![]() |
#3991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To zjadaj te chipsy jutro bo potem nie ma oszukiwania ![]() Na zachętę powiem Wam, że to pomoże nam też utrzymać formę i nie przytyć mega w dalszym etapie ciąży, a to chyba się opłaca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na moje szczęście słodycze mi nie wchodzą ![]() TŻ usnal więc raczej zostanie oddelegowant do lozka niż na imprezę ![]()
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
Ijaa no ja ostatecznie piore i prasuje,bo potem pewnie nie będzie mi się chciało albo nie dam rady. Ja prałam i prasowałam na lewej stronie i tak też do szafy schowałam.
Teraz już mnie plecy bolały przy prasowaniu a co dopiero będzie potem. Siostra mówiła że też dużo wcześniej wszystko zrobiła żeby potem na końcówce mieć wolna głowę i odpocząć ![]() Myślę że dziecka nie zabije takie "mało świeże" ubranie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam maksymalnie do konca pazdziernika miec juz wszystko poprane i poprasowane. W polowie listopada wstawiam lozeczko do pokoju i wyciagam wozek ze strychu.
Wszystko bede sobie na spokojnie robic. W sumie czekam tylko na meble dla corki, przenosze jej ciuszki z duzej komody i zabieram sie za sprzatanie. Pod koniec listopada bede robic pierogi i inne zarelko na zapas a od 1 grudnia leze do gory tylkiem i odpoczywam przed porodem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
A mnie znów przyjaciółka i koleżanki mówiły, żeby się z tym nie spieszyć. Faktycznie pod koniec jest ciężej, ale można to sobie rozłożyć w czasie i wszystko ogarnąć w swoim tempie.
![]() |
#3997 |
Zadomowienie
|
Wy o praniu a ja mam 1/4 ubrań
![]() ![]()
#3998 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na moje przedostatnie ubrankowe zakupy, pewnie w pon/wt przyjda.
Jeezcze kombinezon i czapa i wsio. Ale moja siostra mowi ze ja nie wytzrymam i cos kupie mlodemu jak bedziemy lazic wieczorami po manufakturze w weekendy w pazdzierniku ![]() Nie moge spac, a Wojtek daje popalic ostro. On jest aktywny od 22... obybpo urodzeniu mu sie odmienilo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie tzta odstaeilam idę pod prysznic i spac
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Odwiezie go kumpel co taxi robi więc nie będą mnie budzić hehe
#4000 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
A inna sprawa, że oczyma wyobraźni już widzę jak mówię do teściowej, że nie potrzebujemy obiadu bo już mamy ![]() Muszę jeszcze tylko obczaić co najlepiej będzie ugotować, żebym mogła przy tym karmić. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- ale dziwne uczucie... jaram się tym, że od września nie jem słodyczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w planie nagotowac rosolu, pomrozic i bedzie baza pod jakies warzywne zupki. A mieso pojdzie w pierogi
![]() Mama zapowiedziala ze pomoze mi sie uporac z pierogami wiec jestem spokojna. Jejku... caly czas bym zarla :/ od 21 Dwie kanapki, ryba, nektarynka ,serek i tosty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Raczkowanie
|
rosół!! genialne w swojej prostocie! że też ja na to nie wpadłam
![]() będzie baza do wszystkiego, supcio |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
A my po grillu
Narobilam tyle zarcia a wszystko prawie zeszlo ![]() Tz sie tak napil ze ooo mamo bedzoe jutro mial impreze zycia. Mysle ze na rok bedzie spokoj z wiekszym piciem. Hjahaha Ja leze w wannie i sie relaksuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała do końca października mieć wszystko poszykowane. ![]() Ja mam gdzieś połowę - oczywiście mówię o takich do 68/74 cm, większych póki co nie kupuję.. Nie wspominając o innych rzeczach - praktycznie nie zaczęłam zakupów. I najlepsze, że wcale nie jest mi z tym źle. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2015-08-29 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zadomowienie
|
Hope
![]() ![]() ![]() Widziałam ze rozmawialiście o biuście po karmieniu. Mi wyskoczyły na piersiach rozstępy po porodzie. Myślę że smarowanie nic by nie zmieniło bo jednak piersi powiększyły mi sie o 2 miseczki. Wiadomo po zakończeniu karmienia nie wróciły w 100 % do formy. Ale tak jak któraś z dziewczę pisała. Dobry biustonosz i nabrały na nowo kształtu ![]() Ja dziś miałam pracowity dzień. Rano zakupu z mamą. Kupiłam dla Synka pajaca i dwie pary polspiochów w pepco. Jakoś rzeczy z chłopięcego działu wydają mi się gorsze jakościowo od tych z dziewczęcego. I wybór znacznie mniejszy. Wpadłam do bieliźnianego bo wyrosłam z biustonoszy a z pierwszej ciąży mam tylko jeden taki większy. Przed ciąża nosiłam 60D. Dzisiaj założyłam ze obwód musi być większy no i miska koniecznie. Poprosiłam 65E. Pani zasugerowała spróbować F. Był idealny , obwód ścisły. Ale jak sobie pomyślałam ze moze jeszcze przytyję... Ostatecznie wzięłam 70E... Skończyliśmy dziś z pokojem córki ![]() Jejku Wy juz pierzecie a ja z wyprawką w lesie :P niby goły chodził nie będzie bo są rzeczy po córce. Ale parę ciuszków chłopięcych dokupić na wyjścia muszę. Mysle tez o jednym kocu bo moja córka swoje traktuje jak przytulanki i obawiam sie ze się nie podzieli hehe no i z jeden ręcznik z kapturem więcej by się przydał. Kiedy ja się zmobilizuje i to kupie hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
To sie przestaje robic smieszne
Ja nie spie od godziny a to tz powiniem miec problemy ze snem kteoych nie widac :p Masakracja :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
Pelnia. Też spac nie moge.
#4008 |
Zakorzenienie
|
Ja poszlam spac po 2, nie moglam zasnac :/
A przed chwila pies mnie obudzil. Tesc nie zamknal.drzwi i sie wpakowal do domu.... Odespie po obiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zadomowienie
|
Ja wieczorem padłam zaraz po 22 jak tylko ślubny się pojawił w domu. za to nie śpię od 7 bo za jasno tutaj, słonce mi świeci prosto w okno. Chcę do swojej sypialni - raz że słońce wchodzi później to czarne rolety je zatrzymują. I chcę moje łóżko i kota do przytulenia
![]() Chyba zaczyna mi się dzień marudy. Już współczuję małżonkowi bo jedziemy po rzeczy do łazienki dzisiaj |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |
Zadomowienie
|
WItam się niedzielnie
![]() Wczoraj wieczorem Młody hasał mi w brzuchu chyba ze dwie godziny i do tego oczywiście jak położyłam się spać, to dostał kolejnego kopa energii, bo nie miałam się nawet jak ułożyć, żeby się uspokoił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Ja na 56 i 62 mam tyle ubrań ile planowałam, więc na razie tych rozmiarów dokupować nie będę. Mam jeszcze zimowy kombinezon i tyle z moich zapasów na razie ;D
![]() |
#4011 |
Zadomowienie
|
A ja witam się w siódmym miesiącu! ! Szok jak to zlecialo nawet nie wiem kiedy ani się obejrzę i trzeba będzie rodzic;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zadomowienie
|
Witam się w 26 tygodniu
![]() Ja po wypłacie biorę się ostro za zakupy .. ubrania + większą część tych wszystkich dupereli ![]() Życzę miłego dnia ![]() ![]() ![]()
#4013 |
Konto usunięte
|
Ja zaraz do kościoła idę
![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to u mnie dzisiaj studniówka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Raczkowanie
|
wczoraj byłam na tym USG i będzie dziewczynka i tak jeszcze raz myśleliśmy nad imieniem i chyba będzie Dagmara
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podoba Dagmara ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4018 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim, miłej niedzieli
![]() Gratuluję studniówek i nowych tygodni ciąży! |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.