|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Wypilam bym taki z torebki.winiary.....
Cytat:
Recznik na lozko w sypialni, wanienka i heja. Bedzie mial.pol roku, przeniesiemy sie do lazienki
|
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() Ja dzisiaj pączka pożarłam, a teraz maślane ciasteczka podjadam. ![]() W ogóle to cześć
|
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poszukaj na allegro jest dużo fajnych ubranek dla chłopców ![]() No i jak chcesz kocyk z minky to u MikoMinky jest fajny wzór o nazwie Gentleman w kratę
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na początku myślałam o stelażu Ale teraz myślę sobie, żeby w kuchni po prostu na krzesłach stawiać wanienkę
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że ktoś ma chęci ![]() Ja piję ten:
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Kalusia chociaż nie wiem sama,bo u nas w hurtowni jest 4kg jelp+płyn 500ml(czy zmiekczacz) za 50 zł to nie wiem czy nie wyjdzie mi jelp taniej. A jak porównałas?
|
|
|
|
#3788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hope lumpowe zdobycze słodkie Sylwoha pochwal się co kupiłaś ![]() ja też dzisiaj zaliczyłam lumpka! kupiłam pierwsze ubranka do tej pory nie mialam nic!! ale skromniejsze te moje zakupy...ja w ogóle chyba będę stawiała tylko na używane ciuszki, za całą reklamówkę zapłaciłam tylko 27 zł |
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Na Ceneo najtańsze sprawdzałam i porównywałam ilość prań. No to w takim wypadku Jelp taniej wychodzi
Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-08-28 o 20:18 |
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz w życiu spróbowałam gotowego barszczu i NIGDY WIĘCEJ! moje kubki smakowe nie uniosły tematu...
Ja już czuje głód czyli na dziś koniec rzygania jupi Ale zjem coś dopiero jutro w południe jak zwykle po takim dniu. |
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z płynów najlepiej Jelp Color Żel, Dzidziuś tylko jedno oczko niżej. Z proszków Dzidziuś i Jelp podobnie, oprócz Jelpa Dresy Classic, który wypadł najgorzej
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Super wiadomość 😀 cieszę się razem z Wami 😄
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Ja piłam dwa dni temu do kanapki z pasztetem
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
To niegłupie w sumie,tylko w naszych pokojach nie ma krzeseł a u rodziców tak nie bardzo chciałabym żeby mały woda nachlapal,no i nie chce go nosić z kąta w kat w ręczniku.
Sama nie wiem czy kupić,drogi wydatek trochę jak na taka pierdołke a używać będziemy pewnie max do roku. |
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wiesz mam ogromnego smaka na słodycze, codziennie jem coś słodkiego. a obiecałam sobie już w tamtym tygodniu, że biorę się za siebie i dalej duupa. jestem już 7 kg do przodumoge cyknąć fotki, ale mówie do razu, że to w większości zwykłe białe bodziaki |
|
|
|
|
#3798 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj było chłodno i padało co chwilę przez chwilę
I dobrze, bo nie chcę znowu upałów. Dziś znowu cały dzień biegania. Rano w tartaku sprawdzić gościa od dachu, trzeba zacząć grać w tego ich pokera, ale to my będziemy rozdawać teraz karty. Później z tatą na obiedzie, później u kierownika budowy, żeby zabrać dziennik (ostatni wpis jaki mamy to 27.03, dopiero dzisiaj dopisywał resztę ) i kazać mu wreszcie zgłosić zmiany w projekcie, bo zaraz stan surowy zamknięty będzie a zmiany dalej nie zgłoszone. Dopiero wróciłam niedawno...HP się zaczyna ![]() Mi brzusio ewidentnie poszedł do góry teraz wcześniej wisiał nad majtkami jak starszemu panu a teraz już jest taka fajna piłeczka ![]() Do mnie dzisiaj zadzwoniła położna z SR, żeby się zapytać czy wszystko u mnie ok, jak się czujemy i czy nie leżałam czasem w szpitalu fajnie od razu umówiłam się na glukozę na 7.09 na 8 rano Adka Ogolnie będzie Szymon? już doczytałam ![]() Hope świetne wieści u nas można cytrynę, specjalnie pytałam dzisiaj ![]() A patrzyłyście na stojaki na wanienkę z wanienką z Ikei? |
|
|
|
