|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Dziewczyny melduje na wczoraj skalpel! Jaki wczoraj miałam dzień to masakra
dół totalny, wróciliśmy do domu to odpaliłam skalpel i zrobiłam go zaciskając zęby ze wściekłości
|
#3512 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj zaliczyłam turbo wyzwanie (myślałam że zginę ), potem 6 km spaceru wzdłuż Renu, a na sam koniec pojechaliśmy jeszcze z TŻ na motocross i oglądaliśmy wyścigi Wieczorem myślałam,ze padnę na twarz, ale jak już się położyłam to nie umiałam zasnać do 12 Oczywiście była pełnia Cytat:
![]() też lubiłam tosty do czasu... http://www.ilewazy.pl/tost-z-szynka-i-pieczarkami Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale czytałam też że dziewczynom odchodził czop, a rodziły dwa dni później ![]() Co do jedzenia w szpitalach to w Polsce byłam dwa razy w szpitalu (w 14 i 23 tygodniu ciąży). Jedzenie takie samo jak piszesz... jałowe, bez smaku i bardzo mało. Wszystkie kobiety na sali były dokarmiane przez rodzinę Do niemiec wyjechałam na początku 6 miesiąca i już tutaj rodziłam. Jedzenie? Dostałam menu do wyboru na każdy dzień tygodnia. Przykładowe śniadanie: 2 świeże bułki, 2 plastry sera, 2 plastry szynki, mini dżemik, mini serek do smarowania, pomidor, ogórek. Obiady były tak duże że czasami ich nie zjadałam do końca. Wszystko było pyszne! Pytam się więc... gdzie idą nasze podatki? Nasze ogromne opłaty na zus?! Cytat:
Oceniamy siebie same zawsze o wiele gorzej niż oceniliby nas inni! Głowa do góry ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo ![]() ![]() Cytat:
http://www.essence.eu/pl/beauty-news...l-nail-polish/ |
|||||||
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla wszystkich za aktywności ![]() Ja wczoraj tylko pompki z wyzwania bo @ mi dawał w kosc
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry...
Od 3 nie śpię ![]() ![]() Cytat:
![]() To chyba zależy z czym zrobisz Ale grunt żeby się sobie podobać, nie wazne co myślą inni ![]() To te!? Kurde! Ile ja ich mam ![]() Zdmuchnęłam kurz z mojego kuferka żelowego i co się okazało? Żele jeszcze dobre, tak że 2h roboty i mam już długie paznokcie ![]() Załuję że nie zrobiłam tego wcześniej, wyglądają jak hybrydy Pomalowałam na fiolet ![]() Teraz trzeba zdmuchnąć kurz z pudła z lakierami i jedziemy z koksem
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Tipsy
jak to okropnie brzmi ![]() Ale ja sama sobie zawsze robiłam niezgodnie z zasadami kursu i tym razem też tak zrobiłam Bardzo je "odchudzam" pilnikiem przed nałożeniem żelu, żeby były jak najcieńsze (dziś mi się nawet jeden złamał ![]() No i nie zrobiłam jakichś długich, tylko ze 2mm wystają poza opuszek ![]() Generalnie żelem staram się malować jak lakierem, żadnego nadkładania itd Pamiętam że w czasach tipsów nikt nie wierzył że to sztuczne. Teraz te hm, jak dla mnie na całkowite naturalki nie wyglądają, ale na hybrydy jak najbardziej We Już chyba ze dwa lata nie mogłam malować kolorami (z krótkimi okresami malowania- kiedy wszystkie były ok) bo wiecznie się któryś łamał i był za krótki, albo jak stres miałam to obgryzłam...
|
#3517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no może nie jesze formę. Może dobry dzień miałam Albo powinnam przejść na dietę z pizzową żeby mi się dobrze biegało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czemu tą Babią u mnie zacytowało, mnie tam nie było ![]() Dzisiaj zaczęłam dzień od potłuczenia talerza Ostatnio coś wszystko z rąk mi leci ![]() Przespałam trzecią noc z rzędu, spałam jak zabita, obudziłam się przed 8 WYSPANA. To takie niesamowite tak spać aż 3 noce. Chyba pokochałam te magiczne tableteczki, ale niedługo trzeba będzie odstawić i mam nadzieję, że bez nich uda mi się spać
