Mamusie październikowe 2015, część 6 :) ! - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-30, 10:57   #2581
malinowa4
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No trzy tygodnie to już chyba w terminie będzie, nie?
donoszona to już za 2tyg nawet będzie
dziś mam równy miesiąc do terminu z USG
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 10:59   #2582
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
No, to Ameryki sąsiadki nie odkryły
Stary 2015-08-30, 11:07   #2583
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
a ja bym frytki zjadla ale nie wiem tak na noc jesc... [COLOR="Silver"]
Ha ha ja nie wytrzymalam i usmażylam i jadlam wczoraj ogladajac eske... mialam wyrzuty sumienia bo zapilam pepsi... odzywiam się zdrowo a coraz częściej mam smaka na niezdrowe:p

Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
witam sie z rana, ale miałam dziś noc :/ co chwile sie budziłam, wojan mi sie śniłą! czołgi! masakra jakaś czuje sie nieprzytomna. MOże jak dopije kawe to dojde do siebie jakoś. Wczoraj mnie ta duchota sił pozbawiła, dziś też ma być dalej 30 st, zwariuje!
Tez mialam ciężka noc i beznadziejne sny, czasami się nawet balam nie wiem czy to przez pełnię czy frytki...
Ha ha za to wczoraj śniło mi się ze u mnie w ogrodzie byl zakopany ten zloty pociag!)

Mala mi tak brzuch 2 razy "pulsowal"?. Nawet nagrałam filmik. Ciekawe co to? Tak pomyslalam ze moze rączkę ssie i tak pyka bo to nie byla czkawka na 100%
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 11:32   #2584
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ale nad piekarnikiem nie stoisz, a nad garnkiem z olejem już tak. I po piekarniku nie ma takiego wietrzenia jak po oleju I piekarnikowe można zrobić z przyprawami, dorzucić też do tego warzywka i je zrobić w formie frytek Samo zdrowie, ja tak uwielbiam

?
Hmm aż mnie zaciekawiłaś jak napisałaś, że nad garnkiem z frytkami trzeba stać U mnie tak samo jest jak z pieraknikiem. Raz czy 2 razy przemieszam i finito. Po co stać nad garnkiem?

Ale takie ziemniaczki z pierkarnika też dobre. A jakie warzywka tak pieczesz? bo mi marchewka za słodka

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U nas pogodnie ale temperatura 22'C czyli w sam raz. Za chwile sie zbieram i idziemy dzis na przejazd parowozem z okazji inauguracji Pomorskiej Kolei Metropolitalnej Bedzie tam wielu znajomych których widzialam ostatnio przed wakacjami i się na pewno zdziwią jak zobaczą mnie z brzuszkiem hihi
JAdę do CIebie Takiej to dobrze. Upałów nie odczuła
Cytat:
czyli ja mam donoszoną za 3 tygodnie mamy tydzień różnicy więc tak liczę

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Mala mi tak brzuch 2 razy "pulsowal"?. Nawet nagrałam filmik. Ciekawe co to? Tak pomyslalam ze moze rączkę ssie i tak pyka bo to nie byla czkawka na 100%
no ja nie wiem co to było A ja nic nie mam nagrane, bo zawsze jak włączę video w tel to ona cicho sza. Skąd ona wie? Wczoraj tak szalała, mąż wziął telefon a ta cisza. HEheh mały złośliwiec
Stary 2015-08-30, 11:42   #2585
kasia_aa
Zadomowienie

EMi2014 z tym złotym pociągiem to pojechalas:-D rozbawilas mnie normalnie:-D
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 11:45   #2586
gosiek0388
Zadomowienie

no wkońcu pogoda na moje pranie
2 praleczki już wiszą....
faktycznie te tetry to takie ściery się zrobiły a na delikatnym prałam...
część kupiłam w jednym sklepie stacjonarnie , a część w drugim , i te droższe chyba o 20-30 gr na sztuce o wiele lepsze(nie powichrowały się )
elve da się vhsy kasety przegrać na dvd , wiem bo np. nasz ślubny kamerzysta robi takie rzeczy
Stary 2015-08-30, 11:50   #2587
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość

część kupiłam w jednym sklepie stacjonarnie , a część w drugim , i te droższe chyba o 20-30 gr na sztuce o wiele lepsze(nie powichrowały się )
elve da się vhsy kasety przegrać na dvd , wiem bo np. nasz ślubny kamerzysta robi takie rzeczy
Co wyście za piluchy kupiły. Z moimi nic się nie stało ale fakt że mam 2 od siostry i takie grubrze, porzadniejsze
Stary 2015-08-30, 11:53   #2588
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Co wyście za piluchy kupiły. Z moimi nic się nie stało ale fakt że mam 2 od siostry i takie grubrze, porzadniejsze
Ja 10 po Oli jeszcze mam odłożone i pomimo 2 letniego używania są w super stanie.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 12:17   #2589
88maggie88
Wtajemniczenie

Malinowa dobrze że się odezwałaś bo myślałam że Ty już nie w dwupaku ;p
Co do przegrywania kaset jak najbardziej można. Ja niedługo będę przegrywać moją kasetę z komunii
Dobrze ze nie wzięłam się za pranie ciuszków dla synka bo bym chyba zemdlała później przy prasowaniu :/ ja juz chcę środę jak będzie chłodniej

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-30, 12:26   #2590
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
siateczka się taka zrobiła, ta przedzą porozchodziła, jak je byś niedbale zawiesila to ośle uszy ponaciągane ci wyjdą... a z tymi drugimi nic się nie stało... nie straciły kroju prostokąta

yezzzuuu ale już gorąco

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-08-30 o 12:39
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 12:40   #2591
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Moja donoszona bedzie 28.wrzesnia
Leniwy dzien dzis u nas Mała nam spi tez chcialam sie zdrzemnac ale na prawym boku boli mnie lopatka na lewym niewygodnie na plasko duszno i juz sobie nie pospie :/
Kupilam mini chupa chupsy i bede lizac caly dzien
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 12:42   #2592
Doorisska
Rozeznanie

Hej wszystkim
Wszystkie się trzymają po pełni? Na fb u wrześniowek chyba tylko dwie urodzily. Ja w sumie też się już nie umiem doczekać a tu jeszcze do terminu miesiąc... ale mam już torbę do szpitala spakowana, czeka. Wózek juz tez w domu, kupiliśmy tez w końcu fotelik do auta. Szukaliśmy daleko, okazało się ze mamy pod nosem -.- Oczywiście same były po 500, 600zl... a w końcu kupiliśmy nowy za 120zl. Babka sprzedawala po takiej cenie, bo jak ktoś brał wózek 2w1 to foteliki zostawały... i w ten oto sposób nabyliśmy Teraz już mogę tylko czekać...
Stary 2015-08-30, 12:43   #2593
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Szukam sukienki na pazdziernikowe wesele i chcialam dlugaaaa z golymi plecami i Tz mowi czy brzucha mi nie bedzie widac ze taki luzny no i ze najwyzej gacie korygujace zaloze hehe a on no tak i na plecach to bedzie widac :P ze tez o tym nie pomyslalam :P
Stary 2015-08-30, 13:06   #2594
toskaKrk
Wtajemniczenie

U mnie też pranie drobnicy zrobione i rozwieszone (wieszałam na siedząco ) ale w mieszkaniu, bo rusztowania już rozstawione i pewnie z samego rana będą Panowie działać i bym mi się wszystko zakurzyło :/
Bałam się o rożek w koty, ale w poszewce z ochraniacza go włożyłam i po praniu jest super, nic się z wypełnieniem nie stało i nawet niespecjalnie się pomiął

A ja chwilę odpocznę i wezmę się za te placki ziemniaczane. Ciekawe czy mi się udadzą
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 13:55   #2595
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
A ja nic nie mam nagrane, bo zawsze jak włączę video w tel to ona cicho sza. Skąd ona wie? Wczoraj tak szalała, mąż wziął telefon a ta cisza. HEheh mały złośliwiec
Moja ma podobnie, tyle razy robiłam podchody i z lampa i bez... Udalo mi się nagrać jak leżałam z moja uzadlona sunia... chyba chciala pocieszyc piesia najpierw te pulsy a potem zaczęły się fale duze fale
Dobrze ze ktos oprócz mnie tak ma

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
EMi2014 z tym złotym pociągiem to pojechalas:-D rozbawilas mnie normalnie:-D
a ja jak się śmiałam!) mężowi zachcialo się siku o 4.30 i się zbudzilam, szkoda... a bylam juz w tym peronie podziemnym i uważałam na miny... )

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Ja robię pranko ale naszej poscieli małej mam prawie wszystko poprane. Czuje dzisiaj jakby mala miala 2 glowy, 4 ręce i 4 nogi... nie wiem co gdzie wciska i co mnie boli, czasem nie mogę złapać tchu tak kuje z prawej strony, chyba wątroba? Jutro ja zobaczę, caly czas poprzecznie leżała. Może dzisiaj próbuje ułożyć się glowkowo?
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 14:18   #2596
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
A to też może być na inne pierdoły np czapeczki i inne jakieś małe A w marketach to można kupić? Widział ktoś gdzieś?
Jest bardzo często w marketach, takich większych, gdzie dostaniesz i zwykłe suszarki. Widziałam też w Pepko.

Jakby któraś chciała kupić porządną suszarkę na lata, to ja mam taką i polecam
http://hiperdomo.pl/pl/p/Suszarka-na...a-Leifheit/414

Cytat:

Ja kupowałam od dwóch różnych sprzedawców na allegro i jedne i drugie o chłamowate...
Teraz przy okazji kupna innych rzeczy dorzuciłam do koszyka 5 sztuk takich nie standardowych ( były w kosmiczne wzory, a to u mnie "motyw przewodni", więc się skusiłam ) - zobaczmy jak się sprawdzą, bo były faktycznie znacząco droższe, ale czuje że te pierwsze będą mnie drażnić.

Dziś ostatnie pranie ręczników/prześcieradeł za mną.
Trochę prasowania, ale jeszcze cześć czeka.

Jednak czuję, że przez to zejście dzieciaka niżej zaczynam "w końcu" być mniej sprawna. Od rana tli mnie brzuch jak na okres i kręgosłup co jakiś czas się odzywa - liczę na to że faktycznie najwyżej miesiąc do rozwiązania

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-08-30 o 14:20
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 15:22   #2597
88maggie88
Wtajemniczenie

Mi na szczęście udało się synka nagrać kilka razy będzie pamiątka pierwsze nagranie chyba robiłam w czerwcu

Niud gdzie Ty mieszkasz skoro upały Ci nie doskwierają. Mi się dzisiaj nic nie chce przez tą pogodę

Stary 2015-08-30, 15:29   #2598
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Niud gdzie Ty mieszkasz skoro upały Ci nie doskwierają. Mi się dzisiaj nic nie chce przez tą pogodę
Pod Warszawą Już kiedyś o tym pisałam, że mam to szczęście, że mam dobrze izolowany dom ( w ogóle mam szczęście, że mam dom ). U mnie w tej chwili jest 28 stopni, ale w domu 22 więc bez problemu funkcjonuje ( przynajmniej jeśli chodzi o pogodę).
Trochę poprasuje i muszę odpocząć, teraz rozwiesiłam pranie i znów się położyłam bo kręgosłup siada. W sumie też nie mam na nic ochoty, ale się zmuszam żebym potem nie miała wyrzutów sumienia, że nic dziś nie zrobiłam
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 15:35   #2599
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
siateczka się taka zrobiła, ta przedzą porozchodziła, jak je byś niedbale zawiesila to ośle uszy ponaciągane ci wyjdą... a z tymi drugimi nic się nie stało... nie straciły kroju prostokąta

yezzzuuu ale już gorąco
A to nie. Moje są ok. Nie pamiętam już u kogo zamawiałam. Musiała bym sprawdzić na allegro

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Moja donoszona bedzie 28.wrzesnia
Leniwy dzien dzis u nas Mała nam spi tez chcialam sie zdrzemnac ale na prawym boku boli mnie lopatka na lewym niewygodnie na plasko duszno i juz sobie nie pospie :/
Kupilam mini chupa chupsy i bede lizac caly dzien
No i skąd wiesz, ze spałam o tej godzinie?

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Szukam sukienki na pazdziernikowe wesele i chcialam dlugaaaa z golymi plecami i Tz mowi czy brzucha mi nie bedzie widac ze taki luzny no i ze najwyzej gacie korygujace zaloze hehe a on no tak i na plecach to bedzie widac :P ze tez o tym nie pomyslalam :P
zbudynienie, ale ciekawie byś wyglądała. Trzeba przyznać
Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Moja ma podobnie, tyle razy robiłam podchody i z lampa i bez... Udalo mi się nagrać jak leżałam z moja uzadlona sunia... chyba chciala pocieszyc piesia najpierw te pulsy a potem zaczęły się fale duze fale
Dobrze ze ktos oprócz mnie tak ma

[/COLOR]Ja robię pranko ale naszej poscieli małej mam prawie wszystko poprane. Czuje dzisiaj jakby mala miala 2 glowy, 4 ręce i 4 nogi... nie wiem co gdzie wciska i co mnie boli, czasem nie mogę złapać tchu tak kuje z prawej strony, chyba wątroba? Jutro ja zobaczę, caly czas poprzecznie leżała. Może dzisiaj próbuje ułożyć się glowkowo?
w końcu nagrałam. Może mi się nie udawało bo cicho byłam jak nagrywałam, a ona lubi jak sie gada do niej i takie fikanie nagrałam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaale super

No też zaczęła szaleć jakby ośmiornicą była. Z każdej strony ale w sumie to duża jest

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Jest bardzo często w marketach, takich większych, gdzie dostaniesz i zwykłe suszarki. Widziałam też w Pepko.

Jakby któraś chciała kupić porządną suszarkę na lata, to ja mam taką i polecam
http://hiperdomo.pl/pl/p/Suszarka-na...a-Leifheit/414
Naprawdę polecasz? W moich zawsze się naciągają te druciki i kurde później pranie ściągam jak harmonijka i wtedy już muszę prasować a wiecie, ze dla mnie prasowanie to kara

Na mall.pl jest też za 129 i przesyłka za darmo
Stary 2015-08-30, 15:36   #2600
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Pod Warszawą Już kiedyś o tym pisałam, że mam to szczęście, że mam dobrze izolowany dom ( w ogóle mam szczęście, że mam dom ). U mnie w tej chwili jest 28 stopni, ale w domu 22 więc bez problemu funkcjonuje ( przynajmniej jeśli chodzi o pogodę).
Trochę poprasuje i muszę odpocząć, teraz rozwiesiłam pranie i znów się położyłam bo kręgosłup siada. W sumie też nie mam na nic ochoty, ale się zmuszam żebym potem nie miała wyrzutów sumienia, że nic dziś nie zrobiłam
Przy 22 stopniach musiałabym chociaż jakieś legginsy na tyłek wciągnąć ale ja straszny zmarźluch jestem.

Ja starłam ziemniaki i pożarłam placki ziemniaczane teraz leżę i trawię, bo się ruszyć nie mogę
Stary 2015-08-30, 15:39   #2601
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazdroszczę u Nas na dworze ponad 30 a w domu mam prawie 25

Stary 2015-08-30, 15:42   #2602
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Naprawdę polecasz? W moich zawsze się naciągają te druciki i kurde później pranie ściągam jak harmonijka i wtedy już muszę prasować a wiecie, ze dla mnie prasowanie to kara

Na mall.pl jest też za 129 i przesyłka za darmo
My mamy tą i bardzo lubimy
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40244831/
Dużo się na niej mieści. Po 4 latach ma się świetnie, jedynie ze dwa druty lekko są wygięte, ale to kwestia dywersyjnych działań młodego

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Ooo znalazłam w Ikea też tą suszarkę na skarpetki co Elve polecała: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80189663/
Jak kiedyś będę to sobie oblukam i może kupię
Stary 2015-08-30, 15:43   #2603
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Malinowa dobrze że się odezwałaś bo myślałam że Ty już nie w dwupaku ;p
Co do przegrywania kaset jak najbardziej można. Ja niedługo będę przegrywać moją kasetę z komunii
Dobrze ze nie wzięłam się za pranie ciuszków dla synka bo bym chyba zemdlała później przy prasowaniu :/ ja juz chcę środę jak będzie chłodniej

Hehe ej bo czuję się zobowiązana tyle tu dziewczyn liczy że będę pierwsza, chyba nie mogę was zawieść

A mi się słabo u teściowej zrobiło, aż mroczki przed oczami miałam.. Masakra chyba przez ten upał.. Ale jeszcze tylko jutro i później u nas po 17 stopni
Rano trochę prasowałam, jechaliśmy na obiad to przerwałam i chyba dopiero jutro dokończę bo tak gorąco ze się nie da..
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 15:46   #2604
gosiek0388
Zadomowienie

ja właśnie muszę zakupić jakąś dobrą suszarkę... bo stara do wyrzucenia już ....
u mnie za oknem 33 było z jakąś godzine temu a w sypialni mam 26
bo nie moge jednej rolety zasunąć bo urwałam mechanizm do rozwijania

patrzcie jakie cudaśnehttp://allegro.pl/drewniane-literki-...619335107.html

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-08-30 o 15:59
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:02   #2605
AgatkaSz
Wtajemniczenie

U mnie tez upaly tragedia znowu poszlam na spacer na miasto i szlam ponad godzine a mam 15 minut :P
Stary 2015-08-30, 16:02   #2606
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hmm aż mnie zaciekawiłaś jak napisałaś, że nad garnkiem z frytkami trzeba stać
Jak nie stoję, to zawsze mi się spalą
Cytat:
Ale takie ziemniaczki z pierkarnika też dobre. A jakie warzywka tak pieczesz? bo mi marchewka za słodka
Marchewkę, seler, pietruszkę, kalarepę, bataty...co wpadnie do głowy Słodkie nie jest, bo używam przypraw
Cytat:
A ja nic nie mam nagrane, bo zawsze jak włączę video w tel to ona cicho sza. Skąd ona wie? Wczoraj tak szalała, mąż wziął telefon a ta cisza. HEheh mały złośliwiec
U nas to samo

Cytat:
Tylko że ja nie o vhs, a o kasetach magnetofonowych pisałam
Stary 2015-08-30, 16:04   #2607
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę u Nas na dworze ponad 30 a w domu mam prawie 25

Kochana 25 stopni to masz chłodek. Ja mam 28,6 stopni w domu i to od strony gdzie nei ma słońca już

Zamówiłam te suszarkę https://www.mall.pl/pranie-suszarki/...ceneo_spo=true. Niud ukatrupię jak będzie badziew

I robię zamówienie w gemini. WIesiołek, gruszka do gili, liście malin bo będzie z amało chyba co mi nazrywała przyjaciółka i nie wiem co jeszcze
Stary 2015-08-30, 16:05   #2608
sabonka123
Rozeznanie

Dziewczynki te które zamawialy meble klupś. Jakie modele i na jakiej stronie było tanio? Szukam białego łóżeczka i komody...

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:07   #2609
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
melduję że pomimo pełni jeszcze w dwupaku jestem

a i powiem, że kolejna sąsiadka wczoraj do teściowej powiedziała że ja jeszcze jakieś 3tyg i urodzę bo tak nisko mam brzuch o.O

pożyjemy zobaczymy...

dziś na obiad do teściowej, ale to dobrze bo nie chce mi się gotować
Miałam pisać że Ameryki nie odkryła bo to w końcu twój termin ale widzę że już to zostało napisane

Cytat:
Ja już się kolejny raz zastanawiam co za pieluchy liche dziewczyny mają bo moje po synu są w świetnym stanie. Tylko kupowałam podwójnie tkane i cenowo dość drogie były. Ale lepiej raz a porządnie wg mnie.

Cytat:
ja właśnie muszę zakupić jakąś dobrą suszarkę... bo stara do wyrzucenia już ....
u mnie za oknem 33 było z jakąś godzine temu a w sypialni mam 26
bo nie moge jednej rolety zasunąć bo urwałam mechanizm do rozwijania

patrzcie jakie cudaśnehttp://allegro.pl/drewniane-literki-...619335107.html
Ja m z Viledy i jestem zadowolona bardzo. Kiedyś miałam taką z biedronki no name to 2 lata i się rozpadła.

My już po sesji, bardzo jestem ciekawa efektu ale całość będę miała za jakieś 2 tygodnie dopiero. Wcześniej tylko jakieś pojedyncze ujęcia. Niestety synuś nie chciał współpracować ;( a przecież go nie zmuszę do pozowania.....

U mnie chyba 35 stopni na dworze i 30 w domu, raaaaaatuuuunku! Płonę! A raczej tonę, w swoim pocie.... Bleeeee

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 16:29   #2610
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Dziewczynki te które zamawialy meble klupś. Jakie modele i na jakiej stronie było tanio? Szukam białego łóżeczka i komody...
Ja zamawiałam od 2 sprzedawców i u obu przyszły buble więc nie polecę. Choć z wymianą nie było problemów jakiś większych. Szczególnie u pierwszego od komody

[QUOTE=ktosiula;52590348
U mnie chyba 35 stopni na dworze i 30 w domu, raaaaaatuuuunku! Płonę! A raczej tonę, w swoim pocie.... Bleeeee[/QUOTE]

Łącze sie w bólu

To czekamy na efekty sesji

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Kurde. Pewnie klepnę zamówienie na gemini i coś mi się przypomni jak zwykle

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości