Scent Bar LVII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 14:34   #2221
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Margot poszukaj czegoś takiego - ja kupowałam na bazarze od Ormian/Ruskich itp https://www.google.pl/search?q=latar...pfOj2VWZWeM%3A ładowana kabelkiem z gniazdka przez 16 godzin , potem świeci i świeci , spokojnie można czytać . Można używać jako latarki i jako lampki stojącej , bardzo praktyczny wynalazek . Bywają też lampki ledowe w kształcie zwykłej biurkowej lampy także samo do ładowania , w Lidlach albo castoramach , tylko trzeba trafić .

A wiecie, jak się objawia skleroza? Stałam przy kasie w Leroy Merlin i patrzyłam na coś takiego, jak to pierwsze: http://www.sklepy24.pl/szukaj/wielof...g+dom+warsztat
Popatrzyłam, postałam, zapłaciłam za swoje zakupy i poszłam dalej
Stary 2015-08-27, 14:46   #2222
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wróciłam od fryzjera, zdazyłam wymopować mieszkanie i teraz klapnełam na fotel i prawie zasypiam - nie mam siły już kompletnie - wstałam o 6, miałam 2 cardiowe workouty plus na brzuch, potem godzina jazdy autobanem do friza, 2 godziny szarpania za włosy znowu godzina jazdy z powrtoem w pelnym sloncu i baterie mi sie rozładowały. No sorry, ale nie nadaję się na Duracella

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:06   #2223
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wróciłam od fryzjera, zdazyłam wymopować mieszkanie i teraz klapnełam na fotel i prawie zasypiam - nie mam siły już kompletnie - wstałam o 6, miałam 2 cardiowe workouty plus na brzuch, potem godzina jazdy autobanem do friza, 2 godziny szarpania za włosy znowu godzina jazdy z powrtoem w pelnym sloncu i baterie mi sie rozładowały. No sorry, ale nie nadaję się na Duracella
Z pewnością się nie nadajesz - sądząc po zdjęciach nie jesteś puchatym różowym króliczkiem swoją drogą twarda sztuka z Ciebie , w życiu bym nie poświęciła 4 godzin w tym dwóch na przejazd na zrobienie włosów farba w domu na odrosty plus odręczne podcinanie grzywki to wszystko co jestem skłonna zrobić , z kontaktów z fryzjerami zrezygnowałam już daaaawno

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-08-27 o 15:12
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:17   #2224
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Z pewnością się nie nadajesz - sądząc po zdjęciach nie jesteś puchatym różowym króliczkiem swoją drogą twarda sztuka z Ciebie , w życiu bym nie poświęciła 4 godzin w tym dwóch na przejazd na zrobienie włosów farba w domu na odrosty plus odręczne podcinanie grzywki to wszystko co jestem skłonna zrobić , z kontaktów z fryzjerami zrezygnowałam już daaaawno

Ha ha, no niestety nie jestem

Ja powiedzialam, ze za fryzjerem, który zrobi mi kolor, jaki chce, to jestem w stanie pojechać tyle Sama na blond w zyciu sobie nie zrobię,juz widze, jak operuje rozjasniaczem, ze potem bym chyba na łyso musiała sie obciac
Jak miałam ciemne, to sama robiłam, ale ciemna farba to zadna filozofia, a platyno-perła to juz nie dla mnie wyzwanie
Poza tym auto musi raz na jakiś czas porozpędzac sie autobanem, bo inaczej FAPS mi szlag trafi i koszta naprawy dopiero będą wielkie w porównaniu z kosztami benzyny na jazde w te i we wte. Bo normalnie jeżdze po miescie, a to za krótko i za mała predkosc aby FAPS działał idealnie.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-27, 16:11   #2225
tricolor
Wtajemniczenie

Corii, a dałabyś namiary na tego fryzjera na PW?

I dobrego dnia całemu Baru

Maja trzymaj się kochana, pomyśl, ile już Ci się udało. A dentist najwyraźniej świetny w swym fachu.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

A, i gratuluję Margot przeprowadzki!

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
może z powodu końca lata ?
mnie się zdaje że Bar udał się większościowo na ostatnie letnie wyraje i dlatego go nie ma

trampki odpadają , oxfordki mam na szpili na której się ładnie wygląda ale gorzej chodzi z ciężką torbą po wertepach , a glany to na zimno , zaczynam się zastanawiać nad jakimiś botkami nad kostkę na obcasie .