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Georgina
Czy ja Ci wczoraj wysłałam zaproszenie, czy zapomniałam w końcu? ![]() Hej Jak tam leci? Co w planach na dziś?
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Antilia
![]() Veiovis, Dzien dobry
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na razie myślę co zrobić na śniadanie o okurde, właśnie wymyśliłam pisząc te słowa ![]() Miałam jechać z rodzicami w góry do rodziny, ale chyba jednak mi się nie chce pewnie będzie bieganko albo rower, mam ochotę na dłuższą trasę Masz pomysł gdzie tu w okolicy można pojechać?A u Ciebie co w planach? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2015-08-30 o 08:46 |
|
|
|
#3523 | ||
|
summerlover
|
Cytat:
Postanowiłam, że po przyjeździe odwiedzę moją ginekolożkę i poruszymy kwestię spirali, już długo za długo biorę hormony. Jakoś przeżyję zimę w pryszczach i bez włosów po odstawieniu ![]() A foty z wakacji wrzucę na pewno ![]() PS: butki z trzeciej fotki śliczne! Cytat:
), to jedno wielkie KŁAMSTWO! normalne babki mają fałdki i rozstępy. Możemy dążyć do lepszej (i zdrowszej) wersji siebie, ale to co nam podrzucają media ma daleko od rzeczywistości.Trzymam kciuki, nie poddawaj się w ćwiczeniach, pamiętaj że jędrne i umięśnione ciało jest sexy przy każdej figurze ;* Posyłam link do artykułu jak normalne kobiety wyglądają w strojach kapielowych od victorias secret (w porównaniu do wyfotoszopowanych modelek): http://www.boredpanda.com/everyday-w...ret-swimsuits/ A ja dostałam dziś @ o 4 rano (!) w związku z czym bardzo poważnie rozważam siłownię... ale moze chociaż jakieś lekkie ćwiczonka. Tylko tam są takie okropne prysznice - jedno wielkie pomieszczenie z prysznicami, bez parawanów i niczego (normalnie mi to nie przeszkadza, ale w tym wypadku... raczej się wykąpię w domu -.-) |
||
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, jak tam sprawy?
Cytat:
Ja nie mam planów, obijanie się... pewnie zasnę w ciągu dnia, z powodu nie spania w nocy ![]() Jakbym była u rodziców to pewnie wpadłyby rowery z bratem, ale Oj niestety nie znam tras rowerowych (jeszcze ) Ani żadnych fajnych miejsc
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie dostałam.
|
#3527 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja to bym mogła ciągle szpilki kupować, a chodze tak średnio, bo nie mam kiedy za bardzo jak wychodzę z TŻ to czasem założę, ale On nie lubi, bo wolno chodzę więc ograniczam a na spotkanie z kumpelą to też tak dziwnie choć też mi się zdarza a jakichś oficjalnych spotkań mam mało to nie mam też kiedy ale powinnam więcej chodzić i się porządnie nauczyć, bo zawód ode mnei tego będzie wymagać![]() a daj spokój no ale ta motywacja. już powoli wraca![]() to przymierzaj tryb oszczędzenia jest okej, ale wydaje mi się, że asceza w związku z zakupami jakimiś dla siebie od czasu do czasu to nie jest dobre ja popieram oszczędzanie z głową, odmawianie sobie wszystkiego to też nie jest wyjście przecież
|
|||
|
|
|
#3528 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na cycki po porodzie to już nic nie poradzisz, po kp pewnie się zmniejszą trochę. no ale sama nie jesteś przecież pulchniejsza, tylko piersi tak napompowało Cytat:
![]() ja dziś przerywany sen miałam, obudziłam się w środku nocy, patrzę za okno i tam księzyc w pełni i się przeraziłam ![]() dzięki ![]() Cytat:
pokaż zdjęcie jestem ciekawa efektów
|
|||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smazona z pieczarkami i szczypiorkiem, na to posadzone 2 jajka i mozzarella i całość pod przykryciem aż jajka się zciely ![]() Jakbyś miała u siebie rower to moglybysmy się spotkać w połowie trasy między nami i razem gdzieś pojechać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3530 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sama sobie muszę ![]() hm to chyba nie o to mi chodzi Cytat:
![]() http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...-aeroby-i.html http://www.fitlovin.pl/2012/11/120-h...ent-czyli.html hej ![]() jA wstałam o 9 - sukces ) i nauka![]() a wieczorem się widzę z Georgianą ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
choć sama nie wiem czy bym to zjadła |
|||
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z tym o hula hop absolutnie się nie zgodzę wystarczy znaleźć na wątku o hula hop wpis z efektami Kashmirki
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do balerin też tak mam, sezon, czasem nawet nie i po butachszczęścia dla Was Gołąbeczki zleciało ![]() p mnie już trzyma parę dni a @ dalej nie ma ;/ już mnie nerw łapieCytat:
![]() hej hej czyli dalej czekamy, jak się czujesz?hej! ![]() wczoraj byliśmy z wizytą u takiej rodzinki, zanudziałam się okropnie, jak ja nie lubię takich spotkań, w ogóle przykro mi było, ale to nie temat na forum. z Tżtem też się nie widziałam. Znowu cały dzień w robocie, że o 21 dopiero w domu, ooo i tak sobie sama siedziałam. Dzisiaj juz standardowo omlet, kawa. Arnama wracaj na siłkę, bierz się za rozbudowywanie dołu, żeby proporcje się wyrównały, na przykładzie Magdy zobacz co można zdziałać
|
||
|
|
|
#3533 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
są lepsze sposoby na pozbycie się brzucha i tyle. sama używałam hh, ale jednak dorba dieta + siłownia lepiej działają na mnie![]() Cytat:
![]() no niestety, baleriny to szybk osię rozlatują
|
||
|
|
|
#3534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wstałam przed 9. Mam już posprzątaną kuchnię, łazienkę, zrobiłam pranie (ręczne, bo nie mam tu pralki ) i teraz pójdę po zakupy, a później pomaluję paznokcie
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Pracuję dziś 12h
i to z własnej woli, chyba zamieniam się w naszą Lamelkę
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się z nią nie zgadzam poprostu w tej kwestii ![]() ale ja to wogole "inna" jestem pod tym względem to wiesz
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2015-08-30 o 10:56 |
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dobrze że dziś niedziela i można odpocząć
|
|
#3538 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja siadam do nauki własnie ![]() Cytat:
zaraz w domku będziesz![]() Cytat:
![]() i jutro tez chyba masz wolne, bo poniedialek?
|
|||
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śpię na siedząco Od 2 do 5,30 miałam pod oknem Zdrady i Trudne sprawy jednocześnie Wszyscy w domu spali, nikt nic nie słyszał a ja musiałam się obudzić
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogarnelam się zrobiłam pompeczki z wyzwania i Chyba jakiś film włączę bo brzuch mnie boli ![]() Kupilam 3 książki cobena
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

dół totalny, wróciliśmy do domu to odpaliłam skalpel i zrobiłam go zaciskając zęby ze wściekłości

), potem 6 km spaceru wzdłuż Renu, a na sam koniec pojechaliśmy jeszcze z TŻ na motocross i oglądaliśmy wyścigi
Oczywiście była pełnia 

jedne balerinki, jedne trampki w kwiatki, jedne na obcasie- takiego Arnamcia wrzucała, klasyczne, czarne szpilki z czubkiem ale maja z 5cm obcas wiec idealne do latania
tylko żeby Mała chciała jeszcze wyjść z własnej woli 

Mogę prosić o jakiś link? 

Już chyba ze dwa lata nie mogłam malować kolorami (z krótkimi okresami malowania- kiedy wszystkie były ok) bo wiecznie się któryś łamał i był za krótki, albo jak stres miałam to obgryzłam...