|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
gryzelda zgadzam sie z tym co pisze Fionka i Dolinka...
Rozmowa jednak najwazniejsza. A my tetaz jestesmy tak rozchwiane przez te hormony ze nawet brak zwyklego czesc moze nas wytracic z rownowagi, no ale facet tego nie zrozumie... Maly mnie laskocze tzn takie delikatne ruchy ze mam napad smiechu co jakis czas a tz nie wie co jest grane.---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- adka kolejna mama ktora jest juz niezle przygotowana ![]() Mi tz dzis powiedzial ze w pazdzierniku ostatnir zamowienia na allegro bo on za tym nie bedzir pozniej jezdzil. |
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Fionka, raczej tak, wydaje mi się, że to nie ten rodzaj bólu, zresztą jest wyżej, no ale nie znam się...
Koritsi, szczerze mówiąc obojętnie, ale na NFZ na pewno nie dostanę się zbyt szybko... Chodzi mi o kogo poleconego, bo w internetach mnóstwo jest tych lekarzy, różne mają opinie, a mój ma bardzo dobre i co i c*uj! Czytam i czytam i mam tylko mętlik w głowie, nie mogę na nikogo się zdecydować. Mam jedną znajomą w ciąży, ale ona swojego też nie poleca, gdzieś z luxmedu chodzi. |
|
|
|
#2643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisze Ci pw |
|
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki z góry za pomoc
|
|
|
|
#2645 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakie śliczne! Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe czy np anemia nie ma nic wspólnego z tą szyjka? Bo ja też muszę zelazo łykac... I przykro mi że z tym żylakiem się będziesz męczyć :-( A czy Mujer to ma dość naszego gadulstwa czy co? Rzadko się odzywa ostatnio... |
|||
|
|
|
#2646 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52525264]Ja myślę o tym większym kocyku. Widziałam dzisiaj gdzieś w sklepie ten mały i był serio mały jak dla mnie... Dzisiaj ciąg dalszy braku humoru u mnie. Mój mąż jest chyba genetycznie zaprogramowany na tryb "nie umiem okazywać uczuć"... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Sorry, nie odniosę się do tego co pisałyście... ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Nie przejmuj się, teraz akurat możesz sobie pozwolić na humory i mieć gorsze dni i gorszy humor! Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52526379]Fionka rozmowa na pewno... Ale kiedy jak nie mamy dla siebie czasu? A jak go mamy to ktoś jest obok? Dzięki Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Bardzo dobrze cie rozumiem bo mam podobnie. Ciąża i budowa w tym samym czasie to kosmos jakiś. Mój mąż się podobnie zachowuje... U was tesciowa za dużo tam jeździ, u mnie mój ojciec doprowadza nas do szału bo nie dość że jeździ codziennie nawet jak nie ma potrzeby to jeszcze wymyśla co mamy źle zrobione i jak on nam to poprawi. Mimo że średnio się zna na takich rzeczach to i tak wie najlepiej... I też mieszkamy z rodzicami, tylko moimi, i też nie ma jak ani kiedy porozmawiać spokojnie albo w ogóle pobyć samemu trochę i nacieszyć się sobą... Mój mąż woli jechać do siebie na wieś na cały dzień niż siedzieć ze mną i moimi rodzicami :-( |
||
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Koritsi, wiadomość dostałam, bardzo dziękuję
Na szczęście synek mnie kopie, przynajmniej wiem, że z nim wszystko ok, chociaż już zaczynają się bolesne te kopniaki robić
|
|
|
|
#2649 | |||
|
Raczkowanie
|
dopłaca się za glukozę 5zł i tyle samo kosztuje w aptece
Halwaya, głosuję za fioletowymi frontami co wybrałaś?Aniqa- ubranka góralskie prześliczne !! Sylwoha, na który kolor się zdecydowałaś? Mój faworyt to zielony. Adka, śliczne foty !! Cytat:
Cytat:
![]() Co do ciast- Andriuszka ?, które wklejacie - litości, klawiaturę mam mokrą od śliny Cytat:
miałam okienko w budce i zawsze mogłam podejrzećAdka, pięknie poukładane mam taki sam żółty, ażurowy kocyk ![]() Gryzelda, cóż z moim tż jest podobnie, robi swoje co uważa za najważniejsze a żona ma robić swoje i nie zawracać głowy... boli mnie spojenie :-( rano koszmar przy wstawaniu, źle śpię - tzn nie śpię od 2 godzin ... a później lewituję... z dobrych wiadomości, sprawdziłam wyniki online z diagnostyki - żelazo trochę spadło ale reszta ok, glukoza chyba całkiem dobrze |
|||
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam. Ładna dzis produkcja.
Już nie pamiętam komu co chciałam napisać.. moze za wyjątkiem Gryzeldy. Współczuję tego jak wyglądają u was relacje.. ciężki okres przed wami i duzo spraw na głowie. Szkoda, że nie macie dla siebie czasu.. Trzymaj się dzielnie. Życzę, by się wszystko ułożyło. Co do mebli to tz uparł się na ten fioletowy zestaw i go silnie forsuje.. dobra - będzie w razie co na niego. Córce koleżanki daliśmy do zaopiniowania - recenzje pozytywne bylo "mamo, kup mi też takie", więc chyba z gustem dziecka nie będę się kłócić Pojechaliśmy też po próbki farb i żadna mi nie pasuje... Jak się wkurze to przelece po prostu na biało i juz.. chciałam złamaną biel, w zimnym odcieniu.. z przeswitem szarości, lub delikatnego wrzosu.. ale na ścianie jakos mi to nie wygląda.. Co do zakupów to u mnie szaleństwa ciąg dalszy.. kupilam matę edukacyjną.. bo i tak się na nią czailam a teraz mam z głowy. Fisher Price Rainforest (z dźwiękami i swiatelkami). Oczywiście używana.. bo mi szkoda kasy wywalic na nowke. Strasznie drogie są te maty.. ta, ktora ja kupilam jest ponoc w diskonalym stanie wg zapewnien sprzedawcy.. zobaczymy A co do relacji z tz to ja przezylam male uklucie.. (no dobra, calkiem mocne) zazdrosci. Pokazal mi na żywo swoja koleżankę z pracy, która czasami podrzuca.. mówił mi o niej wcześniej.. niestety dziewczyna i bardzo ładna i zgrabna. Przy niej poczułam się jak pół słonia.. jeszcze na dodatek jak ja spotkaliśmy to ja nie wygladalam najlepiej.. przemoczona od deszczu, bez makijażu (bo przecież pada) i bez ciazowego blasku Ona wyglądała jak milion dolcow Tak więc jestem zazdrosna i zle mi z tym.
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2015-08-25 o 04:46 |
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
ZANETA a musisz od razu płacić za całą szkołę? Może można iść na jedno-dwa zajęcia żeby zobaczyć co tam w ogóle będzie
ADKA tekst kochaj mnie u nas też przerabiany. Nie ma bata żeby tż to olał. Ale masz już piękne porządki. GRYZELDA musicie to jakoś przetrwać. Mogę sobie tylko wyobrazić ten brak czasu. Przerabialiśmy to mieszkając u teściowej w 2-pokojowym mieszkaniu a teściowa niepracująca. Oj to było straszne. Jak będziecie mieszkać sami to się wszystko zmieni. Ja czekam na kłucie w labo. A w ogóle mój gin prowadzący robi krzywą cukrową dopiero po 28 tc. Nie za późno?
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
Witam się.
Miałam dzisiaj ambitny plan pospać dłużej, a nie śpię już od pół godziny. Taaa. Halwaya te meble z fioletem są super A co do zazdrości, to mój Mąż też ma w pracy takie laski, ale on mówi, że mają cycki za małe ![]() rudaska co do tej glukozy, to wszędzie piszą, żeby robić miedzy 24 a 28 tygodniem. Ale w sumie to lekarz powinien wiedzieć najlepiej. Mam dzisiaj tyle roboty, że nie wiem od czego zacznę i czy w efekcie cokolwiek zrobię
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
SWEETVIOLET no jak to od czego? Od kawy albo herbatki
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Madziejka- siedze i mysle...
nie mam pijecia zawsze chvialam czarny, ale zielony tez ladny o i tak toHalwaya- ja tez tak mam z ladnymi dziewczynami krecacymi sie wokol tz. Coz.. Trza sie zrobic po ciazy A ja sie witam i ide na badania- cos sie boje o glukoze... |
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
Gryzelda wspolczuje Ci tego co sie dzieje naprawde i mam nadzieje ze jakos sie Wam wszystko ulozy !!
Ja od wczoraj tez mam mega dola przez TZta nawet sie do siebie juz nie odzywamy. Jakos nie dociera do niego ze jestem w ciazy, ze caly swoj swiat musialam obrocic w kierunku jednej malej istotki i jakos nawet nie bardzo mnie nic innego interesuje. Tyje czuje sie nieatrakcyjna a on co na to ? ze powinnismy wychodzic na imprezy poki mozemy i ze ma wrazenie ze nie wykorzystal czasu przed dzieckiem i takie rzeczy. Na co ja ze chyba zwariowal jak mysli ze ja kobieta juz prawie w 7 miesiacu ciazy bede po klubach chodzic!! Ja nie wiem do niego nie dociera on jest biedny bo bedziemy mieli dziecko i nie bedzie mial czasu na nic normalnie noz mi sie w kieszeni otwiera. A wczoraj to sie juz miarka przebrala bo rano wyslalam mu smsa na ktorego oczekiwalam odpowiedzi na co odpisal mi ze czasu nie ma w pracy no to spoko rozumiem. Po czym jak wrocil wczoraj po pracy to mi mowi ze cos mu sie telefon psuje bo caly dzien pisal z kolezanka z pracy a przez godzine jakos do niegoe smsy nie dochodzily i z druga kolezanka tez sie zdazyl poklocic przez telefon no myslalam ze zabije. Wiec mam focha totalnego:/ |
|
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie było mnie dosyć długo bo nie miałam neta. U nas wszystko dobrze pierwszy raz mam idealny mocz, krew trochę słaba i mam pić sok z buraka a w sobotę mam usg to może sie dowiem kto u nas mieszka. A tak pozatym to nie dam rady być z wami na bierząco bo niestety mój net ma limit i jak wszystko czytałam to zaraz się skończył
|
|
|
|
#2657 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki, wizaż mi powiadomień nie pokazywał wchodzę a tu tyle stron, nie ma szans bym nadrobila...
Wszystkich wizyt GRATULUJĘ chyba wszystkie już po podłogowym? Co do materacy do łóżeczka my mamy lateks i jesteśmy zadowoleni... A i pokaże wam kolyske w wykonaniu tz...super przy zM się sprawdziła...
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ci faceci na głowy poupadali? LIMONKA u mnie to by nie było milczących dni. U mnie ro by była awantura do potęgi. Tylko nie wiem od czego zacząć: Od imprez "niewykorzystanego" czasu czy koleżanek w pracy
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po szocie glukozowyn.
Siedzie sobie i czekam. cykier na czczo wysoki lipa tzn w normie ale wysokoLimonka- moze sobie nie radzi z sytuacja. Ciezko jestnzrezygniwac z trybu zycia jaki sie prowadzilo i zrouzmiec kobiete ktora jest wciazy. To nie zmienia faktu ze nalezy mu sie bura Katarzynka kciuki za poznanie plci lokatora. Ja mam nadzieje, ze w czwartek sie dowiem tzn na pewnoMusiny przywiezc lozeczko od siostry mamy i musze zobaczyc jakie wymiary, bo nie wiem. Aleee to jak pomalujemyZ Dziewczyny, od jakochs 2 mcy mam takie jakby lekkie rwanie w nodze. Idze od posladka prawego, ale glownie kumuluje sie przed zgieciem kolana z przodu, tzn bardziej po proawym boku. Myslalam ze to naczynka pekac beda ale nie. Ja mam juz czarne wizje ze to jakis zator czy co. Myslicie ze warto zrobic usg zyl? Sie dziecie rozbujalo po glukozie hahah---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Rudaska masz racje. Moj tz bna szczeacie nie ma kolezanek, nie przepada za imprezami wiec nam spokoj. |
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
Limonka, współczuję bardzo... też bym się wkurzyła.. ja jestem taką złośliwą małpą, że nic bym w domu nie robiła (łącznie z obiadem dla TZ-a, a dla niego to największa kara:p) i jakby się pytał, to bym odpowiedziała z premedytacją, że czuję, że się jeszcze nie wyszalałam jeśli chodzi o zakupy, z dzieckiem nie będzie tak łatwo, więc cały dzień byłam na mieście i jutro też planuję, bo są super promocje.
A z tymi sms-ami tak samo- nie dałabym od rana znaku życia, a po powrocie TZ-a powiedziałabym, że nie miałam czasu odpisać, a potem zapomniałam:p Sylwoha, może wczoraj późno zjadłas dużą kolację, stąd dosyć wysoki cukier? Sylwoha |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
rudaska moj gin tez robi krzywa po 28 tyg.
Tzn.wizyte mam teraz 27t3d i dopiero wtedy dostane skierowanie na badanie. Hej w nocy skurcz mnie zlapal w lydce, myslalam ze sie poplacze.A na 13.30 z mala do dentysty, bedzie krzyk... |
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 23 tygodniu
moja aplikacja krzyczy że od teraz zero dźwigania i dużego wysiłku fizycznego. Hmmm...coś w tym może jest,bo nawet mnie się już nie chce Nie pamiętam kto pytał o łóżeczko,ale tak,będę kupować 120x60 i teraz prześcieradła też takie zamawiam. One mają zakładki także się nie boję ze mimo wszystko może coś nie pasować. Zamawiam na allegro u sprzedawcy kerstin2001. Gryzelda ...chyba musisz teściowa przeczekać a myślę że jak będziecie na swoim to i mąż będzie poprawny Dziewczyny...u mnie chyba zaczął się etap tycia :-( Dlatego od dziś bardzo uważam na jedzenie,żadnych słodyczy i schabowych ![]() Muszę pilnować żeby ta dodatkowa waga to był tylko dzieciak a nie mój tłuszcz... |
|
|
|
#2663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki kochana żeby Ci tam wszystko dobrze wyszło na wynikach. Z tym rwaniem w nodze to zapytaj lekarza, nie ma co bagatelizować bólu skoro trwa długo. Może to jakieś skurcze masz np. z braku magnezu czy coś, ale to wiesz można gdybać, a lepiej w porę iść dopytać fachowca np. na izbie przyjęć i być spokojnym. Ja dziś coś popracuję w domu, tyle mam rzeczy do dokończenia, może ruch dobrze mi zrobi, a potem jakiś spacer do lasu. Jesienią czuć już gdzieś to lato mija tak szybkooooo ehh, a przez tą suszę wokoło nawet nie zdążyłam pochodzić grzybów pozbierać, bo nie rosną jak tak sucho. Dobra biorę się do roboty, to może głowa przestanie boleć. Miłego dnia Wam życzę! Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-25 o 08:57 |
|
|
|
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolyska
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytam gina o to rwanie.
Moze fakt magnez Zobaczymy jak wyjdzie morfo Dolinka- w zasadzie to nie, kolo 18 zjadlan kurczaka poeczonego kawalek, kilka zoemniakow i surowke. Potem brzoskwinie. Wiec moze cos faltycznie sobie podnioslam, ale staralam sie nie No nic, juz godzina mija jeszcze tylko jedna U nas dzis latooo, tz ma myc basen i nalac wody- moze jeszxze poleze
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, a u nas chłodno, wieje i zbiera się na deszcz.
Na dziś nie mam totalnie planów oprócz wyprania drugiej tury ciuszków i pofarbowania włosów
|
|
|
|
#2667 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla pocieszenia powiem Ci ze tez czuje się jak słoń. :/ Cytat:
U nas też nie ma opcji z żeby olal kochaj mnie.. na szczęście dla niego. Ale od kilku mnie denerwuje Kiedyś rozmawialiśmy że lubię chodzić spać razem ze to dla mnie to swojego rodzaju rytuał bo zazwyczaj zakręconym dniu. .. chyba trzeba wywalić focha... Cytat:
Ojj widzę że szaleństwo ostatnio w tymi tzta mi. Lalabym ich ale nie dociera nic... :// Cytat:
Super ze wszystko dobrze kochana !!! Cytat:
Cytat:
|
|
#2668 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry ! dzisiaj wyjątkowo długo pospała bo prawie do 8
![]() nie odzywałam sie wczoraj bo przezywałam pierwszy ciazowy kryzys i nie chciałam Wam tu marudzic .. nawet farbowanie odrostów i korekta rzes mi humoru nie poprawiły.. dni paszteta uwazam za otwarte .. w dodatku przestaje pomału miescic sie w moje ubrania ![]() wyobrazcie sobie wczoraj mój nastrój ide Was nadrobić
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za miesiąc mam wesele i nie mam nic w co mogłabym się ubrać. A na dodatek okazało się, że Mąż chyba poszkodował, bo i on przytył i trzeba mu kupić garnitur. Także suuuuper.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

tzn takie delikatne ruchy ze mam napad smiechu co jakis czas a tz nie wie co jest grane.