|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Pomocy dziewczyny. Chyba zalapalam jakas infekcje. Tak mnie tam w srodku tak piecze ze sie chyba zaraz wsciekne!!?
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa dziś spróbuj nasiadowki z rumianku jak masz, a jutro najlepiej do gin.
|
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamovo witaj
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
Lece szukac rumianku bo nie wyrobie. Dziekuje.
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj żeby później dobrze się opatulic. , żeby uniknąć nagłego wychlodzenia, dolnej partii.
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam już siły, usunąć nie mogę.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mam podobnie z ubraniami z netu Biedactwo, mamy całkiem odwrotne problemy ja nieważne o której usne o piątej budzi mnie pęcherz i juz usnąć nie mogę
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry niunia, ten problem też niestety znam.
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia biegiem do lekarza.
niunia mnie też budzi, tylko nie pęcherz i nie o 5 a mniej więcej przed 4 jak nie lepiej ![]() I witamy się w 22 tygodniu!
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulax gratulacje kolejnego tygodnia. Już za rogiem czeka 6 miesiąc.
|
|
|
|
#882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niunia ja mam tak samo, budzę się rano do toalety i juz nie mogę zasnąć :/
Edytowane przez niezdara Czas edycji: 2015-08-26 o 06:22 |
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
kinga o kurcze, racja! A mnie się ciągle wydaje że to jeszcze tyyyle czasu
|
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Kinga dzieki za ten rumianek byl naprawde zbawienny. Dzisiaj narazie jest ok ale jutro jade po ta pieczatke do lekarza jak dzisiaj dojdzie do mnie zwolnienie to od razu jej o tym powiem. Kurcze nie mam pojecia skad sie to wzielo. Pierwszy taz w zyciu tak mialam i to takie pieczenie ze rzucalam sie doslownie po lozku...---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Czarnula gratki wielkie :-D
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa ja tak miałam na samym początku, a załatwianie było najgorsze, ból że z płaczem wychodziłam z łazienki, i po jednym dniu tabletek przeszło.
|
|
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, macie jakieś sposoby na zgrabne wymigiwanie się z wizyt u teściowej?
Zwyzywała mnie kiedyś, powiedziałam Tż, ze niech mi nawet nie mówi jak córka bedzie nawet w najmniejszym stopniu miała coś z niej. On sie oburzył i zaczął usprawiedliwiać jak to ona dużo przeszła i jaka jest biedna a ja okrutna...i jeszcze chce żebym jeździła do niej na obiadki i kawkę :/
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Może to oszustwo, ale w naszym przypadku to najlepiej i najbardziej wiarygodne brzmi, zle samopoczucie, ból, ciągnięcie jajników, że długo się siedzieć nie da itp. I po co męczyć siebie i psuć humor innym.
|
|
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Oj spałaś w ogóle coś dzisiaj?
Cytat:
---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- A Kinga ostatnio pisałaś o loveli z biedronki i polecialam do niej po tą w mleczku kupiłam do białego i do koloru
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki, a nadal bierzesz te wieczorne zastrzyki?
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Mi mleczko kupili do białego, a proszek do koloru spróbujemy.
Tak zastrzyki cały czas, tabletki również nic w tej kwestii niestety się nie zmienia. Ale odliczam już dni do końca ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Według aplikacji to jeszcze 136 dni do porodu. I tak myślę że skończę może to wszystko z 2 albo 3 tygodnie przed porodem czyli już tylko ok 100 dni
|
|
|
|
#892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Witam się o ja po chwilowej nieobecności, jesteśmy po usg połówkowym, będzie KRÓLEWNA! Tak jak marzylam
Niestety dwa tyg temu zaginął mój kotek, który miał być przyjacielem mojego dzidziusia, strasznie mnie to ruszyło, płaczę za nim i nie byłam nawet w stanie regularnie czytać wątku ech, tak to się właśnie dzieje z naszymi planami...
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zależało żeby to pierwsze pranie zrobić w dzieciecym, później już będę w zwykłym prać. , bo tutaj nie ma typowych dla dzieci są jedynie te delikatne i tam jest dzidziuś narysowany, a nie będę zawsze z polski kupować, bo się nie opłaca jeszcze płacić za wysyłkę tutaj.
---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Eleo witaj. Gratuluję dziewczynki. Jak było na polowkowym wszysyko w porządku? Współczuję kotka. |
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Tak, wszystko ok, 25 cm, 370 g wagi.
Zastanawiam się nad jakimś dodatkowym usg z którego nagraja mi film, może 3d albo 4d. Orientujecie się w cenach takiej przyjemności? Chciałbym mieć na pamiątkę... |
|
|
|
#896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kup 62. Ja tak zrobilam z tą kurteczka z Tesco bo na zimę wydaje mi się cienka. I będzie akurat na chłodna wiosnę Cytat:
Olka ma milion takich zabawek! Ale w większości da się je zciszyc że ja słyszę telewizor a ona zabawkę ;-) ale chrzestny rok temu kupił jej rowerek z takim upiornym guziczkiem który grał taka wrzaskliwa melodie. Wylądował po 2 dniach w piwnicy Za to córeczka mojej przyjaciółki ma jeszcze więcej grających zabawek tylko takich których nie da się wyciszyć Cytat:
A ja przespalam cała noc i ta głowa mi przeszła bez tabletek uf! Ale coś czuję że Olka pójdzie w drzemke to ja z nią Haha :-D ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Ja mam lovele z biedronki - tu akurat płyn do płukania. A mleczko do prania kupiłam w Kauflandzie bo było najtaniej. Kupiłam do białego bo innego nie było ale piore w nim wszystkie rzeczy dla dzidziusia nawet kolorowe. Jak już kupiłam to wykorzystam :-D tylko jak to lać? Do pralki bezpośrednio? Bo jak naleje w miejsce proszku to mi zcieka i ostatnio wlalam na ubranka.
|
|||
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze w szoku jestem. Wlasnie natknelam sie na artykul w ktorym bylo napisane ze czeste stosowanie Sudocremu i innych kremow czy masci wysuszajacych moze powodowac sklejenie a nawet zrosniecie warg sromowych u dziewczynek...!
|
#898 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za kolejny tydzieńCytat:
Mój poprzedni lekarz za film brał 150 zł, czyli jak za normalną wizytę. |
|||||
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe osoby, ja siedze na krzywej cukrowej i czekam az mi okresla pierwsza probke, juz 40 min ja okreslaja. Nie ogarniam dlaczego nie mogli mi pobrac probki i dac glukoze... Polska a raczej moja wiocha.
Gratuluje dziewczynki, kolejna ksiezniczka w naszym meskim gronie
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie to badanie będzie czekać za jakieś 4 tygodnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Co prawda na 30.01. ale znając moją historię to będę zadowolona jeżeli to będzie styczeń
Jeszcze Was nie doczytałam, ale widzę, że większość mamuś będzie debiutujących. U mnie już biega 3,5 letnia córcia więc wiele tematów nie spędza mi snu z powiek, co lepsze, z zakupów dla dziecka planuje wózek oraz pieluchy
Ahh kupno ubrań przez internet wciąż mnie przeraża 

i ostatnio wlalam na ubranka.

Jakby mnie jasna ch....a przez teściową nie brała pewnie byłoby lepiej i spokojniej.