Znalazłam piękną matową krwistoczerwoną szminkę - kolor wręcz idealny ino cena nie , albowiem to eris i zastanawiam się , po kiego grzyba eris z kolorówką luksusową cenowo wlazła do rossmanów i hebe , toż tam targetu raczej nie znajdzie otaka ona http://sklep.drirenaeris.com/pl/prod...jaca-1114.html i na zdjęciu kolor prawie taki sam jak w realu . Ale nie za takie pieniądze
Podobie mi się. I 603 też, bardziej mojowata. Ale tyle kasy za mazidło du ust?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Justyś Super widoczki. I niech klient płaci, jak zamówił, bo jak nie, to !@#$%^&*
Stary 2015-08-27, 16:37   #2226
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ha ha, no niestety nie jestem

Ja powiedzialam, ze za fryzjerem, który zrobi mi kolor, jaki chce, to jestem w stanie pojechać tyle Sama na blond w zyciu sobie nie zrobię,juz widze, jak operuje rozjasniaczem, ze potem bym chyba na łyso musiała sie obciac
Jak miałam ciemne, to sama robiłam, ale ciemna farba to zadna filozofia, a platyno-perła to juz nie dla mnie wyzwanie
Poza tym auto musi raz na jakiś czas porozpędzac sie autobanem, bo inaczej FAPS mi szlag trafi i koszta naprawy dopiero będą wielkie w porównaniu z kosztami benzyny na jazde w te i we wte. Bo normalnie jeżdze po miescie, a to za krótko i za mała predkosc aby FAPS działał idealnie.
no tak , ja mam ciemne a nawet bardzo ciemne to problema nie ma tym bardziej że mało w czym wyglądam tak źle jak w jasnych włosach to masz racje całkowicie uzasadniające
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Podobie mi się. I 603 też, bardziej mojowata. Ale tyle kasy za mazidło du ust?
no właśnie , kogoś pogięłło

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-27, 16:51   #2227
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no tak , ja mam ciemne a nawet bardzo ciemne to problema nie ma tym bardziej że mało w czym wyglądam tak źle jak w jasnych włosach to masz racje całkowicie uzasadniające
Ano własnie, przy ciemnych tez fryzjera w to nie mieszałam Chodziłam tylko na obciecie czasem. Ale to u mnie na miejscu. Bo generalnie do cięcia mam Panie w ktw, a do blondu w krk
Ale wiesz co, wydaje mi się, ze jakby dobrać odpowiedni kolor blond, to bys na tym skorzystała, po prostu wystarczy umiejetnie dobrany kolor. Ja np. nie moge miec zoltawych ani za bardzo ciepłych na zołto
A jeszcze parę lat temu tez uwazałam, ze w zyciu mi z zadnym blondzie nie będzie dobrze. No i się myliłam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-27, 17:05   #2228
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ano własnie, przy ciemnych tez fryzjera w to nie mieszałam Chodziłam tylko na obciecie czasem. Ale to u mnie na miejscu. Bo generalnie do cięcia mam Panie w ktw, a do blondu w krk
Ale wiesz co, wydaje mi się, ze jakby dobrać odpowiedni kolor blond, to bys na tym skorzystała, po prostu wystarczy umiejetnie dobrany kolor. Ja np. nie moge miec zoltawych ani za bardzo ciepłych na zołto
A jeszcze parę lat temu tez uwazałam, ze w zyciu mi z zadnym blondzie nie będzie dobrze. No i się myliłam
Nie da rady , jestem klasyczna zimowa zima , blada w chłodnym odcieniu cera , szaroniebieskobure oczy , z dość nijaką oprawą , włosy z natury ciemnomysiobure i w jasnych kolorach włosów ginę całkowicie oraz wyglądam obrzydliwie natomiast jak sobie zrobię czarną hennę na oczy i ciemną farbę na włosy plus ciuchy w zdecydowanych , najlepiej ciemnych kolorach - różnica o 100% nie każdemu jest dobrze w blondzie tak samo jak nie każdemu dobrze w ciemnych . Zresztą fryzjerzy mi zawsze odradzali jasne kolory z góry mówiąc , że będzie źle . Raz się uparłam na mocne rozjaśnienie balejażem i wyglądałam strasznie

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-27, 17:18   #2229
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Sugerujesz poudawać tirówkę na siakimś poboczu...? nie wiem, czy aż tyle uzbieram...
Napisz na kartce enigmatycznie, że potrzebujesz faceta z paką do szybkiej pracy fizycznej
Stary 2015-08-27, 18:06   #2230
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Corii, a możesz napisać, gdzie w krk? Co prawda w tej chwili bardziej mnie interesuje zatrzymanie włosów na głowie niż farbowanie, ale nigdy nie wiadomo, co będzie potem

Cytat:
Nie da rady , jestem klasyczna zimowa zima , blada w chłodnym odcieniu cera , szaroniebieskobure oczy , z dość nijaką oprawą , włosy z natury ciemnomysiobure i w jasnych kolorach włosów ginę całkowicie oraz wyglądam obrzydliwie natomiast jak sobie zrobię czarną hennę na oczy i ciemną farbę na włosy plus ciuchy w zdecydowanych , najlepiej ciemnych kolorach - różnica o 100% nie każdemu jest dobrze w blondzie tak samo jak nie każdemu dobrze w ciemnych . Zresztą fryzjerzy mi zawsze odradzali jasne kolory z góry mówiąc , że będzie źle . Raz się uparłam na mocne rozjaśnienie balejażem i wyglądałam strasznie
Parabelko, a w platynie (taki zimny biały kolor, który dziewczyny kiedyś pokazywały - to chyba platyna była?) by Ci źle było? IMO zimie mogłoby pasować.

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 18:36   #2231
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
no to bierz oba ostre
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Bierz gryczany i lipowy
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
z tych dwóch brałabym spadziowy
koniec końców wzięłam wiosenny i leśny

Cytat:
mam nadzieje,że nic strasznego
samo dobre

Cytat:
ojjjj
Cytat:
aaaa, a ostatnio właśnie myślałam ze chciałabym flaszkę Szafrana
tylko na uj mi 100 ml aż
to samo pomyślałam, w sumie mogłabym rozebrać ale czy mi się chce

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znad....
to ta pyszna kawa?

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wkoorf przy okazji - gościu zamówił obraz, miał zapłacić przelewem we wtorek, brak przelewu i kontaktu
Nienawidzę takich sytuacji!
nigdy nie pojmę takiego zachowania
foty świetne

Cytat:
snad założenia zbyt ciepłej bluzki znaczy posiadającej rękaw do łokcia co się okazało jednak być błędem

znaczy miałaś szczęście , ale nie próbuj więcej

spadziooowy najlepszy mniut jaki istnieje
1. popełniłam dziś ten sam błąd + długie portki
2. nie no spoko, jestem ostrożna bardzo, lek który wzięłam to nie żaden drag na głowę tylko taki rozkurczowy z ubocznym działaniem prospoł i uspokajającym
3. wezmnę następnym razem, ostatnio dużo mniodu mi schodzi

Cytat:

"Korzysci" ma przekonywujace

dobry

chyba się obrażę na Dalię wyżarli się i szaleją z cenami ale kolekcja jesień/zima jest

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 19:41   #2232
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Oj Kochana, będę dalej sie upierać, ze odpowiedni kolor blond i byłoby Ci dobrze
Skad jestem tego taka pewna, zapytasz? Bo jak czytam Twój post, to jakbym widziała swój własny przypadek - tez w czarnym super hiper i cwierc zycia czarny i jasna cera. Tez wszyscy łacznie z gronem fryzjerów odradzali mi blondy, nawet fryzjerki, które mnie znały od kilkunastu lat. Ale sie uparłam i co? I znalazłam swojego Graala kolorystycznego Co wiecej - zagorzali przeciwnicy widzenia mnie w blondzie teraz pieją peany zachwytowe Serio
Niestety, aby dojsc do koloru jaki pasuje, czasem trzeba przebyc długą drogę. To co mialam na samym poczatku nijak nie pasowało mi i generalnie po pierwszym odbarwieniu przyznam - zrejterowałam i wróciłam do ciemnego - tak fatalnie mi było Ale nastepnym razem byłam twarda i stanelam na wysokosci zdania I tak powoli niekoniecznie twarzowymi kolorami doszłam do tego co chciałam i co sadzilam podswiadomie, ze bedzie pasowało i faktoza

