|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Cytat:
hihi no ciężko by było inaczej ![]() TZ by mine wygonił za takiego "szczurka" ![]() Oglądam aukcje u jednego gościa na allegro a tam Czy tylko ja mam skojarzenia ?
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
No w senie, że to kwestia kilku dni
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem
A moja teraz gada na cały pokój zamiast iść spać ![]() Dziś obyło się bez awantury więc chyba faktycznie przechodzi
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
30 minut stepper melduję
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2796 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
ciekawość świata to była
Cytat:
serio, nie wiem co jej jest ale bawi się normalnie, zaczepia itp. można kota nauczyć chodzić na smyczy, ale to od małego trzeba uczyć![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale dziś jakiś rozlazły dzien...Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2797 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
mam nadzieję, że to wystarczy, żeby zaliczyć![]() też słodka historia ![]() swoją drogą to nie jest uczulenie na sierść a na skórę zwierząt z wiekiem często przechodzą takie alergieooo to jakbym mojego słyszała najmniejszy na jakiego by się zgodził to cocker spaniel a to już średniej wielkości pies i ujdzie w mieszkaniu, ale i tak lepiej byłoby mieć domek TŻtowi to się owczarki podobają, husky itp. no ale to nie pies do mieszkania |
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() O tak ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Kiedyś jak mój ojciec był chory (chorował może 1 w roku ale porządnie), gorączka, dreszcze, ciepło/zimno jednocześnie (coś jak ja 3tyg temu ), wszystkie kołdry z domu zabrane i ojciec był przykryty. Przyszła Kicia, wskoczyła na niego. Myślimy z mamą 'dobra kotka, przyszła pana ogrzać jak chory' i ojciec nagle z-z-zdej-m-mijc-c-ci-ee jąąą. Kot nagle w nogi, została mokra plama. Skubana nasikała na niego. Czym on jej podpadł? Nie wiem. Ale mój ojciec podpadał wszystkim więc... Tęsknię za nią bardzo, byłam dzieciakiem jak ją mieliśmy. I po latach bardziej rozumiem jej 'wredne' zachowania. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale nie wiem, nie sprawdzona informacja ![]() Cytat:
![]() Ja melduję 15 damskich pompek - wyzwanie I bez słodyczy, odpuściłam sobie tą gorącą czekoladę
|
|
#2800 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Tulipan śliczny ten wyżel
![]() Cytat:
my jej potas podawaliśmy teraz w syropie, ale on taki niesmaczny - nic dziwnego, że kot miał focha na wszystkich w mieszkaniu i dyla dawała gdzie mogła ) to nie ucieka w ogole.Cytat:
i caly pobyt wlasciwie spedzilam u weta na kroplowkach. teraz raz, dwa razy w tyg laktulozejej podajemy, je specjalna karme i jest ok. ale jak nie podajemy laktulozy to znowu ta kupka jest gorsza ![]() rok temu byla wysterylizowana dopiero, bo moj Tata to przeciwnik sterylizacji ogolnie, bo to okaleczanie zwierzaka. troche ma racji, takze przetrzymalismy ale uparlam sie rokt emu i wysterylizowalismy a w tym roku wlasnie ten brak apetytu, badania krwi w normie, takze zobaczymy dziwnie tak. niby moglo byc przez upaly, ale upalow juz nie ma ![]() Cytat:
ja miałam taki plan, ale i ja i brat sie wyprowadzilismy w tym roku z domu to moim rodzicom kot tylko zostal i widsac ze sa z nia zzyci to zostawilam im no a nie chcialabym placic za nowe meble nie w swoim mieszkaniu.zazdroszcze i tak, ze Twoj kot wychodzi ja z moja probowalam to drze jape i ucieka w jakies miejsce gdzie moze sie schowacCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak mialas sie tak meczyc to trzeba bylo zrobic sobie te czekolade trzeba znac umiar, nie powinno sie miec wyrzutow z powodow jedzenia bo to moze prowadzic do roznych zaburzen, napadow itp
|
||||||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra mniej więcej pogląd już mam co będę gotować jutro na 3 nocki więc rano na zakupy muszę lecieć
Tymczasem uciekam do książki Dobranoc
|
|
|
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a co do husky'iego w mieszkaniu.. ponoć i w takim mieszkaniu pieski są szczęśliwe, ważne by z nimi biegać/chodzić na długie spacery codziennie. Koleżanka ma 2 husky w mieszkaniu i pieski mega szczęśliwe się wydają no ale ona dba by miały dawkę ruchu codzienną. Minus jest taki że taki piesek jak ucieknie to może nie wrócić a wolałabym mieć pieska jak moja F., że bez smyczy idziemy z nią do lasu i można biegać/iść a ona lata po okolicy i przybiega Cie ugryźć (tak delikatnie) w euforii ![]() Najlepsza moja psinka jest.. wybudowali nam biedronkę jakieś 600 metrów od domu. I wyobraź sobie że idzie z nami przez osiedle (bez smyczy), wchodzisz do biedronki a ona siada i czeka. I potem wychodzisz a ona przybiega, cieszy się i się wraca do domu ale tylko pod biedronką tak czeka, inne sklepy Cytat:
![]() ![]() ja też melduję 15 pompek, 30 s planka i nic więcej. miałam fatalny dzień.
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Oby
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2805 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już pomijając samo rozmnażanie się i problem z kociakami to dla mnie męczarnią jest patrzenie na kotkę w rui. Ja to zawszę mówię, pomyślcie sobie, że macie straszną ochotę na seks, że już po ścianach chodzicie i nie dość, że żadnego faceta do pomocy nie ma to jeszcze nie możecie sobie nawet ręką ulżyć. Ja bym sfiksowała. Między innymi sterylizacja do mnie przemawia bo jak patrzę na taką biedną kotkę która wypina ten tyłek to mnie coś skręca z żalu. Cytat:
Cytat:
![]() Ale osobiście bardzo nie lubię chodzić z nim na spacery. Wygląda to mniej więcej tak że potrafi 3 metry przejść w 5minut. A mnie to do szału doprowadza. No i niektórym ludziom z psami bardzo przeszkadza, że jak ja mogę z kotem wyjść kiedy oni ze swoim pieskiem na spacer idą Generalnie od spacerów z kotem jest mama bo to nie na moje nerwy. Mam tylko nadzieję, że trafi mi się mieszkanie z balkonem, walnę siatkę i będzie po sprawie ![]() Cytat:
Dzisiaj byłam na chwile u cioci i był mój kuzyn z dzieckiem. Mówią do tej małej (nie mam pojęcia ile może mieć lat, jak dla mnie równie dobrze 4 jak i 6. Chodzi i mówi w każdym razie) żeby się z ciocią przywitała (że niby ja ). Przylatuje do mnie i ręce wyciąga (w głowie zastanawiałam się tylko czy do drzwi dobiegnę), stoję jak ten klocek, dziecko chyba się chce przytulić. Coś się schyliłam, po ramieniu poklepałam ale dziecko wyczuło (no dziwne żeby nie), że coś ze mną nie tak i uciekło do kuzyna. Niestety nie udało się uniknąć tego samego koszmaru przy żegnaniu się. Mam coś nie tak pod kopułą po prostu z tymi dziećmi. Taka moja uroda (albo jej brak )Cytat:
![]() Cytat:
(no chyba, że ktoś mi podstawi pod nos domowe ciasto )Ja po prostu tak mam, zakazany owoc, te sprawy. Dlatego też nie podjęłam próby zrobienia sobie konkretnej diety. Wiem, że wszystko z czego musiałabym zrezygnować od razu zajęłoby mi całe moje myśli. Łatwiej ograniczyć ilość wrzucania żarcia do miski
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już większego nie miałam![]() Cytat:
![]() Ja też tylko pompki i też miałam beznadziejny dzień
|
||
|
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Georgina, moja jedna koleżanka nienawidziła dzieci. I wpadła. I ciagle na fejsie widzę zdjecia synka i tylko by o nim gadala
inna koleżanka tez urodziła niedawno i swiata nie widzi poza swoją malutka a wczesniej za dziećmi nie przepadała. Instynkt sie pojawi na pewno Tulipan, i tez przespalas cześć dnia Dobranoc
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2810 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten co był u nas 21 lat to w ogóle nie chorowała moja akurat spokojna miala ruje, no i podawalismy tabletki takze nie bylo ekscesów żadnych Cytat:
![]() ja sobie mieszkania bez balkonu nie wyobrażam Cytat:
![]() ![]() czemu miałyście takie beznadziejne dni? |
|||
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Wtajemniczenie
|
nadal nie daje Ci spokoju? jak reakcja TZ?Cytat:
pół dnia przespałam, byłam z kotem u weta i niewiele się pouczyłam, a to co udało mi się zrobić to mnie załamało, że mało wiem |
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dużo jest mitów dotyczących sterylizacji. No właśnie spacer z kotem tak wygląda. Stoi w jednym miejscu albo się położy i o. Psy ciężko ignorować - kot wpada w panię. A co do dzieci, przepraszam, nie chce mi się kontynuować tego tematu. Od lat szłyszę w kółko to samo ![]() Uciekam spać, kolorowych
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niemniej sa tez i plusy takze myśle ze nie ma co demonizować wszystko ma swoje plusy i minusy ![]() No ale przynajmniej Twój chce na dwór, moja poza domem to dostaje szału i chce wrócić do domu, absolutnie nic jej nie interesuje. Stałam z nia obok gołębi to nie widziała i darła mordkę ze chce do domu, komicznie to wyglądało Jasne, spoko choć tu dzieciatych tematów nie unikniesz Dobranoc ![]() Tez sie kładę, rano pobudka, tym razem dlatego ze o 9.30 mam być u weta
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Kochana, wkracza to już na poważna ścieżkę, po części emocjonalną.
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#2818 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się chyba zaczyna dziać...
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

?

serio, nie wiem co jej jest
ale bawi się normalnie, zaczepia itp.
strasznie dużo nauki Cie czeka 
mam nadzieję, że to wystarczy, żeby zaliczyć

ja miałam taki plan, ale i ja i brat sie wyprowadzilismy w tym roku z domu to moim rodzicom kot tylko zostal i widsac ze sa z nia zzyci to zostawilam im 
). Przylatuje do mnie i ręce wyciąga (w głowie zastanawiałam się tylko czy do drzwi dobiegnę), stoję jak ten klocek, dziecko chyba się chce przytulić. Coś się schyliłam, po ramieniu poklepałam ale dziecko wyczuło (no dziwne żeby nie), że coś ze mną nie tak i uciekło do kuzyna. Niestety nie udało się uniknąć tego samego koszmaru przy żegnaniu się. Mam coś nie tak pod kopułą po prostu z tymi dziećmi. Taka moja uroda (albo jej brak
nadal nie daje Ci spokoju? jak reakcja TZ?