|
|
#181 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego nie podobam się mężczyznom?
Cytat:
![]() -------- Uaga Uaga wieeelgi offtop Cytat:
(ale nie jest mi źle z tą świadomością). Nie chcę multiplikacji Brada Pitta, ani Dżonego De, który bardzo mi się podoba... ani nawet Seana Connery z Imienia Róży, który też bardzo mi się podoba! Chcę za to mieć w partnerze przyjaciela, który mnie przytuli, który razem ze mną będzie się śmiał z humoru w stylu Monty Pythona, albo przykryje kocem, kiedy spostrzeże że jest mi zimno. Chcę faceta, który pogada ze mną na tematy filozoficzno-światopoglądowe. Chcę takiego, który wytrze łzy (bo czasem mam doła z "byle" powodu) i pocieszy, który wstanie o wpół do szóstej rano i pojedzie ze mną rowerem do lasu na grzyby. Który pozwoli mi być czasem samej i który będzie miał ode mnie dowolny czas na wyjście z kolegami - gdziekolwiek ;P Aaaaaaa... : ( JoannoIrmino, śliczne kobiety zamieściłaś na fotografii, w jednym z Twoich postów tego wątku; wg mnie, właśnie takie krągłości są piękne. Mówię to jako esteta z wykształcenia - w końcu studiowałam (również) Malarstwo. Często maluję akty kobiece (kocham przedstawiać ludzi na płótnie!) i najatrakcyjniejsze ciało do takich celów musi mieć - moim zdaniem - właśnie tę cudowną krągłość kobiecą. ...ale może to takie skrzywienie malarza
|
||
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
... |
|
|
|
|
|
#183 |
|
live your passion
|
Ja proponuję połączyć ten wątek z wątkiem "Gust vs uroda"
. Tutaj autorka nie wie co jest z nią nie tak, że faceci nie chcą związku, a tam z kolei uważają, że to kobiety lecą tylko na wygląd. Ciekawa jestem co by z tego wyszło .
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mężczyźni udzielający się w tamtym wątku, co by nie mówić - trochę racji mają wiadomo, że przystojny zawsze będzie miał większe powodzenie i nie będzie musiał "nadrabiać charakterem" - w ogóle co to ma być, jak by mi panna powiedziała "jesteś brzydszy od jacka, ale jak mnie czymś zainteresujesz to może będziemy razem" to bym parsknął śmiechem choć oczywiście, oni przesadzają, z tym, że to są faceci najprawdopodobniej bardzo brzydcy/nieprzystosowani społecznie, bo jeśli jeden ma 26 lat i nie dotykał kobiety, drugi też pewnie no to... coś musi być z nimi nie tak - przemawia przez nich frustracja wynurzenia typu "kobiety lecą na to i na to" są typowe dla podstarzałych prawiczków ale... przystojny samiec i ładna kobieta zawsze będą wysoko w hierarchii, nawet jeśli będziecie w nieskończoność podawać przykłady typu koleżanka siostry nauczycielki poleciała na brzydala bo równie dobrze ja mogę podać przykład że idę z kolegą i mówi "oj takiej grubej to bym nie mógł" |
|
|
|
|
|
#185 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
Jak by Ci to powiedzieć... wiele kobiet będzie jednak wolała takiego Pierca Brosnana, niż Twojego kolegę. I nie, nie jest to kwestia jedynie wyglądu.
|
|
|
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
Ale Pierce ich nie będzie chciał.
|
|
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
On się z nią ożenił jak była szczupła
|
|
|
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
.
|
no i....? sądzisz, że ktoś go zmusza do trwania w tym małżeństwie? a może nie wpadłaś na to, że jemu nie przeszkadza jej wzrost wagi?
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- lol. kompletnie nie kojarzyłam kobiety, ale cóż... wielki ból
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tu prędzej chodziłoby o kasę, bo co może pociągać w człowieku jeśli nie zamieniło z nim się ani słowa w życiu? w ogóle to gniję coraz bardziej z tego tematu dlaczego atakujesz mojego potencjalnego kolegę? to tak jak ja bym odpowiedział na wasze argumenty w stylu "no twoja matka/ciotka/sąsiadka pewnie jest brzydka dlatego wzięła mało urodziwego faceta" a gdybym coś takiego napisał to dopiero byście się zdenerwowały spójrzmy prawdzie w oczy - zmiażdżyłem was argumentami |
|
|
|
|
|
#194 |
|
plum plum
|
tak trochę offtopując, ale zastanawia mnie, czemu kobiety robią sobie to nawzajem? Czemu zamiast skupić się na problemie, który sama Autorka wskazała, to mózg bab ocieka jadem i będą jej wyszukiwać wkoło kilku kilo więcej? Nic dziwnego, że na ulicy trudno zobaczyć dziewczyny uśmiechnięte, pogodne i pewne siebie, co moim zdaniem jest mega seksowne, bo większość fiksuje na myśleniu o tym, jaka jest nieidealna i tym, że jedna czy dwie fałdki czynią ją nieszczęśliwą na całe życie. I zamiast być po prostu sobą, cieszyć się życiem i brać z niego garściami, to siedzi jedna z drugą i się umartwia, bo sucze koleżanki pokazały jej gdzie jej miejsce. Przykre i puste.
