|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
zaneta ja bym jednak szukala bezplatnej
![]() Czekam juz u gina. Jeszcze 6 osob przede mna. Jak wejde o 15 to bedzie dobrze. Nastepnym razem ksiazke wezme ze soba... |
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
nie wiem czy model ma dla Ciebie jakieś znaczenie, szczerze to nawet nie wiem czym się różni jeden od drugiego
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
SYLWUSKA buciki ekstra wyglądają na milusie
ZANETA dasz radę jakoś przetrzymasz ten tydzień OENEDUE gratisy są super. Jesteś o butelkę i smoczek do przodu
|
#2524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...FYfVLAodbuQD0Q
|
|
#2525 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
już mam nakręcone że ją kupię, bo i mojej mamie się spodobała, teraz rozważam zakup nowej albo używanej nowa jak widzę 350 - 400 zł + wysyłka używana jak obserwuję po 150-250 zł, to jeszcze się będę czaić za aukcjami
|
||
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem taka poddenerwowana ze nic nie przeczytam
![]() A mlody nawala az milo, ciekawe czy w tym miejcu co czuje ma nogi czy raczki ale podejrzewam ze lezy na ukos i nogami nawala po lewej stronie obok pepka
|
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Sylwuska chyba na fb
![]() Chciałabym kołyske ale bardziej funkcjonalne będzie u nas łóżeczko ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Evciap0 ja też myślałam o materacu tym silikonowym.. Ale nie jestem jeszcze pewne na 100 .. łóżeczko fajne tez chce takie tylko ze z szuflada na dole
|
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak się czeka, to zawsze czas się tak dluzy ;/RUDASKA dzięki, sa z polarku, a w środku bawełniane ![]() EVCIAPO bardzo ładne to łóżeczko ![]() Siedze na allegro i oglądam półspiochy i kaftanik i od tych sprzedawców co Wy kupowalyscie i więcej jest chlopiexychn wzorów, dziewczece jakieś takie nie bardzo są ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Czubasek mlody chyba się denerwuje ze tyle musi czekać
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja rano tak słodko się wierciła, a teraz cisza będzie wszystko dobrze ! piecze się szarlotka w piekarniku, ale mam zapachy w domu! mmmmmm
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Będę wyrodna matka jak nie kupię śpiochów ?
bo mi się one średnio podobają chyba że po jednym z rozmiaru .. jakby się okazało ze jest to dla mnie wygodne
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Czubasek mój też tak zasuwał przed badaniami i też leżał na ukos: Główka po prawej stronie a nogi po lewej i kopał. I dziś zauważyłam że mam łożysko na przedniej ścianie wysoko a na poprzednich badaniach było na prawej bocznej. To ono się mogło przesunąć?
Andriuszka wpadam na ciacho!
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dla małego tylko to
Wszystko już takie drogie :-( To niebieskie to siedzenie do wanienki na czas niesiedzenia małego 20zł Skarpetki 3zł tesco przecena. Czapeczki 13zł tesco przecena. Śpiworek w smyku chciałam kupić ale stwierdziłam że szkoda mi 80zł na coś co nie wiadomo czy będę używać więc poszukam używke. U was też taka duchota? Masakra |
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie skarpetki super! A te śpiworki w smyku też oglądałam i można. Kupić nówki i tańsze. Dziś na moim biurku nie znalazłam w pracy nic nowego, chyba się kierowniczka oswaja z myślą że widzi mnie ostatnie dni. Nie narzekam
|
#2535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to chyba im mniejsze tym wszystko ładniejsze ![]() Ja mam spiworek nowy ze smyka za 30 zł, promocja była, kosztował 65 zl chyba wczesniej ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam spiochow
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Czubasek chyba tak
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-08-24 o 14:28 |
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
ZAPRASZAM!
wyjęłam i stygnie na szybko robiony - jabłecznik z budyniem ale mam zapachy teraz mmmm!
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne zakupy !
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam masę śpiochów, a co?
Czemu nie lubicie? Kupiłam też na próbę po jednej saszetce dwóch różnych rodzajów Jelpa, dziś wypiorę wszystko pierwszy raz i poprasuję przy okazji, a generalne pranie i prasowanie zrobię w listopadzie. Promocję widziałam Jelpa za 50 zł 4 kg - wydaje mi się jakoś drogo, bo w necie widziałam większe opakowania i tańsze w przeliczeniu na kilogram. Sama nie wiem co kupić w końcu No i w sumie przekonałyście mnie do Pampersów - na pierwsze kilka miesięcy będziemy używać, już rodzince zapowiedziałam że jak chcą coś młodemu przywozić to Pampersy A potem przerzucimy się na Dadę pewnie Byłam na wizycie u endo, znowu mam "za wysokie tsh", wiec dawke znowu zwiekszalismy. I znowu bede źle sie czuc przez tydzien po nowej dawce ciekawe czy skoncze na 200 ostatecznie na koniec ciazy..rudaska a kiedy idziesz juz na "wolne?"
