|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
Najważniejsze, żeby Tobie było w nim dobrze DW nie przesusza jeśli się porządnie natłuszcza i nawilża ![]() A próbowałaś Futurista? U mnie świetny efekt daje ![]() Prisme Libre mam w kamieniu - jestem zadowolona Lucidity nie pamiętam za dobrze ![]() Iwonko, na to ja
|
|
|
|
|
#1682 |
|
sophisticated
|
Ewcia a ty się orientujesz w podkładach średniopółkowych? bo potrzebuję porady, a czytanie wizażystyki jest żmudne niemal jak biochemii
![]() EDIT Iwonka niech Lide lepiej nie dmucha tylko wciąga, bo nam układ słoneczny przestawi
|
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
Nowojorczyk w piekarniku
A moze wiecie czym mozna zastapic make kukurydziana?? Ide czytac co naspamowalyscie
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może inaczej - ile zamierzasz na niego przeznaczyć? Bo może się okazać, że w tej cenie, to kupisz coś ekstra na allegro |
|
|
|
|
#1685 |
|
Rzabbocop
|
aaa nie ząłapałam
![]() moze dlatego że nie marudziłam ![]() no ale same widzicie, ze nie trzeba nosić rozmiaru 36, zeby ładnie wyglądać lece do miasta |
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
szybciej będzie a i tak wszystko jest pokićkane z ta pogoda, więc różnicy nie będzie ![]() A czy Ty Brewko dmuchasz? ![]() U mnie słońce co i rusz, więc dmucham dalej ![]() Idę do sklepu, mocno dmuchając
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() jeszcze nie wiem, bo najpierw mundurki z przydasiami muszę kupić, ale poniżej stówki na pewno, więc wysoka półka nawet na all odpada
|
|
|
|
|
#1688 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
w gazetach, w kąpieli czy goły?
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1691 |
|
sophisticated
|
serio?
to idę się rozejrzeć w takim razie dokładniejposzukuję jasnego, nie różowego, nie zapychającego, do dojrzałej, kryjącego, ale bez maski, co w zmarchy nie wchodzi, raczej matujący chociaż niekoniecznie, ale na pewno bez drobinek i takich tam |
|
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
bo to chyba po to żeby pianę usztywnićale lepiej żeby ktoś mądrzejszy doradził, bo bezy to mi jak naleśniki wychodzą ![]() Kasiu tu czekoladowa Pavlova bez kukurydzianej http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...,32436389.html |
|
|
|
|
#1694 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i przekonałam ją do owsianki ![]() a dziś na obiad zjadła gotowaną pierś z kurczaka Cytat:
a porodu w sumie nawet nigdy nie widziałam ![]() Cytat:
![]() ze względu na biust to ja nawet 50 mogłabym nosić ![]() Cytat:
a po waxie za nic w świecie nie mogę ich rozczesać, już lepiej jest po balsamie napherowym a jak Ty się obchodzisz z waxem podgrzewasz ręcznik co jakiś czas? czy taki czepek foliowy można gdzieś kupić? ja kiedyś waxa nakładam do sauny to był fajny efekt. Cytat:
![]() kasiu a to na urodzinki takie wypieki robisz? czy bez okazji? edit: Pinguś czy możesz kilka słów na temat żelatyny, bardzo to złe? ile ma kalorii, BTW?rany znalazłam że 83,6B 0T 0W ale czy to prawda?
|
|
|
#1695 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To w koncu mam dmuchac czy wciagac
|
|||
|
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT sorki Rzabbko ze post pod postem |
|
|
|
|
#1697 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurudziana zastapie ziemniaczana i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1698 |
|
sophisticated
|
Lide dla mnie im niższa półka tym lepiej
![]() tego Maybelline nie znam, nie widziałam nawet, miałam ich różne inne i problem zawsze był z dobraniem odcienia ![]() ale już nie chcę wam tym głowy zawracać, jak ktoś będzie miał jakiś pomysł to może na PW? żeby za dużo Brewki w wątku nie było, bo to niezdrowe ![]() Kasia
|
|
|
|
#1699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak ktoś ma jakieś typy na dobry podkład i puder brązujący to chętnie poczytam ![]() szczególnie puder delikatnie brązujący
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Taki typowy -
http://www.bestrecipes.com.au/recipe...lova-L660.html A mysle ze ten bedzie b, dobry no ma extra poradyhttp://www.abc.net.au/melbourne/stories/s889579.htm Ale ja przegladalam forum Gazeta za ta wedlina na zimno (ktorej oczywiscie nie znalazlam i musialam pork upiec ) no i tam dziewczyny sporo pisaly na temat Pavlovej - ja do 8 jajek dalam 1&3/4 sklanki cykry (cukier musi byc b. dobrze rozpuszczony) na koniec dalam dobra lyzke octu i rozpuscilam w nim lyzke maki ziemniaczanej - wyszlo mi to troche rzadkawe to mowie a co tam wleje do tortownicy - piekarnik byl nagrzany do 160 (fan forced) - tak za 10 min zmniejszylam do 120 - pieklam tak okolo 2 godz - ( na poczatku wyroslo z pol tortownicy az po brzegi ale zaczelam ja kluc otwierajac piekarnik co chwile
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Ja dziś miałam urlop, rano odsypiałam wczorajsze wstawanie o 5 ![]() a o 11 miałam tomografię główki, i nie zdążyłam do Was zajrzeć. Później zrobiłam zakupy jedzeniowe i kupiłam sobie w Lidlu formę do ciasta ze szklanym dnem . Potem odwiedziłam moją babcię i dopiero wróciłam.Wypiję z Wami kawkę i idę sprzątać. Brewko Ann w Poznaniu byłam na rynku, piękny jest Korki też macie piękne chyba piękniejsze nawet niż w Katowicach.Niestety miałam mało czasu i więcej nic nie widziałam ![]() A co do tego Masterpice Max to nie jest zły ale ten klasyczny był lepszy Jeżeli chodzi o kosmetyki to mam: 2 podkłady ( jednego używam sporadycznie ) 1 tusz do rzęs 2 cienie 1 szminkę 2 błyszczyki 1 róż i jeszcze 2 nieużywane korektory pod oczy. W ogóle jakiś minimalizm kosmetyczny u mnie zapanował, półeczka w łazience świeci pustkami
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
haaaaaaaaaaaaajjjjjj Kochaaaaaaneeeee ślicznotki ![]() wiecie ze mam duuuzo do nadrobinia, a kolejka do kompa te duza i takdalj i takdalj. U mnie wsio ok, tylko rozrabiac ni moge ![]() A zdjęć brzuchatych brak -> nikt mi nie robi, chyba sama se zacznę pstrykać Ann nie wiem czy już cooleżanki odpowidziały Ci na pytanie o magnez: możesz łykać, w ciąży dochodzi do dużych ubytków i magnzu nigdy dość (dostałam baty od p.doktor, za to ze nie łykam go rgularnie, a mam brać 3xdzienie)magnez działa przeciwskurczowo Lecę czytać po przekątnej, no chyba żeby komuś się chciało zrobić streszczenie wątkowe, to bdę dźwięczna (Rzabbuś Narka p.s prosze mi powiedziec, czy Oreganka jest w ciązy, bo troche skołowana jstem
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2007-09-12 o 16:24 Powód: pytaie, pytanie |
|
|
|
#1704 |
|
sophisticated
|
Gadmarko kriste, bój się Boga Oreganka nie
tylko wyrostka się pozbyła ![]() co do streszczenia to: Agawka wyszła za mąż ale jak to nie wiemy, bo na szczegóły czekamy ciągle okazało się, że wszystkie nosimy niedobre staniki i teraz edukujemy się pod okiem Rzabbki, żeby nam cycki bokami nie wychodziły Rzęska się obraziła i sobie poszła ostatnio pochłaniają nas zakupy bieliźniano- odzieżowo-jesienne na przemian z pieczeniem ciast ![]() więcej nie pamiętam ![]() odchudzają się Maglisa z rezultatami takimi, że ![]() i Rzabbka, no i Ping coś kombinuje jak zwykle ![]() reszta symuluje Beatko PW poleciało |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, zapomniałam
![]() Mam jeszcze puder brązujący Sephory, ten spodek granatowy. Odcien 01 i jestem z niego bardzo zadwolona
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało co o zawał serca mnie przyprawiłaś ![]() oświadczam wszem i wobec że nie jestem w ciąży ![]()
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka na allegro kupisz bez problemu za jakieś 50 - 60 zł jak sie trafi
ja testuję nowego sprzedawcę - ma bardzo tanie rzeczy idź do sephory i popros o probki bo to trzeba na sobie sprawdzić E a mozesz polecić kogoś od perfum z allegro a co do podkladu to chyba jednak DB lepszy, ale jeszcze testuję tego innego to nie znam Gadmarka ![]() ![]() do pawlowej daje ziemniaczana wychodzi super
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz zwariowal i zrobi sie dubel
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chcesz kryjący czemu?? ja mam naczynka i dlatego. Mogę polecić Lasting Performance MF z apteki Unifiance LRP ale powiedz jeszcze konkretniej to Ci może pomogę ![]() Cytat:
ale nie wiem, czy jutro będę jeszcze miała siłę dmuchać ![]() Dziś nie padało na szczęście, ale jutro to nie wiem. Lide zjadłaś to ciasto to jutro prosze mi tu ładnie ciepełka nadmuchać ![]() Dmuchać do nas ciepłe powietrze Ja dmucham do Was zimne i chmury z deszczem, dobrze? ![]() Cytat:
Ooo przepraszam, najlepsze korki to sa aktualnie w Łodzi wszystko w centrum rozkopane ![]() Strasznie mało tych kosmetyków Beatko ![]() Cytat:
Gadmarko zdjęcia koniecznie!!!! sama sobie cykaj i nie patrz na innych
|
||||
|
|
|
#1710 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ona po slubie, jesli takowy nastapi, będzie Sowa-Ryba ![]() Cytat:
Tez krem.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biedne kopytka. Biedna E z takimi kopytkami. Ja tez. Cytat:
podkłady 4 sypki 1 + mieszanka maki i kakao cienie 23 (na co dzień to używam 4, kilku sporadycznie, a do reszty nie zaglądałam baaardzo dawno) kredki 6 (używam 2) tusz 2 żel do rzes i brwi (pod tusz) 1 pomadki 8 błuszczyk1 wszystko średnia półka na ogół. Pingi ze wszystkich słodyczy najbardziej pizzę ![]() poczęstowałabyś.... Cytat:
W kwestii porodów. Rodziłam naturalnie, Choć było długo (17 godzin) i nie łatwo. Jesli przyszło by mi rodzic ponownie, to raczej tez naturalnie. Ale. Odczuwanie bólu to bardzo indywidualne sprawa. Jesli kobieta prosi o znieczulenie, to należy zrobić (jesli nie ma przeciwskazań żadnych), bo tylko ona tak na prawde wie, czy może wytrzymać jeszcze, czy już nie. MAm przyjaciókę, twarda z niej baba, nie mazgaj i nie beksa. Bardzo drobnej budowy (34 rozm. ubrania i 164cm wzrostu). Słaba w sensie fizycznym. Rodziła naturalnie, pomimo obaw, że nie będzie miała siły go urodzić, siły fizycznej, żeby go wypchnąć. lekarz, który ją prowadził, zwolennik porodów naturalnych, i znany ze stosowania kleszczy. Poród kleszczowy, dziecku zanikało tętno, na cesarke było za późno, bo dziecko było już w kanale rodnym. Po porodzie dochodziła do siebie kilka miesięcy, była tak potwornie umęczona. Pośród licznych konsekwencji takiej decyzji lekarza także konieczność operacji plastycznej pochwy. Na szczęście mały z "bańką" ma wszystko w porządku. Dziś 8 lat. W sierpniu tego roku rodziła drugie dziecko. Bardzo chciała cesarkę. Umówiła się w prywatnej klinice. Ale z uwagi na podejrzenie wad rozwojowych płodu nie podjęli się jej tam przyjąć (brak możliwości diagnozowania dziecka zaraz po porodzie i specjalistycznej opieki, jeśli byłaby potrzebna. Przyjaciółka szczerze rozmawiał az lekarzem prowadzącym ( chodziła prywatnie, do innego niż za 1 razem). Szczerze powiedziała o swoich doświadczeniach i obawach. Lekarz jej powiedział wręcz, że cesarki "na życzenie" nie zrobi, bo nie może się narażać ( duże obostrzenia i kontrole: "kobieta ma bólach rodzić"). Podobnie ze znieczuleniem, ale to jeszcze może da się obejść, bo "napisze, ze ze wskazań medycznych". Rodziła w państwowym szpitalu, z tym swoim lekarzem. Tętno głuchło, ale ten na szczęście nie był zwolennikiem naturalnych porodów kleszczowych i zrobił cesarkę. Tydzien po porodzie powiedział mi: tylko Słuchaj, ja już jestem na nogach, jest tydzień po porodzie a jakbym nie rodziła. (W sensie sił na normalne życie, opiekę nad dzieckiem, prowadzenie domu itd) Cytat:
to jest problem.Cytat:
Cytat:
Wyklepać kulosy. ![]() A jak się na allegro nie umie i troche boja... ![]() Aaa i dawno Ci nie mówiła, ze Cie koffam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lide, poświęć się i przetłumacz, nie bądź śfinka. Lide, a w sprawie wędliny, o to chodzi? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...w=28696022&s=0
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

Najważniejsze, żeby Tobie było w nim dobrze 

w gazetach, w kąpieli czy goły?

bo to chyba po to żeby pianę usztywnić

Tez krem.