|
|
#2161 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
łobejrzałam Dzikie historie Almodowara, podobało nam się teraz mam ochotę na serial wszystko przez bar
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-08-23 o 22:09 |
|
|
|
#2163 |
|
To ja :)
|
Nosi mnie jakoś. Mam ochotę rysować, czytać o nazistach, zrobić żarcie na jutro, żeby jutro mieć wolne, pouczyć się węgierskiego i upiec brownie. Także nie robię nic...
|
#2164 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Margota już przeniesiona?? ![]() Mcham Baru snad Żywego piffka i nogach w
|
|
#2165 | |
|
|
Cytat:
I to by chyba było wszystko na dzisiaj, jeśli chodzi o moją działalność Powrót z Warmii mnie zawsze rozstraja...
|
|
#2166 |
|
Piers do przodu
|
Ale za to widziałam, jak się zmienia Olsztyn- szybkie tramwaje i te sprawy - fiu fiu
|
#2167 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Bry poniedziałkowo
![]() sobote byłam z kolezanką na imprezie, a wczoraj lezałyśmy zdechłe cały dzień na kanapie oglądając "Przyjaciół" ![]() I doszłam do wniosku, że Chandler to zaâ☠â☠â☠isty facet
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-24 o 09:05 |
|
|
|
#2169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ile tam macie siedzieć? Cytat:
![]() ![]() super jest Cytat:
![]() Znad soczku |
||||
|
|
|
#2170 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mam ochotę rzucić ciężkim słowem srana
naprawdę się staram podchodzić do tematu z humorem, ale funkcjonowanie trzeci tydzień bez prądu mnie nieco dobija... brak pralki i czytanie przy zniczu zwłaszcza.
|
#2171 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, jeszcze 5 dni tego życia w dusznym chlewiku zwanym dalej trzygwiazdkowym hotelem -_-
Parabelko, noo, w zeszłym roku było jakoś fajniej. |
|
|
|
#2172 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie miała baba problemów, to jej się zachciało trenczyka jasnego
Mowa oczywiście o mnie
|
#2173 | |
|
Panaroja
|
Pierwsza
?Cytat:
![]() A nie chcieliście tam drugi raz pewnie ? 20 kilo upchnięte w słoiki , wychodzi kilo na słoik
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Znad najpiękniejszego słońca ever- takie właśnie końcowo-letnie, padające na pokój dzienny pod fajnym kątem, jakby zaglądało
(nie zrobię fot bo nie mam aparatu a na komórce nic nie widać ) spokojne, nie gryzące, nie palące, a wciąż ciepłe i optymistyczne. Wczoraj byłam na cuuuuudownym spotkaniu z przyjaciółką, w plenerze, w IDEALNY letnie wieczór (i noc) - ciepło ale letni wiaterek. Nadciągają chyba najlepsze dni lata dla mnie. |
|
|
|
#2175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to lato jest zdecydowanie wyjątkowo upalne, nikt mi nie wmówi że jest inaczej ale fakt że wczoraj była super pogoda, do wieczora siedziałam na balkonie i było idealnie w sam raz Znad soczku i L4 lekarz stwierdził ze to już zdecydowanie najwyższy czas, to co sie będę kłócić i tak będę hobbistycznie trochę w domu pracować
|
|||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja już nie wierzę w TAK MOCNO odczuwalny upał tego lata, choćby nie wiem ile było stopni No i 31 to dla mnie zasadnicza różnica od 37 Nie raz było 32 i myślałąm że jest ok 28, nie odczuwałąm tego tak źle, jak te 34, 36 Wręcz się cieszę, że będzie ciepło pod koniec lata, bo noce i poranki będą rześkie. 2.
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nieeee, nei chce upalów znowu!!! Jak lekarz tak stwierdził, to nie ma co z nim polemizować
|
|
#2178 |
|
Panaroja
|
Lekarz ma rację
|
|
|
#2179 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero po drugiej pyralginie ból zelżał na tyle, że dało się zasnąć ![]() Dwa zeby pobolewały lekko 2 tyg temu, a tu w obu pod starymi plombami próchno, z czego jeden do plomby (na razie mam lekarstwo), a drugi na poczatku martwicy, ostatnia chwila na zrobienie kanałówki bez powikłań. I we wczorajszym deszczu pędziłam na panoramiczne rtg, bo trzeba sprawdzic czy więcej takich niespodzianek nie mam Jedyny plus, ze kość po zeszłorocznym rwaniu i piłowaniu zrasta się i nie paprze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-26 o 09:14 |