|
|
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie w piątek i cały następny tydzień jestem na urlopie bo wybieram wszystko co mi zostało, a 7 września mam wizytę u prowadzącego i podejrzewam że da mi już L4 i będę je ciągnąć. Jeśli nie to najdłużej będę w pracy do końca września chociaż nie wiem czy dam radę. Może to głupio zabrzmi ale siedzenie za biurkiem mnie męczy ciężko się oddycha i nogi mi puchną :/
Andriuszka ale ci wyszło to ciasto. A ty dajesz ten budyń na jabłka i na to kruszonka? I to taki zwykły budyń z cukrem czy jakoś inaczej go robisz?
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie czarny nie Cytat:
takze teraz mam plan kołyskę na początek a później turystyczne.
|
||
|
|
|
#2546 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do śpiochów mi się średnio podobają ale na pewno będę zakładać bo są mega wygodne, przynajmniej tak wyglądają ale szukam sobie jakichś takich ładniejszych, nie zwykłe bawełniane, żeby się przyjemnie na nie patrzyło ![]() Ogolnie super zakupy! A śpiworka też szukam używanego, u mnie jest tego sporo w okolicy na olx jak patrzyłam wczoraj Cytat:
kopie sobie kiedy chce i matkę ma w nosie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pytasz o ciasto, to ciasto na szybko do kawy, można je zrobić w wersji z budyniem albo kisielem. Jak dodaję budyń to taki gęsty gotuję i daję: ciasto-jabłka z cynamonem-budyń-kruszonka. Z tym że kruszonka na wierzchu powinna być ze schłodzonego w zamrażalniku ciasta i starta na tartce na grubych oczkach na wierzch. Ale mi się nie chciało czekać więc po prostu porwałam kawałki ciasta i ułożyłam na wierzchu. Jak wystygnie to budyń pięknie zastyga i wyśmienicie smakuje. A w wersji z kisielem to zamiast budyniu dajesz warstwę kisielową tj. ubijasz białka z cukrem na sztywną masę i pod koniec dodajesz 1 opakowanie kisielu i mieszasz delikatnie jeszcze chwilę ubijając. Tę masę-różową piankę rozkładasz na jabłkach i wtedy dajesz kruszonkę z ciasta na wierzch na posypkę. Wychodzi fantastyczna zawsze! Tylko po wyjęciu z piekarnika trzeba ciastu dać chwilkę aby ostygło i żeby wszystkie warstwy się ładnie spoiły
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
A w ogole jeśli któraś chciałaby dobrej jakości nowe ciuszki z dobrej, w miarę cienkiej, milutkiej bawełny to polecam tego producenta: http://sales.terjan.pl/
co prawda ceny nie są niskie ale jakościowo, świetne! siostra mi dała troche ciuszków z tego sklepu, mają już kilka lat a wyglądają świetnie. Teraz mają nowe, nowoczesniejsze wzory no i widzialam że mają body i półśpiochy też. kiedyś to tylko pajace i kaftaniki... |
|
|
|
#2549 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super te buciki! ![]() Cytat:
Mi się też podobają skrzynie Pewnie sami byśmy nie kupili, bo są drogie. Albo za jakiś czas dopiero.Ale skoro dostaliśmy to cieszę się bardzo ![]() Współczuję :/ Najgorzej jak człowiek nie wie co ze sobą zrobić i innym zawraca głowę ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie ![]() My kupujemy piankowy Havea ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą ten kremowy kolor też ładny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję :/ Cytat:
Ja robię w szpitalu ostatecznie, ale z ciekawości chciałam wiedzieć. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Poniedziałek i od razu widać jak to tu wszystko wygląda.
Tempo niezłe. ![]() Cytat:
![]() Mam co prawda zakaz od TŻ, ale co tam.. muszę coś upiec w tym tygodniu. ![]() Ja lubię! Moim zdaniem są fajne i praktyczne - jeden ciuszek i dzieć zrobiony. ![]() Ja póki co mam mało, jakoś bardziej bodziaki mi w ręce wpadły, więc będę musiała dokupić. Zapisałam nas dzisiaj do Szkoły Rodzenia - zaczynamy 3 października.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

nir wiem na co się Zdecydowac 

chyba że po jednym z rozmiaru .. jakby się okazało ze jest to dla mnie wygodne