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Corii, a możesz napisać, gdzie w krk? Co prawda w tej chwili bardziej mnie interesuje zatrzymanie włosów na głowie niż farbowanie, ale nigdy nie wiadomo, co będzie potem

Parabelko, a w platynie (taki zimny biały kolor, który dziewczyny kiedyś pokazywały - to chyba platyna była?) by Ci źle było? IMO zimie mogłoby pasować.
W M1 - Eric Stripa salon

Ten bialy to byla raczej perla zmieszana troszke z platyna chyba.
Moj friz mówi, ze platyna jest ciemniejsza/ brudniejsza od perły

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-27, 20:40   #2233
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

tanie L'artisany jak byście jeszcze nie widzialy a potrzebowały http://www.e-glamour.pl/firm-pol-125...html?counter=3
Ech figę bym brała na rozbiór czy coś, ale jeszcze nie teraz

Cytat:
Sugerujesz poudawać tirówkę na siakimś poboczu...? nie wiem, czy aż tyle uzbieram...
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 20:46   #2234
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
to ta pyszna kawa?
najlepsza
i hiszpańska marcilla do kawiarki, ale ona w uk droższa od illy

czy jest na sali Rejcz?
udało mi się upiec tortille pszenno-kukurydziane i zastanawiam się ile wcześniej je nadziać serkiem i łososiem żeby się nie rozwaliły po pokrojeniu?
Stary 2015-08-27, 21:58   #2235
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
A wiesz, ze po moim wyjezdzie chuop zaczal używać AiKa po każdym myciu i nie był wczoraj taki chętny mi wszystkich oddac Bo od paru dni nie nakłada i poczuł różnicę...
Zaczynam sie bać co bedzie następne. W obsłudze kawiarki mnie juz przerosl...

Się do Twoich flaszek perfumowych dobierze
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ech figę bym brała na rozbiór czy coś, ale jeszcze nie teraz

:
Ja mialam ochotę na coś jeszcze ( sama nie wiem co) ale lArtisany jakoś żle na mnie się ukladają...z wyjatkiem szafranka, tylko trwalość skandaliczna...no ale za ta kasę to mogę się bez żalu wielkiego dopsikiwać często.....

A wiem co bym chciala Mure et Musc Extreme chyba, fajne i dośc trwałe było, o ile dobrze pamiętam....

Ale..
klepnęłam sobie 2 pary fuksjowych szpilek ( mat i lakier), no to muszę trochę pooszczędzać. No, nawet nie trochę
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 23:05   #2236
Florens
Zakorzenienie

właśnie na tarasie odwiedził mnie taki owad http://dinoanimals.pl/wp-content/upl...bek-Macrog.jpg

przepiękny miał chyba z 7cm długości, wyglądał i bzyczał jak koliber

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 23:08   #2237
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazia31 Pokaż wiadomość
Hej piękne zdjęcia

Cytat:
Ju, piękne zdjęcia i trzymam za szybkie odnowienie kontaktu i jeszcze szybszy przelew!

Cytat:

piękne zdjęcia

Cytat:
Ju, piękne zdjęcia

Cytat:
w życiu bym nie poświęciła 4 godzin w tym dwóch na przejazd na zrobienie włosów farba w domu na odrosty plus odręczne podcinanie grzywki to wszystko co jestem skłonna zrobić , z kontaktów z fryzjerami zrezygnowałam już daaaawno

Jak bym chciała blond i ktoś by mi zrobił i umiał, to bym dwa razy tyle poświęciła
Na szczęście do wiosny nie chcę blondu

Cytat:

Justyś Super widoczki. I niech klient płaci, jak zamówił, bo jak nie, to !@#$%^&*

Cytat:
też myślę - przynajmniej złagodziłabym kontrast troszkę, olśniłaś mnie ostatnio - a w bieli byłaś i jakaś cera cieplejsza

Cytat:

nigdy nie pojmę takiego zachowania
foty świetne
ja też nie

Cytat:
Ale..
klepnęłam sobie 2 pary fuksjowych szpilek ( mat i lakier), no to muszę trochę pooszczędzać. No, nawet nie trochę

No więc bez zmian - forsy i kontaktu brak
Mam nadzieję, że kiedyś - tam zapłaci, ale niedobrze mi się robi, jak pomyślę, że mam coś egzekwować (duży obraz - 100 x 70)
Kupno obrazu nie jest obowiązkowe - ale skoro sam zaproponował, a potem zarzekał, że wszystko aktualne...

Mam ochotę się wypiąć na niego i sprzedać, nawet za niską cenę, na złość- bo to Eau de Soir, ta czarna babka z kucykiem

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 00:31   #2238
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie na tarasie odwiedził mnie taki owad http://dinoanimals.pl/wp-content/upl...bek-Macrog.jpg

ładny, ale
ja mało nie zeszłam na widok cykady

Cytat:
Dobry

Się do Twoich flaszek perfumowych dobierze

Ja mialam ochotę na coś jeszcze ( sama nie wiem co) ale lArtisany jakoś żle na mnie się ukladają...z wyjatkiem szafranka, tylko trwalość skandaliczna...no ale za ta kasę to mogę się bez żalu wielkiego dopsikiwać często.....

A wiem co bym chciala Mure et Musc Extreme chyba, fajne i dośc trwałe było, o ile dobrze pamiętam....

Ale..
to już nastąpiło, oddałam mu już pi i he wooda z mojej kolekcji
ale teraz będę się podłączać do jego 'le boise'

ja się w tk maksie wahałam, ale jakoś mi przeszło...

ale szpilkami się nie popsikasz...
ponoć do nowych butów trzeba nową torebkę dobrać
i inne części stylizacji
to perfumy pewnie też
Stary 2015-08-28, 09:07   #2239
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
Cruella De Mon powiadasz ?
Cytat:
1. popełniłam dziś ten sam błąd + długie portki
2. nie no spoko, jestem ostrożna bardzo, lek który wzięłam to nie żaden drag na głowę tylko taki rozkurczowy z ubocznym działaniem prospoł i uspokajającym
3. wezmnę następnym razem, ostatnio dużo mniodu mi schodzi
1.współczuję
2.a no to ufff
3.słusznie uczynisz gdyż albowiem spadziowy jest najlepszy
Cytat:
Oj Kochana, będę dalej sie upierać, ze odpowiedni kolor blond i byłoby Ci dobrze
Skad jestem tego taka pewna, zapytasz? Bo jak czytam Twój post, to jakbym widziała swój własny przypadek - tez w czarnym super hiper i cwierc zycia czarny i jasna cera. Tez wszyscy łacznie z gronem fryzjerów odradzali mi blondy, nawet fryzjerki, które mnie znały od kilkunastu lat. Ale sie uparłam i co? I znalazłam swojego Graala kolorystycznego Co wiecej - zagorzali przeciwnicy widzenia mnie w blondzie teraz pieją peany zachwytowe Serio
Niestety, aby dojsc do koloru jaki pasuje, czasem trzeba przebyc długą drogę. To co mialam na samym poczatku nijak nie pasowało mi i generalnie po pierwszym odbarwieniu przyznam - zrejterowałam i wróciłam do ciemnego - tak fatalnie mi było Ale nastepnym razem byłam twarda i stanelam na wysokosci zdania I tak powoli niekoniecznie twarzowymi kolorami doszłam do tego co chciałam i co sadzilam podswiadomie, ze bedzie pasowało i faktoza
bo peruki mierzyłam w różnych kolorach i mentalnie nie jestem blondynką ani trochę - w sensie że owszem bym chciała , ale absolutnie nie czuję że bym się dobrze w jasnych włosach czuła no i szkoda mi tej resztki co mi została poddawać agresywnym zabiegom typu odbarwianie itp , plus szkoda mi na to kasy i czasu białe blondy bardzo mi się podobają na kimś , ale siebie absolutnie w nich nie widzę , psychicznie mi nie pasują
Cytat:

ojejuuu

Cytat:
też myślę - przynajmniej złagodziłabym kontrast troszkę, olśniłaś mnie ostatnio - a w bieli byłaś i jakaś cera cieplejsza

Mam nadzieję, że kiedyś - tam zapłaci, ale niedobrze mi się robi, jak pomyślę, że mam coś egzekwować (duży obraz - 100 x 70)
Kupno obrazu nie jest obowiązkowe - ale skoro sam zaproponował, a potem zarzekał, że wszystko aktualne...
Mam ochotę się wypiąć na niego i sprzedać, nawet za niską cenę, na złość- bo to Eau de Soir, ta czarna babka z kucykiem
1. ale to efekt sezonowy , bo byłam jak na siebie dość mocno opalona już mi to schodzi zaraz będę w bieli wyglądać jak trup
2.a może mu się coś stało i dlatego milczy , wypadki chodzą po ludziach?
Cytat:
ale szpilkami się nie popsikasz...
ponoć do nowych butów trzeba nową torebkę dobrać
i inne części stylizacji
to perfumy pewnie też
zdecydowanie tak

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-28, 09:57   #2240
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Znad kawy i bólu zębów (Maja, zarażasz...?)

Informuję, ze w Hebe jest promocja na Kallosa - małe maski po 5,99 (u mnie w końcu wylądowała keratyna), duże po 8,99.

Flo, owad piękny, ale chyba bym się oddaliła na bezpieczną odległość.....
Stary 2015-08-28, 10:29   #2241
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja trzymaj się kochana, pomyśl, ile już Ci się udało. A dentist najwyraźniej świetny w swym fachu.

choć dzisiaj odchodzi się od trucia zebów
Z drugiej strony dopiero teraz sobie przyponiałam, ze dent sam mi zrobił zeszłoroczną akcję wyrywania, piłowania i łyżeczkowania kości, bo... asystent się spóźnił
Więc wmawiam sobie, zeby mu zaufać
Cytat:

mi w ciemnych nasyconych czerwnieniach i fioletach jest jeszcze dobrze. Choć nie tak dobrze, jak w czerni, ale i tak juz nie zafarbuję moich wychuchanych, wygłaskanych włosów i musze znosic ten mało mroczny brąz

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-08-28 o 10:34
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 11:15   #2242
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
bo peruki mierzyłam w różnych kolorach i mentalnie nie jestem blondynką ani trochę - w sensie że owszem bym chciała , ale absolutnie nie czuję że bym się dobrze w jasnych włosach czuła no i szkoda mi tej resztki co mi została poddawać agresywnym zabiegom typu odbarwianie itp , plus szkoda mi na to kasy i czasu białe blondy bardzo mi się podobają na kimś , ale siebie absolutnie w nich nie widzę , psychicznie mi nie pasują
Jednak peruki to nei do końća to
Jak tam czytam co piszesz, to wypisz wymaluj moja postawa i punkt widzenia jeszcze sprzed 2 lat Tez sie za chiny w blond nie widziałam, ani mentalnie ani niejak
Ale nagle w któryms momencie zaczelam na przekór wszystkiemu mysleć - a moze by blond?
No i myślenie reality się stało
Teraz małz od wczoraj woła do mnie per "Barbie"

Ale oczywiście nic na siłę! No jasne, ja tylko mówie, jak było

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Wczoraj byłam taka zmęczona całym dniem, ze jak przyłożyłam łeb do poszuszki tak padłam snem sprawiedliwego w try miga
Dzisiaj rano wstałam dopiero po 9,5 godzinach Niby obudziłam sie o 6 na cwiczenia, ale stwierdziłąm ze nie mam siły jeszcze i spie póki sie wyśpie i uznam ze mam siłe pocwiczyć, akurat to była 8.30 już

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-28, 11:21   #2243
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

mi w ciemnych nasyconych czerwnieniach i fioletach jest jeszcze dobrze. Choć nie tak dobrze, jak w czerni, ale i tak juz nie zafarbuję moich wychuchanych, wygłaskanych włosów i musze znosic ten mało mroczny brąz
w ubrankach tych kolorów , bo włosów fioletowych nie próbowałam i nie zamierzam czerwone kiedyś miałam bo używałam chny z rubiną , ale nie było to oszałamiające
ja mam ciemny brąz który de facto wychodzi prawie czarny bom siwa pod spodem
Cytat:
Jednak peruki to nei do końća to
Jak tam czytam co piszesz, to wypisz wymaluj moja postawa i punkt widzenia jeszcze sprzed 2 lat Tez sie za chiny w blond nie widziałam, ani mentalnie ani niejak
Ale nagle w któryms momencie zaczelam na przekór wszystkiemu mysleć - a moze by blond?
No i myślenie reality się stało
Teraz małz od wczoraj woła do mnie per "Barbie"

Ale oczywiście nic na siłę! No jasne, ja tylko mówie, jak było

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Wczoraj byłam taka zmęczona całym dniem, ze jak przyłożyłam łeb do poszuszki tak padłam snem sprawiedliwego w try miga
Dzisiaj rano wstałam dopiero po 9,5 godzinach Niby obudziłam sie o 6 na cwiczenia, ale stwierdziłąm ze nie mam siły jeszcze i spie póki sie wyśpie i uznam ze mam siłe pocwiczyć, akurat to była 8.30 już
1.ano właśnie ad sinupret małża - mój nie znosi blondynek więc tym bardziej nic z tego
2.sen to podstawa

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-28, 11:28   #2244
Betty83
Zakorzenienie

jeszcze południa nie ma
a ja juz:
przetestowałam maskę miodową
zaliczyłam sesję z kretem (mój doradca)
po drodze zakupy
zrobiłam tiramisu
i nadziałam tortille

ad doradcy, to dziś stwierdził, że mam za duży potencjał i marnuję się w tym mieście.... znalazł mi z 5 akceptowalnych ofert, poprawił cv (usunął prace fizyczne, bo wg niego takiej nie szukamy), kazał przesłać jakiś mój przykładowy list motywacyjny, bo na jego bazie ma napisać profesjonalny
Stary 2015-08-28, 11:29   #2245
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
w ubrankach tych kolorów , bo włosów fioletowych nie próbowałam i nie zamierzam czerwone kiedyś miałam bo używałam chny z rubiną , ale nie było to oszałamiające
ja mam ciemny brąz który de facto wychodzi prawie czarny bom siwa pod spodem

1.ano właśnie ad sinupret małża - mój nie znosi blondynek więc tym bardziej nic z tego
2.sen to podstawa
Mój to zadeklarowany miłosnik brunetek, blondynki mu sie nigdy nie podobały, także wiesz, na jaka rebelie sie zdobyłam No i co on musi przechodzić Dobrze, ze nei spię przez to na balkonie albo ze rozwoda nie dal mi jeszcze
Ja spię srednio po 6-7 godzin, ale dzisiaj czułam, ze musze odpoczac we snie dłuzej, bo nie miałam siły

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-28, 11:32   #2246
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ja spię srednio po 6-7 godzin, ale dzisiaj czułam, ze musze odpoczac we snie dłuzej, bo nie miałam siły
Przez ostatni miesiąc sypiam maksimum po 5h i już jestem nieżywa
Nawet jak się wcześniej położę, to leżę i się przewracam z boku na bok, a wstać muszę 5.30. W weekend się natomiast budzę rano samoczynnie, zamiast pospać jak przyzwoity człowiek....
Stary 2015-08-28, 11:34   #2247
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad wizji powrotu jutro do cywilizacji, wreszcie! Ten wyjazd przypomniał mi jak bardzo nienawidzę wakacji latem (tj. wakacji nie w 'zimnych' krajach) - męczarnia, dzień w dzień słońce, upał, duchota. Już ustaliliśmy, że w kolejnych latach darujemy sobie Polskę i bierzemy kurs na Kopenhagę, Szkocję albo jakieś wysokie góry, gdzie nie dociera afrykańskie powietrze
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 12:15   #2248
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki, tyle wydatków ostatnio - wszak Gucio do 1wszej klasy idzie

a Gucio już jest taki duży

Cytat:
Pozdrawiam i się zapowiadam, że będę częściej wpadać
super fotki
Cytat:

1.na małym wygodnym obcasiku oksfordy wyglądają jak buciki Dziuni Pietrusińskiej
ja tylko takie nosze bo innych nie mogę i mnie się podobają
Cytat:

W cenie niższej niż 50 ml to mozesz mieć bez wyrzutów setke
no tak, tylko że ja patrzę inaczej, tzn pod względem tego czy mam szanse to zużyć, a nie czy jest dużo za niską cenę bo ja z trudem 30 zużywam, a co dopiero taką 100
Cytat:
to samo pomyślałam, w sumie mogłabym rozebrać ale czy mi się chce

Cytat:

co za człowiek
Cytat:

jeszcze południa nie ma
a ja juz:
po drodze zakupy
zrobiłam tiramisu
i nadziałam tortille

i za pracę

Ja dziś zdążyłam tylko umyć włosy, opróżnić zmywarkę i poklikać po necie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad wizji powrotu jutro do cywilizacji, wreszcie! Ten wyjazd przypomniał mi jak bardzo nienawidzę wakacji latem (tj. wakacji nie w 'zimnych' krajach) - męczarnia, dzień w dzień słońce, upał, duchota. Już ustaliliśmy, że w kolejnych latach darujemy sobie Polskę i bierzemy kurs na Kopenhagę, Szkocję albo jakieś wysokie góry, gdzie nie dociera afrykańskie powietrze
no chyba że do przyszłego roku afrykańskie powietrze już będzie docierać wszędzie

Znad soczku i migdałów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 12:54   #2249
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
koniec końców wzięłam wiosenny i leśny
Ja też bymbrała spadziowy. Lofciam

Ale wiosenny i leśny brzmi świetnie. My właśnie będziemy kupować spadziowy i rzepakowy.

Nie ma nic lepszego niz miód i aloes. W zasadzie leczę nimi wszystko

Cytat:
czy jest na sali Rejcz?
udało mi się upiec tortille pszenno-kukurydziane i zastanawiam się ile wcześniej je nadziać serkiem i łososiem żeby się nie rozwaliły po pokrojeniu?
Eeeeeeeeeeee Ty się mie pytasz? (I tak too lejt, ale wierzę, że zrobiłaś dobrze )

Moje siedziały czasami nawet kilka dłuuugich godzin w lodówce, np impra o 22 a robiłam przed 17.00 ale wiadomo, im krócej tym lepiej. Tak do 2-3 h powinno być bezpiecznie.
poza tym nie mam pojęcia jak zachowują się pieczone

Cytat:

Wieeeeeeem, też go mamy

Cuuuudak!

Cytat:

Oesu, nieee!!! Tylko nie Eau de Soir!!!! Zawsze sobie po cichu mówiłam że widzę w nim siebie
Tak czy owak, nieeeeeee odpuszczaj, nie po taniości, nie ten!!!!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 12:59   #2250
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze południa nie ma
a ja juz:
po drodze zakupy
zrobiłam tiramisu
i nadziałam tortille

ad doradcy, to dziś stwierdził, że mam za duży potencjał i marnuję się w tym mieście.... znalazł mi z 5 akceptowalnych ofert, poprawił cv (usunął prace fizyczne, bo wg niego takiej nie szukamy), kazał przesłać jakiś mój przykładowy list motywacyjny, bo na jego bazie ma napisać profesjonalny

Ameryki nie odkrył, ot całą prawdę Ale że się ktoś taki znalazł, bo jak widać, nikogo takie oczywistości nie interesują i nikt do tej pory nie chciał ich widzieć i cokolwiek z tym robić Świetna "krecia" robota

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No! Wreszcie!
Powiedziałabym "a nie mówiłam" daaaa?
Ale no nie mówiłam, przemilczałąm tą razą szokując się po cichutku z drugiej strony kompika
Przeż mamy identyczny barometr pogodowy

Toć nie wierzyłam, że to robisz Wieeeem, wieeeem, chodziło o zrobienie czegoś DLA dziecka, ale kurka no chyba fun jest tylko wtedy, kiedy wszyscy są hepi?

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

no tak, tylko że ja patrzę inaczej, tzn pod względem tego czy mam szanse to zużyć, a nie czy jest dużo za niską cenę bo ja z trudem 30 zużywam, a co dopiero taką 100

Znad soczku i migdałów
1. Nawet miałąm proponować, że pomogłabym Ci z 10, no ale nie znam zapachu i choć wydaje się moim jesienniaczkiem, to kurka, nie mogę chyba już szaleć?

2. Też ostatnio wsuwam migdały, ale prażę płatki z cukrem

BTW cukier mam zły, murszę zrobić krzywą Eeeeech. Dziś nie myślę jednak o złych rzeczach, planuję w weekend czilałtować się i karmić dobrymi emocjami. No stress.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-08-28 o 12:56
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości