|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Fuuuuuck. Wygrałas Mistrza snów !
Ja się zastanawiam tylko skąd takie głupoty w naszych głowach się biorą :/
|
#2402 |
|
Konto usunięte
|
Pojęcia nie mam...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
O masakra sen na gigancie
Ja nie spie od 6 i przeszukuje neta w poszukiwaniu wozka i nic
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra jaki sen
)) w sumie to się obsmialam czytając klimat Halloween niemal. Ja dalej szaleje z zakupami. Kupilam zabawkę - uspokajacz do łóżeczka - owce (Ewan the dream sheep), która ma wbudowane różne melodie odgłosy (m.in dźwięk bicia serca, odgłos jaki słyszało w środku matki i jakies melodyjki). Kupilam używany za mniej niż połowę (nowa w sklepach ok 30 funtów). Kupilam też grzechotki na nadrastki i nóżki z Lamaze.. wiem, że moze za wcześnie, ale znow okazja (prawie nieużywane wystawione za 0,99p). Tak więc moje dziecko będzie prawie wszystko miało z recyklingu.. ale kasa nam potrzebna na inne wydatki. Właśnie kupujemy też meble starszej córce do pokoju (polskie meble ). Chcemy przed zima wymienić kilka grzejników. Przegląd bojlera zrobić i zamówić czyszczenie komina (w sumie nie palilismy duzo w kominku, ale ja tam jestem ostrozna jeśli chodzi o otwarty ogień). Chcemy jeszcze nowa sofe kupić, nowy materac dla nas.. o innych rzeczach nie wspomnę bo tu post na pół dnia by byl
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz sobie dałam spokój z oglądaniem narazie. . Przyjęliśmy taktykę ze jak będzie tak daleko to pójdziemy do sklepu ( co wogole się okazało ze tam w bocku i ja i moja mama miałyśmy kupowany wózek
) i wybierzemy coś na miejscu .. Narazie faworytem jest mutsy igo .. ale nie stawiam w 100% na niego.. myślałam tez o inglesinie avio bo super się składa jak parasolka .. i znajoma go miała .. ale raczej będę szukać czegoś na pompowanych kołach .. chociaż 2 ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Halwaya no to zakupy gigant Was czekają Jak jest okazja to czemu by nie kupować )
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wybieralismy meble. Ustaliliśmy co i jak.. a ja dzis po nocce zastanawiam się czy nie są jakies obciachowe. Może wrzucę fotkę i doradzicie?
|
#2407 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
witam się z rana i lecę pod prysznic
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
mnie się dziś śnila straszna rzecz o synku :-( ale sny odwrotnie się tłumaczy podobno,to dobrze Wpadłam napisać ze żyjemy,mamy się dobrze i dziś jedziemy do endokrynologa na wizytę. Poczytam później
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Takie meble. Jedna szafa, łóżko, biurko, komoda i polka.
Ja się boję troche "kolorów" bo jestem fanką raczej bieli i czerni - ale ostatecznie to pokój dziecięcy. Mloda ma jeszcze w swoim pokoju spora wneke z półkami, więc mysle, że tyle mebli starczy.. potem i tak jej dokonujemy młodsza siostrę przynajmniej na kilka lat..
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2015-08-24 o 07:14 |
|
|
|
#2410 |
|
Konto usunięte
|
Halwaya super meble
![]() ![]() a kolor mozna zawsze zmienić. Okleina i jechane niektóre mogą być różowe, niektóre mozna zrobić białe ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w poniedziałeczek. Nie zebrałam się do labo. Tłukę się autobusem - "tęskniłam" za tymi porankami.
CZUBASEK kciuki za wizytę. Za inne wizytujące też ![]() Córka młynarza - bardzo dobre określenie. Choć przez upały nawet odrobinę się opaliłam. ADKA dzięki ![]() HALWAYA pokaż zabawki. I bardzo ładne mebelki.
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
Halwaya wejdę na kompa to zobaczę meble
![]() Orientujecie się czy pracując w sephorze albo douglasie ma się jakieś stałe zniżki ?? ![]() Oglądam zdjęcia w wakacji w Turcji aaaaaaaah Mi się zachciało ; ( Idę z psiakiem
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzis wstalam sama z siebie o 7 ![]() A o 5 chcialo mi sie siusiu ale stwierdzilam ze wytrzymam Po 5 mij bieglam do lazienki. Mala je sniadanie , ja na 11 po recepte dla tz i na 13 do gina. Ciekawe czy bedzie duzo osob przede mna. Pozniej malej buciki kupic do przedszkola i po meble. Dzien ba wysokich obrotach sie zapowiada. |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi meblami to mówice szczerze, póki jeszcze nie złożyliśmy zamówienia
![]() bo potem już za późno będzie hehe Rudaska - te grzechotki to takie coś: ![]() a owca (przyznaje nie jest najpiękniejsza, ale opinie ma super, więc się skusiałam)
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
gryzeldasen masakra... moze jakis filmow z krwia sie naogladalas i teraz Ci to wychodiz ? Ja mam tak czesto...
halwayaa fajne mebelki. Ja bym dala inny kolor frontu ale to juz kwestia gustu ![]() U nas mala bedzie miala jasne meble z zielonymi wstawkami. Ludzimy sie ze ja to wyciszy |
|
|
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Gryzelda, ale makabryczny sen! Masakra.. mnie chyba w nocy mocno kopał mały, bo śniło mi się, że boli mnie brzuch od kopów :p Właśnie wypiłam glukozę. Szczerze, to czasami potrafię się bardziej zasłodzić batonami:p O 8:45 wizyta, dam znać po co i jak
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cieemne będą zbyt ponure
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaraz ide na drugie klucie. Glukoza sama w sobie zla nie byla, ale po 15 minutach zrobilo mi sie slabo I niedobrze. I tak co jakis czas przez cala godzine :/ I glooooodna jestem
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52516101]Ok, ale ostrzegam, że to było straszne...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Gryzia pobiłaś nawet mój sen chyba Mi się śniło, że mieliśmy pogrzeb małego I byłam tylko ja z TŻ. Masakra, obudzilam się mokra jak szczur. dobrze że to tylko sen. po takich nocnych przeżyciach to człowiek normalnie zaczyna świrować w dzien. i doceniać to co ma ale mi sie nie chce nic, ale juz mam dom posprzątany, jeszcze kotlety przyprawie zeby potem nie musiec i moge jechac na wizyte i na zakupy skocze, bede szukac śpiworka i otulacza, trzymajcie kciuki, bo mnie szlag trafi jak dzis nic nie kupie w 5.10.15 jakies przeceny są, bo mi maila przysłali. a ja dostalam w koncu te obiecane wory ciuchów dla małego, z 6 worków wybrałam jeden ale naprawde sporo tego i jakie za☠☠☠iste koszule są i duzo cieplutkich polarowych śpiochów, ciesze sie, bo nie wiadomo jaka zima bedzie, a nie miałam w sumie zamiaru kupowac
|
|
|
|
#2420 |
|
Konto usunięte
|
Czubasek właśnie nie, ostatnio tylko hp, ale to w piątek i nie sądzę, żeby dopiero dzisiaj mi się śniło, tym bardziej, że nie myślałam o tym
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za pomyślne wyniki glukozy. Ja właśnie czekam, by zadzwonić i umówić inny termin spotkania z diabetologiem odnośnie moich wyników.. bo w tym czasie mam już inną wizytę umówioną w lokalnym szpitalu - a na konsultacje muszę jechać znó do Oxfordu.. super, że po i przed nocką :/ - gdybym pracowała na dzień to miałabym płatne zwolnienie, by jeździć na te meetingi. Gadałam z kadrową - zwolnienie jest tylko w godzinach pracy, więc niespecjanie mogą mi tu pomóc, bo spotkania wypadają w moim wolnym czasie
do dup.y to..
|
#2422 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj o dziwo do 7:30 pospalam dzisiaj jakies male zakupy spozywcze przede mna i chyba znowu pomidorowke bede gotowac bo mam ochote ;-) a kto babie w ciazy zabroni ;-) musze tez spoldzielnie odwiedzic to chyba bedzie najgorsze bo tam takie panie stricte z PRL-u siedza i tylko od okienka do okienka odsylaja ;-)
|
|||
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie pokaż koszule
![]() Jak dobrze ze mam kumpele która też jest w ciąży która wkoncu poszła na l4 i która mieszka ulice dalej no i która też wstaje tak wcześnie idę do niej na kawe ![]() za wszystkie wizyty !!---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Ja o ile nie pojadę na działkę tez zrobię pomidorówke
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
SweetViolet kciuki
![]() Gryzia wow ![]() Halwaya klimat Halloween a gdzie tam jeszcze )Fajna okazję z lamaze zlapalas ![]() Pokaż meble Ogólne udanej wizyty Czubasek kciuki za wizyte ![]() Dolinka super ze glukoza cie nie zaslodzila Halwaya co do mebli - a ciemne plus jasne dodatki w pokoju?? Fajne saa! A ja jakąś dziwną noc miałam. Obudziłam die baaardzo nie wyspana aż oczu mnie bolą. A tu znowu do pracy.....
|
#2425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Będziecie wymieniać same grzejniki czy większą część instalacji ? Dobrze że przypomniałaś o kominie, muszę zapisać żeby w piątek podejść do kominiarzy, bo nie możemy się dodzwonić Waga u teściów chyba kłamie - pokazuje mi 61 kg (tydzień temu u siebie ważyłam kg więcej. A mam wrażenie że odkąd tu jetem ciągle buziom ruszam - teściowa tylko podsuwa mi smakołyki. Teść pojechał pilnować naszego remontu (oczywiście okazało się,że fragment nowej rury kanalizacyjnej którą wstawiali poprzedni właścicieli był źle wmontowany, rura pękła i trzeba wymienić całość. A cieszyliśmy się, że nie trzeba będzie tego robić bo jest trudne podejście). O garnę się trochę, wypiję herbatę i idę z siostrą na zakupy
|
||
|
|
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia kalwinka
Dużo wam to koszta podnosi? ;/
|
#2427 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52516101]Ok, ale ostrzegam, że to było straszne... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE] straszny, dobrze ze to tylko sen...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj już dom wysprzatalas i kotlety zrobilas? Szybka jesteś ![]() Trzymam kciuki, pokaz jak coś upolujesz i pochwal się ciuszkami z tego wora ![]() Hejka ![]() Ja mam ostatnio problemy z zastosowaniem, jestem zmęczona wieczorem a nie mogę zasnąć i z,pół godz jak nie dłużej walam się po łóżku, ale spałam do 8, znudził mnie okropny ból pleców i musiałam wstać, jak siedze jest dużo lepiej, ale leżeć już nie mogę ;/ Dziś Tz jedzie do teściów, więc pewnie cały dzień bede sama, to może siade na allegro i coś poogladam i myslam, żeby wybrać się do lumpka, bo mam takiego obok, a nie chodze tam wcale, może dla Maluchów są jakieś fajne rzeczy ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, znalazlam wozki- 2 ztego musze wybrac
Phil teds vibe I bumbleride indie 4 I sklaniam sie ku temu drugiemu |
|
|
|
#2429 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
witam
drugi dzień z rzędu ledwo z łóżka wstałam bo tak mnie plecy bolą :/ mam nadzieje że to przejściowe tylkofajny materiał mają te ubranka, ale regularne ceny w smyku są porażające... na szczęście to jeszcze było z przeceny ![]() Cytat:
miło dostać taką pakę!Cytat:
Cytat:
![]() wow! ale wielkie
|
|||
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
A Dziewczyny, które mają otulacze, mialam Was jeszcze zapytać z jakiego materiału są Wasze zrobione? Jaki mają sklad?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-24 o 09:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

)) w sumie to się obsmialam czytając 
witam się z rana i lecę pod prysznic 

straszny, dobrze ze to tylko sen...
)