|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)
Laski tez tak macie...siedze przy kompie,okno otwarte,na termometrze 24 stopnie na zew. wieje lekki zefirek a ja się czuję jakbym miała zaraz odlecieć. od pasa w dół tak mi 'ciężko',morda cała w kroplach potu,pod pachami i na plerach też. kutwa co jest? w nocy miałam to samo,meczyło mnie to do rana,chłop pod kołdrą jak bez. no leci ze mnie ciurasem pot. w życiu się tak nie pociłam jeszcze,włosy mokre! a tu jeszcze zaraz czeka mnie robie nie pizzy domowej,stanie przy garach
Edytowane przez oczarowana Czas edycji: 2015-08-28 o 12:39 |
|
|
|
#452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A odkryta w nocy śpię chyba od miesiąca albo dwóch
Edytowane przez ScarlettOh Czas edycji: 2015-08-28 o 12:38 |
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Oczarowana ja tak nie mam, tzn jest mi cieplej niż przed ciążą bo byłam zawsze zmarzluch a teraz jest mi przeważnie ciepło, ale nie oblewają mnie żadne poty itd..
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
party ja też zawsze byłam zmarźluch bo potrafiłam nawet zasypiać w upalnej Chorwacji w skarpetkach,w ciaży przestałam być wrażliwa na chłód ale teraz to jakaś maskara aż wstyd!
normalnie pocę się niczym bliski krewniak świnki Pepy urwa nać |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
oczarowana - odkąd leczę niedoczynność to nie mam problemu z marznięciem, ale w ciąży faktycznie jest mi cieplej niż wszystkim. Od czerwca śpię z kołdrą obok, a przedwczoraj mój chłop spał pod kołdrą i kocem...
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które są na porodówce, ogromne kciuki i życzę szybkich porodów
![]() Nadrobiłam was, ale nie mam weny na cytowanie. Mały dzisiaj coś strajkuje, mało się rusza, jak tak dalej będzie to pojedziemy z mężem na IP aby mnie skontrolowali i jego. Mam nadziej, że odsypia dwa dni harców w brzuszku.
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też chciałam jechać bo bałam się okropnie, w nocy w ogóle go nie czułam (ale myślałam że to przez ten twardy brzuch), rano też w ogóle mi nie odpowiadał na pukania. Zjadłam śniadanie, puściłam muzyczkę i bryka aż miło. Także może dzień lenia.
|
|
|
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tarczyce mam ok więc chyba poród się zbliża![]() no chyba że mam początek menopauzy jak tak to ma wyglądać to zmienię se płeć,cycki utnę,siurka spinaczem przylepie i będzie git majonez
|
|
|
|
|
#460 | ||
|
Raczkowanie
|
No i nie będą nam dzisiaj wywoływać porodu.
Odesłali nas do domu bo wszystko jest jeszcze w dolnej granicy normy i lekarz nie widzi powodu by nas męczyć na siłę mimo skierowania. Mamy przyjechać w niedzielę do szpitala na kontrolę i wtedy może będą wywoływać, a jeżeli nie to ostatecznie zrobią to we wtorek. Na oddział czy obserwacje mnie nie wezmą bo łóżek brak. Cytat:
![]() Powodzenia!!!! Cytat:
No i gratulacje!!!! p.s.Chyba też muszę spróbować tego budyniu Słodka ta Twoja psinka ![]() party_girl7 to zdjęcie z pierwszej strony ze stópkami jest po prostu przesłodkie !
|
|
#461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szlafrok mam taki grubszy, naszukałam się cieńkiego ale wszędzie były albo takie misiowate albo satynowe. Nie gniecie się, a rożek mam z materiału minky więc mam nadzieję że dramatu nie będzie jak go wyjmę ![]() Cytat:
Donoszona jest jak jest skończony 37 tydzień. Dzisiaj mam skończony 37 tc, zaczynam 38 więc donoszona ![]() Szlafrok wzięłam, zawsze po kąpieli lubię jeszcze obeschnąć do końca w szlafroku zanim się ubiorę
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale to kobiety kobietom nierzadko gotują takie piekiełko. A im starsza kobiecina tym bardziej zawzięta na młodość i płodność mam wrażenie. Jedyne akty uprzejmości (nie przesadzajmy 3 przypadki w ciągu 9 miesięcy ciąży) spotkały mnie ze strony młodych mężczyzn. |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Owieczka a mi leczenie tarczycy wcale nie wpłynęło na odczucie zimna... A miałam nadzieję że mi się poprawi.
Ana ciesze się ze fotka się podoba, specjalnie szukałam takich ładnych No i współczuję nerwów, bo to czekanie i niepewność dobija zapewne... Tym bardziej ze juz miało się coś zaczynać a tu dalej czekać... Z drugiej strony jak wszystko jest ok to niech dzidziol jeszcze posiedzi jak mu dobrze ![]() I wyślij mi na PW potrzebne info to zamieszczę Cie w pierwszym poście!!
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2015-08-28 o 13:08 |
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczarowana - ja też się ostatnio mocniej pocę, szczególnie stopy - zawsze dbam o to by mieć skórzane buty, kapcie to samo ale normalnie czuję jakie mam mokre :/ ale u mnie dziś 30C, wiatrak chodzi też..
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
Boli mnie brzuch. Odszedł mi czop z nitkami krwi. Póki co nie panikuje. Rano u lekarza było rozwarcie na 1,5 palca. Szyjka wygładzona cokolwiek to znaczy...
|
|
#467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec obserwuj się!
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 razy mnie ekspedientka zawołała bez kolejki w sklepie. Koniec uprzejmości w ciąży. Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już wysyłam Tobie PW
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
party_girl7
Ból miałaś przy tym jakl na okres? 2 tyg temu było rozwarcie na pół palca i krwi nie było hymmm... A śmiałam się wczoraj do męża: może jutro urodzę ładna data . No, ale podchodzę sceptycznie.
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zmywarkę 45 i dla dwóch osób wystarcza całkowicie. Wstawiam ja co 2 dzień.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Asia trzymaj się dopiero doczytałam ze tobie wody odeszły
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Całą resztę wywalczyłam sama, pt. wepchnęłam się na przód kolejki w przychodni nie przejmując się pomrukami ludzi za mną.
|
|
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
odnosnie zmywaki - kupilismy, ale przyjechala uszkodzona. Reklamacja rozpatrzona pozytywnie (choc trwalo to prawie 3tygodnie) i dzis telefon, ze kurier bedzie miedzy 10 a 12, ale ostrzega, ze nie oplacono wniesienia (choc oplacono). Ja sama w domu. Normalnie jak mala dziewczynka poplakalam sie do sluchawki, bo juz mam dosc dzwonienia do sklepu i zalatwiania spraw z ta zmywarka zasrana. Mowie kurierowi szlochajac, ze wszystko oplacone bylo, ze to jakis blad, ze jestem w ciazy i zaraz rodze i co ja mam teraz zrobic. Kurier powiedzial, ze kobiety w ciazy maja specjalne wzgledy u niego, wniosl mi zmywarke, postawil gdzie chcialam mimo, ze powiedzialam, zeby nawet w drzwiach postawil, zapytal jak sie czuje, kiedy termin, zyczyl zdrowia. Sa jednak dobrzy ludzie na tym swiecie
|
|
|
|
#476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo ładnie! Mi mój zaprzyjaźniony kurier też wjechał z łóżeczkiem do sypialni :-P A panowie którzy dostarczali narożnik to az dziwnie się dopytywali ;-) później się okazało że jednemu urodził się syn 3mies temu
|
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja tez jest pod zabudowe cala ale mam swiatelko i sygnal dzwiekowy jak skonczy prac. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Aha jeszcze jedna uprzejmość - kurier widząc brzuch wniósł mi raz dużą paczkę do przedpokoju
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
Dirtyblack
No proszę super kurier się trafił Kurde brzuch mnie boli...
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam swoją ostatnią wyprawę do sklepów. To dosłownie w każdym sklepie ktoś mi pomagał. Naprawdę czułam się wyjątkowo i aż mi głupio było
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.