Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 13:40   #1441
boleczka93
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Dziopki :-*
Na początku chce Was bardzo bardzo podziękować za wsparcie, pocieszanie i za troskę :-*
Nie miałam okazji tego zrobić wcześniej -szczególnie chce podziękować jeszcze Dziewczynom które mnie tu wywoluja :-*- jesteście Kochane i bardzo ale to bardzo mi jest miło że o mnie pamiętacie :-*
Olaf juz mniej kicha ale wczoraj jeszcze miał lekki stan podgoraczkowy :-(- nocki da słabe bo pewnie mu spływa do gardła i się wybudza :-(- z soboty na niedzielę budził się tryliard razy wiec wczoraj oczy to mi cały dzień leciały :-(- no i suszarka jest w częstym użyciu. W środę idziemy do kontroli wiec zobaczymy czy mu się polepszylo. MAJKA - Ty pytałaś chyba o antybiotyk -tak dostał -raz dziennie mu daje plus kilka innych specyfików a HANIA - pytałaś co się działo ze poszliśmy do lekarza -no właściwie to niewiele -Kichał od czasu do czasu tylko jakoś tak dziwnie przy kichaniu charczal jakby z oskrzeli i to mi nie dawało spokoju... wiec chciałam żeby ktoś go osluchal -no i osluchowo czysty tylko to nieszczęsne gardelko :-(
Z innych rzeczy to lekarka jeszcze mu spojrzała na siusiaka i niestety bym z lekka sklejony -rozkleila mu i teraz musimy dodatkowo przemywać i smarować :-( Bidus jest bo mało śpi i tak... no łatwych dni nie mamy niestety :-(
Dziekuje kochana i ja trzymam kciuki zeby Olafek szybko wyzdrowial

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej
Melduje ze wracam "do was" urlop sie udal wypoczelismy, naspacerowalismy sie.. opaleni i szczesliwi wlasnie wracamy do domu. Dzieciaki sie wybawily na wszystkim co mozliwe a i maz po pifkowal na kolejny rok z gory Martyna grzeczniutka, duzo spala i duzo sie smiala

Co do karmienia niemowlat ciekawymi rzeczami to wczoraj widzialam jak dziecko 7/8msc jadlo zapiekanke.. z sosem na oko czosnkowym.. mamusia byla zachwycona
Super ze urlop udany. A ta mama karmiaca zapiekanka super... brak slow.

SONIA fajnie Cie widziec

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2015-08-24 o 13:42
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:44   #1442
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
DOMIMA mialam tak z Bartkiem. Dostalismy masc i odkleilam sama w domu mala miala wargi skleione i gin odkleial. To sie zdarza.

SONIA urzywalam tego i bylo ok choc balneum najlepsze dla mnie i na all w fajnej cenie kupuje
Ale teraz ma takiego czerwonego siusiaka :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:45   #1443
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Zdecydowaliśmy się na ten http://pl.nextdirect.com/pl/g667092s3

Kurcze chce zapłacić za zakupy to wbk znowu ma jakieś problemy, drażni mnie ostatnio ten bank
Sliczny!

Cytat:
Odciagalam ale tak delikatnie i się okazało ze w środku tam jest sklejone :-(

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

He he dokładnie tak
A teraz masz jakies zalecenia co robic?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:48   #1444
madzixx88
Zakorzenienie

hej Dziewczynki

my wczoraj byliśmy cały dzień u rodzinki a potem załapaliśmy sie na dożynki wioski kuzyna męża, było kupe ludzi, disco polo, kiełbaski, piwko, wata cukrowa, odpustowe duperele hehe impreza na całego Małą tylko na chwilę pokazaliśmy, bo muzyka strasznie głośna była, basy jak na koncercie i dzieciaki z petard strzelały, to ja się wzdrygałam a co dopiero taki maluch i tak się biedna wystraszyła jak pełno obcych dla niej osób nad wózkiem się nachylało, żeby ją zobaczyć..oczywiście wszyscy, że do męża podobna ale potem jak mamę zobaczyła to już było dobrze, ah cudnie być całym światem dla takiej istotki
w ogóle to mnie tak zaskoczyła, bo nakarmiłam ją o 18 i potem z babcią wózkiem jeździła a my sobie siedzieliśmy, mówię do męża, że najpóźniej o 20 wracamy, żeby nie bylo płaczu że głodna a wykąpać jeszcze trzeba. No to się zapakowaliśmy potem do auta i Ala zasnęła sobie w trakcie, dojechaliśmy a ona dalej śpi (mamy godzinkę drogi), myślałam, że jak wejdziemy na górę to się obudzi a ona nic..no to zrobilismy jej dzień dziecka i nie rozbudzaliśmy..spała do 4:30 pierwszy raz tak zasnęła na noc bez kąpieli, dotychczas myślałam, że dopóki się nie wykąpie to nie wie że idzie noc i czas na długie spanie a ona po prostu sobie zasnęła w swojej porze pójscia spać

zaraz ponadrabiam, czytałam, że chrzciny u Violi i Black udane

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-08-24 o 13:50
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:48   #1445
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Sliczny!

A teraz masz jakies zalecenia co robic?
Musze mu odciągac aż do pojawienia się główki - przemywać rivanolem potem schować i smarować dwoma masciami... Powiem szczerze ze to nie lada wyczyn jest....
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:51   #1446
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Musze mu odciągac aż do pojawienia się główki - przemywać rivanolem potem schować i smarować dwoma masciami... Powiem szczerze ze to nie lada wyczyn jest....
Ze tez pielegnacja tych malych siusiakow taka skomplikowana. Oby mu sie szybko poprawilo!

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Mialam spac, bo mama z malym ale nie dam rady usnac :/

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:56   #1447
madzixx88
Zakorzenienie

aa byłam w SP z rana i jest promka na słoiczki Bobovity 2+1 za grosz
Stary 2015-08-24, 13:59   #1448
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hej.
Dzieki Wam wiem o promce w sp i na pewno sie wybiore ale raczej w srode..nie mam kasy tez.
Jutro ide z Mikolajem na 12 do naszej pediatr skonsultowac sie o to wszystko co sie z nim dzieje i rozszerzanie diety.
Miala ktoras to do mycia cialka 400ml oilatum baby co w promce jest?

Ja miałam, moim zdaniem super

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
aa byłam w SP z rana i jest promka na słoiczki Bobovity 2+1 za grosz

Ooo, a u mnie sp nie ma...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 13:59   #1449
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dzień Dory dziewczynki
Dziś Tż poszedł do pracy pierwszy dzień po urlopie więc mam więcej czasu żeby tu posiedzieć
U nas ostatnio cięzko od 3 dni mały ciągle niespokojny, najchętniej byłby tylko na rękach a i to czasem nie pomaga bo jest płacz, stawiam na to że idą mu ząbki bo twarde dziąsełka ma na dole a do tego jeszcze męczył go brzuch przez weekend...także 2w1
Kupiłam dentinox i staram się smarować, apropo-gdzie kupowałyście te szczoteczki do masowania dziąseł?

Boję się bo w sobote jedziemy na wesele na śląsk i jak taki będzie marudny caly dzień to masakra... dobrze że mamy tam wynajęty pokój w hotelu..

A z tych lepszych rzeczy to już Wam pisałam nie wiem czy pamiętacie ale będziemy się starać o kredyt i kupować swoje własne M
Swoją drogą...ciekawe jak banki zapatrują się na dawanie kredytu jak ktoś jest na urlopie macierzyńskim
Stary 2015-08-24, 14:03   #1450
gossip_girl21
Zakorzenienie

Skonczylam czytac książkę 😀 kupilam w polsce i calkiem fajna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 14:21   #1451
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Skonczylam czytac książkę 😀 kupilam w polsce i calkiem fajna
Co czytałas?

Hmm dziewczyny jak myślicie te spodnie to długie?
http://pl.nextdirect.com/pl/g736058s9
Bo jakieś takie dziwne to zdjęcie...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 14:32   #1452
madzixx88
Zakorzenienie

Nancy-gratki wygrania w totka 200 zł to już coś ja najwięcej wygrałam w zdrapce 50 zł, kiedyś w pracy z dziewczynami miałyśmy fazę na te zdrapki

Kamilove-dzięki za cynk o dniach Lifestyle, same promocje, jak życ?

Domima-super, że z Olafem lepiej

Boleczka-zdrówka dla Nikolci, ja bym poszła do lekarza mimo wszystko

Gosiak-witaj po urlopie

Agnieszka-kciuki za kredyt

Sunny-te spodnie chyba długie, ale z obniżonym krokiem i dlatego tak wyglądają
Stary 2015-08-24, 14:38   #1453
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ale teraz ma takiego czerwonego siusiaka :-(
Przejdzie mu! Moja ma często Bożenkę czerowną, jak testuje nowe chusteczki i kupkę trzeba wymyć, dlatego teraz tylko wodą myję. Może też tak spróbuj? Na pewno zaraz nie będzie śladu.

Majka, Viola - też umówiłam Zuzię tam, gdzie Wy. Nawet szybo, bo wizyta na 10 września.

A te pamki z Rosska jakie duże! Wzięłam jakieś premium aactive, były w promocji, są bardzo cieniutkie i miłe w dotyku, założyłam już na oróbbę Zuzce, która akurat śpi na macie zmęczona próbami przewrócenia się na brzuch. Ale gryzaka z ręki nie wypuszcza. Pewnie nie wie jak :P

Kupiłam 4 słoiczki w Rossmanie bo promka na Gebrerki.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 14:41   #1454
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hejo jakaś nie do życia dzisiaj jestem. Jeszcze w pidżamach, córcia na drzemkę poszła, pies obrażony mąż kima.
co zrobilas psu?

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

😞 Nadia też tak raz się drapnela, jak napisała Majka jutro nie będzie prawie śladu 😚

.
Majka.. Majka.. wszystko Majka..

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 14:46   #1455
madzixx88
Zakorzenienie

z tym drapnięciem to u nas też tak jest, że za chwilę śladu nie ma
kiedyś mi pediatra powiedziała, że u takich maluszków proces zaganiania/zabliźniania jest bardzo szybki a np złamana ręka zrastałaby się ok 10 dni zamiast jak dorosłego 6 tyg
Stary 2015-08-24, 14:47   #1456
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Boleczka moze za wczoraj 😜 że go na imprezę nie wzięliśmy, cały dzien sam siedział (siostra po 15 pojechała go wyprowadzić i nakarmić i wtedy już był dziwny nie chcial chodzić) A teraz chodzi taki biedny i omija nas szerokim łukiem i nie spał u nas nawet wcale. Zdrówka Nilolci.
pewnie tak, yorki sa strasznie charakterne a twoj do mojego (mojej mamy juz) baardzo podobny

JAŚ

Stary 2015-08-24, 14:53   #1457
gosiak0512
Zakorzenienie

DOMIMA najlepiej odciagac po kapieli jak sie siusiak w wodzie wylezy

AGNIESZKA kciuki za kredyt! Jak maz bral teraz kredyt na sprzet to ja musialam podpisac papier ze na wychowawczy nie ide..

GOSIP jaka?

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 14:57   #1458
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
N
I opowiadał mi historię jak trafiło do niego 3miesieczne dziecko którego ulubionym jedzeniem były danonki

-
przeraza mnie to..

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:

Co do karmienia niemowlat ciekawymi rzeczami to wczoraj widzialam jak dziecko 7/8msc jadlo zapiekanke.. z sosem na oko czosnkowym.. mamusia byla zachwycona
czesc i czolem

co do zapiekanki.. hmm.. chyba zamowie Jaskowi kebaba :P

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Zrobilam znikajaca babke i nazwa jak najbardziej trafiona
to chyba tylko ja jej jeszcze nie zrobilam. hhmm.. :P

JAŚ

Stary 2015-08-24, 14:58   #1459
gosiak0512
Zakorzenienie

MALA ja tez nie robilam

Stary 2015-08-24, 14:59   #1460
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Aha MAŁA -kciuki żeby ten skok nie był aż tak destrukcyjny :-**
tez mam taka nadzieje.

zdrowka dla Olafa

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Zdecydowaliśmy się na ten http://pl.nextdirect.com/pl/g667092s3
ohhh.. cudny jest

JAŚ

Stary 2015-08-24, 15:02   #1461
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja planuje krem svr, pampersy, emolium, dove.
To Sylwia pisała ale zgadzam się, ze zniknie szybko. U nas byla szrama i zniknęła po 2 godz
😃 pampki też wezmę

Cytat:
Nie martw się u nas też nosek podrapany od kilku dni, już strupek powoli znika

Brat kiedyś jak jechali na komunie rano tylko wszedł, zsotawił psa i poszedł. Wieczorem jak po niego przyjechał to nawet na niego nie spojrzał, leżał jaśnie książe rozwalony na dywanie i udawał, że w ogóle nikt go nie woła. Nawet jak podszedł i wziął go ręce to zero reakcji. A w domu z zona i dziewczynami noralnie a na niego jeszcze 2 dni nie reagował

My już po szczepieniu, Michaś ma 6400 i 65cm
Zastrzyk zniósł dzielnie, popłakał chwilę i teraz śpi.
Rozmawiałam z pediatrą o rozszerzaniu diety i powiedział, że w 4 miesiącu wcale nie trzeba dziecku nic więcej poza mlekiem. Możemy co któryś dzień spróbować coś dać, aby poznał nowe smaki i faktury jedzenia, ale z typowym rozszerzaniem spokojnie 5-6 miesiąc nawet na mm. I opowiadał mi historię jak trafiło do niego 3miesieczne dziecko którego ulubionym jedzeniem były danonki

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Zaraz wziełam sobie 2 paczki
I jeśli któraś używa vanisha do firanek to też jest tanio bo 10zł za 750ml.

Hmm mam kupon do nexta -35zł i nie wiem co wziąć jeszcze przy kupowaniu ubranka na wesele.

super ze ok na szczepieniu 😃

Cytat:
Hej Dziopki :-*
Na początku chce Was bardzo bardzo podziękować za wsparcie, pocieszanie i za troskę :-*
Nie miałam okazji tego zrobić wcześniej -szczególnie chce podziękować jeszcze Dziewczynom które mnie tu wywoluja :-*- jesteście Kochane i bardzo ale to bardzo mi jest miło że o mnie pamiętacie :-*
Olaf juz mniej kicha ale wczoraj jeszcze miał lekki stan podgoraczkowy :-(- nocki da słabe bo pewnie mu spływa do gardła i się wybudza :-(- z soboty na niedzielę budził się tryliard razy wiec wczoraj oczy to mi cały dzień leciały :-(- no i suszarka jest w częstym użyciu. W środę idziemy do kontroli wiec zobaczymy czy mu się polepszylo. MAJKA - Ty pytałaś chyba o antybiotyk -tak dostał -raz dziennie mu daje plus kilka innych specyfików a HANIA - pytałaś co się działo ze poszliśmy do lekarza -no właściwie to niewiele -Kichał od czasu do czasu tylko jakoś tak dziwnie przy kichaniu charczal jakby z oskrzeli i to mi nie dawało spokoju... wiec chciałam żeby ktoś go osluchal -no i osluchowo czysty tylko to nieszczęsne gardelko :-(
Z innych rzeczy to lekarka jeszcze mu spojrzała na siusiaka i niestety bym z lekka sklejony -rozkleila mu i teraz musimy dodatkowo przemywać i smarować :-( Bidus jest bo mało śpi i tak... no łatwych dni nie mamy niestety :-(

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hej.
Dzieki Wam wiem o promce w sp i na pewno sie wybiore ale raczej w srode..nie mam kasy tez.
Jutro ide z Mikolajem na 12 do naszej pediatr skonsultowac sie o to wszystko co sie z nim dzieje i rozszerzanie diety.
Miala ktoras to do mycia cialka 400ml oilatum baby co w promce jest?

