|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Nie wiem czy sól to taki dobry pomysł.
Fionka krzysiu_jarzyna |
|
|
|
#3212 |
|
Konto usunięte
|
Ogolnie jak wyszukuję tego sprzedającego to wychodzi, że konto zawieszone...? Podlinkujesz?
|
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
po pantenolu bardziej boli
mrozonka rozpuściła się i druga też, wzięłam 3 parecetanole i boje się więcej, będę spać z rękami w wodzie ...24/40 |
|
|
|
#3214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że tym razem globulki pomogą ![]() Cytat:
Cytat:
Jak nówki, zazdroszczę ![]() Zamówiłam kocyk+ poduszeczkę i rożek W końcu zdecydowałam się na neutralny wzór, bo już bólu głowy dostawałam od nadmiaru ![]() I Mam niby sensorek gratis dostać I przesyłka też wyszła darmowa
|
|
#3215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobisz jak uważasz ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam taki kocyk + poduszkę:
![]() I rożek w żywych kolorach: Dla małej Truskaweczki Zawsze to później będzie kocyk w innym kolorze ![]() Dokupię jeszcze jeden zwykły pluszowy/polarowy za ok.25 zł ![]() Bo te do najtańszych nie należały
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Fionka gratuluję wizyty i oby ci nowe leki pomogły
Madziejka może jedź na ip? albo zadzwoń na pogotowie niech ci powiedzą co robić Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny ja wrócę jeszcze do tematu materacy. Zastanawiam się nad takim http://krainamateracy.pl/hevea-mater...ceneo_spo=true i nie wiem, jedni piszą że miękki jest ok, inni że be i dziecko ma spać na kokosie :/ Ja nie wiem czy bym chciał spać na takim twardym...
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze? To zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. To tak jak przy wyborze wózka i czytaniu opinii. Uważam, że skoro materace Havea mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka to o czymś świadczy. Zresztą te atesty też
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aniqa a miałaś okazję go sobie sprawdzić gdzieś? dotknąć itd?
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłaś 70x100?Ja rożek chyba kupie taki zwykły, bo ten z minky to też z 50 zł kosztuje, a niewiadomo ile posłuży. Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-26 o 22:08 |
||
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Niestety w sklepach w któych byłam nie mieli go. Zazwyczaj mają standardowe w sklepach. Czyli kokos, gryka itp.
Ufam, że będzie ok. Zresztą zawsze można odesłać, jeśli okaże się, że jest zbyt miękki faktycznie. Cytat:
Dopiero zamówiłam Jak będziecie chciały to mogę zrobić zdjęcia, ale nie sądzę, żeby bardzo się różniły ![]() Rożek zamówiłam Minky, bo i tak go wykorzystam jako kocyk Moja mama długo rożek wykorzystywała jako kocyk ![]() A materace ciężko porównywać, bo każdy firma ma właśnie oznaczenia stopnia twardości. Zaryzykuję i kupuję Havea. Zawsze można odesłać
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A on jest z tych grubszych kocykow? Ile zapłaciłam za to wszystko? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wszystko zapłaciłam 165 zł- czyli niemało. Można by taniej, ale te tak mi się spodobały, że kupiłam ![]() Teraz tak jak pisałam dokupię tylko jeden taki tani i na początek spokojnie będzie
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Użytkownik to MikoMinky?
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha przed chwila patrzylam to samo ![]() Tez to kupie. I jak kupisz materac daj znac. Tez nad takim mysle. Jutro jade po fotelik i baze, wozek juz do mnie jedzie. Wzielam jednak zielony- bo czarnefo nigdzie nie ma Jezeli sie nie sprawdzi mam juz inne typy ![]() Jutro wizyta, jednak przytylam masakra od startu 4 kg. Bedzie jutro bura- zwlaszcza ze na jego wadze zawsze 3 kg wiecej ![]() Mam nadzieje, ze poznam plec bo nie ukrywam ze xhxialabym zaczac kompletowac wszystko
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
ja nadal z bolącą nerką, ale staram się być dzielna i nadrabiać was Wstawiłam zdjęcia do klubu przez link i może mi któraś powiedzieć czy coś widać? :P Poza tym mam pytanie, od czego to zależy, że niektóre z was mają brzuszek niżej np. jak Aniqa, a niektórym zaczyna się już od cycków? Śliczne te rzeczy Aniqa, przepiękne Mój TŻ wreszcie się trochę zaktywizował, wczoraj oglądaliśmy wózki, pieluszki i jakieś inne rożki, chyba powoli się ogarnia. Jeszcze mu powiedziałam (jak gdzieś wyczytałam), że kolka może wywołać przedwczesny poród, więc chyba zepnie pupę ![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() A i ja wczoraj ważyłam już 68 kg, już 8 na plusie
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze już wybór wózka masz za sobą ![]() 4kg to niedużo, przeciez jestes w ciąży, to chcesz czy nie chcesz tyjesz ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
Wojniann witaj
fajnie ze wypoczęłaś :-D i gratuluję tych rzeczy co dostałaś! Rewelacja! Kalwinka super ze wizyta udana :-D a że dziewczynka to wstydliwa i tyle ;-) Co do Muffi... Śniło mi się niedawno coś podobnego... Pamiętałam rano że coś takiego kiedyś czytałam tylko nie mogłam sobie przypomnieć u kogo. A to była ona... Jeszcze smutniej mi się zrobiło jak mi się o niej przypomniało... :-( Hej Gumisiowa :-D fajnie ze udało ci się trochę wypocząć w Bułgarii ;-) Popołudniu się trochę ogarnęłam dzisiaj... Pooglądałam filmiki o wózkach na YT, potem kocyki minky i wymyśliłam sobie ze skoro i tak taki Kocyk będę kupowała to kupię sobie też trochę materiału samego i porobię ozdoby jakieś do pokoju, typu literki, małe poduszeczki itp. Na razie mam chęć, zobaczymy jak będzie z realizacją... Aha, no i wszystkie wrzucone ciuszki są śliczne ;-) |
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
Kalusia no oba mają kubełkowe siedzenie, ale powiem Ci ze Quinny Buzz 3 ma fajnie wyprofilowane i całkiem spore. Nie wiem natomiast do jakiego wieku można wozić dziecko w tym drugim modelu czyli Quinny moodd.
A cena wózka też mnie przeraza. Pierwszy zamawiałam na allegro w cenie 2000 (gondola +spacerówka) a teraz ceny tych wozków są dużo wyższe. Dziekuje dziewczynki ze odniosłyście się do tego co napisałam oraz za słowa otuchy. Tak właśnie się obawiałam ze mogę mieć cukrzycę ciążową Poza tym często mi się kreci w głowie i mam przy tym niskie ciśnienie, tak średnio 90/60Wizyte mam 8.09 a do tego czasu musze ograniczyć słodycze do minimum - a był czas że objadałam się codziennie bo taką czułam potrzebę. Dla chłopców jest dużo fajnych i ładnych imion, ja mam akurat synka Jakuba ![]() a dla dziewczynki ciężko coś wybrać... może Iga? Edytowane przez madziq111 Czas edycji: 2015-08-26 o 23:05 |
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Acapella może to zależy kiedy zdjęcie było zrobione? Bo ja rano mam brzuch tylko nisko, a popołudniu jak najedzona to od stanika już mam piłkę
aż sobie foto strzelę dla porównaniaMadziq Iga ro jest moja faworytka 😍 jak byśmy się spodziewali dziewczynki to takie imię mieliśmy wybrane Sylwuska ty za chwilę będziesz mieć całą wyprawkę :O
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska wiem, ale startujac z duza waga to mam nadzieje na jak najnizszy wzrost.
Jade do wiktorii, juz do goscia dzwonilam- dosc ogarniety wiec mysle ze temat jutro zamkne Madziq no mozesz miec cikrzyce, ale nabanl kaza powtorzyc badanie Ja mialam na czczo, 86 potrm 120 i 111 wiec tez tako.. Ale mam nadzieje ze powie ze ok W norma h sie mieszcze |
|
|
|
#3233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwszym razem miałam luksus bo mieszkaliśmy z teściami i jedzenie samo przychodziło na stół ![]() Cytat:
nie wiem jak się ich pozbyćCytat:
rożek śliczny! i ubrania z wora też bardzo fajne
|
|||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Co do jedzenia to przez miesiac bede miala mame.. Tzn do 4 stycznia, potem jakos ogarniemy mam nadzieje
|
|
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Fionka super ze wizyta udana
* Madziejka uważaj na siebie kochana !!!! Aniqa piękna pościel! !! Acapella mój brzuszek zaczyna się od cyckow więc jak ściągam stanik wieczorem jestem szczęśliwa! !! Żaneta też myślałam żeby sama kocyk uszyć ale nie umiem się zebrać w sobie. .. Madziq ja też częste zawroty głowy mam ostatnio ( A ja dziś poszalalam trochę. Marzyła mi się zmiana aparaty z dobrym obiektywem przed urodzeniem maluszka. A że ja rat nie dostanę - samozatrudnienia - mama mi wzięła ) także poszalalam trochę ale ze dopiero nie dawno weszliśmy do domu nadrobiłam i uciekam spać ) jutro wam wrzucę parę kocich portretów moich maluszków ) A i sesje komputera tzta się zapowiada. Właśnie się zobowiązał że będzie naprawiał komputery żeby mi spłacić aparat Aaaa i nie wiem po czym ale brzuch dzisiaj tragicznie (
|
#3236 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie miałam takiej poduszki i teraz też nie planuję kupować. Mi najwygodniej było karmić na leżąco. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Was tez tak ciagnie na dole, na linii majtek?
Do tego mam wrazenie ze boli mnie dupsko, tzn kosci jakby? I od dolu jakby na bozene patrzec to tam tez mnie bola kosci? Albo cos takiego Czy ja jestem jakas popsuta?? Adka jaki aparacik? |
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
Madziejka na przyszłość oparzenia do złagodzenia bólu trzeba polewać letnia woda, lód powoduje właśnie jeszcze większy ból. Zbyt duża różnica temperatur.
Acapella brzuch moze być różnie umiejscowiony tak po prostu nie ma reguły ja w pierwszej ciąży miałam niżej niż tym razem.Dzisiaj przyszło łóżeczko dla córki mąż juz złożył. Bliżej niż dalej do wyprowadzki czekam na prześcieradło jeszcze będziemy miec na chwilę sypialnie dla siebie jak dobrze pójdzie hehe
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() śliczne! i ten rożek wydaje mi sie że to są dobre wyniki, ja w pierwszej ciąży na pewno miałam dużo wyższe i nikt o cukrzycy nie mówił. A teraz to w ogóle w jakiś innych jednostkach miałam mierzone. |
|
|
|
|
#3240 |
|
Rozeznanie
|
Fionka co do sukieneczek... Chciałabym ale tak trochę mnie coś powstrzymuje... Raz że takiemu maleństwu jak leży to będzie chyba niewygodnie w sukieneczce a dwa... A jak jednak urodzi się chłopak???
Acapella współczuję z tymi nerka mi... Mam nadzieję że urolog pomoże... Halwaya prześliczna córcia Kalusia ja nie mam żadnego Jakuba w rodzinie... Jedyne dziecko jakie kojarzę to u szwagra mojej siostry, kilkulatek i mieszka daleko ode mnie ;-) myślę że nie takie bardzo popularne imię teraz Oenedue u mnie też chyba Julia... Wydaje mi się że teraz jakoś mniej popularne. Jakoś tak zawsze chciałam dać tak córce na imię... Madziq super ze u was wszystko dobrze :-D gratuluję córeczki ;-) widzę że mamy podobną sytuację, budowa i ból spojenia :-D jakoś damy radę! Madziejka gratuluję wizyty i wyników badań! Super :-D SweetViolet też super ze wizyta udana! Fionka najważniejsze że z małą wszystko ok! Morfologie nadrobisz, i mam nadzieję że nowy lek pomoże na infekcje. To czasami niestety ciężko wyleczyć :-( Madziejka współczuję z rękoma... Mam nadzieję że coś się dało zrobić z nimi, zaraz doczytam! Kalusia gratuluję licytacji! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

mrozonka rozpuściła się i druga też, wzięłam 3 parecetanole i boje się więcej, będę spać z rękami w wodzie ...
Mam nadzieję, że tym razem globulki pomogą
Jak nówki, zazdroszczę 
W końcu zdecydowałam się na neutralny wzór, bo już bólu głowy dostawałam od nadmiaru 

*