|
|
#2221 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() A wiecie, jak się objawia skleroza? Stałam przy kasie w Leroy Merlin i patrzyłam na coś takiego, jak to pierwsze: http://www.sklepy24.pl/szukaj/wielof...g+dom+warsztat Popatrzyłam, postałam, zapłaciłam za swoje zakupy i poszłam dalej
|
|
#2222 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wróciłam od fryzjera, zdazyłam wymopować mieszkanie i teraz klapnełam na fotel i prawie zasypiam - nie mam siły już kompletnie - wstałam o 6, miałam 2 cardiowe workouty plus na brzuch, potem godzina jazdy autobanem do friza, 2 godziny szarpania za włosy
znowu godzina jazdy z powrtoem w pelnym sloncu i baterie mi sie rozładowały. No sorry, ale nie nadaję się na Duracella
|
#2223 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
swoją drogą twarda sztuka z Ciebie , w życiu bym nie poświęciła 4 godzin w tym dwóch na przejazd na zrobienie włosów ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-27 o 15:12 |
|
|
|
|
#2224 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja powiedzialam, ze za fryzjerem, który zrobi mi kolor, jaki chce, to jestem w stanie pojechać tyle Sama na blond w zyciu sobie nie zrobię,juz widze, jak operuje rozjasniaczem, ze potem bym chyba na łyso musiała sie obciac Jak miałam ciemne, to sama robiłam, ale ciemna farba to zadna filozofia, a platyno-perła to juz nie dla mnie wyzwanie ![]() Poza tym auto musi raz na jakiś czas porozpędzac sie autobanem, bo inaczej FAPS mi szlag trafi i koszta naprawy dopiero będą wielkie w porównaniu z kosztami benzyny na jazde w te i we wte. Bo normalnie jeżdze po miescie, a to za krótko i za mała predkosc aby FAPS działał idealnie.
|
|
#2225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Corii, a dałabyś namiary na tego fryzjera na PW?
I dobrego dnia całemu Baru Maja trzymaj się kochana, pomyśl, ile już Ci się udało. A dentist najwyraźniej świetny w swym fachu. ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- A, i gratuluję Margot przeprowadzki! ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Justyś
|
|
|
#2226 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
tym bardziej że mało w czym wyglądam tak źle jak w jasnych włosach to masz racje całkowicie uzasadniające Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2227 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Chodziłam tylko na obciecie czasem. Ale to u mnie na miejscu. Bo generalnie do cięcia mam Panie w ktw, a do blondu w krk ![]() Ale wiesz co, wydaje mi się, ze jakby dobrać odpowiedni kolor blond, to bys na tym skorzystała, po prostu wystarczy umiejetnie dobrany kolor. Ja np. nie moge miec zoltawych ani za bardzo ciepłych na zołto A jeszcze parę lat temu tez uwazałam, ze w zyciu mi z zadnym blondzie nie będzie dobrze. No i się myliłam
|
|
#2228 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
i w jasnych kolorach włosów ginę całkowicie oraz wyglądam obrzydliwie natomiast jak sobie zrobię czarną hennę na oczy i ciemną farbę na włosy plus ciuchy w zdecydowanych , najlepiej ciemnych kolorach - różnica o 100% nie każdemu jest dobrze w blondzie tak samo jak nie każdemu dobrze w ciemnych . Zresztą fryzjerzy mi zawsze odradzali jasne kolory z góry mówiąc , że będzie źle . Raz się uparłam na mocne rozjaśnienie balejażem i wyglądałam strasznie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2229 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2230 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
koniec końców wzięłam wiosenny i leśny
![]() samo dobre ![]() Cytat:
Cytat:
ale czy mi się chce ![]() to ta pyszna kawa? Cytat:
foty świetne Cytat:
![]() 2. nie no spoko, jestem ostrożna bardzo, lek który wzięłam to nie żaden drag na głowę tylko taki rozkurczowy z ubocznym działaniem prospoł i uspokajającym ![]() 3. wezmnę następnym razem, ostatnio dużo mniodu mi schodzi ![]() ![]() dobry chyba się obrażę na Dalię wyżarli się i szaleją z cenami ale kolekcja jesień/zima jest
|
|
|
#2232 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Skad jestem tego taka pewna, zapytasz? Bo jak czytam Twój post, to jakbym widziała swój własny przypadek - tez w czarnym super hiper i cwierc zycia czarny i jasna cera. Tez wszyscy łacznie z gronem fryzjerów odradzali mi blondy, nawet fryzjerki, które mnie znały od kilkunastu lat. Ale sie uparłam i co? I znalazłam swojego Graala kolorystycznego Co wiecej - zagorzali przeciwnicy widzenia mnie w blondzie teraz pieją peany zachwytowe Serio ![]() Niestety, aby dojsc do koloru jaki pasuje, czasem trzeba przebyc długą drogę. To co mialam na samym poczatku nijak nie pasowało mi i generalnie po pierwszym odbarwieniu przyznam - zrejterowałam i wróciłam do ciemnego - tak fatalnie mi było Ale nastepnym razem byłam twarda i stanelam na wysokosci zdania I tak powoli niekoniecznie twarzowymi kolorami doszłam do tego co chciałam i co sadzilam podswiadomie, ze bedzie pasowało i faktoza ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() Ten bialy to byla raczej perla zmieszana troszke z platyna chyba. Moj friz mówi, ze platyna jest ciemniejsza/ brudniejsza od perły
|
|
#2233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsza
![]() i hiszpańska marcilla do kawiarki, ale ona w uk droższa od illy ![]() czy jest na sali Rejcz? ![]() udało mi się upiec tortille pszenno-kukurydziane i zastanawiam się ile wcześniej je nadziać serkiem i łososiem żeby się nie rozwaliły po pokrojeniu?
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Się do Twoich flaszek perfumowych dobierze ![]() Ja mialam ochotę na coś jeszcze ( sama nie wiem co) ale lArtisany jakoś żle na mnie się ukladają...z wyjatkiem szafranka, tylko trwalość skandaliczna...no ale za ta kasę to mogę się bez żalu wielkiego dopsikiwać często..... A wiem co bym chciala Mure et Musc Extreme chyba, fajne i dośc trwałe było, o ile dobrze pamiętam.... Ale.. klepnęłam sobie 2 pary fuksjowych szpilek ( mat i lakier), no to muszę trochę pooszczędzać. No, nawet nie trochę
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie na tarasie odwiedził mnie taki owad http://dinoanimals.pl/wp-content/upl...bek-Macrog.jpg
|
|
#2237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na szczęście do wiosny nie chcę blondu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No więc bez zmian - forsy i kontaktu brak ![]() Mam nadzieję, że kiedyś - tam zapłaci, ale niedobrze mi się robi, jak pomyślę, że mam coś egzekwować (duży obraz - 100 x 70)Kupno obrazu nie jest obowiązkowe - ale skoro sam zaproponował, a potem zarzekał, że wszystko aktualne... ![]() Mam ochotę się wypiąć na niego i sprzedać, nawet za niską cenę, na złość- bo to Eau de Soir, ta czarna babka z kucykiem
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mało nie zeszłam na widok cykady ![]() Cytat:
ale teraz będę się podłączać do jego 'le boise' ja się w tk maksie wahałam, ale jakoś mi przeszło... ![]() ale szpilkami się nie popsikasz... ponoć do nowych butów trzeba nową torebkę dobrać i inne części stylizacji to perfumy pewnie też
|
|
#2239 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
?Cytat:
2.a no to ufff ![]() 3.słusznie uczynisz gdyż albowiem spadziowy jest najlepszy Cytat:
no i szkoda mi tej resztki co mi została poddawać agresywnym zabiegom typu odbarwianie itp , plus szkoda mi na to kasy i czasu białe blondy bardzo mi się podobają na kimś , ale siebie absolutnie w nich nie widzę , psychicznie mi nie pasują Cytat:
Cytat:
już mi to schodzi zaraz będę w bieli wyglądać jak trup ![]() 2.a może mu się coś stało i dlatego milczy , wypadki chodzą po ludziach? Cytat:
![]()
||||||
|
|
|
#2240 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad kawy i bólu zębów (Maja, zarażasz...?)
![]() Informuję, ze w Hebe jest promocja na Kallosa - małe maski po 5,99 (u mnie w końcu wylądowała keratyna), duże po 8,99. Flo, owad piękny, ale chyba bym się oddaliła na bezpieczną odległość.....
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć dzisiaj odchodzi się od trucia zebów ![]() Z drugiej strony dopiero teraz sobie przyponiałam, ze dent sam mi zrobił zeszłoroczną akcję wyrywania, piłowania i łyżeczkowania kości, bo... asystent się spóźnił ![]() Więc wmawiam sobie, zeby mu zaufać ![]() Cytat:
mi w ciemnych nasyconych czerwnieniach i fioletach jest jeszcze dobrze. Choć nie tak dobrze, jak w czerni, ale i tak juz nie zafarbuję moich wychuchanych, wygłaskanych włosów i musze znosic ten mało mroczny brąz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-28 o 10:34 |
||
|
|
|
#2242 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jak tam czytam co piszesz, to wypisz wymaluj moja postawa i punkt widzenia jeszcze sprzed 2 lat Tez sie za chiny w blond nie widziałam, ani mentalnie ani niejak Ale nagle w któryms momencie zaczelam na przekór wszystkiemu mysleć - a moze by blond? ![]() No i myślenie reality się stało Teraz małz od wczoraj woła do mnie per "Barbie" Ale oczywiście nic na siłę! No jasne, ja tylko mówie, jak było ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Wczoraj byłam taka zmęczona całym dniem, ze jak przyłożyłam łeb do poszuszki tak padłam snem sprawiedliwego w try miga ![]() Dzisiaj rano wstałam dopiero po 9,5 godzinach Niby obudziłam sie o 6 na cwiczenia, ale stwierdziłąm ze nie mam siły jeszcze i spie póki sie wyśpie i uznam ze mam siłe pocwiczyć, akurat to była 8.30 już
|
|
#2243 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
czerwone kiedyś miałam bo używałam chny z rubiną , ale nie było to oszałamiające ![]() ja mam ciemny brąz który de facto wychodzi prawie czarny bom siwa pod spodem ![]() Cytat:
więc tym bardziej nic z tego ![]() 2.sen to podstawa
||
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze południa nie ma a ja juz: przetestowałam maskę miodową zaliczyłam sesję z kretem (mój doradca) po drodze zakupy zrobiłam tiramisu i nadziałam tortille ![]() ad doradcy, to dziś stwierdził, że mam za duży potencjał i marnuję się w tym mieście.... znalazł mi z 5 akceptowalnych ofert, poprawił cv (usunął prace fizyczne, bo wg niego takiej nie szukamy), kazał przesłać jakiś mój przykładowy list motywacyjny, bo na jego bazie ma napisać profesjonalny
|
#2245 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No i co on musi przechodzić Dobrze, ze nei spię przez to na balkonie albo ze rozwoda nie dal mi jeszcze Ja spię srednio po 6-7 godzin, ale dzisiaj czułam, ze musze odpoczac we snie dłuzej, bo nie miałam siły
|
|
#2246 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nawet jak się wcześniej położę, to leżę i się przewracam z boku na bok, a wstać muszę 5.30. W weekend się natomiast budzę rano samoczynnie, zamiast pospać jak przyzwoity człowiek....
|
|
#2247 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad wizji powrotu jutro do cywilizacji, wreszcie! Ten wyjazd przypomniał mi jak bardzo nienawidzę wakacji latem (tj. wakacji nie w 'zimnych' krajach) - męczarnia, dzień w dzień słońce, upał, duchota. Już ustaliliśmy, że w kolejnych latach darujemy sobie Polskę i bierzemy kurs na Kopenhagę, Szkocję albo jakieś wysokie góry, gdzie nie dociera afrykańskie powietrze
|
|
|
|
#2248 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Gucio już jest taki duży super fotki Cytat:
no tak, tylko że ja patrzę inaczej, tzn pod względem tego czy mam szanse to zużyć, a nie czy jest dużo za niską cenę bo ja z trudem 30 zużywam, a co dopiero taką 100 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i za pracę Ja dziś zdążyłam tylko umyć włosy, opróżnić zmywarkę i poklikać po necie Cytat:
![]() Znad soczku i migdałów |
|||||
|
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też bymbrała spadziowy. Lofciam
Ale wiosenny i leśny brzmi świetnie. My właśnie będziemy kupować spadziowy i rzepakowy. Nie ma nic lepszego niz miód i aloes. W zasadzie leczę nimi wszystko Cytat:
![]() Moje siedziały czasami nawet kilka dłuuugich godzin w lodówce, np impra o 22 a robiłam przed 17.00 ale wiadomo, im krócej tym lepiej. Tak do 2-3 h powinno być bezpiecznie. poza tym nie mam pojęcia jak zachowują się pieczone ![]() Cytat:
Cuuuudak! Cytat:
Oesu, nieee!!! Tylko nie Eau de Soir!!!! Zawsze sobie po cichu mówiłam że widzę w nim siebie Tak czy owak, nieeeeeee odpuszczaj, nie po taniości, nie ten!!!!
|
|||
|
|
|
#2250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ameryki nie odkrył, ot całą prawdę że się ktoś taki znalazł, bo jak widać, nikogo takie oczywistości nie interesują i nikt do tej pory nie chciał ich widzieć i cokolwiek z tym robić Świetna "krecia" robota ![]() ![]() Cytat:
Powiedziałabym "a nie mówiłam" daaaa? ![]() Ale no nie mówiłam, przemilczałąm tą razą szokując się po cichutku z drugiej strony kompika Przeż mamy identyczny barometr pogodowy Toć nie wierzyłam, że to robisz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
i choć wydaje się moim jesienniaczkiem, to kurka, nie mogę chyba już szaleć?2. Też ostatnio wsuwam migdały, ale prażę płatki z cukrem ![]() BTW cukier mam zły, murszę zrobić krzywą Eeeeech. Dziś nie myślę jednak o złych rzeczach, planuję w weekend czilałtować się i karmić dobrymi emocjami. No stress. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-28 o 12:56 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

znowu godzina jazdy z powrtoem w pelnym sloncu i baterie mi sie rozładowały. No sorry, ale nie nadaję się na Duracella 
Sama na blond w zyciu sobie nie zrobię,juz widze, jak operuje rozjasniaczem, ze potem bym chyba na łyso musiała sie obciac 
otaka ona 

nie wiem, czy aż tyle uzbieram... 

najlepszy mniut jaki istnieje 

Eeeeech. Dziś nie myślę jednak o złych rzeczach, planuję w weekend czilałtować się i karmić dobrymi emocjami. No stress.