Scent Bar LVII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-28, 13:45   #2251
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mój to zadeklarowany miłosnik brunetek, blondynki mu sie nigdy nie podobały, także wiesz, na jaka rebelie sie zdobyłam No i co on musi przechodzić Dobrze, ze nei spię przez to na balkonie albo ze rozwoda nie dal mi jeszcze
Ja spię srednio po 6-7 godzin, ale dzisiaj czułam, ze musze odpoczac we snie dłuzej, bo nie miałam siły
podejrzewałabym że mamy tego samego , gdyby nie to , że Twój nie lubi umięśnionych a mój wybitnie woli szczupłe i muskularne ( do których się nie zaliczam mimo całego wysiłku , ale męczę się dla siebie przede wszystkim ) , więc rosumię rozmiar przewrota , ale jednakowoż nie czuję weny w kierunku bląd
mój optymalny czas spania to 9-10 godzin

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad wizji powrotu jutro do cywilizacji, wreszcie! Ten wyjazd przypomniał mi jak bardzo nienawidzę wakacji latem (tj. wakacji nie w 'zimnych' krajach) - męczarnia, dzień w dzień słońce, upał, duchota. Już ustaliliśmy, że w kolejnych latach darujemy sobie Polskę i bierzemy kurs na Kopenhagę, Szkocję albo jakieś wysokie góry, gdzie nie dociera afrykańskie powietrze
no to zacznie docierać

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

jeszcze południa nie ma
a ja juz:
przetestowałam maskę miodową
zaliczyłam sesję z kretem (mój doradca)
po drodze zakupy
zrobiłam tiramisu
i nadziałam tortille

ad doradcy, to dziś stwierdził, że mam za duży potencjał i marnuję się w tym mieście.... znalazł mi z 5 akceptowalnych ofert, poprawił cv (usunął prace fizyczne, bo wg niego takiej nie szukamy), kazał przesłać jakiś mój przykładowy list motywacyjny, bo na jego bazie ma napisać profesjonalny
i

Chmurzy się

i chyba mi zeżarło cytata

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

już wiem kogo mi zeżarło
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja tylko takie nosze bo innych nie mogę i mnie się podobają

Ja dziś zdążyłam tylko umyć włosy, opróżnić zmywarkę i poklikać po necie

no chyba że do przyszłego roku afrykańskie powietrze już będzie docierać wszędzie

Znad soczku i migdałów
1.oszyfiście , że to kwestia upodobań ja paczając na takie oksfordy na niskim obcasie widzę Dziunię Pietrusińską względnie Mary Poppins a pokrewieństwa z jedną ani drugą nie czuję ( przynajmniej na razie ) na kimś mogą być , na mnie nie , tak jak bląd
2.ja zdążyłam tylko pójść do pracy
3.
4.soczku nie , ale migdałów to bym zjadła...
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Też ostatnio wsuwam migdały, ale prażę płatki z cukrem

BTW cukier mam zły, murszę zrobić krzywą Eeeeech. Dziś nie myślę jednak o złych rzeczach, planuję w weekend czilałtować się i karmić dobrymi emocjami. No stress.
1.i wychodzą takie karmelizowane ?
2.oj

macham snad spożytego ukradkiem raffaello wiem że to niedopuszczalne dietowo ale bym padła jakbym nie zjadła

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 13:58   #2252
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

1.i wychodzą takie karmelizowane ?
No jacha włacha, że zajekurkawiste w deskę karmelizowane wychodzą Nie znam lepszego smaku słodkości niż ten.

Just do it!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 15:07   #2253
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no chyba że do przyszłego roku afrykańskie powietrze już będzie docierać wszędzie
Wypluj to!

Cytat:
Powiedziałabym "a nie mówiłam" daaaa? (...)
Toć nie wierzyłam, że to robisz
Tym razem nie było wyboru: nie chcieliśmy żeby zawalała przedszkole kosztem wyjazdu i obijała się po chałupie w wolne dni; TŻ miał problem z wyjazdem przed latem a ja ze względu na cionszę nie chciałam jechać w końcowych miesiącach bo różnie bywa.
Przedszkole jeszcze można olać ale szkoła całkiem nam nabruździ i wtedy faktycznie trzeba będzie jeździć latem :/ Więc albo kolonie, albo jakieś zimne klimaty.

BTW właśnie zjechał się tutaj CD Projekt, pełno długowłosych programistów czy czego tam w koszulkach Wiedźmina i jakieś laski ufarbowane na zielono/niebiesko. Teraz grillują a potem chyba będą w pseudo-LARPa grać Coś dla Mai.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 15:24   #2254
Spoora
Zakorzenienie

Rejcz gratuluję sławy
Wchodzę se ja na wizaż a tu pierwsze co - wywiad z gwiazdą

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

A i miałam zapytać - gdzie oglądacie filmy/seriale online i żeby jakość w miarę była Wiem, że kiedyś pisałyście, ale wtedy mi nie było potrzebne to nie zapamiętałam Ja oglądałam na jednej czy dwóch stronach, ale różnie tam bywało z jakością.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2015-08-28 o 15:36
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 15:26   #2255
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

O psiakostka, Spoo, dopiero po Twoim wpisie poszłam na główną
Stary 2015-08-28, 15:58   #2256
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
BTW właśnie zjechał się tutaj CD Projekt, pełno długowłosych programistów czy czego tam w koszulkach Wiedźmina i jakieś laski ufarbowane na zielono/niebiesko. Teraz grillują a potem chyba będą w pseudo-LARPa grać Coś dla Mai.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Rejcz gratuluję sławy
oo, tez gratuluję Rejcz

Przeczytałam i się trochę załamałam, wychodzi na to, ze moja pielęgnacja leży i kwiczy Bo tylko: żel/mleczko, potem od razu krem nawilzający na noc albo hialuron z olejkiem, rano krem na dzień i wsjo
A w sobote gadałyśmy własnie z koleżanką, że lada moment sie zaczniemy sypać i po przekroczeniu tej magicznej granicy xx lat trzeba się brac za siebie, żeby mijającą młodość zatrzymać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-08-28 o 16:03
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 16:17   #2257
tricolor
Wtajemniczenie

Gdzie wywiad?
Miłego dnia Baru
Stary 2015-08-28, 16:32   #2258
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Gdzie wywiad?
Miłego dnia Baru
Na głównej.
Tri, i dziękuję za gratki - przenoszę się po kawałku...
Stary 2015-08-28, 16:34   #2259
Maja102
Zakorzenienie

oo, Siouxsie Sioux nagrała piosenkę do "Hannibala"...
to ja tu tylko tak zostawię i spadam na weekend na wies

https://www.youtube.com/watch?v=e5f8dMw_Zz4
Stary 2015-08-28, 16:50   #2260
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Tym razem nie było wyboru: nie chcieliśmy żeby zawalała przedszkole kosztem wyjazdu i obijała się po chałupie w wolne dni; TŻ miał problem z wyjazdem przed latem a ja ze względu na cionszę nie chciałam jechać w końcowych miesiącach bo różnie bywa.
Przedszkole jeszcze można olać ale szkoła całkiem nam nabruździ i wtedy faktycznie trzeba będzie jeździć latem :/ Więc albo kolonie, albo jakieś zimne klimaty.

Otóż to! O to mię właśnie chodziło, założę się, że w takiej Skandynawii też by jej się podobało.

Problem rozumiem bardziej niż doskonale, wałęsającego się w wakacje dida (wszyscy moi znajomi) i nieznoszenia upałów, dlatego zaiste optuję za skandynawską wsią miast polską No ale ceny

Wyspa Bornholm jest taka "dziecka" Chyba blisko do Kopenhagi? Mojaj Mam była i mówi że najsowo.

Moi znajomi wycelowali w polskie morze. Nawet w upały nie było tragedii. A wieczory to już w ogóle bueno

