|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
kuście dalej biedną kobietę na diecie
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy nadaję się do pieczenia
![]() miałam mniej sera niż w przepisie,nie dałam owoców i dałam 1 jajo mniej ale też zrobiłam pół na pół mąkę razową ze zwykłą i ten spód wyszedł taki...suchy jakiś ![]() ale może jak ostygnie będzie lepszy a może po prostu powinnam przestać kombinować tylko robić wg.przepisu chyba nigdy tak nie robię ale może to i dobrze-przynajmniej nie zjem za dużo ![]() Oreganko-suszone śliwki są bardzo zdrowe ![]() E-jak ferrari? Kasiu-ino przyjdź i postaw kawke i nowojorczyka
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mialam nic nie piec, zeby nie kusilo, ale musialam skonczyc twarog z poprzedniego pieczenia, bo by skisł
i tak nie wiem czy nie skisł, ale z mascarpone sie wymieszal i smakowalo slodko wiecie co, ale tak na styk mi weszło w blaszke,ze az sie boje.. moglam jednak wziac wiekszą Cytat:
bo ten co pingus dała to nie wiem jak sie nazywa ![]() edit: foty dla wszystkich 'slepych' co nie widzialy roznicy wreszcie zrobilam ![]() tera WIDAĆ???
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja nie wiem, jak czytam Wasze opisy ciast i ich robienia to juz jestem najedzona
![]() A czemu to jest nowojorczyk? ![]() Dziś było słońca sporo i swieciło fajnie, od razu mi się weselej zrobiło na duszy ![]() E - mów jak tam buciki ![]() Rzabciu - co nakupowałaś? ![]() A ja byłam dziś w pracy w płaszczu i sukience czułam się ok, golf założyłam czarny, bo mi pasował do porannego nastroju ![]() EDIT: Navi ogonek tylko skróciłaś
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
ojejjjj.. noooo doooobra, niech Ci będzie
![]() ale teraz widac
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.cincin.cc/index.php?showt...nik+nowojorski
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
no coś tam widać
![]() Navi ja piekłam tego z brzoskwiniami bez brzoskwiń ![]() na zimno smakuje trochę lepiej ale w sumie to jak zwykle stwierdzam,że nie jestem stworzona do jedzenia słodkiego
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Przykryj wierzch papierem! Bo spalisz. On w ogóle nie powinien byc brązowy.
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze wszystkich deserów to ciasto, a najlepiej z kremem. I żeby było duuuużo. ![]() Kocham jeść, a najbardziej ciasto. Z kremem. ![]() Ale ostatnio tez serki, tuny i cycki.
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi czy dieta bez ćwiczeń ma wogóle sens??
chyba naprawdę trochę utyłam, tłuszczu mi się trochę nazbierało pomierzyłam ciuchy jesienno-zimowe i ciasno mi, więc koniec sielanki zastanawiam się czy na basen mogę już iść?
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Magliso,ale Navi piecze innego nowojorczyka
![]() i on chyba trochę brązowieje z tego co pamiętam na fotce ![]() ja lubię ciasta,ale wystarczy mi raz na jakiś czas kawałek-po 3m już mi jest niedobrze a na jednym się nie umiem zatrzymać ![]() z kremem fuj lubię serniki,kruche,z owocami,tarty itp. ale małżykowi smakuje-już drugi rządek wtrążolił ![]() będzie miał kto zjeść Oreganko-Pingi ciągle powtarza,że dieta to 70-80% sukcesu a z basenem to nie wiem-trza by się chyba z lekarzem skonsultować |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
gruba klucha już jezdem
że też ja muszę tak szybko tyć ale w końcu wątek wróci do tematu odchudzania bo teraz wam będę truć na okrągło ![]() uciekam do kina
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I pyszne piekę. A potem zżeram sama. ![]() Dlatego tej jesieni jeszce nie piekłam. Dieta bez ćwiczeń jest mniej efektywna, ćwiczenia bez diety są mało efektywne. To tandem, który trudno rozdzielić.
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
a może lepiej Gwiazdeczki, skoro noc zapadła
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
No to butki obcierają
Ale ja tak mam ze wszystkimi, bez wyjątku, człapkami ![]() Nt. sernika się nie wypowiadam, bo nie przepadam ![]() Za to - Maglisek i Iwonka - polecam cukiernię Sowy (w Manufakturze) - można sobie palce poobgryzać Jeśli ja się ślinię na samą myśl (a nie jestem fanką słodkości), to możecie sobie wyobrazić ![]() Cześć Piękna ![]() Navi, widać I przepraszam Cię za moje "morały" (nie wiem, co mnie napadło) - w końcu Ty przecież lepiej wiesz, jak jest sytuacja ![]() Annuś, a jak Ty się czujesz? ![]() Kurczę, wiedziałam, że o czymś zapomniałam Gnomo już jest A fotki gdzie? ![]() I ocet balsamiczny jest super Chyba bym mogła pić prosto z butelki |
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
cze Beatko-jak było w P-niu?
i jak sprawuje się ten nowy MF? bo ciągle zapominam zapytać E-czy Sowa to nazwa czy nazwisko? bo u nas jest Pralinka(Sowy ) i ciasta są takie,że mózg staje-takie dobre znaczy się![]() ![]() Oreganko-możesz sobie pomarudzić,ja też jestem obtłuszczona,że hej i jak ktoś pisze o diecie to troszkę mnie to zawsze mobilizuje i stawia do pionu więc do roboty! tyle,że Ty jesteś jeszcze na rekonwalescencji,więc może tylko malutkie ![]() i powolutku wracaj na właściwe tory dobrej nocki ślicznotki! E-czuję się bardzo dobrze,choć z każdym dniem ciężej i mniej komfortowo w niektórych sytuacjach,no ale nie powinnam narzekać |
|
|
|
#1580 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba ze jakas dobra dusza objasni mi jak to sie robi z tymi gazetami albo z kapiela ![]() Cytat:
Cytat:
kawke to moge stawiac zaraz a jak to z tym nowojoryczkiem bedzie to nie obiecuje, a my moze jakas kawka na zywo w pazdzierniku jak zawitam z poworotem do pyrlandii??
|
|||
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sowa to nazwisko, ale uwaga - jest dwóch (dwie? Z tego, co wiem podbija Polszę - nawet chyba we Wprost (jeśli mnie pamięć nie myli) o jego cukierniach
|
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
maglisko dzięki za dobre chęci poradzenia
jak przeczytalam Twoja wypowiedz to sie przerazilam bo moj brązowiutki, myslalam ze az takie beztalencie jestem ![]() ale chyba jest dobrze. w lodowce tęzeje. mam nadzieje ze do rana dojdzie ![]() hej gwiazdeczko! jak bylo? ![]() Cytat:
wiec nie masz za co BTW mam kolege o nazwisku Sowa. a on ma dziewczyne o nazwisku Ryba ![]() Cytat:
no to stawiasz rondelek np z czekolada na wiekszym garnku w ktorym gotuje sie woda i ta czekolada rozpuszcza się na parze i trudniej wtedy przypalic, wlasciwie to chyba trzeba byc artysta zeby to zrobic ![]() a jesli nie o to chodzilo w pytaniu to sorry
|
||
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, może trochę wytłumaczeniem dla mnie będzie to, że kiedyś patrzyłam na to podobnie Teraz pewne sprawy zrozumiałam, doświadczenie życiowe mnie zmieniło Ale przecież nie znam Twojej sytuacji - więc chyba nie powinnam wtedy zabierać głosu |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie, ja patrze na pewne rzeczy inaczej i dobrze jest poznac zdanie osob bogatszych o pewne doswiadczenia. ja mysle bardziej od strony dziecka niz strony kobiety,ktorej moglo się to przytrafic. nie mniej jednak, pewnych rzeczy nie zmienie i oczywiscie mozesz nie znac sytuacji, ale naprawde nie urazilo mnie ze sie wypowiedzialas |
|
|
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Buziaki dla wszystkich A mi jest nadal zimno, no i jeszcze mnie gardło drapie. A jak mi zimno to nie mogę się skupić na robocie, a to powoduje że mi zaległości się pojawiają, eh... ![]() Dobranoc koleżanki |
|
|
|
#1586 |
|
Rzabbocop
|
Hej wróciłam.
Miśka chyba w końcu uśpiona, idę kompu i chyba spac zaraz bo padam powoli a zakupy to głownie pieluchy, różne orzechy i masła orzechowe trochę jedzonka dla dziewczyni może coś dla Ann tylko małż mi musi aparat oddać aaa jeszcze okulary słoneczne bo mi Helen połamała, akumulatorki do aparatu i krem do pyska |
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrej nocki ![]() Cytat:
![]() ja jutro bede w HM, zmierze pare staniczkow i to dlugie cos ![]() tylko zebym aparatu nie zapomniala |
||
|
|
|
#1588 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on z Nowego Jorku pochodzi? ![]() słabo znam się na gotowaniu, a jeszcze mniej na ciastach ![]() Cytat:
ja jestem konkretna dziewczyna to i konkrety lubię żartuję, ale wystarczy mi, jak widzę, jedzącą słodycze moją siostrę ona uwielbia słodycze, stąd ma te wymiary głównie, jada bardzo apetycznie niczym Nigella, ale mało kiedy robie się głodna.Cytat:
a tego nie lubię ![]() Cytat:
A co do basenu, spytaj lekarza, żeby Ci się tam nic nie paprało. Tylko popcornu nie jedz ani innych chipsów ![]() Cytat:
![]() Włożyłaś sobie podpiętki? może wtedy mniej będą obcierały?? O Sowie słyszałam, moja koleżanka chwali ich tort kajmakowy i juz mnie tam ciagnęła nie raz, ale ja teraz mam awersje mega do słodyczy, nie wiem czemu, ale nie jestem nimi zainteresowana nie kuszą mnie ani nie nęcą ![]() Zreszta ja kocham lody, Grycan mi wystarcza A ta Sowa to jest w Manufakturze, ale gdzie?? Cytat:
A planowany jest dzieciaczek na kiedy konkretnie??
|
||||||
|
|
|
#1589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i restrykcyjna dieta bo mi się fet z spodni wylewa, nie ma innej rady Cytat:
![]() ann chętnie bym jakieś fotki Twojego bejbika w brzuszku pooglądała, który to już miesiąc? Cytat:
![]() Cytat:
ale zdarza mi się podjadać no i ja wcześniej prawie wcale węgli nie jadłam a teraz to nawet jakaś bułeczka z serem i masełkiem się zdarzyła i jakiś makaron, owsianka itd. no i ja od razu tyję od tego jeśli teraz się w garść nie wezmę to za chwilę będzie za późno
|
|
|
#1590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiąc o tym, że jak mam nos zimny to nie mogę usnąć to samo ze stopami stąd te skarpetki ![]() Kolorowych Cytat:
szczególnie te orzechy, zjadłabym laskowego a jakie Rzabcia kupujesz orzechy?? w jakims konkretnym celu, czy do jedzenia ogólnie?No i fotki koniecznie ![]() Akumulatorki i porządna ładowarkę tez muszę kupić, bo mi się moja knoci coś i za długo ładuje Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

chyba nigdy tak nie robię 

Ale ja tak mam ze wszystkimi, bez wyjątku, człapkami