No cześć gwiazdy nasze dwie 😁😚😚
Domima oby gardło szybko przeszło Olafowi ✊😚

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Dzień Dory dziewczynki
Dziś Tż poszedł do pracy pierwszy dzień po urlopie więc mam więcej czasu żeby tu posiedzieć
U nas ostatnio cięzko od 3 dni mały ciągle niespokojny, najchętniej byłby tylko na rękach a i to czasem nie pomaga bo jest płacz, stawiam na to że idą mu ząbki bo twarde dziąsełka ma na dole a do tego jeszcze męczył go brzuch przez weekend...także 2w1
Kupiłam dentinox i staram się smarować, apropo-gdzie kupowałyście te szczoteczki do masowania dziąseł?

Boję się bo w sobote jedziemy na wesele na śląsk i jak taki będzie marudny caly dzień to masakra... dobrze że mamy tam wynajęty pokój w hotelu..

A z tych lepszych rzeczy to już Wam pisałam nie wiem czy pamiętacie ale będziemy się starać o kredyt i kupować swoje własne M
Swoją drogą...ciekawe jak banki zapatrują się na dawanie kredytu jak ktoś jest na urlopie macierzyńskim

super życze powodzenia w takim razie 😊✊

Cytat:
Nancy-gratki wygrania w totka 200 zł to już coś ja najwięcej wygrałam w zdrapce 50 zł, kiedyś w pracy z dziewczynami miałyśmy fazę na te zdrapki

Kamilove-dzięki za cynk o dniach Lifestyle, same promocje, jak życ?

Domima-super, że z Olafem lepiej

Boleczka-zdrówka dla Nikolci, ja bym poszła do lekarza mimo wszystko

Gosiak-witaj po urlopie

Agnieszka-kciuki za kredyt

Nie wiem jak żyć, co raz ciężej 😁

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Przejdzie mu! Moja ma często Bożenkę czerowną, jak testuje nowe chusteczki i kupkę trzeba wymyć, dlatego teraz tylko wodą myję. Może też tak spróbuj? Na pewno zaraz nie będzie śladu.

Majka, Viola - też umówiłam Zuzię tam, gdzie Wy. Nawet szybo, bo wizyta na 10 września.

A te pamki z Rosska jakie duże! Wzięłam jakieś premium aactive, były w promocji, są bardzo cieniutkie i miłe w dotyku, założyłam już na oróbbę Zuzce, która akurat śpi na macie zmęczona próbami przewrócenia się na brzuch. Ale gryzaka z ręki nie wypuszcza. Pewnie nie wie jak :P

Kupiłam 4 słoiczki w Rossmanie bo promka na Gebrerki.

funkcji&fit są fajne 😉

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
co zrobilas psu?

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Majka.. Majka.. wszystko Majka..
Hehe sorki wiem zagapilam się 😁😚
Stary 2015-08-24, 15:03   #1462
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Co czytałas?

