|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Witajcie kochaniutkie
Rano wizazyk mi nie dzialal ![]() ![]() Widze, ze nie proznujecie, ja tak polubilam wizaz, ze wczoraj sie tz pytal, co ja tam czytam na tym forum i z kim rozmawiam i co pisze... wiec ja mu na to, ze lubie forum, bo sa tu przeympatyczne babeczki i bynajmniej mam towarzystwo ![]() Ray, nie zalamuj sie tylko pisz prace, moj promotor byl okropniastym czlowiekiem, z grupy obronily sie w terminie 3 osoby, reszta walczy nadal. Facet byl okropny, wyzywal nas, przed konsultacjami wszyszcy trzesli sie ze strachu, byl placz i histerie. Normalnie kongo.Facet nie pomagal, wszystko pisalam sama ale dalam rade.Dzis sie z tego smieje. Wlasnie uswiadomilam sobie, ze dzis mija dokladnie rok od kiedy zostalam pania mgr ![]() ![]() Kinus ty tez sie nie lam, badz dzielna i pisz. ![]() ![]() A ja chodze jak potracona, nic mi sie nieche, jutro znowu wypad do Polski, musze sie spakowac i niestety znowu bedziemy mieli tylko 2 dni na zalatwianie (piatek, sobota) Jestem juz zmeczona ![]() Mezatka,suknie mialas jak ksiezniczka, slicznie wygladaliscie... Ray, ja tez prosze o linka do galerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
![]() ja tez juz tak sie od Was uzaleznilam, ze dnia bez Was wytrzymac ie moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja sie zadreczam, bo teraz sobie uswiadomilam dopiero ze gdyby nie ja to moje dziecko mogloby jeszcze zyc!!!!!!!!!!!!!!!
wtedy w srode co zaczelam plamic i co mialam usg, na ktorym nic sie nie dzialo, serduszko bilo itd.......to ze 2 dni pozniej jakos swietnie sie czulam pisalam wam, ze w koncu mam lepszy dzien i postanowilam wysprzatac cale mieszkanie- lazienke, kuchnie, przedpokoj, nasz pokoj, wszytsko wyszorowalam i zauwazylam ze zaczal mnie strasznie bolec krzyz!!!!!!! ale ja glupia pinda dalej sprzatalam!! wzielam sie za odkurzanie- wtedy juz bylo fatalnie, ledwo sie wyprostowalam, a na koniec jeszcze poszlam do kuchni robic obiad.......... nie sadzilam, ze bol krzyza w ciazy to cos zlego, myslalam, ze dawno nie sprztalam i moze dlatego ze musze sie rozruszac itp........... Jezu a powinnam sie domyslic, ze skoro plailam 2 dni wczesniej przed poludniem to moze byc to cos zlego i ze mam lezec!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze byc taka smutna prawda, ze sama zabilam swoje dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki
![]() Od wczoraj wieczorem czytam wasze wpisy(oczy łzawią od wpatrywania w monitor ale dobrnęłam do tego miejsca) i postanowiłam się dołączyć.Mam nadzieję, że mnie nie przegonicie z wątku ![]() Wprawdzie zafasolkowanie nie jest u mnie w chwili obecnej możliwe(bo ![]() ![]() ![]() jednak instynkt się odzywa i to bardzo silnie ![]() Jednocześnie jestem między młotem a kowadłem bo wiem, ze tym nagabywaniem TŻ o dzidziusia sprawiam mu przykrość.TŻ jest człowiekiem szalenie odpowiedzialnym, który wszystko co ma zawdzięcza tylko i wyłącznie swojej mozolnej pracy, dla mnie i dziecka chce jak najlepiej a na razie nie może nam tego zapewnić. Ach to takie błędne koło. Po długich i burzliwych naradach ustaliliśmy, że za rok odstawię tabletki ![]() Już się nie mogę doczekać ![]() Mam nadzieję, że wasze wypowiedzi pomogą mi się przygotować na wszystko co może mnie spotkać(radości ale jak wiemy i smutki -uściski i buziaki dla Mężatki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Ja juz chyba ide bo pewnie macie mnie dosc i mojego ględzenia
![]() ![]() ![]() Sama za soba nie moge wytrzymac, wiec sie nie dziwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rozumiem Cie doskonale, bo ja tez chcialabym juz miec pod serduszkiem fasolinke, ale tez na razie warunki nie pozwalaja, no i TZ chce jeszcze poczekac, ale ja ciagle pracuje nad tym by go zmiekczyc ![]() ![]() masz racje, ze jak instynkt sie odezwie, to nie ma sily na to ![]() mam nadzieje, ze dobrze Ci tu bedzie z Nami pozdrawiam Cie serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
zaraz wam wysle linki tez
![]() kinia wiekszosci fot to moj maz mam wiecej pozowanych takich tylko nie zdarzylam umiescic ![]() mezatka kopne cie w tylek co ty za glupoty piszesz jaka twoja wina? to jest niczyja wina uswiadom sobie ze tak musialo byc nic by tego nie zmienilo ani ty ani oni po prostu dziecko mialo wady genetyczne ktore zatrzymaly jego akcje serca... czy bys pojechala od razu do szpitala czy potem nie zaradzili by nic przeciez nie zrobia mu kacji serca bo i jak? nie zastanwiaj sie nad wina po prostu stalo sie ale bedziesz za to nasteonym razem czujniejsza doswiadczenia inne i inaczej przejdziesz nastepna ciaze i na pewno ta kolejna bedzie wzorowa wiedz ze 50 % ciaz konczy sie poronieniem i nawet o tym kobiety nie wiedza to nie jest takie rzadkie jak by sie wydawalo a powodow moze byc masa nie zamartwiaj sie masz prawo sie smucic plakac itp ale obwiniac nie
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
a tak czytalam nic niestety ani ja ani maz Lipinami wspolnego nie mamy
![]() a moj maz talent hm hehe.... czasem mu cos fajnego wyjdzie bardziej to kwestia przypadku hehe czasem ma doplyw fotogrfowania hehe czekam na nowa moja strone bo ta byla taka początkowa a ma mi robic nowa fajniejsza tylko nie ma kiedy teraz echh jesu u was tez jest tak zimno ?
#1482 |
Zakorzenienie
|
kina 2807dziękuję za ciepłe przyjęcie
![]() Mężatko taka jest niestety dziwna natura kobiet, ze za wszystko obwiniają siebie ![]() Uwierz, że tutaj Twojej winy nie ma.Niestety natura rządzi się swoimi prawami.jeszcze raz powtarzam :nie ma tutaj w żadnym wypadku Twojej winy>Gdyby ciąża była prawidłowa zadne odkurzanie by jej nie zaszkodziło-ciąza to nie choroba. Trzymaj się cieplutko,odpoczywaj, wypłacz żal i rozpacz. Mam nadzieję i zyczę Ci tego z całego serca, ze niedługo bedziesz znowu patrzyła w przyszłość z nadzieją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Tu tez jest strasznie zimno i humor juz calkiem mi opadl
![]() To chyba depresja przedweselna ![]() Ray, ja tez chce twoje zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
wiecie co zauwazylam cos dziwnego ze czasem nie mam napadu siusiania tylko sa takie chwile w ciagu dnia ze siusiam co 5 min doslownie wysiusiam sie i za chwile wracam.. nie wiem od czego to zalezy ale zauwazylam ze najczesciej jak klade sie spac i jestem w pozycji lezacej i sobie wymyslilam ze chyba moje dziecko najwyrazniej jakos opada na pecherz i pewnie te swoje cwiczenia co na usg widzialam kopanie urzadza i w pecherz mamusi laduje niedobry
![]()
#1485 |
Zakorzenienie
|
potworek maly juz matke terroryzuje boje sie pomyslec co bedzie jak zaczne to czuc hehe ani klapsa ani nic nie mozna
![]() dzis dostalam szoku jak mi mama powiedziala ile przytyla w ciazy z moi bratem 11 kg w 3 mc o maj gaciu... to ja przytylam z 3 ) ufff ![]()
#1486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma za co Kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziekuje ![]() Cytat:
Witam nowa kolerzanke ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nocy to z 3-5 razy.Ledwie wrócę z kibelka,położę się, umoszczę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
az za dobrze mu
![]() ![]() ![]()
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agatka juz nie może wytrzymać w szpitalu, a lekarze powiedzieli ze badania jej zrobia dopiero w piatek jak beda oki to do domu wiec maskara nie wiadomo kiedy wyjdzie ![]() Brzuszek ją boli i to ponoc normalne bo niunia sie przekręca ![]() Oczywiśćie jak zawsze pozdrowienia dla was dziewczynki ![]() no i fluidki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
KASIAR, witaj serdecznie
![]() RAY, linka linka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Nikita
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy tak czesto nie siusialam w nicy wstaje co godzine a wczoraj co 5 min hehehe moj maz sie smial bo ja siusiu przez przytulankami siusiu zaraz po i potem co 15 min doslownie chyba se kaczke kupie
![]() ![]()
#1495 |
Zakorzenienie
|
podalam juz jak komus zapomnialam to upomniec sie bo tak duzo was tu ze ciezko ogarnac hehehe ja musze chwilowo uciec bo musze obiad mezowi zrobic
![]()
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz zbieram sie na zebranko do szkoły w niedziele koncze brac Luteine
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Ray, dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Ray bardzo ladne zdjatka
![]() ![]() ![]() najbardziej podoba mi sie chyba ostatnie z Wroclawia ![]() ogolnie fajniutkie sa chyba tez meza pokatuje o jakas inwencje tworcza jak bedzie mi fotki robil a nie jakies z ucietym czubkiem glowy, albo bez nog....... kto nastepny wysle mi fotki????????????? no dziewczyny!! fokatuv@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.