Cytat:
Rejcz gratuluję sławy

hihi Nie no serio, to mój temat więc podjęłam

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

oo, tez gratuluję Rejcz

Przeczytałam i się trochę załamałam, wychodzi na to, ze moja pielęgnacja leży i kwiczy Bo tylko: żel/mleczko, potem od razu krem nawilzający na noc albo hialuron z olejkiem, rano krem na dzień i wsjo
A w sobote gadałyśmy własnie z koleżanką, że lada moment sie zaczniemy sypać i po przekroczeniu tej magicznej granicy xx lat trzeba się brac za siebie, żeby mijającą młodość zatrzymać
Ależ właśnie nie kwiczy i nie leży - pielęgnację dopasowujemy do siebie. Widocznie nie cierpisz na trądzik. IMO bardzo dobra pielęgnacja. Rzekłabym optymalna!
Temat był stricte o trądziku, więc nie ma co porównywać, poza tym, jak byk piszę, że myk polega na tym, żeby na bieżąco obserwować swoją skórę i robić jej tak dobrze jak tylko czujemy potrzebę.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
oo, Siouxsie Sioux nagrała piosenkę do "Hannibala"...
to ja tu tylko tak zostawię i spadam na weekend na wies

https://www.youtube.com/watch?v=e5f8dMw_Zz4
Rewela!!!!

Ha ! Ad seriali, przypomło mi się było!

Detektyw sezon 2 - muzyka! Uwielbiam! I wokalistka z baru kojarzy mi się z Betty (mam nadzieję, że się nie obrazi, bo uważam że Betty jest o wiele piękniejsza i rasowsza) ale no TEN typ I TEN głos Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
A i miałam zapytać - gdzie oglądacie filmy/seriale online i żeby jakość w miarę była Wiem, że kiedyś pisałyście, ale wtedy mi nie było potrzebne to nie zapamiętałam Ja oglądałam na jednej czy dwóch stronach, ale różnie tam bywało z jakością.
Oglądam na kinoman tv ale nie polecam jakość jest beznadziejna
Stary 2015-08-28, 17:30   #2261
aileenn
Mother of Cats

Rejcz na głównej - fachowo brzmi

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 18:48   #2262
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
podejrzewałabym że mamy tego samego , gdyby nie to , że Twój nie lubi umięśnionych a mój wybitnie woli szczupłe i muskularne ( do których się nie zaliczam mimo całego wysiłku , ale męczę się dla siebie przede wszystkim ) , więc rosumię rozmiar przewrota , ale jednakowoż nie czuję weny w kierunku bląd
mój optymalny czas spania to 9-10 godzin
Ha ha no tak, faktoza
Z drugiej strony ja nie rosumieć takiego jednokierunkowego-załozyciowego monotonnego stanowiska typu tylko brunetki, tylko chude, tylko nieumięsnione, tylko jakies tam Tylko to krowa nie zmienia poglądów Sama po sobie widzę, ze z wiekiem mi coś mija i staję czasem po drugiej stronie punktu widzenia/podobania

Ja po 9-10 godzinach to dopiero zgon zaliczam!
Tyle godzin tylko wtedy u mnie jest ok, jesli dzien wczesniej sie zaryłam na ryj i ledwo zje

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 19:36   #2263
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Otóż to! O to mię właśnie chodziło, założę się, że w takiej Skandynawii też by jej się podobało.

Wyspa Bornholm jest taka "dziecka" Chyba blisko do Kopenhagi? Mojaj Mam była i mówi że najsowo.
Nooo, tylko że znowu - w ciąży będąc bałam się, że mieu coś trafi, wyląduję w ichniejszym szpitalu i będę go do końca życia spłacać Plus będąc już w fajnym miejscu szkoda nie zwiedzać aktywnie a obecnie co przejdę dłuższy kawałek to się zasapuję. Generalnie zły czas na wyjazdy.
O morzu nawet nie myślałam bo się obecnie nie obnażam A siedzieć w upale okutana w szmaty nad zimną wodą to zbyt masochistyczne.
Obczaję ten Bornholm na przyszłość, dzięki
Stary 2015-08-28, 20:02   #2264
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo, tylko że znowu - w ciąży będąc bałam się, że mieu coś trafi, wyląduję w ichniejszym szpitalu i będę go do końca życia spłacać Plus będąc już w fajnym miejscu szkoda nie zwiedzać aktywnie a obecnie co przejdę dłuższy kawałek to się zasapuję. Generalnie zły czas na wyjazdy.
O morzu nawet nie myślałam bo się obecnie nie obnażam A siedzieć w upale okutana w szmaty nad zimną wodą to zbyt masochistyczne.
Obczaję ten Bornholm na przyszłość, dzięki
A to faktoza. Zapominam o ciąży

Wiesz, Bornholm ze zdjęć i opowieści to jak dla mnie sprawia wrażenie, że ja bym tam umarła na śmierć z nudów "Urokliwa wysepka" czyli sprawa nie dla mnie. Ale póki się nie zobaczy to wrażenia mogą być myle
Ale to ja, innym się podoba.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-08-28 o 20:04
Stary 2015-08-28, 21:43   #2265
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
właśnie na tarasie odwiedził mnie taki owad http://dinoanimals.pl/wp-content/upl...bek-Macrog.jpg

przepiękny miał chyba z 7cm długości, wyglądał i bzyczał jak koliber

Widzialam kilka lat temu na rzywo. I więcej nie spodkalam.

Za to dziś w piwnicy namierzylam dwa nietoperze, całkiem spore
Szykuja się chyba do snu. Jak zapalilam światlo, to jeden zrobił sobie runde po pomieszczeniach, a drugi obserwowal z bezpiecznej odległości . Będzie pewnie nietoperza rodzinka
Może jest ich tam więcej

Cytat:
ale szpilkami się nie popsikasz...
ponoć do nowych butów trzeba nową torebkę dobrać
i inne części stylizacji
to perfumy pewnie też
Ale już pomarańczowym lutkiem i cedrem tak

Nic więcej nie kupuję, nie ma mowy. Oszczędzam uczciwie od dziś

Cytat:
no tak, tylko że ja patrzę inaczej, tzn pod względem tego czy mam szanse to zużyć, a nie czy jest dużo za niską cenę bo ja z trudem 30 zużywam, a co dopiero taką 100

:
A, rozumiem
Mi się żle używa jak mam czegoś malo...

Rejcz, fajny wywiad
Dzięki Tobie ide dzis spać tylko z tonikiem na twarzy. I tak mam zamiar przez jakiś czas ograniczyć mazidła na noc...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 21:43   #2266
agnyska81
Zakorzenienie

Witam się

Rachelku, to jednak Ty

Żyję, ale z powodu dużych zmian pracowych jestem w nastroju nieprzysiadalnym i staram się funkcjonować w trybie oszczędzania energii. Tym sposobem mieszkanie mam nieposprzątane (mąż nie nadanża sprzątać kotów, gdyby nie on, to i okna byłyby już nieprzejrzyste), ale za to w ramach relaksu się intensywnie roweruję i spożywam napoje chmielowe

Może się wezmę i zacznę podczytywać

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-28, 23:33   #2267
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Oglądam na kinoman tv ale nie polecam jakość jest beznadziejna
Ha, też tam oglądałam
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 09:25   #2268
tricolor
Wtajemniczenie

Rejczelku, bardzo rzetelnie i fachowo

Udanego weekendu całemu Baru, koniecznie (i mnie samej, oczywiście, też)
Stary 2015-08-29, 12:05   #2269
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Witam się

Rachelku, to jednak Ty

Żyję, ale z powodu dużych zmian pracowych jestem w nastroju nieprzysiadalnym i staram się funkcjonować w trybie oszczędzania energii. Tym sposobem mieszkanie mam nieposprzątane (mąż nie nadanża sprzątać kotów, gdyby nie on, to i okna byłyby już nieprzejrzyste), ale za to w ramach relaksu się intensywnie roweruję i spożywam napoje chmielowe

Może się wezmę i zacznę podczytywać
Kuuurczaaaki co się dzieje? Ja myślałam, że się wczasujecie

Cytat:
Rejczelku, bardzo rzetelnie i fachowo

Udanego weekendu całemu Baru, koniecznie (i mnie samej, oczywiście, też)
Cieszę się W zasadzie tak jak było naprawdę. Ja miałam szczęście trafić na genialną dermatolog, specjalizującą się w trądzie. W dobie braku internetu już się szkoliła zagramanicą i sprzedawałą mi niusy oraz produkty organiczne stamtąd. Zawsze była pro-eko, wegan etc. Ale nikomu nie narzucała nic. Także wszystko co wiem, to od niej. Ineternety tylko później potwierdziły. Bardzo indywidualnie skrajała terapie dla każdego. A seans u niej - relaksacyjan muza i kominki z olejkami eterycznymi, normalnie odlot.

Kiedyś nie podobało mi się, to co mówiła, że skóra tak naprawdę nie potrzebuje wiele. To marketing każe nam chcieć "wszystko" i dużo a my kobiety, w znacznej większości to lubimy
Stary 2015-08-29, 12:57   #2270
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

1. Nawet miałąm proponować, że pomogłabym Ci z 10, no ale nie znam zapachu i choć wydaje się moim jesienniaczkiem, to kurka, nie mogę chyba już szaleć?
jest cudny, polecam

Cytat:

BTW cukier mam zły, murszę zrobić krzywą Eeeeech. Dziś nie myślę jednak o złych rzeczach, planuję w weekend czilałtować się i karmić dobrymi emocjami. No stress.

ja tez krzywą niedługo robię, bo już czas nadchodzi...
Cytat:

1.oszyfiście , że to kwestia upodobań ja paczając na takie oksfordy na niskim obcasie widzę Dziunię Pietrusińską względnie Mary Poppins a pokrewieństwa z jedną ani drugą nie czuję ( przynajmniej na razie ) na kimś mogą być , na mnie nie , tak jak bląd
jak z większością rzeczy, jednym pasują innym nie
Cytat:
2.ja zdążyłam tylko pójść do pracy
to już baaardzo dużo
Cytat:
Wypluj to!

wypluwam po trzykroć
Cytat:
Rejcz gratuluję sławy

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

widziałam, super wywiad
Cytat:
na c d a .pl jest niezła jakość
Cytat:

Rewela!!!!

Detektyw sezon 2 - muzyka! Uwielbiam! I wokalistka z baru kojarzy mi się z Betty (mam nadzieję, że się nie obrazi, bo uważam że Betty jest o wiele piękniejsza i rasowsza) ale no TEN typ I TEN głos Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr
ano, muzyka super

a jak Ci się ogólnie ten sezon podobał? bo wg mnie lepszy o wiele od pierwszej części, która moim zdaniem była nielogiczna, przegadana i z bezsensownym zakończeniem
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

A, rozumiem
Mi się żle używa jak mam czegoś malo...

zauważyłam po kosmetykach do włosów
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2015-08-29 o 15:36
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 13:46   #2271
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
jest cudny, polecam

na â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â ˜☠â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â ˜â˜☠â˜â˜â˜â˜☠ jest niezła jakość

ano, muzyka super

a jak Ci się ogólnie ten sezon podobał? bo wg mnie lepszy o wiele od pierwszej części, która moim zdaniem była nielogiczna, przegadana i z bezsensownym zakończeniem
1. Na Twoim zdaniu/guście jeszcze nigdy nie poległam - choć różni nas Wenge. Jeśli nie jest podobny to chyba go chcę Jakbyś kupowała to Ci ulżę w mililitrach. Chyba że nie kupujesz jednak

2. Drugi znacznie lepszy. Ale też o całkiem innej rzeczywistości. Pierwszy był przewidywalny. Choć w sumie jakby nie patrzeć 2 też Czy ja wiem czy 1 była taka nielogiczna i bezsensu? Nie pamiętam juz chyba za dobrze ale gościu od kosiarki? Bardziej do mnie przemawiają jednak problemy będące sednem fabuły 2. 1 to taki klasyk "demonów południa" zwyrodnienia małomiasteczkowe, countryside, z kolei 2 to zboczenia wielkomiejskie Więc, tak żeby ocenić obiektywnie, uczciwie, to się nie da, trzeba przyznać że były bardzo różne. Ja po prostu wolę 2.

Dla mnie walorem była gra aktorska w 2. Serio, Vincowi albo odjęli dragi albo zmienili dawkę/dilera bo kurka kupuję takie granie. Aż miło było patrzeć. Nawet Córuś zagrał cudnie. Nawet Macadamsowa uszła w tłoku. Nie parskałam śmiechem jak to oglądałam. Jedynie ten army-młodzian działał mi na nerwy, ale to juz preferencje osobiste Nie lubię takich nijakich modeli

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-08-29 o 13:51
Stary 2015-08-29, 14:36   #2272
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Kuuurczaaaki co się dzieje? Ja myślałam, że się wczasujecie
A dzie tam U mnie zmiany pracowe typu organizacyjnego (administracja przechodzi w inne miejsce, zmienia się dyrekcja), a do tego mam lekkiego doła, bo 10 osób od nas odchodzi
Po pracy jestem tak wyżęta psychicznie, że nie ma szans nawet niczego obejrzeć, bo zasypiam przed ekranem

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 15:05   #2273
Betty83
Zakorzenienie

znad kawy, lekkiego kaca i kwiecia

IMG_8546 (Small).jpg

zaspaliśmy na śniadanie i do pierwszej kawy był śledź, schabowy i tagliatelle z kaczką

Cytat:
Eeeeeeeeeeee Ty się mie pytasz? (I tak too lejt, ale wierzę, że zrobiłaś dobrze )

Moje siedziały czasami nawet kilka dłuuugich godzin w lodówce, np impra o 22 a robiłam przed 17.00 ale wiadomo, im krócej tym lepiej. Tak do 2-3 h powinno być bezpiecznie.
poza tym nie mam pojęcia jak zachowują się pieczone
cienko wałkowane i pieczone krótko na suchej patelni
niestety do zawijania na zimno się nie nadają, bo się łamały
do rollsów chyba muszą być pszenne
ale za to do quesadillas z kurakiem, warzywami i chedarem idealne

Cytat:
Ameryki nie odkrył, ot całą prawdę Ale że się ktoś taki znalazł, bo jak widać, nikogo takie oczywistości nie interesują i nikt do tej pory nie chciał ich widzieć i cokolwiek z tym robić Świetna "krecia" robota

o też chyba nie do końca wie co z tym zrobić, ale stara się jak najlepiej dla mnie

za cukier

Cytat:

jeśli to ta, to idealna na dzisiejszy stan
muszę się oczyścić po wczorajszych naukach tańca w klubie
a z serialem nigdy nie było mi po drodze, chuop oglądał pierwszy sezon. może teraz się skuszę

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ale już pomarańczowym lutkiem i cedrem tak

Nic więcej nie kupuję, nie ma mowy. Oszczędzam uczciwie od dziś
a dziś jeszcze oszczędzasz?
przecież taka promocja to jest właśnie oszczędzanie

Cytat:
Cieszę się W zasadzie tak jak było naprawdę. Ja miałam szczęście trafić na genialną dermatolog, specjalizującą się w trądzie. W dobie braku internetu już się szkoliła zagramanicą i sprzedawałą mi niusy oraz produkty organiczne stamtąd. Zawsze była pro-eko, wegan etc. Ale nikomu nie narzucała nic. Także wszystko co wiem, to od niej. Ineternety tylko później potwierdziły. Bardzo indywidualnie skrajała terapie dla każdego. A seans u niej - relaksacyjan muza i kominki z olejkami eterycznymi, normalnie odlot.

Kiedyś nie podobało mi się, to co mówiła, że skóra tak naprawdę nie potrzebuje wiele. To marketing każe nam chcieć "wszystko" i dużo a my kobiety, w znacznej większości to lubimy

i za rzeczowy wywiad
zazdroszczę dermy... moja tylko popaczała od niechcenia, rzucała uwagi o brzydkim rodzaju skóry, wypisała drogą receptę i niczego nie wyjaśniała

Agnysko
Stary 2015-08-29, 15:24   #2274
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad cywilizacji odkurzacza pralki

Czy drugi sezon Detektywów ma tylko 8 odcinków?

Rejcz, zapomniałam pogratulować i wywiadu, i wygranej walki
Stary 2015-08-29, 15:40   #2275
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
1. Na Twoim zdaniu/guście jeszcze nigdy nie poległam - choć różni nas Wenge. Jeśli nie jest podobny to chyba go chcę Jakbyś kupowała to Ci ulżę w mililitrach. Chyba że nie kupujesz jednak
wciąż myślę (aż mi wykupią i nie będzie nad czym myśleć )
Cytat:
2. Drugi znacznie lepszy. Ale też o całkiem innej rzeczywistości. Pierwszy był przewidywalny. Choć w sumie jakby nie patrzeć 2 też Czy ja wiem czy 1 była taka nielogiczna i bezsensu? Nie pamiętam juz chyba za dobrze ale gościu od kosiarki? Bardziej do mnie przemawiają jednak problemy będące sednem fabuły 2. 1 to taki klasyk "demonów południa" zwyrodnienia małomiasteczkowe, countryside, z kolei 2 to zboczenia wielkomiejskie Więc, tak żeby ocenić obiektywnie, uczciwie, to się nie da, trzeba przyznać że były bardzo różne. Ja po prostu wolę 2.
fakt że były bardzo różne
W pierwszym w ogóle nie podobało mi się zakończenie (gość od kosiarki, wtf, moim zdaniem bez sensu w ogóle ) , więc może stąd moje odczucia

Cytat:
A dzie tam U mnie zmiany pracowe typu organizacyjnego (administracja przechodzi w inne miejsce, zmienia się dyrekcja), a do tego mam lekkiego doła, bo 10 osób od nas odchodzi
Po pracy jestem tak wyżęta psychicznie, że nie ma szans nawet niczego obejrzeć, bo zasypiam przed ekranem
ehhh
Cytat:

Załącznik 6042419

zaspaliśmy na śniadanie i do pierwszej kawy był śledź, schabowy i tagliatelle z kaczką

Cytat:
Macham znad cywilizacji odkurzacza pralki

Cytat:
Czy drugi sezon Detektywów ma tylko 8 odcinków?
ofszę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 17:04   #2276
Betty83
Zakorzenienie

ooo! Melua i Koteluk wystąpią za tydzień w lublinie
tylko czemu w czwartek?
Stary 2015-08-29, 18:38   #2277
tricolor
Wtajemniczenie

Drogi Baru,
czy ktoś stosował szamponetki koloryzujące? Warto, nie warto?
Raz w życiu miałam farbowane włosy, a siwych coraz więcej. Farby nie chcę, bo odrostów nie zniesę

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Wrzuciłam fotę w album, bo publicznie to się wstydam, ktoś może zajrzeć i coś doradzić?

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Betty fajne śniadanie późną porą
Stary 2015-08-29, 19:53   #2278
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Drogi Baru,
czy ktoś stosował szamponetki koloryzujące? Warto, nie warto?
Raz w życiu miałam farbowane włosy, a siwych coraz więcej. Farby nie chcę, bo odrostów nie zniesę

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Wrzuciłam fotę w album, bo publicznie to się wstydam, ktoś może zajrzeć i coś doradzić?
szamponetki raczej nie łapią siwych, nawet niektóre trwałe farby mają z tym problem.
łapią różnie i z wypieraniem koloru też różnie bywa.
jak ładny to za szybko, jak brzydki, to nie chce się wypłukać

w użyciu są wygodniejsze od farby, bo nie trzeba pędzlem bardzo dokładnie nakładać
używałam rudości, ciemnego blondu i czerwieni, po której musiałam obiecywać, że nigdy więcej nie zrobię sobie czerwonych włosów
lubiłam marionowe, ale wypadały mi włosy po nich
Stary 2015-08-29, 20:01   #2279
tricolor
Wtajemniczenie

O, no właśnie, o to mi chodziło, żeby umyć jak szmaponem i jusz.

Henny trochę się boję, choć się zastanawiam. Są próbki z np. z orientany, ale jak tego napaciać, żeby się nie pokolorować w całości, to nie mam pojęcia...
Stary 2015-08-29, 21:02   #2280
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:

a dziś jeszcze oszczędzasz?
przecież taka promocja to jest właśnie oszczędzanie

:
1.

2. już nie

Przemyślałam to na poważnie i doszłam do wniosku,że w dupie mam oszczędzanie i minimalizm. Nie po to zasuwam,żeby sobie odmawiać czegoś co mi sprawia przyjemność, nawet jeśli ma to być milionpincsetpiąta para podobnych butow.
Cytat:
O, no właśnie, o to mi chodziło, żeby umyć jak szmaponem i jusz.

Henny trochę się boję, choć się zastanawiam. Są próbki z np. z orientany, ale jak tego napaciać, żeby się nie pokolorować w całości, to nie mam pojęcia...
Sciągnij włosy ze szczotki/grzebienia i zahennuj. Tak najlatwiej
Albo jak Ci nie szkoda, to ciachnij jakies mini pasemko na karku
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości