|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
dzieki
![]() Praca paraca ale nie marzy sie tak naprawde jedno macierzynstwo
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
avialle no nie wiem- nie ma progesteronu, a bynajmniej jest baaaardzo niski, za niski to moim zdaniem zarodek nie moze sie rozwijac a co za tym idzie skoro on sie nie rozwija to tak jakby przestawal zyc czyli jego serduszko tez przestaje pracowac
nie ma tego, co mu potrzebne- umiera konsultowalam to z kolezanka z innego forum, ona pracuje tutaj w Anglii w opiece medycznej i dostarcza mi wszelkich niezbednych informacji to samo twierdzi tez moj polski lekarz, a bardzo go sobie cenie mam koloezanke na drugim forum, ktora apelowala do innych dziewczyn, zeby pamietaly o tym, zeby badac swoje hormony, ze to bardzo wazne ona jest po 5 latach staran....... a wszystko to byly hormony, zeby w koncu sie udalo teraz jest w zaawansowanej ciazy termin ma za kilka dni i sama po swoim doswiadczeniu apeluje o kontrole hormonow, ona rowniez przyjmowala progesteron |
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
avialle gratuluję pracy
|
#1385 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a u mnie sie dziwoli ze 17-latka ma dziecko![]() a jak u doktorka? Cytat:
![]() a od nas nie odchoc bedzie nam cie bardzo brakowac wiec zostan z nami jest fajnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Mężatko cały piątek będę z Tobą myślami, nie martw się nie jesteś i nie będziesz sama. Masz mężusia i nas. Zobaczysz, że za niedługo będziemy się tu wszystkie cieszyły z rosnącego brzuszka
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Emi, jak w szkolce? i jak malutki, z kim zostaje jak jezdzisz do szkolki?
Mezatka badz dzielna, "co nas nie zabije, to nas wzmocni"-mawia moj tato i chyba to jest prawda.... A co tu tak cichutko, gdzie Nikitka, Kina i cala reszta kompanii? |
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
echh mezatka jest w tobie tyle zlosci.. rozumiem to musisz to jakos przejsc niestety nic nie wroci juz zycia twojego dziecka o ile tak mozna napisac...
musisz sie po prostu z tym pogodzic i przejsc to jakos wiesz w polsce badaja poziom hormonu pierwsze co robi soe beta hcg i powtarza nawet dwa 3 razy jesli jest koniecznosc i dostaje sie progesteron ja mialam dobre beta ale mimo to zapobiegawczo go dostalam... niestety tak jest w anglii tego nie zmienisz chyba e bedziesz chodzic do polskiego lekarza... sama nie wiem jedyne co musisz to jakos przejsc i za jakis czs spojrzysz na to z innej perspektywy trzymam kciuki
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
Byłam na Usg. Dzidzia zdrowa i piękna, ma nosek i czaszke i serducho slychac, bije szybko na maxa 176/min, ma tez pecherz moczowy, wiec robi siusiu i zoladek nawet. Ma piękną twarzyczkę- na razie nie wiemy do kogo podobną
Ponownie dr (inny niz za pierwszym razem) widzial siusiaka, wiec powoli sie jednak na synka szykujemy Mam caly filmik z zycia mojego pasozyta i dzisiaj go przemianowuje na dzidziusia, bo juz calkiem do czlowieka podobny, i jakos cos mi- paskudnej matce- się odmienilo i pokochalam to 5cm malenstwo z calego sercaMezatka- im chodzilo ze sztuczny progesteron nie ma znaczenia, bo jesli wszystko jest ok to wystarczy naturalny produkowany przez organizm wiedz tez ze 50% ciaz ulega poronieniu albo w ciagu pierwszych 2-3 dni, albo paru tygodni, wynika to z tego , ze wiele dzidziusiow ma wady wrodzone mnogie, ktore uniemozliwiaja funkcjonowanie i organizm je odrzuca, taka natura i moze glupio w takiej sytuacji to mowic, ale to dobrze , ze tak sie dzieje Na pewno niebawem zajdziesz w ciaze i bedziesz miala kolejnego pieknego maluszka w brzuszku, jesles mloda, bez problemu zaszlas w ciaze, wiec postaraj sie dojsc do siebie i odprezyc bardzo ci wspolczuje i jestem z Tobą |
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
India, gratuluje, |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
az mnie reka od pisania boli jeszce tak szybko dyktuja ze ledwo nadazam pisac a ja szybko piszea maluszek troszke ma kaszelek ale dostał syropek wiec powinien mu przejsc a zostaje z moja babcia z która sie wczoraj pokłuciłam
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
a ja do dziesiaj nie dostałam meila z zdiatkami kachuli...
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
masz racje Ray jest we mnie tyle zlosci, smutku, nienawisci..........
podjelismy decyzje, ze jak tylko poczuje sie gotowa- wracamy do Polski tam podejme leczenie przed kolejna ciaza, porobie badania i bede spokojniejsza majac przy sobie mojego lekarza to dla mnie jedyna nadzieja |
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem, ja dzis na Fitnesie byłam
no i spoźnione urodzinki Michałka dla domowników wiec nie wypadało do kompa usiasc a gosci miec gdzies![]() Madziu a ty kiedy do Polski lecisz? |
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikitko tym razem jedziemy autkiem razem, we czwartek po poludniu, powrot jak zwykle w niedziele wiec jakies 2 dni na ostatnie przygotowania
|
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ze w tobie sa teraz takie uczucia to ja to dobrze rozumiem choc nie przechodziłam tego ale wyobrazam sobie jak mozesz sie czuc przytulam cie mocnoCytat:
Michał pewnie szczesliwy
|
||
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to fajnie bedziesz w Polsce
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w kosciele nie bedzie tak zle, bo moj ksiadz zalatwil innego ksiedza, ktory mowi po niemiecku, zeby tz mogl przysiege zlozyc w swoim jezyku, ja w swoim, no i zeby goscie choc jakies wstepne slowo po niemiecku uslyszeli-fajny pomysl mial tem moj proboszcz, chyba najlepszy z mozliwych opcji
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no to całkiem ciekawie będzie ![]() Ja zaraz lulku ide jutro ciężki dzien mnie czeka, jak bede miec wiesci od Gizelci to do Kachuli albo do Emi na pisze bo ja późno bede mam dwa zebrania w szkole jedno na 16.30 drugie na 17. wiec do 18 spokojnie w szkole posiedze a potem bede padnieta wiec wizaz hm... moze o 20
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja dopiero teraz bo pozno wrocilam z pracy i robilam sobie salatke z makrela jakos mnie dzis naszlo na rybke
Kurcze zaczynam sie martwic,widze ze chyba po tym lyzeczkowaniu i tabletkach moj organizm sfiksowal i dzis 33dc i nadal nie mam @ chyba wybiore sie do gina Mezatko jeszcze raz strasznie mi przykro z powodu Twojej dzidzi ale pozbierasz sie jakos zobaczysz Nikitko fajnie ze urodzinki sie uadly Madziu fajnie to wymysleliscie z tym ksiedzem dwujezycznym Karolinko gratuluje corki Nadius witam po powrocie z wczasow Kina a Ty kochana pisz ta prace bo czas leci India ciesze sie ze z dzidzia wsio oki Ray piekne pazurki ja tez chyba zrobie tipsy na wesele za 1,5 tygodnia Nikiciu pozdrow Gizelcie i przeslij jej buziaczki od nas Emi kochana najwyzej wysle fotki na tego drugiego meila ale to za jakies pol godzinki Avialle witam na wateczxku i gratuluje pracy |
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych dziewczyn co nie widziały załanczam dwie fotki z wesela
![]() Kachula jasne ze pozdrowie zawsze to robie jak rozmawiam z Agatka
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko prześlicznie wyglądasz
masz niesamowicie młodą buzię |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitka slicznie wygladalas na weselu
dziewczynki jak mozecie to powysylajcie mi swoje fotki na priva
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Mezatka podaj mi na priv swojego meila to wysle
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Emi fotki znowu wyslalam a czy dojda to sie okaze,wczoraj wysylalam do Madzi i do Ciebie i do Madzi doszly bo pisala a kurcze do Ciebie jakos gdzies bladza,chyba baty dostana jak nie dojda
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Emi mam komunikat ze wslano wiec jak juz tym razem nie dojda to skatuje troszke moja poczte
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

no i spoźnione urodzinki Michałka dla domowników wiec nie wypadało do kompa usiasc a gosci miec gdzies