Hmm dziewczyny jak myślicie te spodnie to długie?
http://pl.nextdirect.com/pl/g736058s9
Bo jakieś takie dziwne to zdjęcie...
chyba dlugie, tylko krok obnizony

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
D
na all z innymi pie.rd.olami

JAŚ

Stary 2015-08-24, 15:04   #1463
gossip_girl21
Zakorzenienie

Sunny Gosiak "luize pilnie sprzedam" nie slyszalam wczesniej o autorce ale fajnie lekko się czytalo 😉

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-08-24, 15:07   #1464
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

no wlasnie

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
MALA ja tez nie robilam
chyba najwyzsza pora

JAŚ

Stary 2015-08-24, 15:11   #1465
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Sunny Gosiak "luize pilnie sprzedam" nie slyszalam wczesniej o autorce ale fajnie lekko się czytalo 😉
Dzieks popatrze za tym

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

MALA to Ty rob a ja sie odpalam i jade na kawe

Stary 2015-08-24, 15:12   #1466
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
DOMIMA najlepiej odciagac po kapieli jak sie siusiak w wodzie wylezy

AGNIESZKA kciuki za kredyt! Jak maz bral teraz kredyt na sprzet to ja musialam podpisac papier ze na wychowawczy nie ide..

GOSIP jaka?

A no właśnie,a ja na wychowawczy ide ale jak będą kłopoty to jeszcze teście mogą z nami wziąść
Stary 2015-08-24, 15:12   #1467
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się u nas też nosek podrapany od kilku dni, już strupek powoli znika

Brat kiedyś jak jechali na komunie rano tylko wszedł, zsotawił psa i poszedł. Wieczorem jak po niego przyjechał to nawet na niego nie spojrzał, leżał jaśnie książe rozwalony na dywanie i udawał, że w ogóle nikt go nie woła. Nawet jak podszedł i wziął go ręce to zero reakcji. A w domu z zona i dziewczynami noralnie a na niego jeszcze 2 dni nie reagował

My już po szczepieniu, Michaś ma 6400 i 65cm
Zastrzyk zniósł dzielnie, popłakał chwilę i teraz śpi.
Rozmawiałam z pediatrą o rozszerzaniu diety i powiedział, że w 4 miesiącu wcale nie trzeba dziecku nic więcej poza mlekiem. Możemy co któryś dzień spróbować coś dać, aby poznał nowe smaki i faktury jedzenia, ale z typowym rozszerzaniem spokojnie 5-6 miesiąc nawet na mm. I opowiadał mi historię jak trafiło do niego 3miesieczne dziecko którego ulubionym jedzeniem były danonki

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Zaraz wziełam sobie 2 paczki
I jeśli któraś używa vanisha do firanek to też jest tanio bo 10zł za 750ml.

Hmm mam kupon do nexta -35zł i nie wiem co wziąć jeszcze przy kupowaniu ubranka na wesele.
Na małym chłopcu są fajne Bluzeczki np. Ze stworkiem, a na chłopcu niemowlę polecam spodenek 2pak w Dino i joggersy z kieszonka .

Domima siusiak to tak do 2r.z. Sklejony i nie powinno się go tam ruszać oprócz normalnego mycia, nic nie zsuwac

Gdzie ten oilan w promocji w sp? Ja musze kupić kilka rzeczy na te suche plamy

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 15:13   #1468
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieks popatrze za tym
Danuta Noszczyńska w Matrasie dorwałm z promocji 😉
Mnie sie podoba 😉

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-08-24, 15:14   #1469
gossip_girl21
Zakorzenienie

Gosiak 😉
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440422032163.jpg (32,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1440422039695.jpg (43,0 KB, 5 załadowań)

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-08-24, 15:19   #1470
gosiak0512
Zakorzenienie

AGNIESZKA ja tez ide kredyt co prawda po 4 msc splacilismy ale wydaje mi sie ze to bardziej im podkladka potrzebna jak bysmy nie mieli z czego splacic i ubezpieczenie kredytu by weszlo wtedy i sie by dogrzebali bo tak na prawde nie moga tego sprawdzic co ja robie za miesiac

NIEZAWSZE warto zajrzec chociaz bo ja nic im nie robilam a mnie doktorka uswiadomila ze jest ujscie wielkosci lepka od szpilki tylko. Dala masc i zrobilam porzadek a potem to wiecej zachodu z tym jest ponoc i latanie po chirurgach

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

GOSSIP daj te foto na fb

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości