Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 21:33   #2131
ktosiula
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Malinowa super, że ok i jesteś zadowolona

gosiek

Pokażesz?

A my kupiliśmy materac
Mieliśmy problem ze znalezieniem sklepu, bo go w takiej dziurze zrobili, ale daliśmy radę. Młody zazdrośnik koniecznie chciał sam nieść materac, więc zaczął świrować w sklepie, a ja się dodatkowo wkurzałam bo duchota straszna. No i musieliśmy część kanapy w aucie złożyć żeby materac zmieścić
Sprzedawca nas namówił na ten http://krainamateracy.pl/hevea-mater...tis-p-576.html czyli tak jak chciałam lateks z kokosem, tylko gratis dostaliśmy prześcieradło do niego i ochraniacz
w drodze powrotnej jeszcze lody w Macu i zakupy w Biedronce i strasznie zmęczona do domu wróciłam, ale wszystko mamy dla kluseczki
W tym sklepie kupowaliście? Ja będę musiała kupić Mikołajowi jakiś lepszy bo w zestawie mieliśmy zwykły piankowy a młody sobie życzy, żeby przy zasypianiu z nim leżeć i już się mój ciężki tyłek odgniótł :P

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Wy nie prasujecie recznikow???ja zawsze te nasze nawet dziwna jestem
Nieee.... Dla malucha krótko bo krótko ale prasowałam, później już mi się nie chciało.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ależ prosz Trochę nieostre wyszło, ale cośtam widać Rzemień jest fioletowy.
Co mnie tylko drażni to to, że przy rzemykowej bransoletce nie ma stoperów, trzeba uważać żeby zawieszki nie pospadały...no ale srebrne zawieszki jakoś mi ładniej na ciemnej bransoletce wyglądały

No ja myślałam o jakimś pierścionku z kamieniem szlachetnym właśnie, ale skoro mi zaręczynowy zahacza, to inny też pewnie będzie...więc na razie zainwestowałam w Beads
Bardzo ładne. Mam taką czarną. I ja mam stopery do niej, ale kupowana już była ze 3 lata temu to wtedy był jeden rodzaj stoperów - takie jabłuszka. Bez stoperów mnie bardzo wkurza jak się tak majtają te zawieszki. Mam jeszcze taką długą bransoletkę co się na 2-3 razy obwija na ręce to na niej bez stoperów noszę.

Taki Ci nie będzie haczył mam żółty, wygląda obłędnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pier.jpg (26,6 KB, 14 załadowań)

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 21:36   #2132
gosiek0388
Zadomowienie

zreszta może się okazać że dzieć będzie miał taką skórkę że wszystko będzie musiał mieć wyprasowane
Stary 2015-08-27, 21:43   #2133
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:

Zaczynam zbierać bransoletkę z serii Beads w Aparcie Kupiłam bransoletkę i dwie zawieszki, na trzecią (wózeczek ) poczekam do porodu i złożę zamówienie u lubego
noo to zakupy udane ja sie zaczajam na jakis cieniutki łańcuszek z malutką zawieszką (celebrytki sie to popularnie chyba nazywa) ale może właśnie po porodzie cos sobie ustrzele

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
ja też nie czaje bazy na te pandory mnóswo kasy za srebro

No ale rozumiem ze to siła marki Każdy ma swojego bzika Choć chyba żadna z nas nie zaszalała z kocykiem La millou
ja mam bzika na pkt Lilou mam tylko jedną bransoletkę dostałam po urodzeniu młodego, ale mogłabym wykupić połowę ich produkcji, tylko jakoś kasy mi szkoda bo tanio nie mają
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 21:43   #2134
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
W tym sklepie kupowaliście? Ja będę musiała kupić Mikołajowi jakiś lepszy bo w zestawie mieliśmy zwykły piankowy a młody sobie życzy, żeby przy zasypianiu z nim leżeć i już się mój ciężki tyłek odgniótł :P
Tak w tym, tylko stacjonarnie.
Chciałam taki jak ma mala, ale nie mieli na stanie od ręki, więc wzięliśmy ten w Kubusia Puchatka
A najlepsze, że można płacić tylko gotówką, więc skoro nie mieliśmy to sprzedawca zaproponował fakturę przelewową i poprosił o dane, ale ich w ogóle nie sprawdził Tż mógł podać fikcyjne zupełnie informacje i wyjść z materacem za free
Oczywiście uczciwość wygrała i faktura po przyjściu do domu zapłacona już.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 21:48   #2135
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A i miałam Wam jeszcze napisać, że dzisiaj w Lidlu były sotfshele, bardzo polecane i reklamowane.
Jak odprowadziłam młodego to wstąpiłam. Tłumy były takie że masakra. Ludzie się rzucali jakby za darmo rozdawali i brali po 5-10 sztuk
Z trudem się dopchałam i wzięłam dla dziecka 2 wzory, żeby mógł sobie wybrać, a drugą oddamy.
Więcej chyba nie pójdę, bo się boję tego szaleństwa
fajne te kurciały. tez kupiłam synkowi

Cytat:
Kotki
słodkie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Ale się rozpisalyscie, miałam chyba z 12 stron do nadrobienia
Wczoraj wizytowałam, misio wazy 1400g, wszystko dobrze, skierowany dupką do dołu. Na cc mam się stawić pod koniec października..
super! ciekawe ile mój teraz ma. ostatnio było 1300

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
witam się na szybko po wizycie, bo zaraz jedziemy do teściowej :P przywiozła mi podobno trochę rzeczy dla małego z pl

no więc jestem happy bo wszystko w porządku
mały waży ciut mniej niż normalnie w tym tyg bo 2300 (powinien ok 2,5) ale to i tak już super , bo nadgonił podobno w szpitalu jak byłam 3tyg temu to wagę zmierzyli na 1500 więc super nadrobił
czyli waży PRAWIE idealnie termin wg obwodu brzuszka nadal kreuje się między początkiem a środkiem października ale gin powiedziała, że przez czynność skurczową która wyszła mi pod KTG wg niej urodzę wcześniej. ale mówi że dobrze by było żebym chociaż wytrzymała do końca września.
no i CC na 90% tak czy siak bo młody się już raczej nie odwróci bo mam niedużo wód płodowych więc zwyczajnie nie ma w czym termin do CC ustala się jak dziecko przekroczy 2500 i ustalają konkretny wg wagi dziecka. no chyba , że zacznie się akcja wcześniej to wtedy odrazu cięcie bez gadania.
we wtorek idę na glukozę (nie wiem po co jak w pl miałam ale widocznie tak tu jest) ale tylko na godzinę mogę jeść byle nie słodkie. i za 2 tyg kolejna wizyta . ogólne zalecenia to kontrolować skurcze :P jakby były regularne to jechać do niej albo do kliniki jak w nocy. z szyjką wszystko ok. jestem zadowolona
a tak się stresowałaś. gratuluję wizyty

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
No i nie będę jutro miała wizyty
Jestem kretynka, mojego dr nie ma do 8 września
Wypisał mi zaocznie na telefon L4, mam odebrać sobie z kliniki w pn
Jego kolega w tej samej klinice przyjmuje na NFZ, zapisali mnie na poniedziałek... Ja nie chcę innego doktorka, nie chcę na NFZ, chcę mieć wymaz pobrany na wizycie i chcę mieć wszystko zmierzone i chcę mieć takie mega super USG jak zawsze dotąd!!!!

Ale mój dr się obawia, że 8 września może być 'po ptokach' i mam jednak szybciej iść do kolegi jego...............
buuuuuuuuuuuuuu

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

No widzisz jak super |
idz do tego lekarza i niech sprawdzi. lepiej iść niż czekać i nie doczekać wizyty

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła! Szykowalam się na sesje ciążowa i chciałam wyprasowac sukienkę a nie zauważyłam że siostra zostawila żelazko na maxa grzanie i wytopilam dobie dwie piękne dziury w tiulu :/ wrrrr
też bym była wściekła...
gdzie robiliście sesję?

Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Gratuluje wszystkim udanych wizyt

Mam znowu zaleglosci ktore staram sie nadrobic

Od wczoraj jestem w szpitalu na obserwacji - prawdopodobnie wyjde jutro. Maly po usg wazy 2500 a szyjka bez zmian. Dowiedzialam sie ze cukrzycowe mamusie klada juz od 38 tc na obserwacje az do porodu wiec duzo czasu mi nie zostalo.

