, że we wszystkim liczy się jakość, a nie ilość i to, że masz wielu znajomych wcale nie oznacza, że możesz na nich liczyć. Wystarczy jeden, ale prawdziwy przyjaciel, żeby życie miało sens i wartość. I wcale nie musi być przystojny i piękny, żebyś chciał z nim spędzać czas, prawda? No to w miłości jest dokładnie tak samo, tyle, że jeżeli najpierw nie dasz czegoś od siebie, to raczej nie spodziewaj się, że cokolwiek otrzymasz. Tak to działa. I jeszcze porady gratis w pakiecie: 1. Słuchaj cioci, bo ona wie co mówi! 2. Jako teoretyczny posiadacz mocnych jaj zamieszczaj swoje zdjęcie w profilu, a nie fotki facetów z neta, bo to słabe jest... Edytowane przez green way Czas edycji: 2015-08-24 o 02:28 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Atrakcyjność to też zachowanie, ktoś może być przystojny ale być kompletnym idiotą, zachowywać się chaotycznie, nieodpowiedzialnie, mieć słabe żarty bądź nas irytować wtedy wygląd mu nie pomoże ;P Znam ze swojego otoczenia takiego chłopaka, którym każda chciałaby się "zaopiekować" a dla mnie jest po prostu denerwujący. Facet jeśli nie ma klasy i takiego wewnętrznego opanowania, że dziewczyna czuje się bezpiecznie przy nim jest mało atrakcyjny. Można się zachwycać kimś za zdjęciu a w rzeczywistości czar pryska
))
|
|
#113 |
|
jestę wieszczę
|
Wizaż doprowadził do tego, że jak kolejny facet pisze, że kobiety go nie chcą, bo jest dobrym, wrażliwym, przeciętnym i uczciwym człowiekiem, to widzę mamlasa, dzieciucha i pipcię oczyma duszy. Nic nie poradzę. Wolałabym być sama niż być z takim maciusiem, który smarka w rękawek i wszyscy są winni tylko nie on.
"nikt mnie nie chce, bo jestem wrażliwy, spokojny, tylko nieprzystojny". Nie, nikt Cię nie chce, bo masz charakter równie mocny jak wymamlana przez buldoga wykałaczka, jesteś cienki jak siki pająka, a może Twoja osobowość jest interesująca jak 2 lata temu koszony trawnik za monopolowym, na którym toaletę mają okoliczne żule i psy. Nie wierzę, że tylko brak urody i kasy tak się odbija na atrakcyjność dla płci przeciwnej. Inaczej nie widywałabym fajnych, acz nieprzystojnych facetów z laskami w typie miss.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#114 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Bananku. Umarłam z Twoich kwiecistych opisów osobowości tych chloptasi.
|
|
#115 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
No i super zabawne. Narzekają, że laski prowadzą rozmowy o dupach i paznokciach, a ślinią się na takie, co to są odpicowane . "Moja Paulinka to się dupą nie przejmuje, bo jest taka głęboka, ale chętnie popatrzę na dupę Basi, chociaż ona jest pustakiem, bo chodzi na siłkę"
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Napisane przez krewet to jest jakis atak na mnie? QWa ... normalnie nie mogę Portal randkowy to wyznacznik trendów i ogólnie panujących zasad Dawno się tak nie uśmiałam. Panowie radzę poszukać nabiału, bo bez tego nawet największy przystojniak to zwykła jęcząca baba.
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy jakoś tak.Miałam takiego znajomego z gimnazjum, która na fejsie co chwile umieszczał wypociny a'la autor wątku. Może to ten sam osobnik? Is that you, Kamil?
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2015-08-24 o 09:38 |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po co wam kobiety drodzy Panowie? Żeby się na nich wyżywać za upokorzenia jakich doznaliście przez lata? Weźmiecie taką z "niższej" półki, co małym biustem i wałkiem w pasie, i będziecie się uważali za łaskawców? Kobiety wyczuwają frustrację i nienawiść, jak psy gończe krew i strach. I żadna rozsądna babka nie pójdzie na taki układ. I jakby tylko uroda się liczyła, to mój ojciec o aparycji mordercy z rosyjskiej mafii nie wyrwałby mojej matki, ani stada kobiet przed nią. Mój brat, który wygląda jak pajęczak nie miałby narzeczonej. A kolega z pracy o wadze zbliżonej do słoniątka, nie miałby partnerki, która jest wg mnie przepiękna. To takie 3 przykłady z najbliższego otoczenia. I wiecie czym je zdobyli? Wszystkie 3 odpowiedziały zgodnie, że ich rozśmieszają i że czują się przy nich piękne. Więc jak kobieta czuje się jak nagroda pocieszenia, to ma taki związek głęboko w poważaniu. |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Naczelna Nastolatka
|
He he he.. twój tato ma urodę jak mój chłop. W pociągu ludzie się boją kolo niego siadać.
|
|
#120 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Faktycznie moge ocenic, ze:
1. facet jest przystojny ale nie w moim typie, (Gorge Clooney) 2. facet jest przystojny & jest w moim typie, (Marcus Patrick) 3. facet nie jest przystojny ale jest w moim typie, (Jack Nicholson) 4. facet nie jest przystojny & nie jest w moim typie (Danny De Vito)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

.
Dlaczego prowokować? Prawdę napiszesz.

No tutaj to po prostu tak bywa, a większe szanse się ma jak się pozna daną osobę.
. Mój osobisty ani piękny ani bogaty ani penisa nie ma dużego. A życie towarzysko-erotyczne prowadzi mniej więcej od 15 roku życia.

Czy jakoś tak.