|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
malwi super
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Malwi super prezent
Cytat:
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
http://olx.pl/oferta/fotelik-samocho...8-IDa8IHj.html
to nosidełko ![]() http://olx.pl/oferta/lozeczko-dzieci...8-IDbf5M3.html łóżeczko ![]() http://olx.pl/oferta/wozek-wielofunk...8-ID7yIM3.html wózek ![]() Kupowałam nie w Warszawie ale z lubelskiego tam jakoś taniej ![]() A i zapomnialam dodać, że wózek kupiłam niemalże identyczny tylko z innej firmy ten podałam jako przykład, bo usunela ogłoszenie a były tam 2 podobne do sprzedania. A kupiłam za 70 zł ) ale jest przepiekny jakby nieużywany wcale. Cały czyściutki i pachnący. Też gondola plus spacerówka, bardzo bardzo podobny, takie same kolory.Oddała za taką śmieszną cenę bo jak mówiła, że by chciała na coś zamienic a ja nie wiedziałam co jej dać więc zaproponowała taką cene i sie meega cieszę
Edytowane przez lune1992 Czas edycji: 2015-08-23 o 18:37 |
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przewijak miałam na blacie który ma 95 cm. Do przewijania było mi idealnie. Mam 168 wzrostu. |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Lune czyli wózek retro, ale za 70 zl super.
My też już w tym tygodniu łóżeczko zamawiamy, tzn brat zamawia. |
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne okazje Ci sie udalo znalezc lune
aaa wozek sliczny
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie weszłam na stronę polskiej ikea, widziałyście że macie wszystkie komody przecenione.
Jak ktoś planuje kupić dla dziecka to może skorzystać. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-23 o 19:06 |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
dobijacie mnie tym ile już macie
ja się chyba potnę tępym długopisem jeśli nie zaczniemy urządzać pokoju dziecka do końca września
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie baby jest jeszcze czas
ja mam troche inna sytuacje. Najprawdopodobniej od konca listopada nie bedzie mnie juz w domu Mama chce miec piecze nade mna
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wychodzę z założenia, że jak trafia się okazja to warto kupić, oczywiście jeżeli ma się gdzie to wszystko trzymać. Ja zamawiam wszystko do Polski, a tam miejsca a miejsca więc z tym nie mam problemu, tutaj ma tylko ubranka, ale wygospodarowałam u nas w szafie jedną szufladę dla dzidzi więc na razie się mieszę.
Baby, ale Ty będziesz mieć to szczęście, że będzie mogła cały pokój urządzić, a większość ma tylko mały kącik w sypialni tak jak my. |
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Ja co prawda widzę ciągły przyrost rzeczy i mnie to specjalnie nie martwi, ale tak jak Ty nie wiem co zrobię jak to się cały czas będzie tak przedłużać...
|
#434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nasza trojka dzis przejechala 300km i jestesmy i tesciow do srody. Po drodze bylismy w Łańcucie kibicowlismy z dzieciem bo tz bral udzial w zawodach potem zwiedzilismy zamek - piękny! Tż puscil mlodemu muzyke na glos i chcial zeby tańczył w brzuchu hihi mlody się nie ruszal to tz kazal mi cole pic zeby go rozruszac Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten nasz pokoj dla dziecka bedzie mial 6m2,wiec tego no...a w sypialni nie mozemy miec kacika bo ma taki sam metraz,nic poza lozkien i komoda/szafkami waskimi ktore bedziemy teraz robic sie tam nie mieści :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
To my mamy jeszcze gorzej
Nie bardzo wiem czego mam szukać, na jaki wymiar, czy wszystko maksymalnie kompaktowe czy mogę sobie pozwolić na coś więcej itd. Mieliśmy się przeprowadzać, ale tamto mieszkanie jednak odpada i szukamy dalej.
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulax a co się stało, że tamto wam odpadło, o ile dobrze pamiętam, to już niedługo mieliście się przeprowadzić.
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-23 o 20:32 |
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
między innymi jak się wyprowadzili poprzedni lokatorzy okazało się, że po mieszkaniu biegają jakieś robaczki.
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to nie, znajoma tyle że w Londynie miał problem z robakami, wzywali specjalistę 3 razy i nic nie pomagało, aż się wyprowadziło. Lepiej nie ryzykować.
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Baby no moja wie, ze mam calkiem spory ten pokoik dla Malego bo jest 2.5 na 2,3 i to jest Tylko jego. Mebelki bede odnawiac te ktore mam. Jeszcze po mojej babci, ale sa takie fajne, z tak duza iloscia polek, ze stwierdzilam, ze to bylby grzech kupowac nowe jak moge odnowic te.
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mamy super drewniane meble i wszystko do wyniesienia/sprzedazy bo za duze sa,tzn.zajmuja dużo miejsca a w ogole nic sie do nich nie mieści :-(
||
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni niby zamówili kogoś od tego, poukładali te lepy ale no nie przekonuje mnie to, bo się za dużo tego dalej łapało. Nie chcę ryzykować szczególnie, że ja w ciąży, potem małe dziecko.
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
TYGRYSEK, to super
baardzo mnie pocieszyłaś BABY, ja do któregoś roku życia spałam z rodzicami w sypialni, dopiero jak byłam w przedszkolu to dorobiłam się pokoju niecałe 7m. I tak był super ![]() Nie mam szczęścia do licytacji, dopóki nie zlicytuje to wszyscy aukcję maja w nosie, jak tylko dam ofertę to nagle cena skacze. A 6 dni trwała do wczoraj i nie zdążyłam kliknąć przed końcem, zainteresowania zero.dziś gość wystawił od nowa i klops
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Baby noo u mnie jest jeszcze o tyle dobrze, ze ja mam do zagospodarowania jeszcze cale pietro, na dole tam gdzie mieszkamy mamy 3 pokoje (2 takie duuuze, 1 ten co podalam wymiary), wielka kuchnie, lazienke i korytarz. Na pietrze dokladnie taki sam rozklad, wiec jak Maly bedzie mial rodzenstwo, to juz pietro chyba wyremontujemy
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
CZARNULA, w tamtą jesień z Pragi przywiozłam pluskwy. Co 2 tygodnie było z nimi ostrej walki, poszła w ruch chemia,a w głównej mierze parownik. Wszystko do czyszczenia, prania, rzeczy w workach próżniowych... ale ją wygrałam trochę w lepszy sposób niż lepy I to własnymi rękami.
MALWI, fajnie, że macie swój kąt już na dłużej
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-23 o 20:51 |
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Następnym razem się uda, tylko najlepiej tak jak dziewczyny już pisały na sam koniec aukcji, ale często też jest cena minimalna ustawiona i pomimo że nikt nie licytuje to i tak nie wygrasz, bo poniżej tej ceny.
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
med oj współczuję, ważne że udało się walkę wygrać
ale ja nie chcę zaczynać mieszkania w nowym miejscu walką z robalami. A też mój obecny stan wyklucza pewną chemię.
|
|
|
|
#449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze wygrasz parę razy, jestem pewna ![]() A co licytujesz fajnego?
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Med na pewno zaraz znajdziesz cos fajniejszego
Dziewczeta powiedzcie mi czy juz sie zastanawialyscie jak ubierzecie dziecko, jak je przetransportujecie ze szpitala do domu? Booo tak mysle i nie wiem jak to ogarnac.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

będziesz czuć się jak mamut 

ala: