|
|
#3721 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() A mi się minky też podoba, tylko sporo kosztuje ten rożek ;/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A dziś jak wracałam do mieszkania, to obok klatki spotkałam swoją sąsiadkę, taką starszą pani, pilnuje 2 dzieci swojej córki caly czas, ale jest taka średnio mila, tzn nie wiem jak ja opisać, strasznie zdystansowana i nawet na dzień dobry, to tylko odpowie, ale ani pół uśmiechu u niej nie widać. No i idziemy tak razem, ona z naprzeciwka szła, przywitalam sie, a ona mówi -o dzidziuś bedzie? -no będzie, będzie -nawet nie zauważyłam wcześniej -no bo wcześniej jesZcze,nie bylibyśmy widać No i bla bla bla, ale pierwszy raz,ktoś obcy zauważył, że jestem w ciazy, więc oficjalnie widać już moja Lilcie nawet jak szlam i w witrynach sklepowych sie przeglądałam to stwierdziłam, że,widać, że,mam ciążowy brzuszek ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Aniqa cudaaa
Kalusia w Castoramie nic ciekawego nie znalazłam no i ceny .. ja kupuję taka prowizoryczna zwykły biały słupek bo nie chce do nie swojego mieszkania mega inwestować i chyba kupimy w leroy
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a na tych wyprzedażach w Castoramie też nic ciekawego?
|
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
|
#3725 |
|
Zadomowienie
|
Kalusia u nas niestety nic
jakby resztki kolekcji .. sedesy itp ..
|
#3726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wzorów tyle, że zwariować można ![]() No niestety rożek minky też jest drogi, ale ja się nie mogłam oprzeć ![]() No już pora żeby było widać ![]() Ja swojego też już nie schowam, zresztą nawet bym nie próbowała ![]() Cytat:
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, od poniedzialkowej wizyty boli mnie jakby szyjka.. zwłaszcza jak rozłoże nogi.. myślicie, że to może od wziernika? Ginka na badaniu powiedziała, że wszystko wzorcowo jest, więc nie wiem skąd ten ból...
Do mnie ludzie też się już uśmiechają na widok brzuszka, a wczoraj w ikei nawet jeden pracownik przechodząc uśmiechnął się i powiedział "wszystkiego dobrego" miłoooo
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic nie mówcie o rozstępach, nie mogę przeżyć tych dziadów W aptece kupiłam olejek z eucerinu, podobno dobry, sprawdzę co to za cudo. Oprócz tego podobno dobre są olejki tamanu, z kocanki i z róży rdzawej, chyba jeszcze złożę zamówienie na nie
|
|
#3729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że źle myślę ![]() Ooo, jak miło ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() Widzę, że ten Eucerin ma dobre opinie w internecie
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Na kwc jest na 1 miejscu, od wczoraj namiętnie smaruję to miejsce i jest trochę lepiej, jeszcze wynalazłam w domu olejek arganowy, może też coś pomoże
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Telewizor nam się na amen zepsuł :-(
Nie mam co oglądać :-( |
|
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
To książka
jaki gatunek lubisz to może Ci coś fajnego podsunie mol książkowy mogę poratować e-bookiem Ja namiętnie czytam teraz fantastyka mnie wciągnęła Odebrałam wyniki obciążenia glukozą i morfologię i mocz. Wszystko w normie, więc mam z głowy to "słodkie" badanie już. Ale piękne rzeczy tu pokazujecie dla swoich maluszków Słoooodziaki bodziaki takie A ja jeszcze w lesie z wyprawką, ale jakoś to ogarnę pomału. Dziś w textil markecie pooglądałam śpiochy takie, to ceny konkretne a jakość tych materiałów nieprzyjemna w dotyku:/ trzeba uważać zwłaszcza kupując przez neta żeby się nie nadziać na szmelc. Dziewczyny którym pokazały się rozstępy mega współczuję, póki co jeszcze mnie nie dopadły, ale smaruje się kremami i natłuszczam skórę. Choć mówią że to genetyczne, jak mają sie pojawić to będą niezależnie od tego czy się smarujemy. Życzę aby brzusio ładnie się rozciągał i nie fundował takich bolących skutków ubocznych. Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-28 o 16:36 |
|
|
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Genetyka ma bardzo dużą rolę, ja się od samego początku smarowałam 2 razy dziennie i du.pa
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojej
To może książka? ![]() Cytat:
![]() Co do Textil Marketu to my tam kupiliśmy dość dużo ubranek w naprawdę fajnych cenach i jakość też ok Czasem zdarzało się, że wzięłam coś do ręki i czuć było, że jakiś sztuczny materiał, ale to właśnie w ręce już można wyczuć.A jak będzie po praniu to się okaże Czasem i drogie ubranko w praniu się zniszczy ![]() Może nie będzie tak źle?
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby
![]() Namawiam mamę, żeby mi w domu pobrała, ja wypiję glukozę i przyjadę po 2h do przychodni na drugie pobranie
|
#3736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważne żeby potem usiąść gdzieś gdzie masz świeże powietrze, bo inaczej Cię zemdli. Ja otworzyłam sobie okno na korytarzu i podczytywałam książkę czekając, choć czas się dłuży, nie powiem. Ale jak masz taki przeciąg świeżego powietrza to jest ok. No i pozwoliła mi popijać wodą. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
na czczo, potem pijesz glukozę i po godzinie znowu Cie kłują, a potem jeszcze godzina i trzecie kłucie
|
||
|
|
|
#3737 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do badania - to ja jestem przykładem tej gorszej wersji :P Samo wypicie było okej, bo słodka woda to słodka woda, czasami się cukierkami bardziej zasłodzę. Ale to co przeżywałam przez pierwszą godzinę to tragedia była :P I wolałabym tego nigdy w życiu nie powtarzać. Cytat:
“If you die, and I live, there’s no life for me at all. You’re my whole life. I would never be happy again.” Edytowane przez SweetViolet Czas edycji: 2015-08-28 o 16:54 |
||
|
|
|
#3738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w labo by się nie zgodzili, bo też chciałam mamę namówić ![]() W sumie ona wszystkie badania mi pobiera i zazwyczaj zawozi jak jedzie do pracy, więc w kolejkach nie stoję ![]() Cytat:
![]() Zresztą, któraś z dziewczyn nawet kupowała glukozę cytrynową już ![]() Mi pozwoliła zaraz po wypiciu glukozy popić odrobinę, bo rozrobiłam w mniejszej ilości wody, a nie chciałam, żeby mi dolewały ![]() Gin kazała rozpuścić w szklance, a one w kubku ![]() Ja na trzy raz to wypiłam ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- A w ogóle jeśli chodzi o cytrynę to uważam, że niewiele to daje i można sobie odpuścić
|
|
#3739 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzis ciezki dzien przeplacony lzami nawet..
w robocie nerwy mi puscily przez szefa sie poklocilam z TZtem.. na szczescie ju okej, ale oczy pieka wygladam jak zebrak na union street ( nasza glowna ulica) dajcie spokoj.. dzien tragiczny.. z nudow sie wzielam za sprzatanie salonu.. kanapy mi zostaly do ogarniecia.. A jak jeszcze raz uslysze ze mam dzwonic gdzies o jakies czesci do quada o ktorych nie mam pojecia to kogos zabije... naprawde uwierzcie mi... bo z nerwow juz dzisija ryczalam..wspolpracownik mowi tak - nie wrocisz po macierzynskim co ? A ja tylko wzruszylam ramionami... ehhh... Jeszcze 2h w pracy nie wiem jak dzis wytrzymam... u kresu sil jestem a tu jeszcze jutro.. ![]() Odpisuje ogolnie piekne spiworki biedna z tym Tv.. odpal sobie weeb.tv na lapku? andriuszka piekny kocys agrita witamy sie z problemami ze wstawaniem. o 5 budze sie na siusiu wypozeta jak diabli a o 8 jak mam wstac to do 8,30 leze i sie wierce hahaha a moglabym cos rano zrobic a potem sobie w brode pluje... jakie to glupie kolo jest ? ;/ Katharinka, wiecpratrycja przeoczylam Was chyba - witam sweetviolet jak to czulas jak skora peka? aniqa a co to za pieknosci !!! sylwoha fajowy wozeczek ! dolinka moze aktycznie Cie gdzies przychaczyla? i dlatego szyjka boli?
|
#3740 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to podjadę do przychodni i siądę sobie w pokoju socjalnym i otworzę okno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to sory to wszędzie inaczej jak widzę |
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Adka
|
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Adka ściskam mocno, nakop tam komuś do tyłka jak Cie wkurzają, albo powiedz że dziewczyny z wizażu przyjadą zrobić tam porządek! no! wiem że to łatwo powiedzieć, ale staraj się mniej przejmować, szkoda Twojego zdrowia słońce <przytul> masz tu coś na uśmiech: https://www.youtube.com/watch?v=PJ8rrvKmSh0 A na tym zawsze płaczę ze śmiechu: https://www.youtube.com/watch?v=0Y7PIre_Ufo I to obejrzyj w domu koniecznie, mój mąż na tym znowu płacze ze śmiechu heheh ![]() https://www.youtube.com/watch?v=9pBXmzQVt-0 Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-28 o 17:19 |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Myszki, ale jak ja nie dam rady to kto ?
Cycki do gory heh Ale dola zlapalam wczesniej strasznego.. ((Ale zqaczynam wychodzic na prosta ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() nie mam jak wlaczyc filmika w robocie Staram sie nie przejmowac, ale nabuzowana juz jestem.. kurcze.. za duzo sie dzieje..
|
|
#3745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WzięcIe fajny, kupisz jaśniejsza pościel i będzie fajny kontrast ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
O to Twoja sytuacja naprawdę była miła ![]() Cytat:
A właśnie ja też zauważyłam dzisiaj 2 dziewczyny i tak się zastanawiałam czy to,ktoś nowy, czy się nie odzywaly od 1 czesci?? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Adka myślę że jeszcze na ten stres hormony ciążowe działają.
Współczuję wam dziewczyny że w uk nie można iść na zwolnienie. Ja bym do pracy chodziła w kratkę gdyby nie zwolnienie bo częściej czuje się kiepsko niż dobrze. TŻ poleciał kupić nowy telewizor Książki wszystkie przeczytane co nakupiłam :-( |
|
|
|
#3747 |
|
Zadomowienie
|
Adka, trzymaj się tam dzielnie! I pamiętaj- miej wyebane, a będzie Ci dane!!
|
|
|
|
#3748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że reszta pracowników też widzi jak Cię traktują... I wiesz co? Dobrze zrobisz jak nie wrócisz po macierzyńskim! Ty odżyjesz i dasz sobie radę, a Oni będą płakać i szukać kolejnej 'naiwnej' ( nie obrażając Ciebie) co będzie robiła wszystko ponad normę. Głowa do góry Niedługo urlop, a później już bliżej niż dalej do końca Dziękuję ![]() Cytat:
Zresztą zawsze raz, dwa to robi ![]() No i wdzięczna jestem, że nie stoję w kolejkach później ![]() Cytat:
![]() Co laboratorium to inne zasady A normy wszędzie takie same
|
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Dopiero przy MikoMinky zdecydowałam 
Z takiego zwykłego też będzie kocyk, ale mi się minky bardzo podoba więc wiesz 

a na tych wyprzedażach w Castoramie też nic ciekawego?
jakby resztki kolekcji .. sedesy itp ..

chyba, że źle myślę