Poki co wszystko mnie boli od nic nie robienia
ciekawe czemu cię wyslał, że też nic ci nie wspomniał

Cytat:
Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
no nie żartujcie że prześcieradła i ręczniki też będziecie pracowac no bez przesady...
nigdy w życiu nie prasowałam ręczników?!
a prześcieradła zawsze, ale te z gumką to fakt. terror

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 22:11   #2136
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
no nie żartujcie że prześcieradła i ręczniki też będziecie pracowac no bez przesady...
Prześcieradła to na pewno. Przescieradła zawsze prasuję nasze.
No pomyśl pościel dzidzi prasujesz a prześcieradła nie? Ręczników nigdy nie prasowałam, ale jak ciuszki prasuję to ecznik też by wypadało. Akurat razem się prało więc z prześcieradłami. Tak też bym pewnie na to nie wpadła

Rany pierwszy raz czułam taki ból przed chwilą MAła mi się chyba nóżkami wryła w żołądek albo co. Masakra. Musiałam pochodzić. Pozmieniać pozycje leżąc i odpuściłą w końcu, ale masakra to była W ogóle się strasznie zaczęła wypychać auć :/
Stary 2015-08-27, 22:25   #2137
emylka86
Zakorzenienie

ale będę miała sikającą noc... najadłam się arbuza... to nic dobrego nie wróży

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-08-27, 22:31   #2138
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez relate Pokaż wiadomość
Ja ostatnie usg miałam robione w 29 tyg.
BPD=76 mm -30tyg
FL=51mm -28tyg
AC=136mm -28tyg
HC=279mm-30tyg
waga 1190 +-180g
przepływy wszystkie w normie...
Być może i przesadzam, nie wiem O.o
Większość ciąży chodzę w stresie i wkur... i się troche martwie czy ok a wcześniej wszystko było wporządku i nie wieeem.
U mnie usg w 31t6d

BPD 7.94 cm
31t6d
HC 28.63cm 31t3d
AC 25.78cm. 30t3d
FL. 6cm 31t2d

Waga 1614g

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
witam się na szybko po wizycie, bo zaraz jedziemy do teściowej :P przywiozła mi podobno trochę rzeczy dla małego z pl

no więc jestem happy bo wszystko w porządku
mały waży ciut mniej niż normalnie w tym tyg bo 2300 (powinien ok 2,5) ale to i tak już super , bo nadgonił podobno w szpitalu jak byłam 3tyg temu to wagę zmierzyli na 1500 więc super nadrobił
czyli waży PRAWIE idealnie termin wg obwodu brzuszka nadal kreuje się między początkiem a środkiem października ale gin powiedziała, że przez czynność skurczową która wyszła mi pod KTG wg niej urodzę wcześniej. ale mówi że dobrze by było żebym chociaż wytrzymała do końca września.
no i CC na 90% tak czy siak bo młody się już raczej nie odwróci bo mam niedużo wód płodowych więc zwyczajnie nie ma w czym termin do CC ustala się jak dziecko przekroczy 2500 i ustalają konkretny wg wagi dziecka. no chyba , że zacznie się akcja wcześniej to wtedy odrazu cięcie bez gadania.
we wtorek idę na glukozę (nie wiem po co jak w pl miałam ale widocznie tak tu jest) ale tylko na godzinę mogę jeść byle nie słodkie. i za 2 tyg kolejna wizyta . ogólne zalecenia to kontrolować skurcze :P jakby były regularne to jechać do niej albo do kliniki jak w nocy. z szyjką wszystko ok. jestem zadowolona
Super ciekawe czy moj nadgoni...

Cytat:
Znam sporo osób, które nie noszą obrączek - a to w pracy nie można, a to w ogóle biżuterii nie noszą i przeszkadzała...
Ja z kolei uwielbiam biżuterię i najchętniej bym obwieszona jak choinka chodziła Zresztą kiedyś chodziłam, w ogólniaku obrączka/pierścionek na prawie każdym palcu i nie wiadomo ile dziurek w uszach

Tylko zaręczynowy noszę rzadko, bo jakoś po ślubie zaczął mi przeszkadzać, zahacza o wszystkie swetry i non stop gdzieś coś się nim zaczepiam, uszkodziłam już ścianę nawet :P
Ja tez nie nosze, bo mi spadaja

Cytat:
Ja niczego nie prasuje pozdrawiam
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 22:32   #2139
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
prasowanie przekładam na jutro bo mnie szlag trafił z tymi prześcieradłami z gumką. Jak to sie kur... prasuje
Nic nie mów, jak ja klęłam przy tym!...
Cytat:
Ale są bardziej szorstkie
Mala jak ogarniesz jakiś dobry patent na prasowanie prześcieradła z gumka to daj znać
Nie ma innego patentu niż kawełek po kawałeczku napinać na desce... choć ja już kombinowała, żeby każde na materac naciągać do prasowania
Cytat:
No a jak takie wymięte jak psu z gardła do pięknie odprasowanej pościelki założyć?

Też dziś prasowałam, ale nasze i dziewczynek, dzidziowe mam skończone wraz z poscielka, a ręczniki mamy po Lili takie mega mięciutkie, więc nawet nie tykam ich te z kapturkami też prasowałam, bo bez tego sztywniejsze były jednak
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 22:32   #2140
Amelie04
Zakorzenienie

Ale sie wkurzylam. Wzielam internet mobilny w play na umowe i okazuje sie ze u nas w domu nie dziala ..
Stary 2015-08-27, 22:35   #2141
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ prosz Trochę nieostre wyszło, ale cośtam widać Rzemień jest fioletowy.
Co mnie tylko drażni to to, że przy rzemykowej bransoletce nie ma stoperów, trzeba uważać żeby zawieszki nie pospadały...no ale srebrne zawieszki jakoś mi ładniej na ciemnej bransoletce wyglądały

No ja myślałam o jakimś pierścionku z kamieniem szlachetnym właśnie, ale skoro mi zaręczynowy zahacza, to inny też pewnie będzie...więc na razie zainwestowałam w Beads
Ale śliczna bransoletka

Natalitka na prasowanie prześcieradła z gumką sposobu nie mam ale na zakładanie jest sposób https://www.youtube.com/watch?v=oe8iIbrw0sY

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Ale sie wkurzylam. Wzielam internet mobilny w play na umowe i okazuje sie ze u nas w domu nie dziala ..
A nie można było sprawdzić najpierw czy działa w domu??
JA już nigdy nie wezmę mobilnego. Raz mieliśmy i mało mnie szlag nie trafił
Stary 2015-08-27, 22:37   #2142
Amelie04
Zakorzenienie

Mala nie mam pojecia, baba sprawdzala w systemie i powinien dzialac tu gdzie mieszkamy.. Mielismy z orange i bylo ok
Stary 2015-08-27, 22:38   #2143
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
MA mi chyb ajutro przyjść deska taka mała do prasowania i tak myślę czy na niej nie będzie fajnie prasować. Zobaczymy
No jedno dzisiaj wyprasowałam i stwierdziłam, ze pierdzielę. Jeszcze Gabrysia zaczęła mi sie tak wbijać w żebra i żołądek że podziękować
Stary 2015-08-27, 22:40   #2144
Amelie04
Zakorzenienie

Ja nie mam nic poprasowanego haha. Moze chociaz te do szpitala wyprasuje..
Stary 2015-08-27, 22:40   #2145
emylka86
Zakorzenienie

na mnie dziś już czas. rano trzeba wstać siuśki oddać i krwi trochę zostawić na badania... bleee ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-08-27, 22:42   #2146
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Mala nie mam pojecia, baba sprawdzala w systemie i powinien dzialac tu gdzie mieszkamy.. Mielismy z orange i bylo ok
Play ma w ogóle mały zasięg internetu. Jak miałam w telefonie to ledwo przekroczyliśy miasto juz neta nie było. Teraz mam w plusie i normlanie jest poza mistem, ale kiedyś mielismy mobilny właśnie z plusa i tragedia była. Jakieś 6 lat temu to było. Teraz pewnie śmiga ten LTE
Stary 2015-08-27, 22:43   #2147
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma innego patentu niż kawełek po kawałeczku napinać na desce... choć ja już kombinowała, żeby każde na materac naciągać do prasowania

No a jak takie wymięte jak psu z gardła do pięknie odprasowanej pościelki założyć?

Też dziś prasowałam, ale nasze i dziewczynek, dzidziowe mam skończone wraz z poscielka, a ręczniki mamy po Lili takie mega mięciutkie, więc nawet nie tykam ich te z kapturkami też prasowałam, bo bez tego sztywniejsze były jednak
ej ten sposób na naciągnięcie na materac może być dobry!

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-08-27, 22:44   #2148
Amelie04
Zakorzenienie

Nie wiem co teraz robic, bede placic 50zl na miesiac przez 2lata za nic ;(
Stary 2015-08-27, 22:52   #2149
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale śliczna bransoletka

Natalitka na prasowanie prześcieradła z gumką sposobu nie mam ale na zakładanie jest sposób https://www.youtube.com/watch?v=oe8iIbrw0sY

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

A nie można było sprawdzić najpierw czy działa w domu??
JA już nigdy nie wezmę mobilnego. Raz mieliśmy i mało mnie szlag nie trafił
dobre ;D
Patrzcie na to https://www.youtube.com/watch?v=f5oYwJTeR14
Końcówka the best
Stary 2015-08-27, 22:54   #2150
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, reklamuj.... przecież to oni Cię w błąd wprowadzili, ich system. Masz reklamację wygraną na pniu

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Nooooo i przy okazji materac też kilka razy przeprasowany będzie
Kubulek
Stary 2015-08-27, 22:54   #2151
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Amelie nie ma możliwości odstąpienia od umowy ?
Stary 2015-08-27, 22:57   #2152
Amelie04
Zakorzenienie

Nie mam pojecia, ale za odstapienie od umowy chyba sie placi ...
Stary 2015-08-27, 23:06   #2153
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Myślałam o tym, ale bym musiała odpakować i to już mi się nie uśmiechało. Cholerne prześcieradła
Cytat:
Idź jutro i walcz o swoje.

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
dobre ;D
Patrzcie na to https://www.youtube.com/watch?v=f5oYwJTeR14
Końcówka the best
To my po ciąży ze starmi jeansami
Stary 2015-08-27, 23:08   #2154
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Amelie Ty nie odstępujesz od umowy, bo się rozmyśliłaś Ty ją zrywasz z powodu niedotrzymania warunków przez operatora................ .....
Kubulek
Stary 2015-08-27, 23:15   #2155
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Amelie Ty nie odstępujesz od umowy, bo się rozmyśliłaś Ty ją zrywasz z powodu niedotrzymania warunków przez operatora................ .....
Otóż to Przecież nie będziesz wywalała kasy w błoto co miesiac.
Stary 2015-08-27, 23:24   #2156
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
poszukaj w internecie, nie wiem jak jest przy umowach z operatorami, ale np. w banku masz 14 dni na odstąpienie od umowy. poszukaj bo szkoda kasy

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Myślałam o tym, ale bym musiała odpakować i to już mi się nie uśmiechało. Cholerne prześcieradła

Idź jutro i walcz o swoje.

To my po ciąży ze starmi jeansami
też mi to odrazu przyszło do głowy
będzie za to niezła motywacja aby schudnąć ;p
Stary 2015-08-27, 23:26   #2157
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
poszukaj w internecie, nie wiem jak jest przy umowach z operatorami, ale np. w banku masz 14 dni na odstąpienie od umowy. poszukaj bo szkoda kasy

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

też mi to odrazu przyszło do głowy
będzie za to niezła motywacja aby schudnąć ;p
albo po 2 główkach sałaty do sklepu po nowe jeansy
Stary 2015-08-27, 23:28   #2158
Amelie04
Zakorzenienie

Dziewczyny czytalam i to jest usluga mobilna i nie ma czegos takiego ze mi nie dziala to rezygnuje... Co innego gdyby to byl internet stacjonarny...

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Z mobilnego moge korzystac wszedzie i ich nie obchodzi ze akurat w domu mi nie dziala
Stary 2015-08-27, 23:41   #2159
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czytalam i to jest usluga mobilna i nie ma czegos takiego ze mi nie dziala to rezygnuje... Co innego gdyby to byl internet stacjonarny...

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Z mobilnego moge korzystac wszedzie i ich nie obchodzi ze akurat w domu mi nie dziala
No musisz iść pogadać. Inaczej się nie da. SPrawdzali CI czy będzie działało w domu i powiedzieli, że jest zasięg czyli zostałaś oszukana. Zawsze jest tez https://uokik.gov.pl/. Możesz zadzwonić i wyjaśnić sprawę jak się nie będzie dało tam gdzie podpisałaś umowę. Musisz się dowiedzieć czy możesz zrezygnować w jakim terminie itd.
Stary 2015-08-27, 23:43   #2160
Amelie04
Zakorzenienie

No i d. Nie mozna odstapic od umowy zawartej w salonie... Chyba ze zaplace ponad 600zl kary... Teraz sie z nimi sądzic to bezsens. Jestem w czarnej d.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości