- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 09:01   #391
fasterka90
Zadomowienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Aasikk ja o 6 zawsze wstaje żeby tz wyszykować do pracy a ostatnio i tak ok 4-5 budzi mnie taki ból pleców że już wolę wstać i się rozprostować...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:02   #392
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Witam się i ja, ale w kiepskim nastroju... Jestem totalnie niewyspana... Pomijajac fakt, że budziłam się w nocy co 1h na siku, to o 5.30 się ponownie obudziłam, bo pies zwymiotował... Posprzatalismy to z mężem i jeszcze się godzinę zdrzemnelismy. O 6:30 mąż wyjeżdżał do pracy, więc ja znów się obudziłam i już nie mogłam zasnąć... Więc przejrzałam neta w telefonie, a potem zadzwoniłam do mamy, bo akurat do pracy jechała. O 7:30 znów się położyłam, prawie godzinę się wierciłam i nie moglam zasnac, po czym jak już miałam odlot i zasypiałam to psinka znów zwymiotowała.. Znów posprzątałam i stwierdziłam, że może uda mi się jeszcze choć na godzinę zasnąć. Zamykam oczy, a sąsiedzi nade mną puscili dość głośno disco polo No to już na pewno sobie nie pośpię... Jak zaczęłam pisać tego posta to muzyka już przestała grać. puścili może 3 piosenki
Zaraz wstaję, wyjdę z psem, a potem zjem śniadanie, bo Julka już głodna jest
Mam nadzieję, że to już koniec atrakcji z wymiotami psinki...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:10   #393
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja brokuły bardzo lubię, wątróbkę tak sobie (w ciąży nie jadłam, bo po 1 rzadko ją robię na obiad, a po 2 słyszałam, że w ciąży jest zakazana), a szpinaku nie lubię.

A to my z Julcią - dziś zaczęłam 28tc Przepraszam za mój niewyjściowy wygląd, ale w domu nie chce mi się malować I miałam świeżo umyte, jeszcze mokre włosy
Chudzinka ale brzuszek mega!
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Ostatnio coraz wcześniej wstaje, może Julka mnie przygotowuje na to co będzie po porodzie ale cieszę się, że w nocy śpi tak jak ja, albo po prostu nie czuję jej ruchów w nocy
Mnie też przygotowuje na to co będzie po porodzie, przez większość nocy nie śpiąc mam nadzieję, że jej się odmieni uhhh

Tamten wózek już nieaktualny nawet. Poszperam jeszcze coś w necie. Póki co, umowa przedwstępna na mieszkanie podpisana oby wszystko się udało szybko pozałatwiać...

Edytowane przez Agusiek89
Czas edycji: 2015-08-27 o 09:12
Agusiek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:17   #394
Aasikk
Zadomowienie

Fasterka ja zazwyczaj wstaje między 7 a 8 jak mąż wychodzi do pracy. A czasem to mam takiego śpiocha, że i do 10 potrafię smacznie spać

Poznanianka my też mamy takiego sąsiada, który lubi słuchać głośno muzyki, chociaż ostatnio jak tż zwrócił mu uwagę to jest spokojnie współczuję problemów z psem, zatruł się?

Agusiek gratuluję podpisanej umowy pamiętam jak ja się jarałam gdy kupowaliśmy mieszkanie
Stary 2015-08-27, 09:22   #395
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Fasterka ja zazwyczaj wstaje między 7 a 8 jak mąż wychodzi do pracy. A czasem to mam takiego śpiocha, że i do 10 potrafię smacznie spać

Poznanianka my też mamy takiego sąsiada, który lubi słuchać głośno muzyki, chociaż ostatnio jak tż zwrócił mu uwagę to jest spokojnie współczuję problemów z psem, zatruł się?

Agusiek gratuluję podpisanej umowy pamiętam jak ja się jarałam gdy kupowaliśmy mieszkanie
Dzięki noo nie ma to jak własny kącik
Stary 2015-08-27, 09:22   #396
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość

Mnie też przygotowuje na to co będzie po porodzie, przez większość nocy nie śpiąc mam nadzieję, że jej się odmieni uhhh

Tamten wózek już nieaktualny nawet. Poszperam jeszcze coś w necie. Póki co, umowa przedwstępna na mieszkanie podpisana oby wszystko się udało szybko pozałatwiać...
Dziękuję

Gratuluję umowy przedwstępnej

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Z tym sąsiadem to wyjątek, bo generalnie jest spokój, więcej ich nie ma niż są.

Co do psa - a właściwie suczki - ten pierwszy raz zwymiotowala jedzeniem - ryżem i odrobiną mięsa. A ten drugi raz to tylko kilka ziarenek ryżu było i w sumie sama żółć. Ale zachowuje się normalnie, więc myślę, że albo za dużo zjadła wczoraj, albo jej coś tam zalegało.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 09:23   #397
201802011557
Konto usunięte

Witam dziś i ja po nie przespanej nocy, na nogach jestem już od 5 rano. Normalnie o 7 poszlabym znowu spać jak zawsze, ale u nas dziś pierwszy dzień szkoły i trzeba córkę do szkoły zaprowadzić. Zaczną się znowu codzienne spacerki. Mam nadzieję że i mała w brzuszku się przestawi bo nie wyobrażam sobie tak codziennie wstawać 😆 I U nas zapowiada się piękny dzień, chociaż dla mnie będzie męczący. ☺ idę zbierać core do szkoły A wam życzę miłego dnia😆
201802011557 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:41   #398
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Hej, niech mi ktoś pomoże aaaaa W nocy zaczęły mnie swędzieć piersi i tak do dzisiaj rana. Dostaję już do głowy bo nie chcę się zadrapać ;( Są gorące i ciężkie ;( Już wydrapałam z sutków zaschniętą siarę ale musiałabym ją spuścić trochę żeby poczuć ulgę a się boję

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:44   #399
Soul89
Zadomowienie

Kurcze współczuję Wam dziewczyny, bo ja od dłuższego czasu wysypiam się jak nigdy. Tylko raz w nocy wstaję do łazienki, a tak to śpię do 8 spokojnie.

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:48   #400
cynamon_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Hej, niech mi ktoś pomoże aaaaa W nocy zaczęły mnie swędzieć piersi i tak do dzisiaj rana. Dostaję już do głowy bo nie chcę się zadrapać ;( Są gorące i ciężkie ;( Już wydrapałam z sutków zaschniętą siarę ale musiałabym ją spuścić trochę żeby poczuć ulgę a się boję
Jeju aż tak? Moze weź chlodny prysznic a potem posmaruj je balsamem albo oliwka
Stary 2015-08-27, 09:49   #401
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ehh, muszę ją obserwować, bo jak wstałam z łóżka to podleciala do drzwi i piszczała (nigdy tak nie robi), że chce wyjść, myślałam, że to na psa sąsiadki, bo chwilę wcześniej wychodziła ze swoim, ledwo zdążyłam się ubrać, wziąć śmieci i jak z nią wyleciałam to się załatwiła, oczywiście rozwolnienie... I kojarzę, że wczoraj jak mąż wrócił z pracy to też miała, ale lekkie i potem już wszystko było ok. Jak jeszcze raz zwymiotuje albo będzie miała rozwolnienie to jadę z nią do weta. A wcześniej zadzwonię chyba i zapytam czy mogę jej podać ten proszek na rozwolnienie, bo w sumie przy wymiotach to chyba nie za bardzo...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 09:52   #402
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Myślałam, że tylko ja mam takie problemy ze snem... Synuś przesadził w ostatni weekend, gdy pozwolił mi pospać tylko do 2.30 Staram się chodzić spać jak najpóźniej, by przespać czas jego największej aktywności, czyli 3.30. Wczoraj się udało i pobudka była przed 5. Dziś niestety był standard Potem udaje mi się zasnąć nad ranem i czasem śpię do 11... Pół dnia w tyłku.

Mój mąż pojechał dzisiaj po całości. Śmiał się ze mnie, że jadam jakiś dziwne rzeczy jak np. truskawki z solą (mam ochotę na solowego arbuza i dziś chyba dokonam tej zbrodni), a on sam posmarował sobie dzisiaj chleb masłem orzechowym i dżemem brzoskwiniowym

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2015-08-27 o 09:54
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:54   #403
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Hej dziewczyny z rana podziwiam wszystkie ranne ptaszki, dla mnie wczesne wstawanie to katorga...
Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Kurcze współczuję Wam dziewczyny, bo ja od dłuższego czasu wysypiam się jak nigdy. Tylko raz w nocy wstaję do łazienki, a tak to śpię do 8 spokojnie.
Ja mam tak jak Ty na szczęście, w nocy wstaje raz to pewnie ma związek z ulozeniem maleństwa, u mnie na pewno siedzi miednicowo, dzisiaj nawet wymacalam jej główkę tuż pod swoimi zebrami więc na pęcherz nie naciska

Poznanianka mam nadzieję że pieskowi się poprawi w ciągu dnia

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-27, 09:54   #404
cynamon_
Zakorzenienie

Limonka, haha to mąż też ma zachcianki, niezle
Stary 2015-08-27, 09:57   #405
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dzwoniłam do weterynarza, mam jej tego nie podawać, bo i tak zwróci. Mam ją obserwować, nie dawać dziś nic do jedzenia, aż do jutra, tylko dac jej wodę. Gdyby się to nadal utrzymywało do po południa lub nasiliło to mam przyjechać.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 09:57   #406
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

poznanianka chudzinko, ślicznie wyglądasz i jak patrzę na Ciebie to pasuje mi imię Julka dla Twojej córeczki Nie wiem czemu tak

Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Srebrnasmugo gratuluję udanej wizyty
Tanio bardzo to badanie, tam mają też pracownię z tymi wszystkimi uprawnieniami i sprzętami do badań prenatalnych?

Dziewczyny to ja się wyłamię, w 3 trymestrze mam więcej energii niż w drugim. Więcej chodzę po sklepach, w domu co chwila coś ogarniam. Przeszkadza mi każdy najmniejszy bałagan i cały czas coś robię, a to sprzątam, a to gotuję, zmywam.
Za to w drugim trymestrze dużo leżałam i bałagan był mi nie straszny
Dziękuję Tak mają tam cały sprzęt i fajnie mi pomierzyła wszystko. Mówiłam co chciałam żeby sprawdziła a ona to sprawdzała Ja mam różnie teraz, jeden dzień muszę leżeć a w inny dzień zrobię masę rzeczy, tylko ten kręgosłup na koniec dnia daje popalić. Też mnie bałagan denerwuje, ciagle chodzę, sprzątam i przekładam

cynamon już polałam je zimną wodą balsamowałam wieczorem i dopiero jak opuszczam parę kropelek siary, która już jest mega żółta to dopiero czuję na chwilę ulgę...Myślałam, że w nocy oszaleje Wcześniej mnie też tak troszkę swędziało to wyciągałam to co zachnięte ale teraz to już się rozkręca...Zauważyłam, że najmocniej jak zjem więcej słodkiego i obfite śniadanie

Zuzia już na świecie

Stary 2015-08-27, 10:01   #407
cynamon_
Zakorzenienie

Srebrna_smuga, ja mam niektóre kropelki przezroczyste jak woda, a niektóre żółte, identycznie jak mleko na początku przy synku
Ale dziwne ze odczuwasz az takie dolegliwości hmm
Stary 2015-08-27, 10:02   #408
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
poznanianka chudzinko, ślicznie wyglądasz i jak patrzę na Ciebie to pasuje mi imię Julka dla Twojej córeczki Nie wiem czemu
Dziękuję

Przepraszam, że Wam tak o tym psie nadaje, ale moja psina to dla mnie jak dziecko... Eh, mam nadzieję, że już będzie ok, bo ja jutro muszę rano do lekarza jechać, a mąż do pracy i ona zostanie sama w domu.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 10:10   #409
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Witam się i ja, ale w kiepskim nastroju... Jestem totalnie niewyspana... Pomijajac fakt, że budziłam się w nocy co 1h na siku, to o 5.30 się ponownie obudziłam, bo pies zwymiotował... Posprzatalismy to z mężem i jeszcze się godzinę zdrzemnelismy. O 6:30 mąż wyjeżdżał do pracy, więc ja znów się obudziłam i już nie mogłam zasnąć... Więc przejrzałam neta w telefonie, a potem zadzwoniłam do mamy, bo akurat do pracy jechała. O 7:30 znów się położyłam, prawie godzinę się wierciłam i nie moglam zasnac, po czym jak już miałam odlot i zasypiałam to psinka znów zwymiotowała.. Znów posprzątałam i stwierdziłam, że może uda mi się jeszcze choć na godzinę zasnąć. Zamykam oczy, a sąsiedzi nade mną puscili dość głośno disco polo No to już na pewno sobie nie pośpię... Jak zaczęłam pisać tego posta to muzyka już przestała grać. puścili może 3 piosenki
Zaraz wstaję, wyjdę z psem, a potem zjem śniadanie, bo Julka już głodna jest
Mam nadzieję, że to już koniec atrakcji z wymiotami psinki...
Kurczę biedna psinka Może już bedzie lepiej...