|
|
|
#2181 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze jest to, że dziś wciaz trochę pobolewa i sama nie wiem, czy to ten zatruwany jeszcze się odzywa, czy ten z lekarstwem i tez trzeba będzie go kanałowo ze strachu boli mnie juz wszystko, z żołądkiem na czeleMoja jedyna w życiu kanałówka skończyła się utratą zęba i kawałka żuchwy i teraz na samo to hasło dostaję palpitacji stąd nie ufam dentystom, bo wszystkie powazne problemy to pamiątki po niedokładnym "leczeniu" przez kilku "lekarzy" i od kilka lat przed każdą wizyta dostaję ataków paniki juz kilka dni przed, że mi bardziej zaszkodzi niż pomoże edit: kolezanka pociesza, że to świetny fachowiec, jej wyleczył wszystko i od kilku lat ma spokój w końcu, a tez zeby przez złe leczenie straciła... no i mnie wyleczył z tej torbieli, sam wszystko spiłował, wydłubał i zaszył i się zagoiło, a inni mnie straszyli rakiem, szpitalem i rozcinaniem połowy paszczy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-26 o 11:22 |
|
|
|
#2183 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Rozumiem, że się denerwujesz, ale myśl o tym, że skoro z torbielą sobie poradził, to i przy kanałówce stanie na wysokości zadania. Szkoda tylko, że boli - to bynajmniej nie pomaga w opanowaniu paniki. Ale obawiam się, że akurat tego nie przeskoczysz, niestety, bywa że boli przez kilka dni po kanałach |
|
|
|
|
#2184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie najgorsze jest to ze mieszkanie mi sie szybko nagrzewa, a jak noce ciepłe to nie da się wywietrzyć.... no ale poczekamy, zobaczymy na razie jest jeszcze bardzo miło, piękne słońce i 20 stopni w sumie to bym zjadła no ba ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
i oby leczenie poszło sprawnie Znad niczego |
|||
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej się o tego drugiego zeba boję, żeby się uratował żywy bo juz sama nie wiem, który to napierdziela. Ale fakt, dent mówił, ze może bolec kilkanascie godzin A ja przechorowana i osłabiona, to może i dlatego długo męczy Swoją droga ból się pojawił z początkiem brania amotaksu, ciekawe czy to antybiot "ruszył" ten syf w zębach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-26 o 12:30 |
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.znaczy jesteś uczulona na muchy ![]() Cytat:
Ale aveczka masz cudnego Chce mi się nowych butów na jesień coby do spódnicy można było i nie czółenka , czy Wszechwiedzący Bar coś wie co się nosi ?
||
|
|
|
#2187 |
|
Piers do przodu
|
Nie wiem jak Bar ale ja na razie pomyam w NB ![]() Coś zamarło w Baru suonce wygnało wszystkich pod parasole ??
|
#2188 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jesuuu, ale mam dzisiaj doła - z niczego w sumie...mało tego ostatnio mam takie jazdy nastroju w sensie deprecha beznadzieja, etc, jak nie wiem co
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- To samo ostatnio zauważyłam, moze depresja bar złapała tyż?
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do butów nie pomoge, bo się na modzie nie znaju ![]() jsienia najchętniej pomykam w trampkach/oxfordkach, a jak jest chłodniej to jakies glanowate albo pseudowiktoriańskie sznurowane botki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-26 o 16:53 |
|
|
|
|
#2190 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maja
Ja się nie odzywam, bo ile można smęcić na ten sam temat?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

wszystko przez bar

znów mogę spojrzeć sobie chociaż w twarz 

stąd nie ufam dentystom, bo wszystkie powazne problemy to pamiątki po niedokładnym "leczeniu" przez kilku "lekarzy" i od kilka lat przed każdą wizyta dostaję ataków paniki juz kilka dni przed, że mi bardziej zaszkodzi niż pomoże
Rozumiem, że się denerwujesz, ale myśl o tym, że skoro z torbielą sobie poradził, to i przy kanałówce stanie na wysokości zadania. Szkoda tylko, że boli - to bynajmniej nie pomaga w opanowaniu paniki. Ale obawiam się, że akurat tego nie przeskoczysz, niestety, bywa że boli przez kilka dni po kanałach
i oby leczenie poszło sprawnie
?