|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
No i rzygałam
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A już myślałam.ze mi to już minęło.. |
|
|
|
#842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
No ale.cóż zrobisz?
|
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Uda im.się sprzedać to ich zysk ;-) ja łapie tylko fajne okazje jak np to łóżeczko co mi się udało za pół ceny :-D
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett dla mnie świetna funkcja ubikacji i schodka do umywalki. Aaa dźwięk w tym ustrojstwie bym wymontowała w pierwszej kolejności.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Ooo, hejooo!
Nie było mnie tydzień, bo relaksowałam się u rodziców a tu nowa część ![]() Co do kombinezonu z HM. Kupiłam na olx mało używany, ale wydaje mi się, że na mróz jest za cienki. Na wczesną wiosnę będzie jak znalazł. Odkupiłam od innej kobietki taki ty owo zimowy z gruuubego polaru (bądź czegoś takiego ) i widzę dużą różnicę w "ogrzewaniu".Ale oczywiście wszystko zależy od tego co założymy pod i nad kombinezon - wiadomo. Moja córcia waży 300g. 11 września idziemy na połówkowe. Szyjka krótsza, ale śluz ok. Jakby mnie jasna ch....a przez teściową nie brała pewnie byłoby lepiej i spokojniej.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Grające spoko, ale takie które da się ściszyć, że jest tylko delikatny dźwięk. A nie, że da się tylko włączyć na maksa albo całkiem wyłączyć, bo chyba jak gość będzie wychodził, to mu oddam zabaweczkę.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
o termometrach: http://www.sw-elzbieta.com/termometr-dla-dziecka/
|
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, dla mnie maks moich grających możliwości to są grzechotki, czy coś z melodyjką o funkcjach usypiających typu szumiś, ale te gadająco-śpiewająco-świecące jakoś mnie nie przekonują.
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
I najgorzej jak to są maskotki z czerwonymi oczami
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
mnie przekonują pozytywki, ale tylko te ładnie grające i niezawodzące
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to już wszystko jasne Cytat:
Moje dziecko w takim czymś.. śpi
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie miła rzecz dziś spotkała
U endo była mała obsuwa i panie stwierdziły, że mam wejść pierwsza. Aż mnie w pierwszej chwili zatkało i nie wiedziałam o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- lune cieszę się, że wszystko jest ok ![]() Ja to koło tego kombinezonu z HM przechodzę za każdym razem jak jestem w sklepie i dumam czy nie jest za cienki na zimę. Jak go pomacałam to taki dość lichy się wydawał i nie wiem właśnie, bo czaje się na niego długi czas
|
|
|
|
#856 | |
|
Rozeznanie
|
Też nie lubie tych wszystkich grających zabawek, mój siostrzeniec miał ich sporo i szału można od nich dostać jak tak dzieciak włącza po kolei
Cytat:
|
|
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
Czarnulax, mam ten sam problem. :jezyk:
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Z tymi zabawkami grającymi to masakra. Koleżanka dostała kiedyś kurczaka, który przeraźliwie skrzeczał. Najgorzej, że była to szybko ulubiona zabawka dziewczynek i miały z niej ogromną radochę
musiała się nakombinować, żeby zaginął
|
|
#859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym słyszałam, że zimy za bardzo w tym roku ma nie być.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#860 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż przyznam się że w kwestii gier na ps3 i ps4 jestem zadowolona że mój mąż to stosuję, tzn kupuję grę używaną zaraz po premierze przechodzi i sprzedaję w tej samej kwocie, naszczęście nie ma świra na punkcie gier i nie kolekcjonuje i nie lubi grać w trybie on-line to mu pozwalam na takie zajęcia Cytat:
Cytat:
oj ja jakoś nie wierze już w nic co dotyczy pogody
|
|
#861 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
taki jest plan
Cytat:
(a jest taka opcja) No ale ja na razie mam plan iść w zaparte i nie przyjmować gości na początku, zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości ![]() Cytat:
ponieważ 40 tygodni nie da się przez 9 podzielić tak żeby wyszło równo po 4 tygodnie te rozpiski są różne i nie wiadomo której wierzyć Cytat:
![]() my tez prawdopodobnie kupujemy fotelik Recaro Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wyniki wymazu śliczny jest Cytat:
a co teściowa odstawia? |
|||||||
|
|
|
#862 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie! Czy można do Was dołączyć? Bo i ja mam termin na styczeń 2016
Co prawda na 30.01. ale znając moją historię to będę zadowolona jeżeli to będzie styczeń Nie ważne który Jeszcze Was nie doczytałam, ale widzę, że większość mamuś będzie debiutujących. U mnie już biega 3,5 letnia córcia więc wiele tematów nie spędza mi snu z powiek, co lepsze, z zakupów dla dziecka planuje wózek oraz pieluchy W piątek 28.08 mam wizytę, więc wtedy może będę mogła przedstawić Wam bardziej szczegółowo mojego lokatora/lokatorkę i siebie przy okazji. Pozdrawiam
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
DOTKA, czyli jeszcze ciekawą opcją poza Microlife może być Geatherm. Fajne zestawienie, dobrze wiedzieć
![]() MAMOVO, witaj
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Mamovo witaj, kolejna doświadczona mamusia się nam przyda.
|
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
Momovo witaj
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Mamovo witamy
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
im więcej nas tym lepiej. Będę miała więcej powodów do uśmiechu po każdej udanej wizycie 30.01 - załapałaś się w sam raz. Ja termin praktycznie miesiąc wcześniej
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Mamovo hejj
Z tymi spodniami ciążowymi to się chyba przejdę zapytać po kilku komisach czy takie coś mają, bo jakoś boję się wtopić kasę i kupić niepasujące, niewygodne czy z cienkiego niczym jedwab materiału Ahh kupno ubrań przez internet wciąż mnie przeraża
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
http://wyprawkabobasa.blogspot.de/20...zki-u.html?m=1 tu też jest fajnie opisane o termometrach i polecany jest ten Microlife
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

A nie, że ludzie sprzedają używane rzeczy spuszczając mniej niż 30% z ceny i ostatecznie z przesyłką wychodzi prawie na to samo

) i widzę dużą różnicę w "ogrzewaniu".
Jakby mnie jasna ch....a przez teściową nie brała pewnie byłoby lepiej i spokojniej. 

(a jest taka opcja) No ale ja na razie mam plan iść w zaparte i nie przyjmować gości na początku, zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości 
za wyniki wymazu