|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Także nigdy nie stwierdziłabym, że wesele to wiocha. Dla mnie - beznadziejne podejście, każdy przecież organizuje sobie swój ślub i wesele/obiad/kolację/imprezę tak, jak lubi i jeśli ktoś ma ochotę wydać na taką okazję kilkadziesiąt tysięcy złotych, to choć dla mnie to nie do pojęcia, to zdaję sobie sprawę, że to jego świadomy wybór Może mi się coś podobać mniej, coś bardziej, ale nie daje mi to prawa do szufladkowania.---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Mnie niedługo czeka rwanie - problemy zębowe są okropne, dawaj radę ;( |
||
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
trafiłam dzisiaj na tę dziewczynę i nie wiem czemu nigdy nie spotkałam się z jej filmikami. Dziewczyna jest przesympatyczna. Polecam
|
#2313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokladnie tak jak piszesz. Ja nie oceniam ślubów innych i nie przyczepiać tradycyjnym weselom karteczki wiocha a już wielokrotnie spotkałam sie z rekakcją "le, ślub cywilny to nie ślub" albo "obiad to sobie mozesz na komunie zrobić a to jest ślub! Bez wesela smutny i beznadziejny!". A jacwlasnie takiego chce i będzie dla mnie najbardziej wyjątkowym dniem. Przykro sie robi słysząc takie teksty. |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Konto usunięte
|
Najgorsze jest to, że po południu mam ważną imprezę. Nawet najlepszym makijażem tych 7 nieszczęść wymalowanych na twarzy nie zatuszuję
Rwanie nie jest takie straszne, tylko jak znieczulenie ustąpi, czułam dyskomfort. Cytat:
Rzeczywiście wydaje się sympatyczna i ogarnięta.
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często, jak mówię, czego ewentualnie będę chciała w przyszłości, to spotykam sie z reakcjami, o których piszesz albo właśnie z opinią, że chcę być taka nowoczesna, że ameryka, że łohohoho wstyd mi się przyznać, że może jednak gdzieś tam w głębi chciałabym białej sukienki i to nie od rodziny, a raczej od dalszych znajomych słyszę, koleżanek z pracy. To samo z kwestią macierzyństwa.Jak mówię, że nie chcę wesela, to nie chcę, aby ktoś myślał, że takie tradycyjne wesele to dla mnie kicz i żenada, tylko że ja po prostu tego nie czuję w ten sposób, nie widzę siebie w takiej sytuacji. Przecież to nie jest tylko czarne lub białe. Mogę się wzruszać na ślubach i bawić do rana na weselach, ale nie chcieć własnego. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-08-30 o 12:56 |
||
|
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
https://youtu.be/gGggB3Pi6n4 Justyna LGS - 4 minuty 4 outfity
W sumie na ciuchy nawet nie zwróciłam mocno uwagi, ale montaż super
|
|
|
|
#2318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Łotewa
|
Wchodzę na wątek a tu cyc gejt
Ale fakt faktem dla mnie Susz też za bardzo eksponuje biust.
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieco dalej w tych okolicach, bliżej Niemiec (moje strony rodzinne <3) też jest piękny pałacyk. Niestety prywatny, niedostępny dla zwiedzających. Można go obejść dookoła fosy i podziwiać z daleka ;( W ogóle te rejony obfitują w takie architektoniczne zabytki <3 |
|
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
a szusz momentami wygląda jak zmęczona 40latka zaraz po fajce, no niestety, ja ją tak widzę
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
Nissiax jednak bardzo dba o swoją cerę, dermatolog, zabiegi, naturalna pielęgnacja i odżywianie, a poza tym też pewnie geny
A Szusz lepiej wyglądałaby z delikatniejszymi brwiami i bez tego Mac Well dressed na policzkach, to tak na szybko, bo z pielęgnacją to wiadomo, że może potrwać. I chocolate bar do kosza Tak właśnie oglądałam jej jakiś makijaż i z podkładem, korektorem, bronzerem wygląda nieźle, a w momencie nałożenia różu już czar pryska :/ |
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widzę ją w filmach, to też mam ochotę. Wyjątkowo twarzowa. Ciekawe czy też bym je co chwilę poprawiała, jak Justyna.
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Zleciałam się dziś po empikach, w poszukiwaniu nowego albumu The Weeknd, nawyzywałam w myślach salony w swoim mieście,że nie majo, że nie znajo, a taki ze mnie as, że nie wiedziałam, iż nie było u nas premiery jeszcze :-/
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Porównywanie cery Szusz i Nissiax nie ma najmniejszego sensu przez kolosalne wręcz różnice w trybie życia jednej i drugiej. No i pewnie geny robią swoje.
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- U mnie już leci na ripleju od piątku (wiem, nieładnie), bo chłopak jest zakochany. Zupełnie inny klimat, Michael Jackson.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-08-30 o 14:27 |
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ogólne wrażenia? Warto?
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak, myślę, że warto - na co dzień obserwuję fana, więc widzę, że uwielbia nowy album już bardzo przyjemna płyta |
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2331 |
|
Koteł
|
https://youtu.be/u9gzhM7yLsg?t=116
Where the hell is her neck?!
|
|
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
Jest sympatyczna, ale odnośnie tematu filmiku to akurat ona kojarzy mi się ze zbyt ciemnymi i zbyt kryjącymi podkładami.
Edytowane przez mgiedogo Czas edycji: 2015-08-30 o 15:15 |
|
|
|
#2333 | |
|
profesor nadzwyczajny
|
Cytat:
![]() *absolutny brak szyi |
|
|
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszka w pięknych okolicznościach przyrody
https://instagram.com/p/6710SFqF7O/?taken-by=nissiax83 Ale zazdroszczę. |
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=-Mb-5h8keII Bogusia i pierwsze wrażenie na temat nowych Glam Brushy
Edytowane przez Ace_ Czas edycji: 2015-08-30 o 15:27 |
|
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
https://m.youtube.com/watch?v=CijL13_YKfE
Q&A u Karoliny Stylizacje
|
#2337 | |
|
Koteł
|
Cytat:
i zero patrzenia w obiektyw. dziwnie sie czuje jak ogladam filmiki w ktorych ludzie zamiast mowic "do mnie", swirduja gdzies oczami
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Bogusia ma lekkiego zeza rozbieżnego, trudno chyba jednak oczekiwać, że siłami woli zniweluje sobie taką wadę...
|
|
|
|
#2339 | ||||||||
|
Kociara
|
Cytat:
<3Cytat:
nie, zn. nawet nie wyobrażam sobie dostać takiego prezentu np. od TŻta, bo niby z jakiej racji? Wydatki związane z chemią/prowadzeniem domu dzielimy na pół, więc czemu nagle miałby on kupować np. robota kuchennego? Lubię praktyczne prezenty (bardzo!), ale nie takie, które dotyczą... trywialnych? codziennych czynności typu sprzątanie... Co innego gdy np. mama kupiła sobie nowszy robot, a stary nie jest jeszcze wcale stary i działa bez zarzutu i mi go podaruje - ok, nie obrażę się, ale też nie z okazji urodzin czy świąt :/ Sama nie lubię takich prezentów i takich nie robię. Wyjątkiem są sprzęty kuchenne/cukiernicze, które od czasu do czasu kupuję przyjaciółce, bo cukiernictwo to jej wielka pasja i staram się ją w tym jakoś wspierać również w inny sposób niż tylko wpieprzając torty ![]() Cytat:
A mnie to wcale nie dziwi, wręcz uważam to zjawisko za normalne - każde pokolenie stara się być "inne" od poprzedniego Nasi rodzice też robili inne wesela niż dziadkowie itd. Fakt, denerwuje mnie kiedy ktoś tradycyjne wesele nazywa wiochą, ale też jakoś szczególnie nie opada mi przy tym kopara. Cytat:
Cytat:
to też jakaś opcja - zrobić ślub "po swojemu", a potem np. w kolejny weekend zrobić imprezę dla innych, tu tatko miałby pole do popisu Oczywiście, o ile lubisz sąsiadów czy dalszą rodzinę.Cytat:
ojoj, trzymaj się Użytkowniczko Cytat:
Cytat:
U Radzi nietypowe inspiracje: online i offline lubię jej ulubieńców, zaraz siadam do oglądania
|
||||||||
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież ona nie robi tego specjalnie?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

Może mi się coś podobać mniej, coś bardziej, ale nie daje mi to prawa do szufladkowania.

Rwanie nie jest takie straszne, tylko jak znieczulenie ustąpi, czułam dyskomfort.
Rzeczywiście wydaje się sympatyczna i ogarnięta.

i to nie od rodziny, a raczej od dalszych znajomych słyszę, koleżanek z pracy. To samo z kwestią macierzyństwa.

)
)