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Tomasz Kammel?
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego bym miała żałować zainteresowania facetów komentująch "z taką grubą bym nie mógł". Części się wręcz wydaje, że mi to powinno imponować i poprawiać ego, że mnie komplementują na tle tych "spasionych bab" Cytat:
|
||
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
Tonący brzytwy się chwyta. Pisałam, że ona jest tylko przykrywką.
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Nie widzę za bardzo na zdjęciach. |
|
|
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Czy mam was pozgłaszać do moderacji za ten offtop?? Jest tyle wątków o grubych, weźcie się tam przenieście.
I szkoda, że to co pisałam ja i to co napisała przed chwilą złotniczanka przeszło bez echa. KOBIETY SAME SIĘ SKUPIAJĄ NA TUSZY, JAKBY TO NAPRAWDĘ BYŁ WYZNACZNIK CZEGOKOLWIEK. Nie jesteście lepsze od kreweta, kiedy tak rozpaczliwie próbujecie udowodnić, że 5 kg to nie widać albo, że zawsze można schudnąć.
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie. Chodzilo o wage w normie, ale bliżej górnej granicy, niż dolnej ![]() A 5kg wzielo sie stad, ze autorka napisala, ze jej wygląd jej się podoba "ale pewnie znaleźli by się tacy, dla których mogłabym schudnąć 5kg" Tak sie udzielasz namietnie a czytasz po łebkach, wszystko przeinaczasz i niepotrzebnie siejesz ferment. A sam watek rozwinął sie w sposób absurdalny. Dziewczyna mówi ze to wyraźnie nie w wyglądzie tkwi problem, skoro jest atrakcyjna seksualnie. Nie jest atrakcyjna jako partnerka na dluzej. Zupełnie inna sprawa., zupelnie inne rady, a i tak niektórzy uczepili sie tych 5kg |
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Dajcie spokój, serio.
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
zakonna, a ty w przedszkolu jesteś? że grozisz "uspokójcie się, bo powiem pani!"
człowiek chce napisać coś konstruktywnego, chce pomóc z punktu widzenia mężczyzny - bo przecież autorka ma problem z facetami a tutaj się pastwią jakbyś kogoś zabił jeśli autorka wspomniała w pierwszym poście, że jest przy kości, to nie off topujemy pisząc o tym Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-24 o 14:56 |
|
|
|
|
#205 |
|
Naczelna Nastolatka
|
elve, jakaś reakcja? Bo mnie ręce opadły.
|
|
#206 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mnie też.
|
|
|
#207 |
|
Naczelna Nastolatka
|
AUTORKO, możesz napisać coś więcej? Może o tym, jakich facetów wybierasz. Może podświadomie zawsze wybierasz typa, który się nie zaangażuje?
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
A może pieseł jest pogrzebany w guście autorki?
Może wybierasz facetów, którzy mają wspólną cechę, która dyskwalifikuje ich do dłuższego związku? Poza tym nie widziałam, że autorka ma 23 lata. Dziewczyno taka młoda jesteś i się już takimi sprawami przejmujesz? Może po prostu jeszcze nie czas na ciebie? Znam wiele osób, które miłość pierwszą przeżyli w wieku 25 wzwyż. I to nei jest wstyd. Lecz zastanawiające jest to stwierdzenie twoje, że "faceci mają Cię za taką tylko do seksu".... Po ilu randkach idziesz do łóżka? Może czas nie sypiać z kim popadnie po jednej randce czy dwóch tylko cenić się wyżej i mieć swoje zasady?
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Serio, uważacie że celebryci i gwiazdy są dobrym i uniwersalnym wzorcem dobierania się w związki? Uważacie że opiniowanie o związku na podstawie fotek i relacji na pudelku ma jakikolwiek sens? Jeśli tak - proszę bardzo, twórzcie związki na podobnej zasadzie, ale dajcie spokój pozostałym ludziom, którzy mają inne potrzeby, oni nie chcą i nie muszą chcieć wpasowywać się w te kanony. Tutaj wyłącznie śmiecicie, a wasze kombinacje nie mają żadnego związku z wątkiem.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie to tu nie chodzi o twoją otwartość czy dodatkowe kilogramy nad którymi tak dyskutują i spinają pupę osoby powyżej. Wydaje mi się, że za dużo myślisz, analizujesz i chcesz. Ja wiem, ze po takim czasie każdy chce bliskości, ale takie parcie na związki jest słabe bo ono ci nie pomoże. Mniej myślenia na ten temat może się okazać zbawienny, bo co ty jeszcze masz zrobić? Udawać niewiadomo kogo, zeby tylko mieć faceta. Serio tu nie ma innej rady, po prostu sobie odpuścić i żyć dalej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

...
. Tutaj autorka nie wie co jest z nią nie tak, że faceci nie chcą związku, a tam z kolei uważają, że to kobiety lecą tylko na wygląd. Ciekawa jestem co by z tego wyszło