|
|
#4411 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
A u mnie wielkie zmiany.
![]() Ghosta już mam, niektóre mi się odwidziały. Na chwilę obecną chciałabym głównie zapasy, wpadłam w szał chomikowania. Zapasy Kingdom Konfitury Neonatura Noa EDT L de Lolita L de Lolita Fleur de Corail Angel EDP Inne Dolcelisir Tumulte Just Gold Cavalli Jeux de Peau La Fille de Berlin Angel The Taste of Fragrance Calligraphy Rose Mancera Roses Vanille Madness
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2015-07-18 o 21:50 |
|
|
|
|
#4412 |
|
Nindżopesz
|
Marzę żeby USA przestało sknerować i normalnie wysyłało niektóre marki perfum na cały świat - tu też żyją perfumomaniacy, heloł!
I żeby ceny zagranicznych przesyłek staniały. I w ogóle żeby euro, funty i dolary staniały ![]() I żeby był pokój na świecie i tak dalej. Tak więc pragnę i pożądam w ciemno: CB IHP Burnt Wood Jo Malone Birch & Black Pepper Imaginary Authors City on Fire Union Celtic Fire SSS Fireside Intense (to już nie w ciemno) |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzę o poznaniu wszystkich zapachów z serii For Her Narciso Rodriguez, ale niestety dostępne są tylko w USA
|
|
|
#4414 |
|
Zadomowienie
|
Marzę o Chanel Chance eau vive
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zadomowienie
|
Staram się ostatnio redukować kolekcję, wymieniać kilka flaszek za jedną wymarzoną, nazbierałam zapas Pleasures Delight, ASOE II, chciałabym jeszcze:
- Dolce Vita - Miss Dior edp/Cherie 2005 - Montale Intense Cafe - Signorina - CH Sexy 212 obejdzie się, ale fajnie by było mieć: - zapas Ghosta - Oro Cavalli - Elle YSL - Manifesto YSL - L'ambre Hermesa - Prada Candy - Avon Far away exotic - Kenzo Amour - Kenzo Le Monde est beau - Montale Chocolate Greedy - Montale Roses Elixir - Masaki Mat Chocolat redukcja... jasne
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Angel EDP
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Silver Rain bo mi się kończy
Veni Histories the Parfums Jo Malone Earl Grey & Cucumber Keiko Mecheri Loukhoum i Damascena Jadore edp Chanel Chance Eau Fraiche Słonik Kenzo Mis Dior edt , edp Balanciaga Florabotanika
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-08-02 o 00:00 |
|
|
|
|
#4418 |
|
spin doctor
|
Marzę o:
Addict eau Fraiche(najnowsza wersja) Coco Noir
|
|
#4419 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak myślałam, że jestem już 'zaspokojona' to poznałam Citrine Durbano, będą jesienią moje.
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
również chcę Coco Noir i Chance edt lub edp- mam dylemat, jednak edp mam wrażenie bardzo podobna co Coco Mademoiselle edp a tą mam, więc wolałabym chyba edt... Marzę również o Addict edp na zimę.
Małgosiu powiedz czy Addict eau Fraiche ma coś wspólnego ze starą wersją eau Fraiche? albo czy chociaz jakoś nawiązuje? |
|
|
|
|
#4421 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#4422 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
) , a stary Eau Fraiche powoli odchodzi w niebyt, to był kiedyś mój ukochany zapach![]() Co do Coco Noir, to dla mnie bliżej jej do starej coco niż mademoiselle-dla mnie to taka delikatna, noszalna wersja starej Coco
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2015-08-03 o 04:50 |
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A odnośnie starego Addicta eau Fraiche to bardzo żałuję, że nie nabyłam, zawsze bylo coś ... teraz można pomarzyć... Chciałabym jeszcze Versense bo to dla mnie taki letni zapach (zimą go używac nie mogę-nijak mi nie pasuje i mnie drazni) , ale to chyba juz na przyszłe lato
Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2015-08-03 o 21:18 |
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4425 |
|
Konto usunięte
|
Dawno mnie tu nie było i udało mi się spełnić wszystkie chciejstwa, na czele z Fisiorem, dzięki poczciwej Asiuli
No i na dobrą sprawę nie mam na liście niczego co bym musiał zdobyć Musz-mieć: - Cristiano Fissore Cashmere Uomo Może-mieć: - Kenzo Tokyo - Bvlgari Man Silver Limited Edition Musz-wąch: - Abdul Samad Al Qurashi: Akabir, Al Moulouk Blend, Safari - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi, Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Amouage: Sunshine Men - Antonio Visconti: Rose Supreme - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: L Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - Escentric Molecules: Escentric 01, Escentric 02, Escentric 03, Molecule 03 - James Heeley: Agarwood - L'Artisan Perfumeur: Batucada - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Cashmere Wood, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Nepal Aoud, Original Aoud, Royal Aoud, Santal Wood, Vetiver des Sables - Olfactive Studio: Autoportrait, Ombre Indigo, Still Life - Olivier Durbano: Jade - Ramon Molvizar: 5 Elements, Black Goldskin, Smart Goldskin - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Grey Vetiver EDT, Moss Breches - Adam Levine: Adam Levine for Men - Adriana Karembeu: Adriana Karembeu for Him - Angel Schlesser: Absolute Oriental - Avon: O2 PH - Azzaro: Aqua Cèdre Blanc - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chopard: 1000 Miglia Extreme, Rose Malaki - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood - Gap: The Original - Giorgio Armani: Armani Code Sport, Armani Code Sport Athlete, Armani Code Summer PH 2010, Armani Code Summer PH 2011, Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Hermes: Eau de Narcisse Bleu, Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - La Perla: Grigioperla Essence - Mexx: Mexx Pure PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Shiseido: Zen Sun PH 2014 - Thierry Mugler: A*Men Ultra Zest - Vercase: V/S Homme - Yves Rocher: Bois de Gaïac et Genièvre, Cyprès et Pamplemousse * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#4426 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Chanel Cristalle Eau Verte 2. Miss Dior Le Parfum 3. Emozione S. Ferragamo 4. Honey MJ 5. Kelly edt i edp 6. Teazzurra 7. Zapas Shalimar Parfum Initial 8. Zapas Winter Delice 9. J'adore Voile de Parfum 10. Zapas Black Cashmere stara wersja 11. Addict Eau Fraiche - już mam ![]() 12. Tresor In love i Midnigt rose - nadal nie wiem czy chcę... 13. Zapas Cukrowego Anioła 2014 14. Zapas Anioł Cukrowy 2015 15. Jour d'Hermes Absolue 16. Ogródek śródziemnomorski 17. Dahlia Divin edt 18. Gucci Oud 19. Opium edt i edp |
|
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Kolejność przypadkowa
![]() 1. Auge Ou Demon Le Secret 2. Auge Ou Demon Le Secret Elixir 3. Alien Essence Absolue 4. Alien Eau Extraordinaire 5. Alien Liqueur de Parfum 6. Gris Clair 7. Fille En Aiguilles 8. Un Bois Vanille 9. Miss Dior EDP 10. Coco EDP 11. Chance EDP/EDT 12. Herba Fresca 13. Eau De Shalimar/Shalimar Cologne 14. Shalimar EDP 15. Jakikolwiek Shalimar Parfum Initial 16. IN2U 17. Sheer Beauty Essence 18. Demeter New Leaf 19. Demeter Earthworm 20. L'Imperatrice 21. Armani Si 22. Reve d'Escapade 23. Very Irresistible L’Intense 24. Just Cavalli Gold 25. Dune 26. 212 27. Angel Eau Sucree 28. Rock Crystal I weź tu zejdź z 50 do 30 flaszek, jak 28 by się jeszcze chciało
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Kilian Playing, Smoke for the Soul i Imperial Tea oraz z PR Dambrosia i Ichnusa i Dans L'eau i koniec
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ale te kupie jak zejde do 33 flakonikow, czyli jeszcze troche, bo poki co zeszlam z ok 300 do ok 200
|
|
|
#4429 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
U mnie skromnie:
CdG Kyoto - jesienią na urodziny mam plan rozebrać flaszkę Rochas Byzantine & Jil Sander Pure Intense - beznadziejnie trudne do znalezienia, więc zostawiam na wishliście ale szans na flakoniki w normalnej cenie póki co brak
|
|
#4430 |
|
Rozeznanie
|
1. Kenzo L'eau Kenzo Intense
2. Prada Amber 3. LVEB 4. AoD edp 5. Burberry London 6. Diesel Loverdose edp 7.YSL Elle Chciałabym poznać zapach : Chopard Casmir L LL Versace Eros Versace Oud Oriental Alien Essence Absolue Juicy Couture edp Juicy Coutyre Viva La Juicy |
|
|
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
Niedługo wytrwałam w postanowieniu "wszystko już mam i nic nie chcę"
![]() Mam ochotę na coś w ciemno (co 3miesiące wpadam w taki szał i kupuję), chociażby: Manifesto Alien EA Dolce Vita Addict 2014 Oprócz tego chciałabym bardzo Poison stara wersja Elle YSL na zapas
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Miss Dior BB - ale muszę bardziej potestować
Zapas Cinemy edp jak najszybciej koniecznie La Perla Divina edt - też planuję jeszcze testy przed zakupem
|
|
#4433 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ciśnienie na Ambre Russe
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzę o:
Addict edp Dior Chance edp/edt Chanel- nie wiem jeszcze która wersja bardziej mi się podoba Coco Noir Chanel Neonatura Cocoon-żałuję, że nie zrobiłam zapasów kiedy flaszka chodziła po 69 zł |
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Signorina i Brit obecne, na ich miejsce wskakuje Rosinka Majalis - to dopiero będzie ciężkie do zdobycia .
|
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal Truth or Dare Naked Lady Vengeance ewentualnie, ale bez ciśnienia Miss Charming oraz Night Flight
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się marzą ostatnio najbardziej :
Feminite du Bois i Chergui (co parę tygodni mam na nie fazę...) The Iceberg Fragrance El Cielo...(a co tam, jak marzyć to porządnie ;P) Sensous Noir z powrotem Kelly Caleche edp |
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się marzą ostatnimi czasy :
Tobacco Vanille Coromandel Ambre Nuit La Vie est Belle L'Absolu Byredo,Rose Noir |
|
|
|
|
#4440 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Upolowałam z listy całkiem sporo(Rose Absolue Le Parfum, Madness, Just Gold, zapas Fleur de Corail), niektóre odpadły(Noa - moja mała flaszka na razie wystarczy, Tumulte - bo upolowałam Rose Praline). Na szczęście nic nie doszło, a raczej doszło alternatywnie(ukośnik przy zapachach dla mnie w tych samych klimatach, więc chciałabym jeden z nich.
Zapasy Kingdom Konfitury Neonatura L de Lolita Angel EDP Inne Dolcelisir Jeux de Peau La Fille de Berlin Angel The Taste of Fragrance Calligraphy Rose/Strip/Amber Mystique/Ambre Sultan Mancera Roses Vanille Havana Vanille/Vanille Absolument
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2015-08-27 o 14:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

Marzę o poznaniu wszystkich zapachów z serii For Her Narciso Rodriguez, ale niestety dostępne są tylko w USA

) , a stary Eau Fraiche powoli odchodzi w niebyt, to był kiedyś mój ukochany zapach