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość

Gratulacje umowy przedwstępnej Zazdroszczę. My pewnie całe życie na wynajmie

Ja musze wstawać wtedy kiedy Ninka, ale nie jest źle bo od 3 m-ca przesypia mi noce a wstaje ok 7.30-8.30. Chociaż pewnie gdybym mogła to spałabym do 12.00 bo ja jestem wieeelkim spiochem

No a dziś mam nadzieję, Tz skonczy skręcać szafę bo wczoraj się trochę zeszło z urodzinami Ninki i bedę mogła się zabrać za wyciąganie ciuszków. Nie wiem tylko cy najpierw prać wszystko czy przeglądać/segregować i dopiero prać to co wybiorę?
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:17   #410
cynamon_
Zakorzenienie

Poznanianka, wspolczuje psince, moze zjadla coś na dworzu na spacerze?
Karoseria, spóźnione życzenia urodzinowe dla córeczki!
Ja bede prała ubranka do 68 a resztę ułożę z metkami w szafie i będą czekały na swoją porę
Stary 2015-08-27, 10:19   #411
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Przepraszam, że Wam tak o tym psie nadaje, ale moja psina to dla mnie jak dziecko... Eh, mam nadzieję, że już będzie ok, bo ja jutro muszę rano do lekarza jechać, a mąż do pracy i ona zostanie sama w domu.
Poznanianko ja też się zachwycam jaka jesteś szczuplutka i jaki masz zgrabny brzuszek

a co do pieska to w pełni Cię rozumiem, dla mnie zwierzę w domu zawsze było traktowane jak członek rodziny teraz mam kota i mocno przeżywałam jak miał zabieg pod narkozą i później ciężko dochodził do siebie.

Agusiek, gratuluję podpisania umowy kupiliście mieszkanie z rynku wtórnego czy pierwotnego? My chyba w przyszłym tygodniu podpisujemy umowę notarialną, ale mieszkanie do odbioru za ok rok
Stary 2015-08-27, 10:20   #412
czekooczekolada
Zakorzenienie

witam sie i ja po nieprzespanej nocy.. psy tak szczekaly cala noc ze nie dalo sie spac mimo zamknietych okien, myslalam ze mnie szlag trafi. jeszcze o 4 nad ranem nie spalam..........

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-08-27, 10:21   #413
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Poznanianka, wspolczuje psince, moze zjadla coś na dworzu na spacerze?
Karoseria, spóźnione życzenia urodzinowe dla córeczki!
Ja bede prała ubranka do 68 a resztę ułożę z metkami w szafie i będą czekały na swoją porę
Raczej nie, ja zawsze z nią na smyczy wychodzę i widzę co robi, ale mąż z nią wychodzi bez smyczy... Może się po prostu przejadła, bo ona bardzo lubi jeść. Póki co ją obserwuje, oby już było ok

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 10:23   #414
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

Kochana jeśli Twoja psinka wymiotowała taką pianą białą albo gorzej żółtawą to jedz do weterynarza i poproś o zbadanie wątroby i trzustki. Moja suczka tak wymiotowała, myślałam że przejdzie a okazało się potem że to rak ;( Ostatnio od przyjaciółki suczka też tak zwymiotowała i powiedziałam jej to samo i okazało się, że w wątrobie coś zaczyna się dziać i przyszła w idealnej chwili na odratowanie. Oby to była tylko niestrawność

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Srebrna_smuga, ja mam niektóre kropelki przezroczyste jak woda, a niektóre żółte, identycznie jak mleko na początku przy synku
Ale dziwne ze odczuwasz az takie dolegliwości hmm
Wycisnęłam już paranaście kropli i przeszło mi trochę...Teraz tak myślę hm.. może to przez męża bo wczoraj i za mocno mi piersi ściskał kurde... ale nie wiedziałam, że to aż tak będzie

Zuzia już na świecie

Stary 2015-08-27, 10:25   #415
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Zdecydowałam się w końcu na łóżeczko takie: http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...604913249.html i materacyk lateksowy Hevea Baby. Co sądzicie? Zamawiała któraś z was łóżeczko od tego użytkownika arko420 albo materac Hevea?
Stary 2015-08-27, 10:30   #416
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jeśli Twoja psinka wymiotowała taką pianą białą albo gorzej żółtawą to jedz do weterynarza i poproś o zbadanie wątroby i trzustki. Moja suczka tak wymiotowała, myślałam że przejdzie a okazało się potem że to rak ;( Ostatnio od przyjaciółki suczka też tak zwymiotowała i powiedziałam jej to samo i okazało się, że w wątrobie coś zaczyna się dziać i przyszła w idealnej chwili na odratowanie. Oby to była tylko niestrawność
Zwymiotowala
już kiedyś czymś z takim sokiem żołądkowym, teraz podobnie. Jeśli jeszcze raz zwymiotuje albo będzie mieć rozwolnienie to pojadę.

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Poznanianko ja też się zachwycam jaka jesteś szczuplutka i jaki masz zgrabny brzuszek

a co do pieska to w pełni Cię rozumiem, dla mnie zwierzę w domu zawsze było traktowane jak członek rodziny teraz mam kota i mocno przeżywałam jak miał zabieg pod narkozą i później ciężko dochodził do siebie
Dziękuję
Mama mnie wczoraj załamała, bo stwierdziła, że ręce mam coraz chudsze, tylko brzuch mi rośnie i mam jeść, żeby o małą dbać. Tylko, że obżerać się przecież nie mogę, że względu na tą cukrzycę...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-08-27, 10:30   #417
fasterka90
Zadomowienie

Poznanianka ja Cie w 100% rozumiem, z resztą niedawno z moim było podobnie i tez Wam o tym pisałam. Zrób jej głodówke jeden dzień i zobaczysz co dalej,trzymam kciuki żeby było ok.
srebrna_smuga może z jakimś lekarzem się skontaktuj? Czasem mam podobnie - strasznie swędzą, pieką mnie piersi i wtedy też mam żółtą zaschniętą siare,ale żeby aż tak jak piszesz to nie wiem czy to normalne...

W nocy jak zwykle mnie na rozmyślania wzięło i się zastanawiałam czy to może z małą jest coś nie tak i dlatego te wyniki krwi mam takie dziwne...

A tak w ogóle to zaczynam dziś 30tydzien
Stary 2015-08-27, 10:31   #418
monic167
Rozeznanie

czesc dziewczyny szybkie info dla dziewczyn ze śląska- dzisiaj w sklepie VIki w Zabrzu jest specjalista od fotelików samochodowych ,

http://osiemgwiazdek.blogspot.com/

ja właśnie się wybieram. jak myślicie już o foteliku to myśle że warto
jakby ktoś był i widział blonynkę w bialej koszulce i legginsach to zagadajcie ,bo to ja

Ps.Zapomniałam dodać że gościu jest tam od godz 12 :P

Edytowane przez monic167
Czas edycji: 2015-08-27 o 10:33
monic167 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:38   #419
fasterka90
Zadomowienie

iclosemyeyes ja zamawiałam materac lateksowy hevea ale u użytkownika blanca-baby,przyszło wczoraj a zamawiałam w poniedziałek wieczorem.Z tym że ten użytkownik chyba właśnie ma urlop od dzisiaj.
Bardzo ładne łóżeczko, nawet bardziej mi się podoba niż te co ja zamawiałam, a na dodatek ze sprzedawcą nie ma kontaktu i te Twoje tańsze kupowałyscie coś od MAMO-TATO? Bo to z nim mam taki problem,komentarze niby same ok...
Stary 2015-08-27, 10:43   #420
olilina
Zakorzenienie

Co do wysypiania się to ja mam różnie, ale ogólnie nie jest źle a juz na pewno bez porównania z pierwszym trymestrem, gdzie potrafiłam się obudzić w nocy i przeleżeć 2-3h.
Teraz budzę się raz ok 3-4 na siku i później jak mąż do pracy wychodzi, ale wtedy tylko mierzę cukier na czczo, biorę leki i idę dalej spać. W nocy ruchy malej mnie nie budzą, więc może też wtedy śpi

Srebrnasmugo może jakieś zimne okłady by Ci pomogły albo ostatecznie okłady z liści kapusty?
Mnie się dzis w nocy śniło, że TZ zaczął wyciskać mi pokarm z piersi, a ja zaczęłam krzyczeć, że to za wcześnie, że poród mi wywołała
Wczoraj na szczęście się zreflektował i mnie przeprosił za swoje zachowanie...

Dziewczyny, a czy któraś ma materac lateks- kokos? Myślę nad takim, bo lateksowego co prawda na żywo nie macałam, ale jakoś mam wrażenie, że może być mało twardy?

Edytowane przez olilina
Czas edycji: 2015-08-27 o 10:47
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości