|
|
#2251 | |||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
) , więc rosumię rozmiar przewrota , ale jednakowoż nie czuję weny w kierunku bląd mój optymalny czas spania to 9-10 godzin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i ![]() Chmurzy się ![]() i chyba mi zeżarło cytata ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- już wiem kogo mi zeżarło ![]() Cytat:
) na kimś mogą być , na mnie nie , tak jak bląd ![]() 2.ja zdążyłam tylko pójść do pracy ![]() 3. ![]() 4.soczku nie , ale migdałów to bym zjadła... Cytat:
2.oj ![]() macham snad spożytego ukradkiem raffaello wiem że to niedopuszczalne dietowo ale bym padła jakbym nie zjadła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2253 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przedszkole jeszcze można olać ale szkoła całkiem nam nabruździ i wtedy faktycznie trzeba będzie jeździć latem :/ Więc albo kolonie, albo jakieś zimne klimaty. BTW właśnie zjechał się tutaj CD Projekt, pełno długowłosych programistów czy czego tam w koszulkach Wiedźmina i jakieś laski ufarbowane na zielono/niebiesko. Teraz grillują a potem chyba będą w pseudo-LARPa grać Coś dla Mai.
|
||
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz gratuluję sławy
![]() ![]() Wchodzę se ja na wizaż a tu pierwsze co - wywiad z gwiazdą ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- A i miałam zapytać - gdzie oglądacie filmy/seriale online i żeby jakość w miarę była Wiem, że kiedyś pisałyście, ale wtedy mi nie było potrzebne to nie zapamiętałam Ja oglądałam na jednej czy dwóch stronach, ale różnie tam bywało z jakością.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-08-28 o 15:36 |
|
|
|
#2255 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O psiakostka, Spoo, dopiero po Twoim wpisie poszłam na główną
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeczytałam i się trochę załamałam, wychodzi na to, ze moja pielęgnacja leży i kwiczy Bo tylko: żel/mleczko, potem od razu krem nawilzający na noc albo hialuron z olejkiem, rano krem na dzień i wsjo ![]() A w sobote gadałyśmy własnie z koleżanką, że lada moment sie zaczniemy sypać i po przekroczeniu tej magicznej granicy xx lat trzeba się brac za siebie, żeby mijającą młodość zatrzymać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-28 o 16:03 |
||
|
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie wywiad?
Miłego dnia Baru
|
|
#2258 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na głównej.
Tri, i dziękuję za gratki - przenoszę się po kawałku...
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
oo, Siouxsie Sioux nagrała piosenkę do "Hannibala"...
![]() to ja tu tylko tak zostawię i spadam na weekend na wies https://www.youtube.com/watch?v=e5f8dMw_Zz4
|
#2260 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem rozumiem bardziej niż doskonale, wałęsającego się w wakacje dida (wszyscy moi znajomi) i nieznoszenia upałów, dlatego zaiste optuję za skandynawską wsią miast polską No ale ceny Wyspa Bornholm jest taka "dziecka" Chyba blisko do Kopenhagi? Mojaj Mam była i mówi że najsowo. Moi znajomi wycelowali w polskie morze. Nawet w upały nie było tragedii. A wieczory to już w ogóle bueno Cytat:
![]() hihi Nie no serio, to mój temat więc podjęłam Cytat:
Temat był stricte o trądziku, więc nie ma co porównywać, poza tym, jak byk piszę, że myk polega na tym, żeby na bieżąco obserwować swoją skórę i robić jej tak dobrze jak tylko czujemy potrzebę. ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Ha ! Ad seriali, przypomło mi się było! Detektyw sezon 2 - muzyka! Uwielbiam! I wokalistka z baru kojarzy mi się z Betty ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2261 |
|
Mother of Cats
|
Rejcz na głównej - fachowo brzmi
|
|
|
|
#2262 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony ja nie rosumieć takiego jednokierunkowego-załozyciowego monotonnego stanowiska typu tylko brunetki, tylko chude, tylko nieumięsnione, tylko jakies tam Tylko to krowa nie zmienia poglądów Sama po sobie widzę, ze z wiekiem mi coś mija i staję czasem po drugiej stronie punktu widzenia/podobania ![]() Ja po 9-10 godzinach to dopiero zgon zaliczam! Tyle godzin tylko wtedy u mnie jest ok, jesli dzien wczesniej sie zaryłam na ryj i ledwo zje
|
|
#2263 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Plus będąc już w fajnym miejscu szkoda nie zwiedzać aktywnie a obecnie co przejdę dłuższy kawałek to się zasapuję. Generalnie zły czas na wyjazdy.O morzu nawet nie myślałam bo się obecnie nie obnażam A siedzieć w upale okutana w szmaty nad zimną wodą to zbyt masochistyczne.Obczaję ten Bornholm na przyszłość, dzięki
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, Bornholm ze zdjęć i opowieści to jak dla mnie sprawia wrażenie, że ja bym tam umarła na śmierć z nudów "Urokliwa wysepka" czyli sprawa nie dla mnie. Ale póki się nie zobaczy to wrażenia mogą być myle ![]() Ale to ja, innym się podoba. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-28 o 20:04 |
|
|
|
|
#2265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Widzialam kilka lat temu na rzywo. I więcej nie spodkalam. Za to dziś w piwnicy namierzylam dwa nietoperze, całkiem spore Szykuja się chyba do snu. Jak zapalilam światlo, to jeden zrobił sobie runde po pomieszczeniach, a drugi obserwowal z bezpiecznej odległości . Będzie pewnie nietoperza rodzinka ![]() Może jest ich tam więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() Nic więcej nie kupuję, nie ma mowy. Oszczędzam uczciwie od dziś ![]() Cytat:
![]() Mi się żle używa jak mam czegoś malo... Rejcz, fajny wywiad Dzięki Tobie ide dzis spać tylko z tonikiem na twarzy. I tak mam zamiar przez jakiś czas ograniczyć mazidła na noc... |
|||
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Rachelku, to jednak Ty ![]() Żyję, ale z powodu dużych zmian pracowych jestem w nastroju nieprzysiadalnym i staram się funkcjonować w trybie oszczędzania energii. Tym sposobem mieszkanie mam nieposprzątane (mąż nie nadanża sprzątać kotów, gdyby nie on, to i okna byłyby już nieprzejrzyste), ale za to w ramach relaksu się intensywnie roweruję i spożywam napoje chmielowe ![]() Może się wezmę i zacznę podczytywać
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, też tam oglądałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejczelku, bardzo rzetelnie i fachowo
Udanego weekendu całemu Baru, koniecznie (i mnie samej, oczywiście, też)
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W zasadzie tak jak było naprawdę. Ja miałam szczęście trafić na genialną dermatolog, specjalizującą się w trądzie. W dobie braku internetu już się szkoliła zagramanicą i sprzedawałą mi niusy oraz produkty organiczne stamtąd. Zawsze była pro-eko, wegan etc. Ale nikomu nie narzucała nic. Także wszystko co wiem, to od niej. Ineternety tylko później potwierdziły. Bardzo indywidualnie skrajała terapie dla każdego. A seans u niej - relaksacyjan muza i kominki z olejkami eterycznymi, normalnie odlot. Kiedyś nie podobało mi się, to co mówiła, że skóra tak naprawdę nie potrzebuje wiele. To marketing każe nam chcieć "wszystko" i dużo a my kobiety, w znacznej większości to lubimy
|
||
|
|
|
#2270 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez krzywą niedługo robię, bo już czas nadchodzi... Cytat:
to już baaardzo dużo wypluwam po trzykroć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jak Ci się ogólnie ten sezon podobał? bo wg mnie lepszy o wiele od pierwszej części, która moim zdaniem była nielogiczna, przegadana i z bezsensownym zakończeniem ![]() zauważyłam po kosmetykach do włosów ![]() Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-08-29 o 15:36 |
|||||||
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś kupowała to Ci ulżę w mililitrach. Chyba że nie kupujesz jednak ![]() 2. Drugi znacznie lepszy. Ale też o całkiem innej rzeczywistości. Pierwszy był przewidywalny. Choć w sumie jakby nie patrzeć 2 też Czy ja wiem czy 1 była taka nielogiczna i bezsensu? Nie pamiętam juz chyba za dobrze ale gościu od kosiarki? Bardziej do mnie przemawiają jednak problemy będące sednem fabuły 2. 1 to taki klasyk "demonów południa" zwyrodnienia małomiasteczkowe, countryside, z kolei 2 to zboczenia wielkomiejskie Więc, tak żeby ocenić obiektywnie, uczciwie, to się nie da, trzeba przyznać że były bardzo różne. Ja po prostu wolę 2. Dla mnie walorem była gra aktorska w 2. Serio, Vincowi albo odjęli dragi albo zmienili dawkę/dilera bo kurka kupuję takie granie. Aż miło było patrzeć. Nawet Córuś zagrał cudnie. Nawet Macadamsowa uszła w tłoku. Nie parskałam śmiechem jak to oglądałam. Jedynie ten army-młodzian działał mi na nerwy, ale to juz preferencje osobiste Nie lubię takich nijakich modeli Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-29 o 13:51 |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
A dzie tam
U mnie zmiany pracowe typu organizacyjnego (administracja przechodzi w inne miejsce, zmienia się dyrekcja), a do tego mam lekkiego doła, bo 10 osób od nas odchodzi Po pracy jestem tak wyżęta psychicznie, że nie ma szans nawet niczego obejrzeć, bo zasypiam przed ekranem
|
#2273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
IMG_8546 (Small).jpg zaspaliśmy na śniadanie i do pierwszej kawy był śledź, schabowy i tagliatelle z kaczką ![]() Cytat:
niestety do zawijania na zimno się nie nadają, bo się łamały do rollsów chyba muszą być pszenne ![]() ale za to do quesadillas z kurakiem, warzywami i chedarem idealne ![]() Cytat:
![]() za cukierCytat:
jeśli to ta, to idealna na dzisiejszy stan muszę się oczyścić po wczorajszych naukach tańca w klubie ![]() a z serialem nigdy nie było mi po drodze, chuop oglądał pierwszy sezon. może teraz się skuszę ![]() Cytat:
przecież taka promocja to jest właśnie oszczędzanie ![]() ![]() Cytat:
i za rzeczowy wywiad zazdroszczę dermy... moja tylko popaczała od niechcenia, rzucała uwagi o brzydkim rodzaju skóry, wypisała drogą receptę i niczego nie wyjaśniała ![]() Agnysko
|
|
#2274 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad cywilizacji
Czy drugi sezon Detektywów ma tylko 8 odcinków? Rejcz, zapomniałam pogratulować i wywiadu, i wygranej walki
|
|
|
|
#2275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
![]() W pierwszym w ogóle nie podobało mi się zakończenie (gość od kosiarki, wtf, moim zdaniem bez sensu w ogóle ) , więc może stąd moje odczucia Cytat:
Cytat:
![]() ofszę
|
||||
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
ooo! Melua i Koteluk wystąpią za tydzień w lublinie
tylko czemu w czwartek?
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Baru,
czy ktoś stosował szamponetki koloryzujące? Warto, nie warto? Raz w życiu miałam farbowane włosy, a siwych coraz więcej. Farby nie chcę, bo odrostów nie zniesę ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Wrzuciłam fotę w album, bo publicznie to się wstydam, ktoś może zajrzeć i coś doradzić? ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Betty
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łapią różnie i z wypieraniem koloru też różnie bywa. jak ładny to za szybko, jak brzydki, to nie chce się wypłukać w użyciu są wygodniejsze od farby, bo nie trzeba pędzlem bardzo dokładnie nakładać używałam rudości, ciemnego blondu i czerwieni, po której musiałam obiecywać, że nigdy więcej nie zrobię sobie czerwonych włosów ![]() lubiłam marionowe, ale wypadały mi włosy po nich
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
O, no właśnie, o to mi chodziło, żeby umyć jak szmaponem i jusz.
Henny trochę się boję, choć się zastanawiam. Są próbki z np. z orientany, ale jak tego napaciać, żeby się nie pokolorować w całości, to nie mam pojęcia...
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2. już nie ![]() Przemyślałam to na poważnie i doszłam do wniosku,że w dupie mam oszczędzanie i minimalizm. Nie po to zasuwam,żeby sobie odmawiać czegoś co mi sprawia przyjemność, nawet jeśli ma to być milionpincsetpiąta para podobnych butow. Cytat:
![]() Albo jak Ci nie szkoda, to ciachnij jakies mini pasemko na karku
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

No i co on musi przechodzić
Dobrze, ze nei spię przez to na balkonie albo ze rozwoda nie dal mi jeszcze 

i 

Eeeeech. Dziś nie myślę jednak o złych rzeczach, planuję w weekend czilałtować się i karmić dobrymi emocjami. No stress.