#3799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja tylko ze przytylam dwa razy więcej.Dolacz do nas my reżim wprowadzamy od września takze jeszcze 3 dni można jeść ![]() Właśnie dziewczyny co wrzucamy na zakazana liste ? Wróciłam z treningu i pozarlam arbuza a zaraz jakąś normalna kolacje zjem. Powiem wam, ze dzis mialam nieprzyjemna sytuacje na treningu. Mala siedzi mi tak nisko i od kilu dni jej ulubionym miejscem jest oczywiście mój pęcherz. No i jak schodzilam do przysiadu to tak mi nacisnela ze popuscilam haha, az sie przestraszyłam co to polecialo, biegiem do łazienki paczę a gatki lekko mokre Fuck musze bardziej mięśnie kegla ćwiczyć.Hope bardzo sie cieszę ze z serduchem wszystko ok ![]() Sylwoha bardzo fajnie sie wózek prezentuje. Musze wejsc na kompa i zobaczyć co Andriuszka wrzucala ze swojego rękodzieła bo strasznie ciekawa jestem. No i inne rzeczy jakie upolowalyscie w lumpkach bo nic mi sie nie wyświetla. Adkaaaa trzymaj sie tam. Myśl o urlopie, myśl o urlopie ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
A używane? Można za 30 zl kupic
|
|
#3800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wanienkę kładliśmy na łóżku, a gdy było zimno na podłodze w łazience, którą mogłam dogrzać, po kąpieli ubierałam ją na pralce na rozłożonym ręczniku. Gdy była troszkę większa, siedziała, wanienka mała stała w dużej wannie bo uwielbiała chlaplać wodą dookoła. NIe widzę problemu w przenoszeniu w ręczniku o ile w mieszkaniu nie ma przeciągów, dużych różnic temperatur - w zimie może być różnie. Wanienkę kupuję w Ikei, stara poszła w świat.Mały patent dla dzieci, które mogą bać się pierwszych kąpieli - warto maluszka owinąć tetrą i w tetrze powoli włożyć do wanienki z wodą. Przetestowane, działa ![]() Ogólnie, śliczne imię - w naszym otoczneniu bardzo popularne. Szymki to fajne chłopaki i być może mój przyszły zięć tak będzie miał na imię ;-) Edytowane przez Madziejka* Czas edycji: 2015-08-28 o 21:15 |
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest bumbleride lotus blue Kupowalam ze slowackiej stroyn Alee mam dla was ipinie o wozkach tako Sa naprawde fajne i swietnie zamortyzowane. U mnie w rodzinie maja 2 dziewczyny jedna wersje princess a druga extreme Takze jakby mi sie rten nie sprawdzil to przetestuje tamten ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Aa i moje zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Sztuka wyszla 7,2 moze nie super ale i tak taniej- czesc nowa |
|
|
|
|
#3802 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piekny wozek !kolorki s super czemu masz zalowac ze nie czarny? Cytat:
ja pierdziele..#i tylko 2 tyg urlopu... Nie daje jak potem ryknelam ze nie znam sie pieprzonych czesciach to nagle zmiana - to moze pojade do mechanika i jak maja taka czesc to mi zamowia? to czy moglabys zadzwonic kiedy moge podjechac? Polak ma biznes w UK i nie zna angielskiego... Cytat:
Super wiesci **nononono;D mrrr, nie kus mam w sloiku jeszcze barszczu na dwa kubki.. robionego ![]() ja go tylko dodaje odkad w ciazy jestem to mi niedobrze po samym w proszku.. [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52575931]U mnie dzisiaj było chłodno i padało co chwilę przez chwilę I dobrze, bo nie chcę znowu upałów. Dziś znowu cały dzień biegania. Rano w tartaku sprawdzić gościa od dachu, trzeba zacząć grać w tego ich pokera, ale to my będziemy rozdawać teraz karty. Później z tatą na obiedzie, później u kierownika budowy, żeby zabrać dziennik (ostatni wpis jaki mamy to 27.03, dopiero dzisiaj dopisywał resztę ) i kazać mu wreszcie zgłosić zmiany w projekcie, bo zaraz stan surowy zamknięty będzie a zmiany dalej nie zgłoszone. Dopiero wróciłam niedawno...HP się zaczyna ![]() Mi brzusio ewidentnie poszedł do góry teraz wcześniej wisiał nad majtkami jak starszemu panu a teraz już jest taka fajna piłeczka ![]() Do mnie dzisiaj zadzwoniła położna z SR, żeby się zapytać czy wszystko u mnie ok, jak się czujemy i czy nie leżałam czasem w szpitalu fajnie od razu umówiłam się na glukozę na 7.09 na 8 rano Adka Ogolnie będzie Szymon? już doczytałam ![]() Hope świetne wieści u nas można cytrynę, specjalnie pytałam dzisiaj ![]() A patrzyłyście na stojaki na wanienkę z wanienką z Ikei?[/QUOTE] Mnie tez leci do gory, zaczelam wam odpisywac a maly kopa w komputer - pozdrowienia wiec od Krzysia ;* Cytat:
![]() A co podsikiwania - mnie sie tez czasem wydaje ze popuscilam a mam taki zadko sluz... chyba ? ![]() Zabawy aparatem ciag dalszy, skarpetusie! ![]() ![]() ![]() zaraz mnie za spam wyrzuca ahahhaawstawilam kocyki do prania ![]() korzystan z tego ze jest cieplo i pranie schnie super !
|
|
#3803 |
|
Konto usunięte
|
Mi dzisiaj przyszła paka od r_p77, ale nie odpakowuję wszystkiego, bo później nie będę miała tego trzymać
prześcieradła, ceratki na materac, nożyczki i obcinacz do paznokci, przewijak usztywniany, kocyki i wałeczki, żeby się Młody nie przekręcał także fociszy nie będzie, bo jak wyciągnę z paczek to już nie włożę z powrotem...Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz najbardziej wzruszajacy dla mnie moment harrego ever
|
|
|
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mów!!! Myślisz że się podsikujemy?! Ze juz?
??
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Hope bardzo się cieszę, że serduszko zdrowe!
Fionka hahaha dobre! a swoją drogą, podziwiam, że jesteś w stanie zrobić przysiad!
|
|
|
|
#3808 | ||||
|
Rozeznanie
|
No i znowu dzień mi zleciał i nic nie zrobiłam konkretnego... Po prostu jest tego za dużo wszystkiego i nie wiem za co się zabrać i nie robię w sumie nic... :-(
Andriuszka jak zrobisz sama takie książeczki to normalnie jesteś wielka! Ja bym się nawet nie podjęła... Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Śliczne! Użytkownik zapisany :-D ja tak na razie tylko ich zapisuje i zapisuje i nic nie zamawiam i w końcu nie będę pamiętać co polecacie :-( Cytat:
A co do rozstępów to ja mam ale na piersiach :-( :-( :-( ochyda :-( a na brzuchu mi włosy rosną jak szalone i jeszcze trochę i chyba zacznę golić bo nie mogę patrzeć! Niby takie jaśniutkie ale dłuższe chyba niż na udach!!! Ratunku!!! |
||||
|
|
|
#3809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jak 5 zdrowych posiłków i 0 słodyczy? czy coś jeszcze? jedyne co to mi sie nie chce kalorii liczyć, nigdy nie byłam w tym dobra U mnie jest jeszcze lipa bo musiałam zrezygnować z ćwiczeń ze względu na bol kręgosłupa bardzo żałuję Sylwoha gratulacje widze, że łowy naprawdę udane szkoda, że u mnie w okolicznych szmateksach taka bida Gryzelda88 Ty to już chyba obkupiona jesteś, zazdro! |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Snape ?
Boziu tz caly film mi reke na brzuchu trzymal i w pewnym momencie taki zszokowany - on zawsze tak wywija ? Mlody przez ostatnie trzy dni przechodzi samego siebie. Tez macie takie uczucie uszczypniecia jak Wam zacznie ciskac sie po pecherzu ??? gryzelda ja u r_p planuje duze zamowienie w pazdzierniku . Tzn jak obliczylam sobie to 530 zl. Ale bede miala wszystko juz procz octeniseptu i koszul dla siebie. No i dzis sobie uswiadomilam ze nie mam porzadnej torby do szpitala.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

) 

) i kazać mu wreszcie zgłosić zmiany w projekcie, bo zaraz stan surowy zamknięty będzie a zmiany dalej nie zgłoszone. Dopiero wróciłam niedawno...
Fuck musze bardziej mięśnie kegla ćwiczyć.
i to pomimo smarowania się 2 razy dziennie. Nie wiem, może powinnam jakiś masaży spróbować. Kurde niby taki pierd, ale jak psuje humor

bardzo żałuję