|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52562902] Nienawidzę budowlańców... Co za pajace nam się trafili to ja nie wiem! A gość od dachu już robi sobie takie jaja z nas, że aż witki opadają Patrzę na naszą listę i widzę, że dziewczyny za kilka lat będą miały w "czym" przebierać śmialiśmy się ze znajomymi zawsze, że my będziemy mieli córkę a oni synka i ich synek będzie "pukał" naszą córkę. Teraz my gadamy, że to nasz synek będzie "pukał" ich córkę... I śmiejemy się, że gorzej jak to jeden synek będzie "pukał" drugiego synka ![]() Dopiero jak znajomy tam zaglądnął to nam powiedział ![]() Nie myślałam, że trzeba jeszcze runny sprawdzać, bo mogą oszukać ![]() Mam nadzieję, że załatwią to z kulturą, bo drugi raz za materiał nie mam zamiaru płacić ![]()
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3543 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
|
|
|
|
#3544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie martw się, ją też się właśnie poklocilam, co prawda co glupote, nie wiem czemu, chyba przez hormony ;/ Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj zamówiłam nowe kolory, Mam nadzieję, że jutro przyjdą i też będę mogła zrobić ![]() W sumie nie wiem czy Wam mowilam, w sobotę ide na odwiedziny do koleżanki, którą miesiąc temu urodziła Ige, zobaczę takie maleństwo i właśnie chce paznokcie mieć w miarę zrobione ![]() I dzięki za te odpowiedzi odnośnie Pappa, bo jakoś zaczęłam schizowac, ze ja nie miałam, a może powinnam, bo na usg lekarz by nie zauważył, tfu, tfu, tfu, ale chyba mi już przeszło... Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-27 o 20:29 |
|||
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
Też robiłam na Prostej za tą samą cenę. A kiedy byłaś? Bo może się spotkałyśmy?
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Boję się, co będzie jak nam przyjdzie rachunek za prąd. Mieszkamy w tym domu od stycznia a wcześniej przez rok był niezamieszkany więc opłaty przychodziły śmieszne. Pod koniec roku go remontowaliśmy więc chodziła betoniarka i inne maszyny, teraz będzie masakra
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
To ja prawie miesiąc po Tobie bo 24 czerwca. Mnie robił Kucharski. Coś tam mówił ale bardziej do siebie bo tak cicho, że ledwo coś słyszałam. A mój mąż, który siedział przy biurku to już kompletnie nic nie słyszał ale za to wszystko dokładnie widział (bo ja prawie nic).
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha no to pasujemy do klubu. Podobne zasady chcemy wyznawać. 24 posiłki? aż taka glodna bylas jak to czytałaś?Przyznaj sie czy zjadlas magnuma? ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Wróciłam z treningu. Spróbuję was nadrobić ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A tego wszystkiego to zapomniałam ze dzis mam studniówkę ![]() Niech żyje bal
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3550 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kalusia super te ciuszki! |
||||
|
|
|
#3551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale faktycznie mogliby zainstalować drugi monitor nad leżanką.
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2015-08-27 o 21:06 |
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram. Tez mojemu kupiłam takie multitool lethermana i jest bardzo zadowolony. Jeden taki normalny a drugi taki mini i jako brelok do kluczy służy. A teraz mysle i mysle za tydzień ma urodziny a ja pustka w głowie
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
No i zapomniałam że miałam się chwalić :-D
Takie dwa przykładowe. To dla dziecka robiłam chyba 2miesiące ale już Pierota to wyszywałam chyba dwa lata... |
|
|
|
#3554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i my dostaliśmy rabatu w sumie 150 zł do wydania w sklepie
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
Ifcia to prawda. .. świeżego powietrza aż tak potrzebujesz nocą? Ja musze mieć dobrze wywi3trozny pokój.
Czubasek - dla tzta !!!Ogólnie - super ze z małym okej. Współczuję kłótni ( Aniqa melduje że plan prawie wykonany !!!! Nawet wstawiałam te piękne małe skarpetusie do prania Kalusia ja np lubię się na golasa przytulić i całego czuć chłopa Gryzelda Hahahahaha synek pytał synka ahahahaha Żaneta nie widzę na fonie. .. Ja teraz chwilą dla siebie tz pojechał prawie 2h temu do studia bo chłopaki się dziaraja więc muza na full i śpiewamy. Wyślę wam foto jak powiesze te piękne małe skarpeteczki na suszarkę
|
#3556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zmykam już do łóżka. Dobranoc 😄
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2015-08-27 o 21:59 |
|
|
|
|
#3557 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Reszta już nie taka fajna ale mam nadzieję że będzie ok. Jak tak to ja też mogę do was dołączyć ja w sumie słodkiego i tak jem mało, a czy cukier taki normalny np do kawy się liczy? Bo bez tego nie przeżyję... :-( no i zresztą wrzesień to dla mnie cały miesiąc słonecznikow więc i tak mam co jeść. Właśnie siedzę i wcinam, już prawie połowę zjadłam przez 2 godz i nie mogę się oderwać ;-) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do ekip to nam też już ręce opadają... Jedna przychodzi na poprawki od wiosny, druga właśnie poprawiała tynki i zrobili jeszcze gorzej niż było... |
|||||
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
Zupełnie niespodziewanie spotkałam się z koleżankami z licealnych lat, z którymi mam sporadyczny kontakt. Rozjechały się po świecie i akurat teraz zjechały na wakacje do rodzinnego miasta. Trzy godziny pogadauch okazały się niewystarczające i umowiłyśmy się na jutro na powtórkę.
|
|
|
|
#3560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Wgl - dlaczego powinnismy wgl spac na lewym boku nie tylko w ciazy ! ![]() Moj organizm sie sam ot o domaga ostatnio coraz czesciej budzze sie na lewym boku
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny
Jestem mamusia grudniowa z terminem porodu na 20.12 mogę do Was dołączyć, moge? macie 5 część więc nawet nie próbuję nadrabiać.... ale bardzo chciałabym Was poznać zaglądnęłam do kilku ostatnich stron i chce zostać. o.To moja pierwsza ciąża i chyba dlatego taka wielka niewiadoma. W większości tematów jestem jeszcze zielona. Wybór wózka, wyprawka to dla mnie jeszcze abstrakcja, mam nadzieje, że pare dni i trochę się tu doszkolę |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Hej agrita8, siadaj i gadaj 😊 Napisz coś o sobie
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
Hej Agrita!
pisz o sobie
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
* siadam i gadaj tylko ostrzegamy - gadamy duzo ooo :d
|
|
#3566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za tak miłe powitanie!
nie ma co, siadam, gadam i zostaję na dobre do grudnia albo jeszcze dłużej że gadacie nałogowo to już się zorientowałam.... hahaha od rana chciałam dzisiaj do Was dołączyć, ale ciągle musiałam coś nadrobić... wyszłam tylko do sklepu, wracam a tam już nowe 3 strony więc tego hahaha wiem na co się piszę Na połówkowych dowiedziałam się, że u mnie podobno na 100% będzie synek nie wiem skąd ale czułam tak od początku. Bardzo chciałam dziewczynkę, chciałam robić kucyki i kupować sukienki i bla bla itd ale i tak jakoś czułam że będzie siusiak chłopaki też są fajne i tego się teraz trzymam!Cytat: Napisane przez adka_19 Super opcja )Wgl - dlaczego powinnismy wgl spac na lewym boku nie tylko w ciazy ! ![]() Moj organizm sie sam ot o domaga ostatnio coraz czesciej budzze sie na lewym boku A wiesz, że ja mam podobnie? gdzieś tak w 16 tygodniu dowiedziałam się do koleżanki z pracy, że lepiej/bezpieczniej i dla mnie i dla dziecka jest spać na lewym boku i od tej pory zmuszałam się żeby tak zasypiać a i tak nie mogłam, a teraz tak gdzieś ze 2 tyg sama tak się układam bo tak mi najwygodniej ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- A jeszcze jak powiedziałam tż, że lewy bok jest lepszy dla dziecka to nie dawał mi spokoju i kazał się przekręcać i spać tylko na lewym! musiałam czekać aż on zaśnie i dopiero znowu na prawy :P no bo nie dawałam rady zasnąć ![]() a potem w środku nocy tż kilka razy mnie budził, że co ja wyprawiam i tak w kółko taaaak on taki kuźwa cwaniak a ciekawe jak sam by wytrzymał na jednym boku! Edytowane przez agrita8 Czas edycji: 2015-08-28 o 00:31 |
|
|
|
#3568 | |||
|
Zadomowienie
|
kalusia ładne te rzeczy z allegro
![]() Cytat:
![]() czyli to już pewne... w takim razie raz jeszcze gratulacje synka a Tomek to piękne imię ![]() Oooo jak tak to może i ja dołączę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
O mamo, już chyba godzinę Was czytam
![]() Ja dzisiaj byłam oddać mocz i krew na morfologię, bo pomyślałam, że może jutro o urologa mi się przydadzą... No i mam za dużo neutrofili, już wyczytałam, że to od ostrej niewydolności nerek (albo białaczka, nowotwór i inne bajery ) i się nakręcam Ale jutro wszystko się okaże Po tym moczu poszłam do dentysty, bo wypadł mi opatrunek no i niedaleko był lumpeks, więc weszliśmy z TŻtem no i się zaczęło... Pół dnia po lumpeksach chodziliśmy Jutro porobię zdjęcia i pokażę jeśli chcecie ![]() USG piersi ja będę miała, mój gin mówił, że obowiązkowo... Sylwoha, gratuluję Tomka ![]() Ifcia gratuluję wyniku ![]() I Tobie Ogolnie udanej wizyty, mam nadzieję, że z TŻ zaraz się poukłada I przyznaję, więcej postów nie pamiętam...
|
|
|
|
#3570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem pewna, że dowiesz się wielu ciekawych rzeczy, tak jak ja 😄
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

śmialiśmy się ze znajomymi zawsze, że my będziemy mieli córkę a oni synka i ich synek będzie "pukał" naszą córkę. Teraz my gadamy, że to nasz synek będzie "pukał" ich córkę... I śmiejemy się, że gorzej jak to jeden synek będzie "pukał" drugiego synka 

ala:

dla tzta !!!
( 
zaglądnęłam do kilku ostatnich stron i chce zostać. o.